Senin paşa sözünü dinledi İnşallah benimki de dinler:))))Sonumuz kamuran gibi olacak galiba ...Gelmeyecekler daha.. hergün bekliyorum...
Cuma bende 3-4 cm açılma da olmaz daha beklicez böyle heralde...
Bebeğimle daha bir konuşur oldum hadi oğlum gel gel diye konuşuyorum :))))))))
Hüma sultan gel artık üzme anneni :)
41bucga kadar yolu var ama yaSuni sancı
hemde çok nazlılar yaaaaAnladım cnm. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Nasıl heyecanlandım okurken. Çok sevindim=)
Benimde aynı şekilde ağrılarım oluyor ama yok yok yok... zamanı var demekki. Hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz. Bayramı da geçirecek benim nazlı yavrum=)
Evet, o kadar beklemeye gerek kalmaz inşallah41bucga kadar yolu var ama ya
arkadaşlarım Allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. artık hepinizin doğum yapacağı hastane ve doktor bellidir.aranızda Anadolu yakasında doğum yapacak olanlar hangi hastane ve doktoru tercih etti acaba.yardımcı olursanız sevinirim..birde size doğum fiyatlarıyla ilgili bir tüyo vereyim.hastaneden fiyat alırken SUT e göre fiyat vermelerini isteyin ve ayrıntılı faturalandırma isteyin..çok olmasa da farkediyormuş..internetten araştırın.çünkü özel hastaneler vermesi gerekenin üstünde fiyat veriyorlar.bunu bildirdiğinizde ona göre fiyat vereceklerdir.
SUT ??? ne demek
Canım kaç gündür seni merak ediyordum ne yapıyorsun diye. Az evvel tek tek mesaj sayfalarını aradım mesajlarını bulup bakayım diye. Sonunda bu müjdeli haberi verdiğin mesajını buldum. Nasıl sevindim anlatamadım, ağladım bileiyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları...
kaç gündür sizlere yazmaya çalışıyorum ama ne mümkün.. annelik zormuş gerçekten :) aman meme vereyim... şu bezi değiştireyim.. yine misafir derken fırsat bulamadım maalesef,
doğumuma gelirsek salı sabahı 7de medipol megadaydık, yatışımızı yaptık hazırlandım, fotografçı geldi birkaç poz çektik sonra ameliyathaneye geçtik, eşim kapıya kadar geldi ama onu içeri almadılar ve ben orda ağlamaya başladım, insan kendini çok yalnız hissediyor, çok şükür hayatımda hiç ameliyat olmam gerekmemişti, ameliyathane bana çok garip geldi açıkçası hiç sevmedim, zaten sağlı sollu kapılar var ve kapı o an açıksa içerde ameliyat olanları görebiliyorsunuz, çok saçma değil mi, hasta mahremiyetine ne oldu? benim gibi hastane fobisi olan biri tek başına ameliyata giriyor ve ameliyat olan insanları görüyor...
neyse sonra sıra bana geldi, sağolsun herkes ilgiliydi hemşireler elimi tutarak destek oldular, spinal anestezi yapıldı , iyikide tercih etmişim, her aşamada ayıktım acı hiç hissedilmiyor ama daha öncede dediğim gibi çok korkak olduğum için korkumdan 3 kez kustum :) neyseki aç karnına ameliyata giriliyor ortalığı batırmadım, oğluşum doğduğunda doktorumuz sarı bir oğlumuz oldu dedi sonra bebişi aldılar kontrol ettiler ama oğluşum nasıl ağlıyor kıyamet koparttı , sonra yanıma getirdiler bana dokunduğunda sustu yavrum ... o anları anlatmak imkansız yerimden kalkıp kucağıma almak istedim ama ilaçla uyuttular beni ,
odama çıktığımda bebeğimi giydirmişlerdi ve getirdiler, emzirme konusunda bayağı zorluk çektik, yavrumun tek isteği koynuma girip uyumaktı yemek felan istemiyordu, bu yüzden biraz zayıfladı ama çok şükür kuvöze gerek kalmadan hastaneden çıkabildik, doğum yaptıktan sonra yıllar önce kuzenimin söylediği bir söz geldi aklıma " kuzen doğum yapınca insanda utanma duygusu artık kalmıyor , her gelen bir yerine bakıp göğsünü felan sıkıyor" demişti, gerçekten de öyle oldu, zaten ilk gün giyinmene izin vermiyorlar, hasta üzerinde sadece hasta bezi oluyor ve onu da hemşireler değiştiriyor, çok şükür ben hemşirelerden çok memnun kaldım, doğumdan sonra çok sıkıntı çekerim sanıyordum ama ilk gün gazım çıktı, tek sıkıntım gelen giden oldu, düşünsenize gaz çıkartmanız gerekiyor ama odada kalkmak bilmeyen misafirler var, kendimi sıkmadan inleyip durdum2 gece hastanede kalıp çıktık, erken doğduğu için oğlumun elektrosu felan çekildi, 3 ay sonra tekrar kontrolü var,
annelik nasıl bir duygu derseniz kesinlikle anlatamam, inşallah hepiniz yaşayınca anlayacaksınız, sanki dünyanın en güzel bebeği benimki gibi geliyor, inanın hepimizin bebeği dünyanın en güzel bebeği olacak, hepimiz öyle hissedicez, insan ne ağlamasına kızıyor , ne uykusuz bırakmasına, bezini değiştiriken üzerime kakasını yaptı gülmekten öldük,
oğlum ağlıyor bana müsaade......
