2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Senin paşa sözünü dinledi İnşallah benimki de dinler:))))

SUT ??? ne demek

Arkadaşlar Kurban Bayramınız kutlu olsun. Doğum yapan arkadaşlar çok sevindim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:) Bende bugün kontrole gittim sancı görünmüyor ama akşamları mesaneme doğru çook baskı oluyor oturamıyorum. nerdeyse kendi çıkacak bebeğim az daha zorlasa:) sezaryen için kan verdik evrakları imzaladık çarşamba sabahı 8 de yatıcam. bir şey merak ediyorum sezaryende lağman yapılıyormu acaba İnşallah yapılmıyordur. normal doğumda yapılıyormuş 2 arkadaşıma da yapılmış. Lağmandan daha çok korkuyorum sezaryen olmaktan çok çekinmiyorumda..

Canım kaç gündür seni merak ediyordum ne yapıyorsun diye. Az evvel tek tek mesaj sayfalarını aradım mesajlarını bulup bakayım diye. Sonunda bu müjdeli haberi verdiğin mesajını buldum. Nasıl sevindim anlatamadım, ağladım bile Çok tebrik ederim. Kuzuna bin maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Ben hala doğum yapmadım bekliyorum:) bebişin fotosunu koyabilirsen çok sevinirim merak ettim sarı prensimizi:) inşallah paşa oğlunuz ailenize sağlık, huzur, mutluluk getirir.

İki sezeryanimdada yapılmadı ama şimdi farklı bir hastaneye gidiyorum orası yaparmi bilmiyorum bana gece 12 den sonra bişey yeme dediler inşallah yapmazlar hiç sevmediğim şeydir. Sen hangi hastanede doğum yapacaksın

Ay İnşallah yapılmaz canım korkulu rüyam oldu soramadım da hastaneye biraz rahatladım.. bana da 12 den sonra yeme içme dediler inş. yapılmaz.. Büyük Anadolu Hastnesinde olcam istanbuldan değilim :)

canim bu isler hic belli olmuyo, bebek dogumda bile yerlesir onceden yerlesecek diye bi kural yok, bugun bi arkadas karnim yukarda oldugunu soyledi ama 3 gun once ebe bebegin kafasi yateri kadar asagida oldugunu soyledi, hic belli olmuyor vallah allah in takdiri hersey, bol bol dua ediyorum hepimiz icin, endiselenme canim bi anda rabbim herseyi cozer, demekki daha vakitleri var, kapali kutu gormuyoruz ki icini herseyin hayirlisi olsun insallah

selamlaarr..
hiç bu kadar kararsız kalmamıştım. doğum için ikramlık ne hazırlasam hala bilemiyorum, 9 gün kaldı

Aminn çok saol canım güzel duaların için :)
Habersiz bırakmamaya çalışıcam...
Allahın taktiri çok üzülmem elbet bizde kucağımıza alıcaz di mi :)

Canim inanmıyorum yaa cok sevndim rabbim hayirli evlat eylesin anali babali buyumeyi nasip etsin buraya hikayeni yazmani bekliyorum darısı bizim.basimiza inşallah sen aldin kucagina bayram şekerini cok tebrik ediyorum seni ve öpüyorum o minnosu cennet kokulunu kokla benim icin....

Kızlar ben bu sabah dogurdum, spinal anestezi ile sezeryan oldum, oglumun doğum anına sahit oldum, şuan sadece hafif dikiş ağrım var, ogleden sonra kısa mesafe minik adimlarla yürüyebildim, sütüm de biraz geliyor, ama emzirdikce artirmaya calisiyoruz, oglusumun kilosu 38+2 de 3570gr ve 53 cm, sağlıklı çok şükür, Allah hepinize bu tarifsiz duyguyu nasip etsin
Sevgilerrrrrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…