2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aminn çok saol canım güzel duaların için :)
Habersiz bırakmamaya çalışıcam...
Allahın taktiri çok üzülmem elbet bizde kucağımıza alıcaz di mi :)

alicaz tabi ki canım o bebisler bu gobuslerden cikacak o kadar :)

amin canım. Bizimkide yanasamio garibim dogursan lohusalik donemimiz gecse normal yasantimiza donsek dio :) ahhh bu adamlarimiz ne cektiler beee

Canım bildirdim Eda online olunca ilgilenecektir...
evet cnm bnde temas hıc swmem bıldıklrı hlde yapıorlar bu arada tatlım,artık ıhtıyacn olur mu blmyrm ama genede deyım dıer arkadslarda ogrenır,corekotunu sek olrak bır tatlı kaşığı ağzına atcan ,uzerıne bır brdak su iç.oyle bseye katıp yeme bu şekilde doğrusu.bırde yemeden niyet etcen.Allahım sen bana hayrlı kolay normal doğum ıcın sıfa et bu corekotunu dıye.yrn bakalm neler olcak ıhtycnda kalmaz umarım.hurma kadar işe yarıor.sancı yapıor ama açılma olmusmu 8ınde gorcez.

gunaydin hayirli cumalarrrr, bu gece de bi gelisme olmadi sabahtan bi kac sanci geldi gecti beklemeye devammm :))

Safak 12

Gunaydin arkadaslar dogum haberi beklentisiyle girdim ama henuz bi haber yok insallh gece guzel hayirli dogumlar olmustur...

kızlar 2013 ekim annesiyim 7 ekim 2013 te doğum yaptım.....
oğlum var tpoic açtım kıyafetleri için bakabilirsiniz......
3-6ay astronot mont var daha yükleyeceklerim de....

Günaydın, hayırlı cumalar sevgili annecikler
Doktor kontrolümüzde yine sancı çıkmadı... akşam biraz sancı oldu geçti yine...

alicaz tabi ki canım o bebisler bu gobuslerden cikacak o kadar :)

amin canım. Bizimkide yanasamio garibim dogursan lohusalik donemimiz gecse normal yasantimiza donsek dio :) ahhh bu adamlarimiz ne cektiler beee
Aynen canım yazk adamlarmıza :) :)

Günaydn kızlar hayrli cumalar :) benim aksam yattmda belimde agrm vardı sabh 8 gbi siddtlendi ama sıklasmadı esim biraz belime msaj yapti agrm hafifledi 1 saat kadar uyumuşum tekrar bel agrm devam ediyo ins sıklaşk bayram şekerime kavsurm :) sizlerdn çörek otunu duymustm simdi yutsam sancm çogalr mi acba faydası olur mu kızlar

Canım benim de belim ağrıdı adet ağrısı gibi ama tam olarak değil. Ben de çatı ağrısına bağladım. Ardışık ağrılar halindeyse belki bebiş geliyordur. Hayırlısı... :)

Canım bildirdim Eda online olunca ilgilenecektir...
Herkese hayırlı cumalar
Simlacım seni merak ettim bugün kontrolün vardı açılman varsa suni sancıyıda kabul edicem demiştin inşAllah ona gerek kalmaz herşey hayırlısıyla gönlünce olsun habersiz bırakma

Senin erkenden sancın çıkmış maşallah. Benim 40+2 oldu daha hiç çıkmadı nst de. Doktor birşey dedi mi sancın için?

Benim 34. Haftada basladi canim sancilarim dogumu durdurdular 1cm acilmam var
Dun doktorum birsey demedi normal dedi sancilarim artmadigi ve duzenli gelmedigi surece doguma almiyor ayrica 39. Haftayi bekliyor o zaman normal dogum yapip yapamayacagimi kesinlestirecek

simlaa,suni sancıyla 12,15te oğluşunu dünyaya getırerek doğuranlar grubuna katıldı.darısı buz bekleyenlerin başına inş

Ay maşallah gozu aydin:) ne güzel bir haber:) darısı hepimizin başına gerçekten

kızlar bazı günler bnde fecı derecede mesaneme batma oluor.hatta bazen aşağı bölgemde bile hıssedıorum ama nıyese açılma olmuor ve sancıda ckmıor.anlamadm gıttı.bazıları yalancı sancı dıor bazıları bebek kafasıyla mesaneye ıttırdıgnden oluor dedı.gecen yolda yürürken hem kalcama hem mesaneme sancı saplandı snylık kitlendim hemen gectı yoksa yere kapaklancaktm iki büklüm oldum.blmyrm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…