hepinizi öpüyorummmmmm
oh ne güzel.ıns sağlıklı sekılde oğlunu kucaklarsn cnm
Arkadaşlar Kurban Bayramınız kutlu olsun. Doğum yapan arkadaşlar çok sevindim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:) Bende bugün kontrole gittim sancı görünmüyor ama akşamları mesaneme doğru çook baskı oluyor oturamıyorum. nerdeyse kendi çıkacak bebeğim az daha zorlasa:) sezaryen için kan verdik evrakları imzaladık çarşamba sabahı 8 de yatıcam. bir şey merak ediyorum sezaryende lağman yapılıyormu acaba İnşallah yapılmıyordur. normal doğumda yapılıyormuş 2 arkadaşıma da yapılmış. Lağmandan daha çok korkuyorum sezaryen olmaktan çok çekinmiyorumda..
Saglik uygulama tebligi demek..sgk bütün hastanelere taban bir fiyat veriyor ya.ama hastaneler bunun yüzde 200den daha fazla verbilior filan.SUT ??? ne demek
Saglik uygulama tebligi demek..sgk bütün hastanelere taban bir fiyat veriyor ya.ama hastaneler bunun yüzde 200den daha fazla verbilior filan.
İki sezeryanimdada yapılmadı ama şimdi farklı bir hastaneye gidiyorum orası yaparmi bilmiyorum bana gece 12 den sonra bişey yeme dediler inşallah yapmazlar hiç sevmediğim şeydir. Sen hangi hastanede doğum yapacaksın
Sanırım suit oda fiyatı
Sanırım suit oda fiyatı
canim bu isler hic belli olmuyo, bebek dogumda bile yerlesir onceden yerlesecek diye bi kural yok, bugun bi arkadas karnim yukarda oldugunu soyledi ama 3 gun once ebe bebegin kafasi yateri kadar asagida oldugunu soyledi, hic belli olmuyor vallah allah in takdiri hersey, bol bol dua ediyorum hepimiz icin, endiselenme canim bi anda rabbim herseyi cozer, demekki daha vakitleri var, kapali kutu gormuyoruz ki icini herseyin hayirlisi olsun insallahay cnm ya daha yerlesemedı mı bu bebek.moralım altüst oluor bazen.tmm Allahtan hayrlsı ama 23unde çatı kontrolünde ne açılma ne sancı çıktı.o zamanlarda başlamıştı bu mesane batmaları.hala karnım bile dusmedı.bazen yerlesemıcekmı acaba aşağı dıorum.zaten ağrım sızım hıc yok sadece bu mesane batmaları.8ınde gebe muayene var ama hala hıc açılma varmış gbıde gelmıor kıçok şükür snde açılma varmış gerısı ıns çorap söküğü gbı gelır.
yok değilmiş araştırdım öğrendim
S U T = '' Sağlık uygulama tebliği ''
kısaltılmışı
simlaa,suni sancıyla 12,15te oğluşunu dünyaya getırerek doğuranlar grubuna katıldı.darısı buz bekleyenlerin başına inş
Aminn çok saol canım güzel duaların için :)
Habersiz bırakmamaya çalışıcam...
Allahın taktiri çok üzülmem elbet bizde kucağımıza alıcaz di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?