Bugün o kadar çok kişinin kontrolü var ki :) İnşallah güzel haberler getirirsiniz...
Biran önce kucağına alırsın inş. Bebek istemedikten sonra ne yaparsak yapalım gelmiyor. Hayırlısı canım :)
Ne güzel anlatmışsın zeynepcim. Gelde heveslenme gelde o mutlu an için sabırsızlanma..Ben bu hikayeleri okudukça bebeğimi kucağıma almak için ayrı bir heves oluyorum.
Sonunda herşey yoluna girmiş. Sezeryanda toparlanmak daha zor oluyor. Geride kaldı neyseki...Artık anneliğin tadını doyasıya yaşıyorsun...Allahım ayırmasın siziMaşallah Elifimize :)
Darısı başımıza...
Bnim o knuda hç bi fkrm yok ya.dr ne drse o ama suni sancı çok zormuş suyumda sıkıntı olmazsa zannetmyrm istycemi.bugun hastne çntammzdaki ekskleri tamamladk bebişn portbebesni falan ayarladm hepsni biyere koydmki kolaylık olsn biberon emzgide şmdi kaynatp koycm her şeymz hazr olck :)Süper bir durum. Cidden çok heyecanlı yanii bayramda doğurmayı göze aldın..Suni verelim alalım da demediler di mi? Yarın bana baktıklarında aynen 3 cm açılma varsasuni verip alalım diyecekler ben kabul etmeyi düşünüyorum. Aslında 3-4 gün varsa bebeğin kendi zamanında gelmesini beklemek isterdim. Kafam bu konuda cidden karışık...
cnm bunların cvbını buz veremeyzkı sana.doktoruna soraydın ya aklın rahatlardıBenim aklıma takılan birkaç şey var arkadaşlar benim bebeğim iri olduğu için sezeryan deniyor şuan kilolu 40. Haftaya kadar durursa 4 kiloyu geçer diye sezeryan deniyor peki gelişimi tamamlanmışsa şimdi suni sancı verip normal doğum yaptırsalar ne olur? Ya da diyelimki sezeryan dendi tarih belirlendi belirlenen tarihten önce sancım başladı ne yapılacak normalmi doğuracam yoksa sezeryanmı kafamda çok deli sorular dolaşıyor
çok güldüm canım ya alemsin bol hurma bide bol bol ilişki dedi adetini sormadım ne bilim bende çok şaşırdım aynen eşimi ikna etmem gerekkızlar ben smdı kynanadan kaçtım kuafıre geldm.bayrama grmeden bır kas bıyık aldırayım ormandan kaçmış gbı dolanıorum ortalkta yahu.unzıle doktorun öyle demesıne çok sasrdm barı adette verseydı günde kaç tane yıyek kaçkere ılıskıye grek.bu eslerı ıkna etmek gerek hemen
bır arkadasın doğumu basladgnda ılıskıye gırmıs pardon sancısı basladgnda.ve çok kolay doğum yapmış.gecende okudum bır bayana doğumdan bır gün önce ılıskıye gır gel demıs doktoru.bnm esım korkuor ya dedım doktor çatı muayenesınde parmak atıp bastırıror bundan bsey olmaz onerıorlar dedımde kandrcam heralde bu gıdısle.çok güldüm canım ya alemsin bol hurma bide bol bol ilişki dedi adetini sormadım ne bilim bende çok şaşırdım aynen eşimi ikna etmem gerek
Düzenli olmasına bak CNm dk takip et. Evet Bayram meselesi var bidehayırlısı zaten 10dk bir gelirse Dr basvur yoksa dayiyirlar sancıyı ilk kızımı koştur koştur gittim öle oldu çünkü yine de dikkatli olda aman haa Allah kurtarsın cnm
Amin seninde bu güzel dualarına canım...Elbet bir zamanı var kaderleri var ona müdahale etmemek en iyisi belki de dr ne derse onu kabul edicem bende..Aynen canım o kadar bekledik... bekleyelim birkaç gün daha sabır en büyük erdem..Sanki anneliğe hazırlık gibi şu son günlerdeki sabırımız :) Her şeyin nedeni var...Aminnn. Ne güzel ya burda herkes birbirine dua ediyor=) inşallah herkes sağlıkla kucağına alır yavrusunu. Kolay doğumlar yaşarız... benim yaramaz oğluşum bayram gününü bekliyor galiba=) hayırlısı olsun. Sağlığı yerinde olsunda... o kadar sene bekledik bi kaç gün daha bekleriz
Deme öyle ogün herkes saolsunlar bildikleri formülleri paylaştılar. Saolasın sende tabii ki işe yaradı.. Birbir hepsini yaptım sayılır :) Kim ne demişti ondan karıştı... :)bır de bana bırılerı söylemıstı demıssın utanmadan. hergun çörekotu atıormusun ağzına bır tatlı kaşığı.sancı yapıor. Bnmde kaybanamlar geldı köyden doğum ıcın smdı esım aradı hazrlsn gdelm oturmaya.hıc gdesımde yok.koyde ıyılerdı yahu.opuorum ben gelene kadar dogurmayn he. n
Amin canım..Saol güzel duaların için :)burcu da doğurmuş bdt miz aynıydı heyecanlandım bende :)Çok sağol Vildancım:) size de çok az kaldı inşallah, emin ol bu sabırsızlığınıza değecek:) umarım senin doğumun da çok rahat ve keyifli olur canım, dualarım hepinizle...
Benim de herşeyim hazır bak burcu da doğurmuş bdt si benimle aynıydı. Dr ne diyorsa o tabii bende özellikle bir talepde bulunmam. Sezeryan derse bir tek onu kabul etmem..Neden önemli şu koşullarda kabul etmem diyim. Umarım herşey yolunda gider :)Bnim o knuda hç bi fkrm yok ya.dr ne drse o ama suni sancı çok zormuş suyumda sıkıntı olmazsa zannetmyrm istycemi.bugun hastne çntammzdaki ekskleri tamamladk bebişn portbebesni falan ayarladm hepsni biyere koydmki kolaylık olsn biberon emzgide şmdi kaynatp koycm her şeymz hazr olck :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?