Canım bildirdim Eda online olunca ilgilenecektir...
Ay sonunda simlada erdi muradına darısı bize inşallah bebek ve kendisi sağlıklıdır umarım en kısa zamanda doğum hilayesini paylaşır umarım bide bebeği iriydi benimde öyle kaç kg doğdu acabasimlaa,suni sancıyla 12,15te oğluşunu dünyaya getırerek doğuranlar grubuna katıldı.darısı buz bekleyenlerin başına inş
SİMLA seni merak ettim doğurmuşsun galiba canım hadi gözünaydın bayram şekerin geldi çok şükür:) Darısı başımıza. Ben dün kontrole gittim ben sezeryan olucam galiba haftaya kesinleşecek senin hikayeni bekliyorum canım merakla fırsat bulursan tabi:)Canım bildirdim Eda online olunca ilgilenecektir...
Kamuran geçenlerde sunıbsancıyla doğum yaptı cnm.nıye sezeryan olcaksın kı normal ıstemıormuydun senKızlar hayırlı cumalar.
İLERYA ve KAMURAN dan haberi olan var mı?
Biz dün kontrole gittik galiba ben sezeryan olucam kızlar, iyi mi kötü mü bilemiyorum. Doktorumla öyle karar verdik haftaya kesinleşecek.
Canım sık degl ama uzun araliklarla grip biraz surüp gdiyo sırtimada vuruyo aynı zamanda . Sabh bi iki sefr sancyla birlikte kasklarmada agri grdi bi anda kasldım karnım tas gbi oldu canim yandi resmen sanci grdgnde rahmimde bskiyla birlhkte acida 6nluyo takipteym sıklaşmasnı bekjyorum ins bunlar dogum ısaretidr :) bide bugun bi kaç kez wc ye gttgmde avuc icı kadar kati akintilar geldi ilk defa boyle bisey oluyo sebebi nedr acabaCanım benim de belim ağrıdı adet ağrısı gibi ama tam olarak değil. Ben de çatı ağrısına bağladım. Ardışık ağrılar halindeyse belki bebiş geliyordur. Hayırlısı... :)
merhaba canim evet ben tam 2 aydir senin tarif ettigin agrilarim var ama malesef onlar sanci degil bebegin kafasiyla ittirmesi oluyo yani yerlesmeye calisiyor ama iyi olan tarafida bebek baski yaptikca acilma daha cabik olur yani sadece sanci degil bebegin baskli yapmasida iyidir bence... 3 gun once bana bebegin kafasi cok asagida oldugunu 1 cm aciklik ve yumusama var demisti ama dogurmak icin sancilarin duzenli gelmesi lazim dedi tabi simdilik beklemeye devam .....kızlar bazı günler bnde fecı derecede mesaneme batma oluor.hatta bazen aşağı bölgemde bile hıssedıorum ama nıyese açılma olmuor ve sancıda ckmıor.anlamadm gıttı.bazıları yalancı sancı dıor bazıları bebek kafasıyla mesaneye ıttırdıgnden oluor dedı.gecen yolda yürürken hem kalcama hem mesaneme sancı saplandı snylık kitlendim hemen gectı yoksa yere kapaklancaktm iki büklüm oldum.blmyrm artık
Sağol canım haber verdiğin için merak etmiştim kamuranı çokşükür kavuşmuş yavrusuna.Kamuran geçenlerde sunıbsancıyla doğum yaptı cnm.nıye sezeryan olcaksın kı normal ıstemıormuydun sen
oyy masallah simla da kavustu bebegine cok sukur, evettt darisi bizlere olsuun artikkk... pazar gunu kontrolum var ona gore doktorumuz karar alacak, obur hafataya bekletir gibime geliyor, bakicaz rabbim hepimizi kurtarsin korktugumuza ugratmasinnn insallahsimlaa,suni sancıyla 12,15te oğluşunu dünyaya getırerek doğuranlar grubuna katıldı.darısı buz bekleyenlerin başına inş
daha dun anlattgn akıntıyı nette okudum.nişan gbı doğum belırtısı dıordu.hayırlı olsun :)Canım sık degl ama uzun araliklarla grip biraz surüp gdiyo sırtimada vuruyo aynı zamanda . Sabh bi iki sefr sancyla birlikte kasklarmada agri grdi bi anda kasldım karnım tas gbi oldu canim yandi resmen sanci grdgnde rahmimde bskiyla birlhkte acida 6nluyo takipteym sıklaşmasnı bekjyorum ins bunlar dogum ısaretidr :) bide bugun bi kaç kez wc ye gttgmde avuc icı kadar kati akintilar geldi ilk defa boyle bisey oluyo sebebi nedr acaba
ay cnm ya daha yerlesemedı mı bu bebek.moralım altüst oluor bazen.tmm Allahtan hayrlsı ama 23unde çatı kontrolünde ne açılma ne sancı çıktı.o zamanlarda başlamıştı bu mesane batmaları.hala karnım bile dusmedı.bazen yerlesemıcekmı acaba aşağı dıorum.zaten ağrım sızım hıc yok sadece bu mesane batmaları.8ınde gebe muayene var ama hala hıc açılma varmış gbıde gelmıor kımerhaba canim evet ben tam 2 aydir senin tarif ettigin agrilarim var ama malesef onlar sanci degil bebegin kafasiyla ittirmesi oluyo yani yerlesmeye calisiyor ama iyi olan tarafida bebek baski yaptikca acilma daha cabik olur yani sadece sanci degil bebegin baskli yapmasida iyidir bence... 3 gun once bana bebegin kafasi cok asagida oldugunu 1 cm aciklik ve yumusama var demisti ama dogurmak icin sancilarin duzenli gelmesi lazim dedi tabi simdilik beklemeye devam .....
