Sende doğuracaksın bence nişandır o zaten çok fazla olmayabiliyor...Sevindim canım :)Habersiz bırakma bu sabaha sancı falan da eklenebilir...Yavas yavas hrkes dogruyo ya bzde sagsalm bebşleri alp çksaydk hastndn.bugun nşan gbi bşey geldi uzun açk kahve gbi rengi tam emin olamadm çok azdı kalem kalnlgnda ve uzundu
Aminn çok saol canım güzel duaların için :)Ahh canim ya insallah hayirlisiyla sen kavuşursn meleğine yarin. Bebis icinde senin icinde hayırlısı olsun tatlim. Dua edicem sizin için yarin haberdar et tamam mi iyi haberlerini bekliorum cokta dusunme sonrasi cok uzuo bugun zor tuttum kendimi aglamamak icin ama daha vaktimiz var allahımin takdiri diyerek teselli ettim kendimi. Yapcak bisiy yok bekliycez sabirlaa...
hyr varsa catlagın npcklar okuyacaklar mı.cok sınır edıcıBnada öyle yapyolar herkez catlagn varmi bkaym diyo eliyle seviyo falan rahatsz edici bi durum .
Çatı kontrolü sonrası senin durumunu yaşayan birçok kişi oldu.. Az kaldı elbet gelecekler beklemeye devam o zaman :)Simdilik yanlış alarm arkadaslar:) duzenli bir kasılma yok cunku:) kismet artik oglanin keyfi gelmemiş daha:)
ya bır de bır samımıyetç yok kadın koşmuş yok kılo almsmyk karnıma bakcakmıs.bde sıgara ortamndan gelmiş burnumu tıkadm sıgara sınmiş üstüne dedım.ee noluo alınca dedı .rahatsz oluom dedım.e alıon verıon,acık havadayz dye dalga gecıor.burnumda tıkalı cvp vermwdm sen al bunu yürür dıor esıme.esımde dıor acık havadayz abarttın kokmuordukı.e acık hava ama alıorum kokuyu alla allaas.sonra ne münasebet sen kımsın kı bnm kılomu gıbegmı kontrol etmeye kosakosa gelıosun.her gorumcemdn ,cocuklrdan,esımn kuznlrnden musterılerne tut göster bakım göbeğini demeler.gercektn çok sinir bozucu.bıktım artık.mahremıyetmze el atılıor resmenAy Allahim ben de sinir oluyorum. Biz de yaosak onlara teyzelere gidip "ah massalah teyzecim ay parcasi gibisin top gibi de gobegin var. Ac bakalim sarkmis mi catlagin var mi gorelim" desek?! Bence en az onlarin yaptigi kadar abesle istigal:) ben boyle 5 aylik flnken metroda 2 teyze yi bozmustum. Hic tanimam etmem lap diye yapistilar karnima ay massalah ne guzel de top gibi cikmis kc aylik dedilerdi. Ben de rica ederim, o ne demek?! Hamile degilim ki.!!! Demistim:) ayyy ne bozum oldular nasil ozur dileyeceklerini bilemedilerdi:))
Sinir oluyorum bende gıcığımdır teması hiç sevmem...Eniştem elini göbeğime koydu gözlerim yuvasından çıkacaktı resmen ne ayıp ya ...Hamile olunca o göbek bağımsız mı oluyor nasıl bir mantıkları var bunların...Açık açık söyle bence hakediyorlar onların yaptığı ayıp değil de bizim ki mi ayıp...Allahım bana sabır ver.bu insanların göbek merakı nedir arkadaş.elin yedı kat yabancsı göbeğimı görmeye kosuor.her gören aç bır bakayım dıor.dokunuor.bu ne ya.bu beden önceden de bnmdı yahu.önceden bakılsa ayıptı smdı ortalık malıyıZ sankı tövbe tövbe.bır de her gelenın öpüşme huyu yokmu.tam hastalığa davetıye
dogrdudur canim, bende ilk gebeligimde yas olarak buyuk bi kuzenim var o dokunmustu bebek ne zaman geliyor diye cok utanmistim, bisey diyememistim abim sayilir diye...bundada her gore karnin kucuk diyor bide hep oglan saniyolar cok sivri oldugundan yok kizim olcak diyorum sasiriyolar :)Sinir oluyorum bende gıcığımdır teması hiç sevmem...Eniştem elini göbeğime koydu gözlerim yuvasından çıkacaktı resmen ne ayıp ya ...Hamile olunca o göbek bağımsız mı oluyor nasıl bir mantıkları var bunların...Açık açık söyle bence hakediyorlar onların yaptığı ayıp değil de bizim ki mi ayıp...
