2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bugün o kadar çok kişinin kontrolü var ki :) İnşallah güzel haberler getirirsiniz...
Biran önce kucağına alırsın inş. Bebek istemedikten sonra ne yaparsak yapalım gelmiyor. Hayırlısı canım :)
bır de bana bırılerı söylemıstı demıssın utanmadan. hergun çörekotu atıormusun ağzına bır tatlı kaşığı.sancı yapıor. Bnmde kaybanamlar geldı köyden doğum ıcın smdı esım aradı hazrlsn gdelm oturmaya.hıc gdesımde yok.koyde ıyılerdı yahu.opuorum ben gelene kadar dogurmayn he. n

Çok sağol Vildancım:) size de çok az kaldı inşallah, emin ol bu sabırsızlığınıza değecek:) umarım senin doğumun da çok rahat ve keyifli olur canım, dualarım hepinizle...

Kızlar ben yarın sabah spinal sezeryana giriyorum, pek çoğunuz normal doğuma cesaret ettigi halde ben edemedigim için kendime de kizarak tarifsiz bir duygu içindeyim.
Lütfen dualarinizi esirgemeyin, doğum hikayemi iyi olur olmaz sizlerle paylaşacağım, sizleri ve bebislerinizi Allah'a emanet ediyorum.
Sevgiler . . .

Kızlar kontrolden çıktık bayramda olmaz dedi olmasında zaten diyo çocuk dru bayramda yokmuş çünkü 3750 olmuş kızım maşallah 4 kg geçmedikçe normal diyo bide bayramdan sonra bol hurma ye ve cinsel ilişkiye gir dedi ciddi ciddi şimdi nstye giricem bakalım bişey çıkıcak mı

Benim aklıma takılan birkaç şey var arkadaşlar benim bebeğim iri olduğu için sezeryan deniyor şuan kilolu 40. Haftaya kadar durursa 4 kiloyu geçer diye sezeryan deniyor peki gelişimi tamamlanmışsa şimdi suni sancı verip normal doğum yaptırsalar ne olur? Ya da diyelimki sezeryan dendi tarih belirlendi belirlenen tarihten önce sancım başladı ne yapılacak normalmi doğuracam yoksa sezeryanmı kafamda çok deli sorular dolaşıyor

kızlar ben smdı kynanadan kaçtım kuafıre geldm.bayrama grmeden bır kas bıyık aldırayım ormandan kaçmış gbı dolanıorum ortalkta yahu.unzıle doktorun öyle demesıne çok sasrdm barı adette verseydı günde kaç tane yıyek kaç kere ılıskıye grek.bu eslerı ıkna etmek gerek hemen

Bnim o knuda hç bi fkrm yok ya.dr ne drse o ama suni sancı çok zormuş suyumda sıkıntı olmazsa zannetmyrm istycemi.bugun hastne çntammzdaki ekskleri tamamladk bebişn portbebesni falan ayarladm hepsni biyere koydmki kolaylık olsn biberon emzgide şmdi kaynatp koycm her şeymz hazr olck :)

cnm bunların cvbını buz veremeyzkı sana.doktoruna soraydın ya aklın rahatlardı

çok güldüm canım ya alemsin bol hurma bide bol bol ilişki dedi adetini sormadım ne bilim bende çok şaşırdım aynen eşimi ikna etmem gerek

çok güldüm canım ya alemsin bol hurma bide bol bol ilişki dedi adetini sormadım ne bilim bende çok şaşırdım aynen eşimi ikna etmem gerek
bır arkadasın doğumu basladgnda ılıskıye gırmıs pardon sancısı basladgnda.ve çok kolay doğum yapmış.gecende okudum bır bayana doğumdan bır gün önce ılıskıye gır gel demıs doktoru.bnm esım korkuor ya dedım doktor çatı muayenesınde parmak atıp bastırıror bundan bsey olmaz onerıorlar dedımde kandrcam heralde bu gıdısle.

