2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah saglikla kilosu boyu cok iyi maasallah ...

Maşallah Rabbim analı babalı buyutsun darısı başımıza inş.. Hikayeni de bekliyoruz. İyi bayaramlar

annemde gel bnde kal dıor ama öylede olmazkuçuc tane erkek kardesm ve babam var evde.rahat edemem evımden başka yerde.sabaha kadr sınırden ağrılarla ugrastm doğru düzgün uyuyamadm ama bugun daha ıyı moralim.ne dıyım Allah bıldgk gbı ypsın

Yeni doğum yapanları tebrik ediyorum ne kadar güzel bayram olmus:) herkesin bayramini kutluyorum.ya kızlar özel hastanelerde sezeryanda eşler doğuma alınıyor mu ki??

Yeni doğum yapanları tebrik ediyorum ne kadar güzel bayram olmus:) herkesin bayramini kutluyorum.ya kızlar özel hastanelerde sezeryanda eşler doğuma alınıyor mu ki??
İyi bayramlar canım ben ekstra ücretle alınıyor diye biliyorum doğum yapmayı düşündüğün hastaneyle görüş tabi yinede

Tebrik eden herkese çok çok teşekkürler kızlar, sezeryanda Süt gelmez inancina inanmayin, bebis emdikce süt kanalları açılıyor emin olun, spinal oldum ama gunde 3,5lt su tukettigim için hiç baş ağrısı yaşamadım, sadece dikiş yerlerim sizliyor onun içinde ağrı kesici yapiliyor rahatliyorum. Ameliyata alindiktan 10 dk sonra oğlumun tüm işlemleri bitmiş ameliyathaneden çıkarılmıştı, beni de bi 15-20 dk kadar sonra çıkardılar. Bu arada spinalde belden vurulan igne hiç acitmiyor ve anında uyusuyor bel altiniz, sonrada 4 saat sonra uyusuklugum geçti, çok memnun kaldim. Beni tek zorlayan bebegi aşağı ittirebilmek için 2 dr un göğüs altimdan var gücüyle aşağıya doğru bastirmalariydi. Ama biraz ah uh dedikten 3-5sn sonra bebegimi bembeyaz tabakasiyla baş asagi aglarken görünce çok şükür dedim.
Allah hepimize yardimci olsun, sonrasında bebeginizin gogsunuze yapısıp sizden cuk cuk süt emmesi tarif edilemez bi duygu, bunu düşünüp rahatlayin lütfen. ..
Allaha emanet, Sevgiler...

Ne güzel anlatmışsın canım ya bebeğin ömürlü sağlıklı olsun inşAllah
Hayırlı vakitte tüm bekleyenlerde kucaklarımıza alırız inşAllah meleklerimizi..

Can
Canim yaa ne güzel yazmışsın gözlerim doldu.o kadar korkuyorum ki biraz rahatladım şimdi.ne güzel almissin kucağına bebegini allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin..

İyi bayramlar canım ben ekstra ücretle alınıyor diye biliyorum doğum yapmayı düşündüğün hastaneyle görüş tabi yinede
Bi goruseyim hastane ile.ben
Bi görüşelim hastane ile.oraya yalnız girmek çok korkutuyor beni ama başa gelen çekilir tabi bebekleri mız için her şeye katlaniriz

Safak 10 guzel bayram sabahindan gunaydinherkese...
Dogumlar hizlandikca burasida iyice tenhalasti cok sukur yarin geri sayimda tek haneli rakamlara dusuyoruz cidcidi ciddi bir geri sayim basliyo cok heyecanli cok mutluyum Allah in izniyle 5 yildir bekledigim yolunu gozledigim melegim kollarimda olacak tek dusuncem bu ameliyatmis agri siziymis hicumrumda degil...

Herkese günaydın
Rabbim bu uzun bekleyişten sonra senin ve herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah canım

Çok az kalmış yaaa benim de şafak 17 senden 1 hafta sonra:) çok heyecanlı.keske benim de umrumda olmasa ameliyat korkuyorum

Merhaba arkadaşlar bende sonradan aranıza katılmıştım ben doğum yapalı yarın 2 hafta olacak doğumdan bende çok korkuyordum korkan arkadaşları görünce yazmak istedim sezeryanla doğdu oğlum korkacak birşey yok arkadaşlar ben giderken titreyecek gittim ama o kadar korkmayagerek yokmuş

Kızlar 2 ekim akşam saat 10 da kızımız dünyaya geldi. Normal Doğum yaptım çok şükür. Biraz dikişim var. Onun dışında iyiyiz. Allah hepinizi sağsalim kurtarsın. Çooook güzel bir duygu. Doğum hikayemi de yazzcam sonra. Çok yazmasam da her gün okudum burayı. Burdan çook şey öğrendim. Hepinizi çooook öpüyorum kardeşlerim :)

Kızlar nasılsınız??kimler doğum yaptı die sormuştum kimse cevap vermedi( ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür .fırsatbi bulup geçmişi okuyamadım

Yaaa canım çok saol yazdigin icin.böyle şeyler duydukca rahatliyorum gercekten

Canım allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah çok sevindim.bi an once iyiles:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…