Hayırlısı bakalım kolayca gelir ins meleklerAyyy bilemedim ki ben deee:)))
Canim benim de normal 40 haftanin dolus tarihi 16 ekim. Dolayısıyla ben bugun 38 haftaligim mesela. 38 + 0 bugun. Belki seni de 17 ekim den itibaren 40 haftalik olacak olarak saymis olabilir doktorunKızlar şimdi Dr bana 37. Haftalik dedi ama sata göre 25 Ekim gözüküyor Dr. 17 Ekim filan dedi anlamadım gitti
Canım sıkma canını ...Beklentiye girmişsin aynı beklentiyi bugün bende yaşıyorum çünkü dr um yarın için açılma varsa suni sancıyla alırız demişti. Haliyle bende beklentideyim..Kizlar merhaba bugun giremedim buraya sabah kontrolumuz vardi nst sanci çıkmadı ve bebegim normal dogum pozisyonunda amaa kanala girmemis daha Kilosu 3400gr gibi dedi 3700 dogar dedi 4u geçerse sezeryan mi olurum dedim yeterki sancin gelsin 4500 gr da da normal dogum yaptiririm.dedi sasirdim. Bugun büyük bi umutla gitmistim alttan muayene yapmadi daha alttan bakar 3 4 cm acilma olursa suni sanci yaptiririm diodum gece uyuyamadm Karnım da son gece die karnimda sevdm yavrumu ama doktor kanala girmemis haftaya tekrar gel dedi cok kotu oldum hala kötüyüm kendime gelemedim üstüne dusmek istemiorum artik keyfi bilir diorum. Sizin bebisler kanala girdi mi biliomusunz. Alttan muayene olmayan varmı son haftama girdim bakmadi daha. Neyse hayırlısı diorum ve bekliyorum...
Rüyaların gücüne inanırım annelerde ayrı hisseder zaten...merhaba kizlarr, bugunde dogurmadim :) pek bi sancim olmadi bugun daha cok bel agrisi oda evi cektirdikten sonra oldu... ruyamda suyumun geldigini gordum ve kizim bugun dogacak o zaman diyorum, belki bugun diye heves ettim :) ama aksam oldu bile... bazi arkadaslar 4 /5 cm acilmayla baslamislar bile masallah diyorum rabbim kolaydan gecirsin insallah benim gibi bekleyenlerde hemen kolayca dogum yapsiiinn, su iliski meselesinide dusunmuyor deilim, kocis korkuyor ikna edeyim bariii hehe... allah a emanet olun simdilik
Canım yumuşaman olmadığı için ağrı yapmış olabilir bende yumuşama vardı sonrasında ya da o anda birşey olmadı...Ablam doğumunun regl ağrısıyla başladığını söylemişti. Belki doğru sinyaldir kendini dinle dikkatli ol :) İnş gelirBenim de bugun cati muayenem vardi arkadaslar. 1 cm acilma varmis ama yumusama yokmus daha. Bayramda gelmez ama bayramdan sonraki hafta gelebilir dedi:) 3300 olmus simdiden:) inşallah o zamana daha da buyumez çünkü cati kemiklerin normal dogum u kolay yapabilirsin gibi durmuyor dedi. Biraz zorlayacak biz i dedi ama yine de bu yoldan ayrilmamnormalciyim normalci
Suanda cok fazla kasiklarimda regl agridi gibi agri var yanliz kizlar. Çatı muayenesinden sonra oldu mu size de? Normal mi?
Evet usg nin verdigi tarih dedi ins 25 Ekim olur temizlik yapsam da sonra gelse meleğimCanim benim de normal 40 haftanin dolus tarihi 16 ekim. Dolayısıyla ben bugun 38 haftaligim mesela. 38 + 0 bugun. Belki seni de 17 ekim den itibaren 40 haftalik olacak olarak saymis olabilir doktorun
Canım sıkma canını ...Beklentiye girmişsin aynı beklentiyi bugün bende yaşıyorum çünkü dr um yarın için açılma varsa suni sancıyla alırız demişti. Haliyle bende beklentideyim..
