2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canjm sen bilirsjn ama doktorum bana kanaman olursa direk gel demisti senin de uc dort saatte bir geliyormus ben bi doktora git derim zsten gerek yokksa seni eve gonderirler ama brnce senin dogumun baslamis

Canim okurken cok heyecanlandim:) sanki ben doguracakmisim gibi. Senin icin dua edicem. Umarim en kisa zamanda gelir bebegin annesinin canini yakmadan cok:))) guzel haberlerini bekliyorum:)

canjm sen bilirsjn ama doktorum bana kanaman olursa direk gel demisti senin de uc dort saatte bir geliyormus ben bi doktora git derim zsten gerek yokksa seni eve gonderirler ama brnce senin dogumun baslamis

kanama değil benimki akıntı şeklinde kahverengi leke halinde. gidersem beni bırakmazlar diye korkup gitmek istemedim. bebek hareketlerini takip ettim. Fakat riske atmamak gerek çok haklısın. Şimdi gitsem doktorumu bulamam. ama özel olduğu için yarın çalışır yarın gideyim. Benim de içim rahat etsin.

Kandırırsın eminim çok zor olacağını sanmıyorum. Biz bu ay 2 defa birlikte olduk meni iyi geliyormuş.. :) Bu gece de mi diye düşünüyorum yarına hazırlık belki açıklığı arttırır..

merhaba kizlarr, bugunde dogurmadim :) pek bi sancim olmadi bugun daha cok bel agrisi oda evi cektirdikten sonra oldu... ruyamda suyumun geldigini gordum ve kizim bugun dogacak o zaman diyorum, belki bugun diye heves ettim :) ama aksam oldu bile... bazi arkadaslar 4 /5 cm acilmayla baslamislar bile masallah diyorum rabbim kolaydan gecirsin insallah benim gibi bekleyenlerde hemen kolayca dogum yapsiiinn, su iliski meselesinide dusunmuyor deilim, kocis korkuyor ikna edeyim bariii hehe... allah a emanet olun simdilik

Kızlar 37.haftadayim ve 2 buçuk saatlik yola gitcem bayrama.dr sordum siz bilirsiniz dedi .. Bisi olur mü ki acep;(
Bunun cevabını sen verebilirsin .. Kendini nasıl hissettiğinle ilgili..Herkesin ağrısı karnı hali farklı çünkü...Gitmeyi istiyorsan iyi durumdaysan inşallah gidersin 2.5 saat çok az değil çok da değil..

Evet iyiyim sanırım . Bı sıkıntı yok dedi Dr. Yavaş yavaş gidersek sıkıntı olmaz galiba hayırlısı bakalım Sagol CNm ilgin için

Benim de bugun cati muayenem vardi arkadaslar. 1 cm acilma varmis ama yumusama yokmus daha. Bayramda gelmez ama bayramdan sonraki hafta gelebilir dedi:) 3300 olmus simdiden:) inşallah o zamana daha da buyumez çünkü cati kemiklerin normal dogum u kolay yapabilirsin gibi durmuyor dedi. Biraz zorlayacak biz i dedi ama yine de bu yoldan ayrilmam normalciyim normalci
Suanda cok fazla kasiklarimda regl agridi gibi agri var yanliz kizlar. Çatı muayenesinden sonra oldu mu size de? Normal mi?

Kızlar şimdi Dr bana 37. Haftalik dedi ama sata göre 25 Ekim gözüküyor Dr. 17 Ekim filan dedi anlamadım gitti

ins CNm hayırlısı bakalım muayeneden sonra leke olur genelde ama ağrı olur mü bilmem muayene belki dogumu baslatir ha ne dersin hu huuuu ))

bak heyecanlandim simdi, hem cuma mubarek gundur insallah yarin kavusursunn melegine...
İnş. canım arefe günü hem de keşke bu gece doğum kendiliğinden başlasa :)
Dualarınız benim için çok önemli...Kesinlikle işe yarıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…