Canım ya çok tatlısınız maşAllah ömürlü olsun inşAllah seni hep sancı bekleyen biri olarak anıyodum şimdi kucağında olması mucizevi bişey Allah nazarlardan saklasınAnne olanların nasıl kaybolduklarını şimdi anlıyorum. 1 saattir yazıcam. Cuma günü saat 12:15 te selim demir dünyaya geldi.çok güzel bir duygu. Detayları doğum hikayemi yazıcam inş.bir düzene giricem inş.yakında eşim ve ben ilgileniyoruz acemilikler zorluklar malum. Çok şükür herşey yolunda ama böylesi daha iyi...
Suni sancı aldım yarım saat kadarmış sanırım ardından Epidural. Eğer bir daha doğuracak olsam kesinlikle ilk Epidural ardından suni sancı hop bebek kucakta.. O yarım saatlik suni sancıyı dk.ları saymazsak 0 acı ile muhabbet ederek doğum yaptım Epidural mükemmel birşey :) ve normal doğumda bebeğinin çıktığı anı hissetmek görmek paha biçilemez. O ana kadar ne yaptığımız farkında bile değilmişim o çıktığında tarif edilemez duygular yaşadım. Gerçekten mükemmel.fırsatımız varsa normal doğumu zorlayan sezeryan olanlar gaz savcısına izlerken Allah kolaylık versin ben bebeğimi emziriyordum. Tuttuğu gibi emmeye başladı 40 dk bırakmadı çok şükür.
Gerçek şu ki normal doğum sonrası anlatılan gibi kolay değil. İçinden bebek çıkıyor plesantayı çıkıyor kanamanın oluyor ağrı var yani çok ballandırıyorlar :) evet birkaç güne süper olucam inş.o ayrı:) bi başladım yazmaya ne çok anlatmak istediğim varmış :) doğum hikayesi oldu maşallah bi de cepten yazıyorum. Yine yazıcam inş.sizi seviyorum :) Allah yardımcımız olsun..
CANIM COK GUZELSINIZ MAS.ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN.BEN HALA BEKLIYORUM.SUNI SANCI VERMEYE NASIL KARAR VEEDILER ACILMAN KAC CM DI?SENDEN YA DA KAMURANDAN DOGUM.HIKAYESI BEKLIYORUM CUNKU IKINIZIN DE DOGUMU SUNI SANCI ILE BASLADI VE BENIM DE OYLE OLACAK DIYE DUSUNUYORUM.CATIR CATIR DOGURDUNUZ VE BANA COK CESARET VERIYIRSUNUZ.OPUYORUM SIZLERI.Anne olanların nasıl kaybolduklarını şimdi anlıyorum. 1 saattir yazıcam. Cuma günü saat 12:15 te selim demir dünyaya geldi.çok güzel bir duygu. Detayları doğum hikayemi yazıcam inş.bir düzene giricem inş.yakında eşim ve ben ilgileniyoruz acemilikler zorluklar malum. Çok şükür herşey yolunda ama böylesi daha iyi...
Suni sancı aldım yarım saat kadarmış sanırım ardından Epidural. Eğer bir daha doğuracak olsam kesinlikle ilk Epidural ardından suni sancı hop bebek kucakta.. O yarım saatlik suni sancıyı dk.ları saymazsak 0 acı ile muhabbet ederek doğum yaptım Epidural mükemmel birşey :) ve normal doğumda bebeğinin çıktığı anı hissetmek görmek paha biçilemez. O ana kadar ne yaptığımız farkında bile değilmişim o çıktığında tarif edilemez duygular yaşadım. Gerçekten mükemmel.fırsatımız varsa normal doğumu zorlayan sezeryan olanlar gaz savcısına izlerken Allah kolaylık versin ben bebeğimi emziriyordum. Tuttuğu gibi emmeye başladı 40 dk bırakmadı çok şükür.
Gerçek şu ki normal doğum sonrası anlatılan gibi kolay değil. İçinden bebek çıkıyor plesantayı çıkıyor kanamanın oluyor ağrı var yani çok ballandırıyorlar :) evet birkaç güne süper olucam inş.o ayrı:) bi başladım yazmaya ne çok anlatmak istediğim varmış :) doğum hikayesi oldu maşallah bi de cepten yazıyorum. Yine yazıcam inş.sizi seviyorum :) Allah yardımcımız olsun..
Anne olanların nasıl kaybolduklarını şimdi anlıyorum. 1 saattir yazıcam. Cuma günü saat 12:15 te selim demir dünyaya geldi.çok güzel bir duygu. Detayları doğum hikayemi yazıcam inş.bir düzene giricem inş.yakında eşim ve ben ilgileniyoruz acemilikler zorluklar malum. Çok şükür herşey yolunda ama böylesi daha iyi...
