2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar şimdi Dr bana 37. Haftalik dedi ama sata göre 25 Ekim gözüküyor Dr. 17 Ekim filan dedi anlamadım gitti
Canim benim de normal 40 haftanin dolus tarihi 16 ekim. Dolayısıyla ben bugun 38 haftaligim mesela. 38 + 0 bugun. Belki seni de 17 ekim den itibaren 40 haftalik olacak olarak saymis olabilir doktorun

Canım sıkma canını ...Beklentiye girmişsin aynı beklentiyi bugün bende yaşıyorum çünkü dr um yarın için açılma varsa suni sancıyla alırız demişti. Haliyle bende beklentideyim..
Bende bu gece karnımı sever uyuyamam artık
Her dr başka şimdiye kadar alttan bakmamasına cidden şaşırdım ama böyle dr lar var...
Hepimiz bu son günlerde artık sabırsızlanmış durumdayız...seni çok iyi anlıyoruz...
Benim bebek ne zamandır aşağıda ama ne bir sancı ne bir nişan ne bir su o kadar iyiyim ki bugün cidden sinirlerim bozuluyor artık :)
Bir zamanı var herşeyin... beklemeye devam.. anneliğe alıştırma sabırı şimdiden öğreniyoruz...

Rüyaların gücüne inanırım annelerde ayrı hisseder zaten...
Genelde nedense geceleri bebekler geliyor belki bugece gelir...Nedense benim bu geceyle ilgili fazla umudum var..
eşini de ikna et bence ben az önce telefonda söyledim. O iş bende dedi hehe :) meni işe yarıyormuş...
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısın bu gece kim doğuracak acaba :)

Canım yumuşaman olmadığı için ağrı yapmış olabilir bende yumuşama vardı sonrasında ya da o anda birşey olmadı...Ablam doğumunun regl ağrısıyla başladığını söylemişti. Belki doğru sinyaldir kendini dinle dikkatli ol :) İnş gelir

Canim benim de normal 40 haftanin dolus tarihi 16 ekim. Dolayısıyla ben bugun 38 haftaligim mesela. 38 + 0 bugun. Belki seni de 17 ekim den itibaren 40 haftalik olacak olarak saymis olabilir doktorun
Evet usg nin verdigi tarih dedi ins 25 Ekim olur temizlik yapsam da sonra gelse meleğim

Ahh canim ya insallah hayirlisiyla sen kavuşursn meleğine yarin. Bebis icinde senin icinde hayırlısı olsun tatlim. Dua edicem sizin için yarin haberdar et tamam mi iyi haberlerini bekliorum cokta dusunme sonrasi cok uzuo bugun zor tuttum kendimi aglamamak icin ama daha vaktimiz var allahımin takdiri diyerek teselli ettim kendimi. Yapcak bisiy yok bekliycez sabirlaa...

Yavas yavas hrkes dogruyo ya bzde sagsalm bebşleri alp çksaydk hastndn.bugun nşan gbi bşey geldi uzun açk kahve gbi rengi tam emin olamadm çok azdı kalem kalnlgnda ve uzundu

Yavas yavas hrkes dogruyo ya bzde sagsalm bebşleri alp çksaydk hastndn.bugun nşan gbi bşey geldi uzun açk kahve gbi rengi tam emin olamadm çok azdı kalem kalnlgnda ve uzundu
Gözün Aydın CNm seninde gelmiş Nisan sanırım hayırlısı yavaş yavaş boşalıyor burası sanırım Nisandan ziyade birlikte su veya sancı gelmesi ins oda gelir sağlıklı gelsin kuzular

bana bkmadi dr alttan canım hatta en son gttgmde çati muaynesi yapmckmısınz dedim dr umda simdi bksam doguramazsn derim çatr çatr dogurursun , yaparsin derim belki doguramazsn dedi oyuzdn simdi bkmicm dogum sancılarn bsladıgnda bakarz ozman açılman olmusmu çatında genisleme baslamışmı daha net anlasılir dedi banada mantklı geldi dogrusu bu açıklaması. :)

Evet mantıklı canim ama bi ikimize bakilmamis sanirim senin 3 benim 6 gun bdt. Kanala girip girmediği konusunda bisiy dedi mi doktorun. Kanala girmis olmasi gerekmio mu bu zamanlarda girmezse sezaryen olur herhalde Ya belki ansizin baslar dogum yada bilemiyorum :) kafam cok fena karışık

Allahım bana sabır ver.bu insanların göbek merakı nedir arkadaş.elin yedı kat yabancsı göbeğimı görmeye kosuor.her gören aç bır bakayım dıor.dokunuor.bu ne ya.bu beden önceden de bnmdı yahu.önceden bakılsa ayıptı smdı ortalık malıyıZ sankı tövbe tövbe.bır de her gelenın öpüşme huyu yokmu.tam hastalığa davetıye

2 hafta önce falan grmek üzere gbi biseyler söylemsti dr um en son gttgmde sormayı unttm tekrar kendide bisey dmedi byramın 2. Günu doluyo günumz bkalm daha ne kadar bekletcek bizi :) geçtgmiz cumrtsi nisanımda gelmisti dr ortalama 1 hafta icnde dogumun bslar dedi ama hala düzenli sanclarm hala yok
sizdn duydugum kadaryla iliskiye grmek yardmci oluyomus kocisi aaksam ikna ettim zor oldu ama ettim :) ins bi faydasni gorurüm :)

Bnada öyle yapyolar herkez catlagn varmi bkaym diyo eliyle seviyo falan rahatsz edici bi durum .

Ay Allahim ben de sinir oluyorum. Biz de yaosak onlara teyzelere gidip "ah massalah teyzecim ay parcasi gibisin top gibi de gobegin var. Ac bakalim sarkmis mi catlagin var mi gorelim" desek?! Bence en az onlarin yaptigi kadar abesle istigal:) ben boyle 5 aylik flnken metroda 2 teyze yi bozmustum. Hic tanimam etmem lap diye yapistilar karnima ay massalah ne guzel de top gibi cikmis kc aylik dedilerdi. Ben de rica ederim, o ne demek?! Hamile degilim ki.!!! Demistim:) ayyy ne bozum oldular nasil ozur dileyeceklerini bilemedilerdi:))

Simdilik yanlış alarm arkadaslar:) duzenli bir kasılma yok cunku:) kismet artik oglanin keyfi gelmemiş daha:)

Benimki pek sicak bakmio bi zarari olur die korkuo ogluna bisiy olur die olmaz diorum yapan bir suru kisi var die bakalim bende israr ettim bugün ama sonuc ne bilmiorum biz nerdeyse 4 aydir yapmioruz :) bakalim ne olucak ins hayırlısıyla dogumun gerçekleşir canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…