Kızlar 37.haftadayim ve 2 buçuk saatlik yola gitcem bayrama.dr sordum siz bilirsiniz dedi .. Bisi olur mü ki acep;(

kızlar merhabalar.....

ben de bir ekim annesi adayıyım birkaç kez topiğe geldim ama çok sık takip edip yazamadım. doğum tarihim 5 ekim ve bayrama denk geliyor. ve özel hastanedekiler bayramda çalışmayacağını söylediler. Dr um 5 gün önce bebek aşağı inmiş ama daha tam yerleşmemiş daha günü var demişti.

Dün öğle saatlerinde nişan gelmeye başladı. Hala 3-4 saate bir kahverengi pembe bir akıntı geliyor. Ara ara sancı var ama yalancı doğum sancıları tarifine uygun halde az az geliyor. Hastaneye gidip gitmemekte kararsız kaldım. Nette 24 saatte sancı başlar yazıyor Ama hala yok. Şaştım kaldım.

Düzenli olmasına bak CNm dk takip et. Evet Bayram meselesi var bide hayırlısı zaten 10dk bir gelirse Dr basvur yoksa dayiyirlar sancıyı ilk kızımı koştur koştur gittim öle oldu çünkü yine de dikkatli olda aman haa Allah kurtarsın cnm

teşekkür ederim elimden geldiğince süre takibi yapıyorum benim gibi olan her arkadaşımın allahım yardımcısı olsun inşallah

Amin seninde bu güzel dualarına canım...Elbet bir zamanı var kaderleri var ona müdahale etmemek en iyisi belki de dr ne derse onu kabul edicem bende..Aynen canım o kadar bekledik... bekleyelim birkaç gün daha sabır en büyük erdem..Sanki anneliğe hazırlık gibi şu son günlerdeki sabırımız :) Her şeyin nedeni var...

Deme öyle ogün herkes saolsunlar bildikleri formülleri paylaştılar. Saolasın sende tabii ki işe yaradı.. Birbir hepsini yaptım sayılır :) Kim ne demişti ondan karıştı... :)
Çörekotu ne yalan diyim birkez salatama katıp yedim.
İnşallah bu gece doğururum :) Sen gelene kadar doğurmayız merak etme genelde gece ya da sabaha karşı başlıyor :)

Çok sağol Vildancım:) size de çok az kaldı inşallah, emin ol bu sabırsızlığınıza değecek:) umarım senin doğumun da çok rahat ve keyifli olur canım, dualarım hepinizle...
Amin canım..Saol güzel duaların için :)burcu da doğurmuş bdt miz aynıydı heyecanlandım bende :)

Kizlar merhaba bugun giremedim buraya sabah kontrolumuz vardi nst sanci çıkmadı ve bebegim normal dogum pozisyonunda amaa kanala girmemis daha Kilosu 3400gr gibi dedi 3700 dogar dedi 4u geçerse sezeryan mi olurum dedim yeterki sancin gelsin 4500 gr da da normal dogum yaptiririm.dedi sasirdim. Bugun büyük bi umutla gitmistim alttan muayene yapmadi daha alttan bakar 3 4 cm acilma olursa suni sanci yaptiririm diodum gece uyuyamadm Karnım da son gece die karnimda sevdm yavrumu ama doktor kanala girmemis haftaya tekrar gel dedi cok kotu oldum hala kötüyüm kendime gelemedim üstüne dusmek istemiorum artik keyfi bilir diorum. Sizin bebisler kanala girdi mi biliomusunz. Alttan muayene olmayan varmı son haftama girdim bakmadi daha. Neyse hayırlısı diorum ve bekliyorum...

Benim de herşeyim hazır bak burcu da doğurmuş bdt si benimle aynıydı. Dr ne diyorsa o tabii bende özellikle bir talepde bulunmam. Sezeryan derse bir tek onu kabul etmem..Neden önemli şu koşullarda kabul etmem diyim. Umarım herşey yolunda gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…