Bende bu gece karnımı sever uyuyamam artık
Her dr başka şimdiye kadar alttan bakmamasına cidden şaşırdım ama böyle dr lar var...
Hepimiz bu son günlerde artık sabırsızlanmış durumdayız...seni çok iyi anlıyoruz...
Benim bebek ne zamandır aşağıda ama ne bir sancı ne bir nişan ne bir su o kadar iyiyim ki bugün cidden sinirlerim bozuluyor artık :)
Bir zamanı var herşeyin... beklemeye devam.. anneliğe alıştırma sabırı şimdiden öğreniyoruz...
Yavas yavas hrkes dogruyo ya bzde sagsalm bebşleri alp çksaydk hastndn.bugun nşan gbi bşey geldi uzun açk kahve gbi rengi tam emin olamadm çok azdı kalem kalnlgnda ve uzunduBenim de herşeyim hazır bak burcu da doğurmuş bdt si benimle aynıydı. Dr ne diyorsa o tabii bende özellikle bir talepde bulunmam. Sezeryan derse bir tek onu kabul etmem..Neden önemli şu koşullarda kabul etmem diyim. Umarım herşey yolunda gider :)
Gözün Aydın CNm seninde gelmiş Nisan sanırım hayırlısı yavaş yavaş boşalıyor burası sanırım Nisandan ziyade birlikte su veya sancı gelmesi ins oda gelirYavas yavas hrkes dogruyo ya bzde sagsalm bebşleri alp çksaydk hastndn.bugun nşan gbi bşey geldi uzun açk kahve gbi rengi tam emin olamadm çok azdı kalem kalnlgnda ve uzundu
Bilemyorum ya nisanmydi sancmda bugun az az var gbi.ouf inş. Bi aksilik olmazGözün Aydın CNm seninde gelmiş Nisan sanırım hayırlısı yavaş yavaş boşalıyor burası sanırım Nisandan ziyade birlikte su veya sancı gelmesi ins oda gelirsağlıklı gelsin kuzular
Benide aln kzlar gruba istek gndrdm adm hulyaCok tesekkur ederim simlacim esra tenekecioglu olarak başvuru mu yaptim:)
Ayyy hayırlısı bakalımBilemyorum ya nisanmydi sancmda bugun az az var gbi.ouf inş. Bi aksilik olmaz
bana bkmadi dr alttan canım hatta en son gttgmde çati muaynesi yapmckmısınz dedim dr umda simdi bksam doguramazsn derim çatr çatr dogurursun , yaparsin derim belki doguramazsn dedi oyuzdn simdi bkmicm dogum sancılarn bsladıgnda bakarz ozman açılman olmusmu çatında genisleme baslamışmı daha net anlasılir dedi banada mantklı geldi dogrusu bu açıklaması. :)Kizlar merhaba bugun giremedim buraya sabah kontrolumuz vardi nst sanci çıkmadı ve bebegim normal dogum pozisyonunda amaa kanala girmemis daha Kilosu 3400gr gibi dedi 3700 dogar dedi 4u geçerse sezeryan mi olurum dedim yeterki sancin gelsin 4500 gr da da normal dogum yaptiririm.dedi sasirdim. Bugun büyük bi umutla gitmistim alttan muayene yapmadi daha alttan bakar 3 4 cm acilma olursa suni sanci yaptiririm diodum gece uyuyamadm Karnım da son gece die karnimda sevdm yavrumu ama doktor kanala girmemis haftaya tekrar gel dedi cok kotu oldum hala kötüyüm kendime gelemedim üstüne dusmek istemiorum artik keyfi bilir diorum. Sizin bebisler kanala girdi mi biliomusunz. Alttan muayene olmayan varmı son haftama girdim bakmadi daha. Neyse hayırlısı diorum ve bekliyorum...
