kızlar merhabalar.....
ben de bir ekim annesi adayıyım birkaç kez topiğe geldim ama çok sık takip edip yazamadım. doğum tarihim 5 ekim ve bayrama denk geliyor. ve özel hastanedekiler bayramda çalışmayacağını söylediler. Dr um 5 gün önce bebek aşağı inmiş ama daha tam yerleşmemiş daha günü var demişti.
Dün öğle saatlerinde nişan gelmeye başladı. Hala 3-4 saate bir kahverengi pembe bir akıntı geliyor. Ara ara sancı var ama yalancı doğum sancıları tarifine uygun halde az az geliyor. Hastaneye gidip gitmemekte kararsız kaldım. Nette 24 saatte sancı başlar yazıyor Ama hala yok. Şaştım kaldım.
Canim okurken cok heyecanlandim:) sanki ben doguracakmisim gibi. Senin icin dua edicem. Umarim en kisa zamanda gelir bebegin annesinin canini yakmadan cok:))) guzel haberlerini bekliyorum:)Hastanedeyz smdi, nstye bagladilar ama agrilarm azalmsti ebe de eve yollarz dedi ama dedm sabah cok agrim oldu hem duzenlydi.o zaman bi alttan bakalm dedi ve oo 4cm acilman var dedi yatisini yapalm..hastane de bayram oncesi tiklim tiklim bekliyoruz kafeteryada saka gbi hehe.. arada bi sanci gelio sonra gecio..akliniza geldikce dua edin kizlar kolaycacik doguversn kizim!! Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah!!
canjm sen bilirsjn ama doktorum bana kanaman olursa direk gel demisti senin de uc dort saatte bir geliyormus ben bi doktora git derim zsten gerek yokksa seni eve gonderirler ama brnce senin dogumun baslamis
Kandırırsın eminim çok zor olacağını sanmıyorum. Biz bu ay 2 defa birlikte olduk meni iyi geliyormuş.. :) Bu gece de mi diye düşünüyorum yarına hazırlık belki açıklığı arttırır..bır arkadasın doğumu basladgnda ılıskıye gırmıs pardon sancısı basladgnda.ve çok kolay doğum yapmış.gecende okudum bır bayana doğumdan bır gün önce ılıskıye gır gel demıs doktoru.bnm esım korkuor ya dedım doktor çatı muayenesınde parmak atıp bastırıror bundan bsey olmaz onerıorlar dedımde kandrcam heralde bu gıdısle.
Face deki grubun ismi nedir kizlar ben de uye olmak istiyorum da:)Canım o genelde facedeki grubumuzda yazıyor...Henüz doğurmayanlar kervanında bizim gibi :)
Yok canım yarın sabah 10 da randevum.. Açıklığa bakacak ona göre suni sancı verecek. İnş uygundur. Heyecandayım fırsat bulduğum gibi haberdar edicemSimlada dra gitti dimi
2014 Eylül ve Ekim K.KFace deki grubun ismi nedir kizlar ben de uye olmak istiyorum da:)
Bunun cevabını sen verebilirsin .. Kendini nasıl hissettiğinle ilgili..Herkesin ağrısı karnı hali farklı çünkü...Gitmeyi istiyorsan iyi durumdaysan inşallah gidersin 2.5 saat çok az değil çok da değil..Kızlar 37.haftadayim ve 2 buçuk saatlik yola gitcem bayrama.dr sordum siz bilirsiniz dedi .. Bisi olur mü ki acep;(
bak heyecanlandim simdi, hem cuma mubarek gundur insallah yarin kavusursunn melegine...Yok canım yarın sabah 10 da randevum.. Açıklığa bakacak ona göre suni sancı verecek. İnş uygundur. Heyecandayım fırsat bulduğum gibi haberdar edicem
Cok tesekkur ederim simlacim esra tenekecioglu olarak başvuru mu yaptim:)2014 Eylül ve Ekim K.K
Aynen olduğu şekilde yazdım...
Evet iyiyim sanırım . Bı sıkıntı yok dedi Dr. Yavaş yavaş gidersek sıkıntı olmaz galiba hayırlısı bakalımBunun cevabını sen verebilirsin .. Kendini nasıl hissettiğinle ilgili..Herkesin ağrısı karnı hali farklı çünkü...Gitmeyi istiyorsan iyi durumdaysan inşallah gidersin 2.5 saat çok az değil çok da değil..
Bence de sıkıntı olmaz çok uzun bir yol değil sonuçta..Evet iyiyim sanırım . Bı sıkıntı yok dedi Dr. Yavaş yavaş gidersek sıkıntı olmaz galiba hayırlısı bakalımSagol CNm ilgin için
Yönetici online sa onaylar ben ona seni bildiricem..Cok tesekkur ederim simlacim esra tenekecioglu olarak başvuru mu yaptim:)
İns Sagol CNmBence de sıkıntı olmaz çok uzun bir yol değil sonuçta..
ins CNm hayırlısı bakalım muayeneden sonra leke olur genelde ama ağrı olur mü bilmem muayene belki dogumu baslatir ha ne dersinBenim de bugun cati muayenem vardi arkadaslar. 1 cm acilma varmis ama yumusama yokmus daha. Bayramda gelmez ama bayramdan sonraki hafta gelebilir dedi:) 3300 olmus simdiden:) inşallah o zamana daha da buyumez çünkü cati kemiklerin normal dogum u kolay yapabilirsin gibi durmuyor dedi. Biraz zorlayacak biz i dedi ama yine de bu yoldan ayrilmamnormalciyim normalci
Suanda cok fazla kasiklarimda regl agridi gibi agri var yanliz kizlar. Çatı muayenesinden sonra oldu mu size de? Normal mi?
İnş. canım arefe günü hem de keşke bu gece doğum kendiliğinden başlasa :)bak heyecanlandim simdi, hem cuma mubarek gundur insallah yarin kavusursunn melegine...
Ayyy bilemedim ki ben deee:)))ins CNm hayırlısı bakalım muayeneden sonra leke olur genelde ama ağrı olur mü bilmem muayene belki dogumu baslatir ha ne dersinhu huuuu ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?