Ne bileyim sonuçta doktor yani ben 39 bitmedigi için panıkledim. Bugün bi arkadaş da 2 hafta ağlamaz daha 2 hafta anne karnında sanar kendini cok erken dedi çok moralim bozuldu benim bebeğim aglamayacak mi diye.saol canım cevap verdiğin için
canım konum değiştirdiğinde dinlendiğinde geçen tarzda ise o elektrik çarpmaları yalancı sancıdır geçmiyor devamı geliyorsa saymaya dikkat et.
yattığım zaman oldu tuvalete gittim geldim yine devam etti ama kasıklarımda belimde ağrı sancı falan yok sadece kasılma ve rahime bıçak saplanması ve kasıklarımda elektrik çarpması gibi oluyor anlamadım ben sayayım en iyisi bu kasılmaları
Arkadaşlar merhaba, 22 ekimde doğacak bebeğim kısmetse, buraya kaydolmakta geç kaldım ancak bundan sonrasını paylaşmak ve hatta İstanbul şişlideyim ekim anneleri dostları edinmek istiyorum..Daha önce kurduğunuz alanlara beni yönlendirirseniz veya iletişime geçersek görüşmek ,paylaşmak gezmek ve birbirimize destek çıkmak için tanışmayı isterim..
herkese sağlıklı kucağına alma dileğiyle..
Günlerimiz çok yakın. Benim de kasılmalar o elektrik çarpmaları oluyor. Bacaktan yukarıya doğru çıkan sancılar da oluyor arada ama devamı gelmiyor. Geçen gece ard arda 4 sancı geldi uykudan uyandırdı ama devamı gelmedi. Sanki çarşambadan beri daha da sıklaştı bunlar ama bilmiyorum ne olacak her an bir aksiyon olsa da hastaneye gitsek diye bakıyorum aslında. :) Pazartesi doktor randevum var. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hadi hayirli haberler inşaallah. Erken çıktı senin minik :) Allah hayırlısı ile kucağına alimanı nasip etsin. Ayrıntıları bekliyoruz.Nişan geldi. Uyutmayan sancılar da var. Çok yaklaştı mutlu başlangıç. Dualarınızı eksik etmeyin. Heyecanlı ve mutlu hissediyorum. Sabah acile gidip muayene olacağım. Her an gidebilirim de ama saymak zormuş gerçekten başını sonunu tam kestiremiyorum.
Yaaaa çok sevindimmm günümüz aynı benin hanımefendi yerinden memnun gelmeyecek galiba Allah bir ayazda kurtulmayı nasip etsin hayırlısı ile inşallahhhh. Darısı benim başıma benimki de bı gece geliyorum dese de gelse offffffNişan geldi. Uyutmayan sancılar da var. Çok yaklaştı mutlu başlangıç. Dualarınızı eksik etmeyin. Heyecanlı ve mutlu hissediyorum. Sabah acile gidip muayene olacağım. Her an gidebilirim de ama saymak zormuş gerçekten başını sonunu tam kestiremiyorum.
Nişan geldi. Uyutmayan sancılar da var. Çok yaklaştı mutlu başlangıç. Dualarınızı eksik etmeyin. Heyecanlı ve mutlu hissediyorum. Sabah acile gidip muayene olacağım. Her an gidebilirim de ama saymak zormuş gerçekten başını sonunu tam kestiremiyorum.
Canim haurli olsun ya, bende Carsamba suni alarak normal dogum yapcamm, sen suni aldinmiArkadaslar ben 10 ekimde doğum yaptım ve oğlumu kucağıma aldım normal doğum ve anestezi yapılmadan dogumum gerçekleşti tam da benim istediğim gibi darısı sizlerin başına bizden size kucak dolusu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?