2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım ya çok tatlısınız maşAllah ömürlü olsun inşAllah seni hep sancı bekleyen biri olarak anıyodum şimdi kucağında olması mucizevi bişey Allah nazarlardan saklasın

CANIM COK GUZELSINIZ MAS.ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN.BEN HALA BEKLIYORUM.SUNI SANCI VERMEYE NASIL KARAR VEEDILER ACILMAN KAC CM DI?SENDEN YA DA KAMURANDAN DOGUM.HIKAYESI BEKLIYORUM CUNKU IKINIZIN DE DOGUMU SUNI SANCI ILE BASLADI VE BENIM DE OYLE OLACAK DIYE DUSUNUYORUM.CATIR CATIR DOGURDUNUZ VE BANA COK CESARET VERIYIRSUNUZ.OPUYORUM SIZLERI.

İkinizde çok güzelsiniz Allah uzun ömürler versin inşallah... Darısı başımıza...

Ben bu minnosu yerim maşallah arkadasim allahim nazarlardan koorusun. rabbim hayırlı omur, anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bende hala tık yok nasil olucak bilmiorum beklemedeyim hala bana diodun sen dogurursn diodun ama Sen beni gectn ne guzel :) daha ayrintili anlat bize olurmu kaybolma sende arada yaz burayaa

kız sende mı daha doğurmadın :) bana da hala doğurmadnmı dıorlar .onumuze gelen herkes soruor bakkal dahıl.kontrolun ne zaman cnm.tum kızlar bebıslerıne kavuşurken bızlerın daha doğurmamış olması braz canskıır ama hayrlsı .sende yaknda dogrursun cnm inş

Kızlar bir türlü yazamadım. 1 Ekim'de normal doğum yaptım çok şükür.

Allah analı babalı buyutsun canım en kisa zamanda ayrıntılı bir şekilde doğum hikayeni bekliyoruz.
Her ikinizede maşallah subhanallah çok şekersiniz Allah nazarlardan korusun

İyi geceler kızlar biraz geç oldu ama herkesin bayramı kutlu olsun
Bu arada bizim şafak 3
Tabi Rabbimin izniyle. ...

Safak 9

Guzel hayirli saglikli dogum haberleri aldigimiz bigun olsun insallah ...

Canım maşallah çok güzelsiniz. Allah analı babalı büyütsün. sonunda kavuştun çok şükür :) darısı başımıza dualarını eksik etme bizden. Arada yaz canım:) çok öpüyorum sizi.

.

Günaydın kızlar
Haftalar öncesinden ütüleyip dolaba kaldırdığım eşyaları daha yeni bir araya getirip hastane çantamı hazırlıcam belkide kızım çantası hazır değil diye gelmiyodur
Size bişey sorucam ebeye vereceğiniz hurç yada çantaya ne koydunuz az çok biliyorumda tulum mu alt üst takım mı koyayım ona bile karar veremiyorum

Herkese iyi bayramlar:)
Yeni doğum yapan var mı kızlar? Kaç gündür takip edemedim en son simla yaptı diye bilyorum. İyice azaldık galiba. Ben de sezeryana karar verdim cuma günü son kontrol gün verecek doğum için. Tahminim 10-15 günüm var tabi kızım acele etmezse:)
sezeryan olan arkadaşlar hastanede ne lazım oldu yazarlarsa sevinirim bir de ne kadar zamanda toparlandınız? Kızımla ilgilememekten korkuyorum sonrasında

slm kızlar hepinizn byrami mubrek olsun k.bkmayn anca yazablyorum bende bayramın 1. Günu sabh ezanyla birlikte nrmal dogum yaptm ve oglum dünyaya geldi :) 3.700 gr 52 cm olarak dogdu :) :)
Maşallah oğluşuna:) Allah analı babalı büyütsün. Dualarınızı esirgemeyin bizden inş bizde sağlıkla alalım kuağımıza

Ben hiç tulum koymadım canım 2 tane hastane çıkışı çorap battaniyeleri bebek bezi ve yüzünü örtmek için örtü koydum. Bir de beniö hastanem listeye pamuk yazmış onu koydum.

Tatlım bende kasım annelerinden Ama doğum ekim sonu gözüküyor.nacizane olarak ben bir tulum koydum birde alt üst takım çantayı görevlilere değil eşime vericem o tulumlu olan takımı ve onun ince battaniyesini verecek eşimin heyecanlı olacağını tahmin ederek tulumun içine bez,eldiven,şapka,zıbın ve çorabı da katladım aynı şekilde diğer takımıda öyle ayarladım

Ben hiç tulum koymadım canım 2 tane hastane çıkışı çorap battaniyeleri bebek bezi ve yüzünü örtmek için örtü koydum. Bir de beniö hastanem listeye pamuk yazmış onu koydum.
Bende alt üst takım koymaya karar verdim canım ilk etapta giydirilmesi için sonrasına bakçaz artık teşekkür ederim
Ayı önemli değil sağlıkla gelsinlerde hayırlısıyla teşekkürler canım
İlk giyeceklerini paketle üzerinede yaz ozaman karıştırmaz tatlım

slm kızlar hepinizn byrami mubrek olsun k.bkmayn anca yazablyorum bende bayramın 1. Günu sabh ezanyla birlikte nrmal dogum yaptm ve oglum dünyaya geldi :) 3.700 gr 52 cm olarak dogdu :) :)
Ayyy ne güzel ya bayram şekeri gibi gelmiş sağlıklı ömürlü olsun inşAllah
Doğum hikayeni müsait olduğunda bekliyoruz canım iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…