Canım bildirdim Eda online olunca ilgilenecektir...Canim ben de bilgehan solmazgül olarak basvurdum beni de facedeki guruba bildirir misiniz ckk tesekkur ederjm simdiden
Aminn çok saol canım güzel duaların için :)
Habersiz bırakmamaya çalışıcam...
Allahın taktiri çok üzülmem elbet bizde kucağımıza alıcaz di mi :)
ins canım hepimz bi avazda kurtlurz :) benim kide korkuyo paşasına bişey olck diye bende senin dedgn gbi herkez yapyomus dr lar bile öneryomus diye diye ikna ettim günüm geçmesindense bunuda denerim napalm :) bizede ramazandan bi iki hafta önce yasak geldi bida yaklaşmadi adam :) simdi bi faydasi olur diye dil dökuym esime kabl etti iste ama bisey olmaz dime deyip duruyo adamcgız korkuyo yine :)
evet cnm bnde temas hıc swmem bıldıklrı hlde yapıorlarCanım bildirdim Eda online olunca ilgilenecektir...
Benide kabul edrmsnz kzlar adm hulyaCanım bildirdim Eda online olunca ilgilenecektir...
Günaydın, hayırlı cumalar sevgili annecikler
Doktor kontrolümüzde yine sancı çıkmadı... akşam biraz sancı oldu geçti yine...
Aynen canım yazk adamlarmıza :) :)alicaz tabi ki canım o bebisler bu gobuslerden cikacak o kadar :)
amin canım. Bizimkide yanasamio garibim dogursan lohusalik donemimiz gecse normal yasantimiza donsek dio :) ahhh bu adamlarimiz ne cektiler beee
Canım benim de belim ağrıdı adet ağrısı gibi ama tam olarak değil. Ben de çatı ağrısına bağladım. Ardışık ağrılar halindeyse belki bebiş geliyordur. Hayırlısı... :)Günaydn kızlar hayrli cumalar :) benim aksam yattmda belimde agrm vardı sabh 8 gbi siddtlendi ama sıklasmadı esim biraz belime msaj yapti agrm hafifledi 1 saat kadar uyumuşum tekrar bel agrm devam ediyo ins sıklaşk bayram şekerime kavsurm :) sizlerdn çörek otunu duymustm simdi yutsam sancm çogalr mi acba faydası olur mu kızlar
Allah yardımcınız olsun canım.kızlar ben geldım allah hepinizden razı olsun ben bugun taburcu oldum bebegım hala yoğun bakımda yarına ılk defa sut ıstedıler bakalım ılk defa sağacagız
Herkese hayırlı cumalarCanım bildirdim Eda online olunca ilgilenecektir...
Senin erkenden sancın çıkmış maşallah. Benim 40+2 oldu daha hiç çıkmadı nst de. Doktor birşey dedi mi sancın için?Dun ben de nst cektirdim 1 tane sancim cikti
Senin erkenden sancın çıkmış maşallah. Benim 40+2 oldu daha hiç çıkmadı nst de. Doktor birşey dedi mi sancın için?
simlaa,suni sancıyla 12,15te oğluşunu dünyaya getırerek doğuranlar grubuna katıldı.darısı buz bekleyenlerin başına inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?