allah uzun omur versin kuzucuga..darısı bizlere inş.Kızlar aklım hep sizdeydi ama giremedim internete. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.1 Ekim saat 09.29'da öpüştüm Denizimle. Bebeğim maşallah 3560 gr, 51 cm doğdu ve çok yakışıklı. Herkes kendine nasıl bu kadar benzettin diyor Epidural sezeryan çok iyiydi. Ama sonrası sıkıntım oldu. Anestezi maddesi alerji yaptı. İlk gece gözlerimin içine varana kadar her zerrem delicesine kaşındı. Doğumda hepimize ve evlatlarımıza dua ettim. Ameliyatta bile aklımdaydınız, nasıl bütünleşmişsek bu 9 aylık süreçte.
Canim okurken denk geldim. Bende 1 ay once resmen kafami duvarlara vuruyordum. Parol karanfil disinol falan ne fayda. En son kadin dogum doktorum dayanamiyorsan git disciye ilac almaktan daha iyi dedi. Ama eger disciden korkmuyorsan tabi. Obur turlu korku stres yaparsan erken doguma neden oluyormus. Zaten ilk 3 ay korkudan dusuk son 3 ay erken dogum dolayisiyla yasak ama zannetmiyorum. Lokal anestezinin herhanhi bi sakincasi yok kana karismaz ordan dedi. Bende gittim cektirdim rahatladim. Istersen bi git. Ben 15 gun uykusuz agrili gecirdim yemek yiyemedim. Bunlar bebek icin daha kotu.karanfil deneyim bakalım.gece boyunca geçmedi ya ağrı kesici filan ise yaramadı.sanki yüzümün yarısını kaplıyor..
Bi goruseyim hastane ile.ben
Bi görüşelim hastane ile.oraya yalnız girmek çok korkutuyor beniama başa gelen çekilir tabi bebekleri mız için her şeye
Ömürlü olsun bebeğin canım benim ne güzel ikinizde sağlıkla kurtulmuşsunuzKızlar 2 ekim akşam saat 10 da kızımız dünyaya geldi. Normal Doğum yaptım çok şükür. Biraz dikişim var. Onun dışında iyiyiz. Allah hepinizi sağsalim kurtarsın. Çooook güzel bir duygu. Doğum hikayemi de yazzcam sonra. Çok yazmasam da her gün okudum burayı. Burdan çook şey öğrendim. Hepinizi çooook öpüyorum kardeşlerim :)
Yeni doğum yapanları tebrik ediyorum ne kadar güzel bayram olmus:) herkesin bayramini kutluyorum.ya kızlar özel hastanelerde sezeryanda eşler doğuma alınıyor mu ki??[/QUO
Galiba her hastane farklı benim Dr eşimi normal doğum olursa alacakYeni doğum yapanları tebrik ediyorum ne kadar güzel bayram olmus:) herkesin bayramini kutluyorum.ya kızlar özel hastanelerde sezeryanda eşler doğuma alınıyor mu ki??
Canım günün gelmiş sancıların midene vuruyor olabilir yada tatlıyı fazla kaçırdıysan miden rahatsızlanmış olabilir sen yinede bi hastaneye git belki bayram şekerin geliyodur hayırlısıkızlar bnm mıde ağrım gene başladı.bırde bayram mısafrlgndeyız ıkı saattır tuttu bıde çok sıddetlı derecede.acaba doğumlu baslıor dıe burda bole endısleendıler.csktrmıom ama cnm çok acıor
yok cnm seker yemedmCanım günün gelmiş sancıların midene vuruyor olabilir yada tatlıyı fazla kaçırdıysan miden rahatsızlanmış olabilir sen yinede bi hastaneye git belki bayram şekerin geliyodur hayırlısı
Canim bildigim kadariyla doguma yakin vucut dogal lavman olarak ishal olabiliyor. Bence mutlaka git hastaneye bugunkızlar braz önce wcye cktm afedesnz ishal olarak ama ben benı ıshal etcek hıc bsey yemedm bozuk bsey de tuketmedm.kramplarm hala devam.smdı mısafrlktwyz kalkcam caktrmıom ama dayanamıorum.esımede yanstmayaya ugrasıom çayını ıc kalkalm dedım.kadıkoyden unranıyeye nasl gtxem smdı ya evime
canim soyle dusun; dogum yapan kayboluyor ortadan:) dolayisiyla artik yazmayanlar dogum yapanlar:) okdr fazla dogun oldu ki ekimin basi olmasina ragmen isim isim soyle bitmez:)Kızlar nasılsınız??kimler doğum yaptı die sormuştum kimse cevap vermedi( ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür .fırsatbi bulup geçmişi okuyamadım
MaşAllah canım ömürlü olsun meleğin ikinizde iyisinizdir inşAllahKızlar bir türlü yazamadım. 1 Ekim'de normal doğum yaptım çok şükür.