bana bkmadi dr alttan canım hatta en son gttgmde çati muaynesi yapmckmısınz dedim dr umda simdi bksam doguramazsn derim çatr çatr dogurursun , yaparsin derim belki doguramazsn dedi oyuzdn simdi bkmicm dogum sancılarn bsladıgnda bakarz ozman açılman olmusmu çatında genisleme baslamışmı daha net anlasılir dedi banada mantklı geldi dogrusu bu açıklaması. :)
2 hafta önce falan grmek üzere gbi biseyler söylemsti dr um en son gttgmde sormayı unttm tekrar kendide bisey dmedi byramın 2. Günu doluyo günumz bkalm daha ne kadar bekletcek bizi :) geçtgmiz cumrtsi nisanımda gelmisti dr ortalama 1 hafta icnde dogumun bslar dedi ama hala düzenli sanclarm hala yokEvet mantıklı canim ama bi ikimize bakilmamis sanirim senin 3 benim 6 gun bdt. Kanala girip girmediği konusunda bisiy dedi mi doktorun. Kanala girmis olmasi gerekmio mu bu zamanlarda girmezse sezaryen olur herhalde Ya belki ansizin baslar dogum yada bilemiyorum :) kafam cok fena karışık
Bnada öyle yapyolar herkez catlagn varmi bkaym diyo eliyle seviyo falan rahatsz edici bi durum .Allahım bana sabır ver.bu insanların göbek merakı nedir arkadaş.elin yedı kat yabancsı göbeğimı görmeye kosuor.her gören aç bır bakayım dıor.dokunuor.bu ne ya.bu beden önceden de bnmdı yahu.önceden bakılsa ayıptı smdı ortalık malıyıZ sankı tövbe tövbe.bır de her gelenın öpüşme huyu yokmu.tam hastalığa davetıye
Ay Allahim ben de sinir oluyorum. Biz de yaosak onlara teyzelere gidip "ah massalah teyzecim ay parcasi gibisin top gibi de gobegin var. Ac bakalim sarkmis mi catlagin var mi gorelim" desek?! Bence en az onlarin yaptigi kadar abesle istigal:) ben boyle 5 aylik flnken metroda 2 teyze yi bozmustum. Hic tanimam etmem lap diye yapistilar karnima ay massalah ne guzel de top gibi cikmis kc aylik dedilerdi. Ben de rica ederim, o ne demek?! Hamile degilim ki.!!! Demistim:) ayyy ne bozum oldular nasil ozur dileyeceklerini bilemedilerdi:))Allahım bana sabır ver.bu insanların göbek merakı nedir arkadaş.elin yedı kat yabancsı göbeğimı görmeye kosuor.her gören aç bır bakayım dıor.dokunuor.bu ne ya.bu beden önceden de bnmdı yahu.önceden bakılsa ayıptı smdı ortalık malıyıZ sankı tövbe tövbe.bır de her gelenın öpüşme huyu yokmu.tam hastalığa davetıye
Simdilik yanlış alarm arkadaslar:) duzenli bir kasılma yok cunku:) kismet artik oglanin keyfi gelmemiş daha:)Canım yumuşaman olmadığı için ağrı yapmış olabilir bende yumuşama vardı sonrasında ya da o anda birşey olmadı...Ablam doğumunun regl ağrısıyla başladığını söylemişti. Belki doğru sinyaldir kendini dinle dikkatli ol :) İnş gelir
2 hafta önce falan grmek üzere gbi biseyler söylemsti dr um en son gttgmde sormayı unttm tekrar kendide bisey dmedi byramın 2. Günu doluyo günumz bkalm daha ne kadar bekletcek bizi :) geçtgmiz cumrtsi nisanımda gelmisti dr ortalama 1 hafta icnde dogumun bslar dedi ama hala düzenli sanclarm hala yok
sizdn duydugum kadaryla iliskiye grmek yardmci oluyomus kocisi aaksam ikna ettim zor oldu ama ettim :) ins bi faydasni gorurüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?