2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Haklisin canim korkudan ziyade heyecan bence. Nasil olacak kime benzeyecek falan... Erkeklerin çoğu biz kadar tasa yapmiyor ama doğum zamanki gelince eminim o da dokuz doguracaktir tabir-i caizse sadece bu durumdan rahatsız olduğunu ve biraz teselliye,destege ihtiyacın olduğunu dile getirmen simdilik yeterli olur bence oglun dogsun o zaman TV izlemeye vakti de kalmayacak zaten adamcagizin

Ay canım inşallah o günleri de goruruz

kızlar ben doğum yaptım çok şükür. süreç biraz zor fırsat bulunca uzun yazıcam. Göğüs uçlarım çok yara veremiyorum meme bugün ne yapmalıyım of ya
hayırlı olsun.. ben de salı günü spinal anesteziyle sezaryen olucam.. fırsat bulduğunda yaşadıklarını yazabilirsen çok memnun olurum..

kızlar ben doğum yaptım çok şükür. süreç biraz zor fırsat bulunca uzun yazıcam. Göğüs uçlarım çok yara veremiyorum meme bugün ne yapmalıyım of ya
Canim seni nasıl merak ediyordum.hayirli olsun şükür .geçmiş olsun .Allah uzun ömürler versin. Uzun yazını bekliyorum:) sen bebeğin le kendinle ilgilen canım. Inşallah en kisa zamanda iyiles

Sağol tavsiyelerin için soğanı sonradan denedim ama kokusu çok kötü en iyisi evicap sanırım birde göğüs kalkanı aldım rahatladım biraz normal emxiriyorum ama sonra kalkanı koyuyorum

Canim cok dikkat et gerekirse sağ sütünü Ateşenirsen daha kötü olur memenin kahverengi kısmını vermeye çalış inşallah alır bebeğin

Masallah ne guzel seyler almis yapmissin insallah sifa olur bol bol sut olur bebisine

inş hepimizin sütleri bol olur.sezeryan olunca sut geç geliyor dediler bende ya sütum olmazsa korkusuyla aldım ama sonuçta bilmiyorum faydası olur mu..ben ne olur ne okmaz diye aldım.annem gore hepsi gereksiz aldıklarının:))

kızlar bebeklerine kavuşanları tebrik ederim benim gibi kavuşamayanlara hayırlı kolay doğumlar dilerim.inşallah biz de hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.meme ucu yarasıyla ilgili soru soran arkadaşlara bi tavsiyede bulunacaktım inşallah işinize yarar. medicassol adlı ilacı önerecektim yalnız emzirmeden önce yıkanması gerekiyor.bir de nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama meme ucu yaraları bebeğin sıcak ağzından birden soğuk havayla temas edince oluşuyormuş bu yüüzden emzirmeden sonra fön makinasıyla kademeli olarak sıcaktan soğuğa doğru (çok yaklaştırmadan)kurutmak işe yarıyormuş henüz denemediğim için doğruluk payını bilmiyorum ama denemek lazım.umarım faydalı olabilmişimdir.

Canim cok saol şimdide bunu taktım içim içimi yiyor bebeğimi çok mu erken alıyor diyeallahım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bi dogsa oglum ve hepimizin evlatlari

için rahat olsun canım bir yerde okumuştum 38.haftadan sonra anne karnında bebekler 25 gr alıyorlarmış günde doğduktan sonra anne sütünden günde 40 gr alıyorlarmış o yüzden 38.haftadan sonraya bekletme gereği duymuyor doktorlar bende 38+1 deyim salı randevum var suyum azalmış belki bana da önümüzdeki hafta içi sezaryen diyebilir bakalım kısmet :)

Ilkten cok olmaz ama sik sik emzirence geliyormus sut bi de genetik bence annenin sutu cokmuymus bi sorsana
Benim esime gorede ggereksizmis bu tur seyler ama sutum gelmezse mecbur aldiracagim

himm bi yakinimida 38+2de almislardi.problem olmazcnm gunun gelmis zaten.benim nst de sancı yoktu ondan Belletti doktor belki senin.nst de sancı varsa oyuzden öyle aliyorsur
Yok canım sanci çıkmadı benim de Nst de.neyse hayırlısı artık ..

geçmiş olsun, inşallah baban en kısa sürede sağlığına kavuşur, üstüste gelmiş Allah annene de yardım etsin, ben hala bebişle tek kalmaya korkuyorum, altını değiştirmek , giydirmek bana zor geliyor, belki de bunları benim yerime yapanlar olduğu içindir, çok şükür minnak oğlum biraz büyüdü şimdi daha rahat tutabiliyorum, zamanla alışıcaz ,eşimi de takmamaya çalışıyorum, Allah herkesin yuvasına mutluluk versin

Kizlar Carsamba gunu sabah 8.30 da suni sanciyla normal dogum yapcam Insallhhh, bu suni sancidan sonra kesin o gun normal dogum yaparim dimi Acayip endiseliyim nasil olcak Aksam Kizimla odamiza gectigimz an bi gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…