Yazıcam inşallah. Lale doğum yaptı mı? Bu arada darısı başınıza olsun:)MaşAllah canım ömürlü olsun meleğin ikinizde iyisinizdir inşAllah
Müsait olduğunda normal isteyenler olarak hikayeni dinlemek isteriz
Canım laleden haber yok ama simla doğurdu doğum hikayelerinizi bekliyoruz bu arada hayırlı olsunYazıcam inşallah. Lale doğum yaptı mı? Bu arada darısı başınıza olsun:)
Masallah canim:) gozun aydin, Allah uzun ömürler versin ailecek:) hikayeni dinlemek isteriz musait oldugunda:))Kızlar bir türlü yazamadım. 1 Ekim'de normal doğum yaptım çok şükür.
Anne olanların nasıl kaybolduklarını şimdi anlıyorum. 1 saattir yazıcam. Cuma günü saat 12:15 te selim demir dünyaya geldi.çok güzel bir duygu. Detayları doğum hikayemi yazıcam inş.bir düzene giricem inş.yakında eşim ve ben ilgileniyoruz acemilikler zorluklar malum. Çok şükür herşey yolunda ama böylesi daha iyi...SİMLA seni merak ettim doğurmuşsun galiba canım hadi gözünaydın bayram şekerin geldi çok şükür:) Darısı başımıza. Ben dün kontrole gittim ben sezeryan olucam galiba haftaya kesinleşecek senin hikayeni bekliyorum canım merakla fırsat bulursan tabi:)
Maşallah... :)Anne olanların nasıl kaybolduklarını şimdi anlıyorum. 1 saattir yazıcam. Cuma günü saat 12:15 te selim demir dünyaya geldi.çok güzel bir duygu. Detayları doğum hikayemi yazıcam inş.bir düzene giricem inş.yakında eşim ve ben ilgileniyoruz acemilikler zorluklar malum. Çok şükür herşey yolunda ama böylesi daha iyi...
Suni sancı aldım yarım saat kadarmış sanırım ardından Epidural. Eğer bir daha doğuracak olsam kesinlikle ilk Epidural ardından suni sancı hop bebek kucakta.. O yarım saatlik suni sancıyı dk.ları saymazsak 0 acı ile muhabbet ederek doğum yaptım Epidural mükemmel birşey :) ve normal doğumda bebeğinin çıktığı anı hissetmek görmek paha biçilemez. O ana kadar ne yaptığımız farkında bile değilmişim o çıktığında tarif edilemez duygular yaşadım. Gerçekten mükemmel.fırsatımız varsa normal doğumu zorlayan sezeryan olanlar gaz savcısına izlerken Allah kolaylık versin ben bebeğimi emziriyordum. Tuttuğu gibi emmeye başladı 40 dk bırakmadı çok şükür.
Gerçek şu ki normal doğum sonrası anlatılan gibi kolay değil. İçinden bebek çıkıyor plesantayı çıkıyor kanamanın oluyor ağrı var yani çok ballandırıyorlar :) evet birkaç güne süper olucam inş.o ayrı:) bi başladım yazmaya ne çok anlatmak istediğim varmış :) doğum hikayesi oldu maşallah bi de cepten yazıyorum. Yine yazıcam inş.sizi seviyorum :) Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?