Ben bu minnosu yerim maşallah arkadasim allahim nazarlardan koorusun. rabbim hayırlı omur, anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bende hala tık yok nasil olucak bilmiorum beklemedeyim hala bana diodun sen dogurursn diodun ama Sen beni gectn ne guzel :) daha ayrintili anlat bize olurmu kaybolma sende arada yaz burayaaAnne olanların nasıl kaybolduklarını şimdi anlıyorum. 1 saattir yazıcam. Cuma günü saat 12:15 te selim demir dünyaya geldi.çok güzel bir duygu. Detayları doğum hikayemi yazıcam inş.bir düzene giricem inş.yakında eşim ve ben ilgileniyoruz acemilikler zorluklar malum. Çok şükür herşey yolunda ama böylesi daha iyi...
kız sende mı daha doğurmadın :) bana da hala doğurmadnmı dıorlar .onumuze gelen herkes soruor bakkal dahıl.kontrolun ne zaman cnm.tum kızlar bebıslerıne kavuşurken bızlerın daha doğurmamış olması braz canskıır ama hayrlsı .sende yaknda dogrursun cnm inşBen bu minnosu yerim maşallah arkadasim allahim nazarlardan koorusun. rabbim hayırlı omur, anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bende hala tık yok nasil olucak bilmiorum beklemedeyim hala bana diodun sen dogurursn diodun ama Sen beni gectn ne guzel :) daha ayrintili anlat bize olurmu kaybolma sende arada yaz burayaa
Kızlar bir türlü yazamadım. 1 Ekim'de normal doğum yaptım çok şükür.
Her ikinizede maşallah subhanallah çok şekersiniz Allah nazarlardan korusunAnne olanların nasıl kaybolduklarını şimdi anlıyorum. 1 saattir yazıcam. Cuma günü saat 12:15 te selim demir dünyaya geldi.çok güzel bir duygu. Detayları doğum hikayemi yazıcam inş.bir düzene giricem inş.yakında eşim ve ben ilgileniyoruz acemilikler zorluklar malum. Çok şükür herşey yolunda ama böylesi daha iyi...
Canım maşallah çok güzelsiniz. Allah analı babalı büyütsün. sonunda kavuştun çok şükür :) darısı başımıza dualarını eksik etme bizden. Arada yaz canım:) çok öpüyorum sizi.Anne olanların nasıl kaybolduklarını şimdi anlıyorum. 1 saattir yazıcam. Cuma günü saat 12:15 te selim demir dünyaya geldi.çok güzel bir duygu. Detayları doğum hikayemi yazıcam inş.bir düzene giricem inş.yakında eşim ve ben ilgileniyoruz acemilikler zorluklar malum. Çok şükür herşey yolunda ama böylesi daha iyi...
Maşallah oğluşuna:) Allah analı babalı büyütsün. Dualarınızı esirgemeyin bizden inş bizde sağlıkla alalım kuağımızaslm kızlar hepinizn byrami mubrek olsun k.bkmayn anca yazablyorum bende bayramın 1. Günu sabh ezanyla birlikte nrmal dogum yaptm ve oglum dünyaya geldi :) 3.700 gr 52 cm olarak dogdu :) :)
Ben hiç tulum koymadım canım 2 tane hastane çıkışı çorap battaniyeleri bebek bezi ve yüzünü örtmek için örtü koydum. Bir de beniö hastanem listeye pamuk yazmış onu koydum.Günaydın kızlar
Haftalar öncesinden ütüleyip dolaba kaldırdığım eşyaları daha yeni bir araya getirip hastane çantamı hazırlıcam belkide kızım çantası hazır değil diye gelmiyodur
Size bişey sorucam ebeye vereceğiniz hurç yada çantaya ne koydunuz az çok biliyorumda tulum mu alt üst takım mı koyayım ona bile karar veremiyorum
Çok saol canım allah razı olsun :) darısı size olsun inş hayrlsyla kavşursunz meleklernze :)Maşallah oğluşuna:) Allah analı babalı büyütsün. Dualarınızı esirgemeyin bizden inş bizde sağlıkla alalım kuağımıza
Tatlım bende kasım annelerindenGünaydın kızlar
Haftalar öncesinden ütüleyip dolaba kaldırdığım eşyaları daha yeni bir araya getirip hastane çantamı hazırlıcam belkide kızım çantası hazır değil diye gelmiyodur
Size bişey sorucam ebeye vereceğiniz hurç yada çantaya ne koydunuz az çok biliyorumda tulum mu alt üst takım mı koyayım ona bile karar veremiyorum
slm kızlar hepinizn byrami mubrek olsun k.bkmayn anca yazablyorum bende bayramın 1. Günu sabh ezanyla birlikte nrmal dogum yaptm ve oglum dünyaya geldi :) 3.700 gr 52 cm olarak dogdu :) :)
Bende alt üst takım koymaya karar verdim canım ilk etapta giydirilmesi için sonrasına bakçaz artık teşekkür ederimBen hiç tulum koymadım canım 2 tane hastane çıkışı çorap battaniyeleri bebek bezi ve yüzünü örtmek için örtü koydum. Bir de beniö hastanem listeye pamuk yazmış onu koydum.
Ayı önemli değil sağlıkla gelsinlerde hayırlısıyla teşekkürler canımTatlım bende kasım annelerindenAma doğum ekim sonu gözüküyor.nacizane olarak ben bir tulum koydum birde alt üst takım çantayı görevlilere değil eşime vericem o tulumlu olan takımı ve onun ince battaniyesini verecek eşimin heyecanlı olacağını tahmin ederek tulumun içine bez,eldiven,şapka,zıbın ve çorabı da katladım aynı şekilde diğer takımıda öyle ayarladım
Ayyy ne güzel ya bayram şekeri gibi gelmiş sağlıklı ömürlü olsun inşAllahslm kızlar hepinizn byrami mubrek olsun k.bkmayn anca yazablyorum bende bayramın 1. Günu sabh ezanyla birlikte nrmal dogum yaptm ve oglum dünyaya geldi :) 3.700 gr 52 cm olarak dogdu :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?