Bende enişteme birşey diyemedim şiştim :)bu tarz durumlarda çok utanıyorum. Neden tahmin etmeye bayılıyorlar bilince de zafer kazanmış gibi seviniyorlar..hay Allahım daha neler görücez..Hele bi doğsun tüm dertleri bebek ona benziyor buna benziyor olacak :)) Bu durumla eğlenmeye çalışmak tek yol...dogrdudur canim, bende ilk gebeligimde yas olarak buyuk bi kuzenim var o dokunmustu bebek ne zaman geliyor diye cok utanmistim, bisey diyememistim abim sayilir diye...bundada her gore karnin kucuk diyor bide hep oglan saniyolar cok sivri oldugundan yok kizim olcak diyorum sasiriyolar :)
Canım moralini bozma. Bana da alttan muayene yapılmadı hiç. Kanala girmiş mi dedim başını gösterdi. O hazırolda talimat bekliyor dedi. Az az sancılarım oluyor akşam ama daha düzenli değil.Kizlar merhaba bugun giremedim buraya sabah kontrolumuz vardi nst sanci çıkmadı ve bebegim normal dogum pozisyonunda amaa kanala girmemis daha Kilosu 3400gr gibi dedi 3700 dogar dedi 4u geçerse sezeryan mi olurum dedim yeterki sancin gelsin 4500 gr da da normal dogum yaptiririm.dedi sasirdim. Bugun büyük bi umutla gitmistim alttan muayene yapmadi daha alttan bakar 3 4 cm acilma olursa suni sanci yaptiririm diodum gece uyuyamadm Karnım da son gece die karnimda sevdm yavrumu ama doktor kanala girmemis haftaya tekrar gel dedi cok kotu oldum hala kötüyüm kendime gelemedim üstüne dusmek istemiorum artik keyfi bilir diorum. Sizin bebisler kanala girdi mi biliomusunz. Alttan muayene olmayan varmı son haftama girdim bakmadi daha. Neyse hayırlısı diorum ve bekliyorum...
Canım daha sancı bekliyorum ben. Kamuran sanırım suni sancıyla doğum yaptı. Ne güzel senin oğluşunun göbeği bile düşmüş maşallah. Darısı bize=)slm kızlar hepinize alıntı yapamıyorum zamanım kısıtlı kızlar hepinize çok teşşekür ederimm nasılsınız biz oğluşumla çok iyiyiz dün akşam göbeği düştü oğlumun bu günde ilk banyomuzu yaptık ilk dr konturolümüzede gittik işitme testi felan yapıldı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama içim sızladıya topuk kanı alınırken oğluşum ağladı ölüyorum sandım annelik çok garip bir şeymiş çok kötü oldum o an oğlum şimdi uyuyor bende bi ireyim kızlar napıyor dedim doğumum kolay yada deyil diyemiycem çünkü o kadar ağrının sonrasında o nun ağlama sesini duymak kucağina alıp kokusunu duyunca ne ağrı ne sızı kalıyor kızlar çok farklı bir duygu allahım herkeze nasip eder işallahh kamuranı ve laleyi merak ettim kızlar nasıl oldu acaba
ins canım hepimz bi avazda kurtlurz :) benim kide korkuyo paşasına bişey olck diye bende senin dedgn gbi herkez yapyomus dr lar bile öneryomus diye diye ikna ettim günüm geçmesindense bunuda denerim napalm :) bizede ramazandan bi iki hafta önce yasak geldi bida yaklaşmadi adam :) simdi bi faydasi olur diye dil dökuym esime kabl etti iste ama bisey olmaz dime deyip duruyo adamcgız korkuyo yine :)Benimki pek sicak bakmio bi zarari olur die korkuo ogluna bisiy olur die olmaz diorum yapan bir suru kisi var die bakalim bende israr ettim bugün ama sonuc ne bilmiorum biz nerdeyse 4 aydir yapmioruz :) bakalim ne olucak ins hayırlısıyla dogumun gerçekleşir canim...
Evet canım katlıyorum şahsen ben bi bşkasnın karnıni ellemem aç bk da demem bnada yaplsn istemem ama insanlar rahatsz olacgmizi düşunmüyorlar .hyr varsa catlagın npcklar okuyacaklar mı.cok sınır edıcı
Benim aklıma takılan birkaç şey var arkadaşlar benim bebeğim iri olduğu için sezeryan deniyor şuan kilolu 40. Haftaya kadar durursa 4 kiloyu geçer diye sezeryan deniyor peki gelişimi tamamlanmışsa şimdi suni sancı verip normal doğum yaptırsalar ne olur? Ya da diyelimki sezeryan dendi tarih belirlendi belirlenen tarihten önce sancım başladı ne yapılacak normalmi doğuracam yoksa sezeryanmı kafamda
çok deli sorular dolaşıyor
Canim ben de bilgehan solmazgül olarak basvurdum beni de facedeki guruba bildirir misiniz ckk tesekkur ederjm simdidenYönetici online sa onaylar ben ona seni bildiricem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?