2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar pazartesi sezeryan olcam ya olurken üstumdeki her şeyi çıkarcaklar mi tamamen mi çıplak ordaki herkes beni görcek mi? Üstüm durur herhâlde
 

Bebekler anne karnında da ağlarmış ki. : ) Çok biliyor o konuşanlar. ;p
 
arkadaşlar bir şey sorucam 10 dakikada 1 karnımda feci kasılma oluyor karnım yumurta gibi bir yerden bir yere yükseliyor acaba bebek hareketimi kasılmamı anlayamıyorum sanki dizini dayıyormuş gibi oluyor bu kasılmaları nasıl anlayacağız ya :) kasıklarımda minik pıtırtılar hissediyorum birde elektrik çarpıyormuş gibi oluyor...
 
canım konum değiştirdiğinde dinlendiğinde geçen tarzda ise o elektrik çarpmaları yalancı sancıdır geçmiyor devamı geliyorsa saymaya dikkat et.
 
canım konum değiştirdiğinde dinlendiğinde geçen tarzda ise o elektrik çarpmaları yalancı sancıdır geçmiyor devamı geliyorsa saymaya dikkat et.

yattığım zaman oldu tuvalete gittim geldim yine devam etti ama kasıklarımda belimde ağrı sancı falan yok sadece kasılma ve rahime bıçak saplanması ve kasıklarımda elektrik çarpması gibi oluyor anlamadım ben sayayım en iyisi bu kasılmaları
 
Arkadaşlar merhaba, 22 ekimde doğacak bebeğim kısmetse, buraya kaydolmakta geç kaldım ancak bundan sonrasını paylaşmak ve hatta İstanbul şişlideyim ekim anneleri dostları edinmek istiyorum..Daha önce kurduğunuz alanlara beni yönlendirirseniz veya iletişime geçersek görüşmek ,paylaşmak gezmek ve birbirimize destek çıkmak için tanışmayı isterim..

herkese sağlıklı kucağına alma dileğiyle..
 

Günlerimiz çok yakın. Benim de kasılmalar o elektrik çarpmaları oluyor. Bacaktan yukarıya doğru çıkan sancılar da oluyor arada ama devamı gelmiyor. Geçen gece ard arda 4 sancı geldi uykudan uyandırdı ama devamı gelmedi. Sanki çarşambadan beri daha da sıklaştı bunlar ama bilmiyorum ne olacak her an bir aksiyon olsa da hastaneye gitsek diye bakıyorum aslında. :) Pazartesi doktor randevum var. Hakkımızda hayırlısı olsun.
 

Hoş geldin lulili. Ekim anneleri asıl paylaşımlar doğumlardan sonra mı gelmeli? Asıl o zaman sorular artacak. Bu dönemi iyi kötü atlattık bir şekilde. Bugün ben de bunu düşünüyordum yoksa doğum yapanlar farklı bir başlık mı açtılar yoksa aynen buradan devam mı?

Biz sona kaldık. :)
 

evet günlerimiz yakın bende anlamıyorum ama doğum sancıları sanırım daha bir şiddetli...bende rahim ağzı yetmezliği var kasılmaları hissetmiyordum bir dönem doktorum rahim kasların gevşek bu yüzden hissetmiyorsun demişti fakat şimdi sorduğumda şu an ki durumun farklı doğum kasılmalarını ve sancıları hissedersin diyor bakalım bende senin gibi bir sey olsa da hastaneye gitsek doğum başlasa diyorum :) benim de salı günü randevum bakalım neler olacak :)
 
Nişan geldi. Uyutmayan sancılar da var. Çok yaklaştı mutlu başlangıç. Dualarınızı eksik etmeyin. Heyecanlı ve mutlu hissediyorum. Sabah acile gidip muayene olacağım. Her an gidebilirim de ama saymak zormuş gerçekten başını sonunu tam kestiremiyorum.
 
Hadi hayirli haberler inşaallah. Erken çıktı senin minik :) Allah hayırlısı ile kucağına alimanı nasip etsin. Ayrıntıları bekliyoruz.
 
Cok sukur ben de anne oldum cok guzelbi duygu rabbim eksiklihini vermesin bugun hastaneden cikicaz ama geceleei hic uyutmuyo isimiz var toplasam iki saat ancak uyumusumdur korkuyorum emzirirken uyuyakalabiliyorum bisey olmaz insallah eve gidince banyosunu ysptiricaz darisi bebegini bekleyrmlerin basina
 
Benim de bugün 38+3 , bebeğim 3750 grm o yüzden de doktorum 39. Haftada suni ssncı ile doğumu başlatmak istiyor. Geçen hafta rahimde yumuşama vardi ama açılma yoktu daha. Bu haftada sürekli yürüyorum günde en az 1.5 saat falan, bel ve sırt agrim oluyor rahimde sertlesmelrrde oluyor ama nisan gelmesi , ya da şiddetli ağrı gibi bir şey yok halen .ben bebeğim kendisi ne zaman isterse o zaman gelsin istiyorum ama çok beklersek 4 kiloyu geçer diyor doktorum. Szce suni sanciyi denemeli miyim yoksa zamanını bekleyip gerekirse sezeryan mı olmalıyım? Bi de kasılmalarla beraber adet olacakmısım gibi ağrılar var karnımda bunlarda dogum öncesi belirtiler midir?
 
38+4
Yaaaa çok sevindimmm günümüz aynı benin hanımefendi yerinden memnun gelmeyecek galiba Allah bir ayazda kurtulmayı nasip etsin hayırlısı ile inşallahhhh. Darısı benim başıma benimki de bı gece geliyorum dese de gelse offffff
 

Canim hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah Allah yardimcin olsun...
 
Merhaba ekim anneleri,
bende bekleyenlerdenim, cuma son kontrolde suyumun azaldığını öğrendim yarın tekrar gideceğim, doktorum çarşambaya kadar bu suyun idare etmeyeceğini söyledi riske atmayalım dedi salı büyük ihtimalle suni sancı deneyecek, 2. doğum olduğu için açılman olmasa da deneyebiliriz dedi.
İnş o zamana kadar kendi sancım başlar. Aslında beyaz akıntım ve adet sancısına benzer kasık sancılarım oluyor bir kaç gündür, çatı kemiklerimde ağrıyor, kasılmalarımda var ama doğum başlamadı bir türlü.. İlk oğlumu 40+5 te normal doğumla kucağıma almıştım. Bu kız ve 2. diye daha erken bekliyorduk ama kısmet..
Ben ve benim gibi bekleyenler inş en kısa zamanda sağlıcakla alırız kuzularımızı kucağımıza, amin..
 
Bu arada hurma yemek ve yürümek dışında doğumu başlatmak için yapabileceğim bir şeyler varsa yazarsanız sevinirim..
 
Spinal sezeryan olan var mı kızlar...öneriyor musunuz ya da önerilerinizzzz nedir
 
Canim haurli olsun ya, bende Carsamba suni alarak normal dogum yapcamm, sen suni aldinmi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…