daha zamanın var ıyıce dusunursun.hakkmzda hayırlısıcnm ya bnde kafa karısıklgndan yoruluorum bazen .en ıısı akısına brakmakSağol canım haber verdiğin için merak etmiştim kamuranı çokşükür kavuşmuş yavrusuna.
Canım normal düşünüyordum tabi ama doktorumla uzun uzun konuştuk. ben alttan muayenede acayip zorlanan biriyim daha önce de vajinusmus geçmişim var. Doktorum da beni tanıyor ve çok nazlı biri olduğumu söyledi. Ben de kendime pek güvenmiyorum fiziksel olarak güçsüz biriyimdir. Şimdilik sezeryana karar verdik ama kesin değil haftaya h-kesinleşecek benim de kafam karışık biraz.
Ay ins oyledr canım ya bir an önce doguraym ogluma kavsaym istyorum ins sancm çogalir rabbim bnada sizlerede kolay dogumlar versin ins :)daha dun anlattgn akıntıyı nette okudum.nişan gbı doğum belırtısı dıordu.hayırlı olsun :)
cnm öyle okudum istersen sende oku.bnce dogumun yakın.ay inş bızde dogururuz artı.bndede ne sancı ne acıklı ne yumuşama hıc bsey yok.cok sabrszlanıorum artk.kuzumu kucagma alıp emzırmel ıstıorumAy ins oyledr canım ya bir an önce doguraym ogluma kavsaym istyorum ins sancm çogalir rabbim bnada sizlerede kolay dogumlar versin ins :)
oh ne güzel.ıns sağlıklı sekılde oğlunu kucaklarsn cnmSelam kızlar herkese hayirli cumalar ve hayırlı Arefe günü olsun
Bizimde dün son kontrolumuz vardı önce nstye girdim birkaç sancim çıktı doktor normal dedi muayenede de hersey yolunda net bir ölçüm yapılamadı doktor bizi anestezi doktoruna yolladı oda muayene etti spinal yada genel olacagina ameliyathane de karar vericem ordan çıktık dört tüp kanımida verdim sezeryan günü zaman kaybı olmasın diye artık sadece geri sayım başladı ve kontrol de bitti şimdi Allah izin verirse perşembe Saat 7 de hastanede olup yatisim yapılacak ve 9 da sezeryana giricem inşallah şu günlerde çabucak geçer tabi öncelikle herseyin hayırlı si
Arastrcm tekrar canim bende bilmynrum açlmam var mı yumusamam var mi yok mu dr alttan muayne etmedi hç sanclarn bsladgnda bkarz daha netlesir durumun ona göre doguma karar verirz dedi bende oyuzdn merak içindyimcnm öyle okudum istersen sende oku.bnce dogumun yakın.ay inş bızde dogururuz artı.bndede ne sancı ne acıklı ne yumuşama hıc bsey yok.cok sabrszlanıorum artk.kuzumu kucagma alıp emzırmel ıstıorum
Suni sancıal bendende o kadar.aynı durumdayz.doktorum nıyetı yok dedı.pekı gelmezse napcakmıssınız konuştunuz mu
Anladım cnm. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.Benim 34. Haftada basladi canim sancilarim dogumu durdurdular 1cm acilmam var
Dun doktorum birsey demedi normal dedi sancilarim artmadigi ve duzenli gelmedigi surece doguma almiyor ayrica 39. Haftayi bekliyor o zaman normal dogum yapip yapamayacagimi kesinlestirecek
Nasıl heyecanlandım okurken. Çok sevindim=)simlaa,suni sancıyla 12,15te oğluşunu dünyaya getırerek doğuranlar grubuna katıldı.darısı buz bekleyenlerin başına inş
Benimde aynı şekilde ağrılarım oluyor ama yok yok yok... zamanı var demekki. Hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz. Bayramı da geçirecek benim nazlı yavrum=)kızlar bazı günler bnde fecı derecede mesaneme batma oluor.hatta bazen aşağı bölgemde bile hıssedıorum ama nıyese açılma olmuor ve sancıda ckmıor.anlamadm gıttı.bazıları yalancı sancı dıor bazıları bebek kafasıyla mesaneye ıttırdıgnden oluor dedı.gecen yolda yürürken hem kalcama hem mesaneme sancı saplandı snylık kitlendim hemen gectı yoksa yere kapaklancaktm iki büklüm oldum.blmyrm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?