- 25 Eylül 2014
- 242
- 525
- 23
Haklisin canim korkudan ziyade heyecan bence. Nasil olacak kime benzeyecek falan... Erkeklerin çoğu biz kadar tasa yapmiyor ama doğum zamanki gelince eminim o da dokuz doguracaktir tabir-i caizseSaol canim inşallah. Benim iyice pskolojim bozuldu sanırım. Esimin tv izlemesi bile batıyor. 2 gun kaldi nasıl telas yapmıyor hiç bi şey yokmuş gibi .hiç konuşmuyor doğum konusunu bile.sanki normal günlerdeki 2 gun sonra bebeğimiz olmayacak.sanirim çok duygusal a bağladım korkudan
Ya ne bilim yaaAyy ilahi guldurdun beniaglamaz olur mu tabi ki aglar oyle dusunme anne karnindaki ortami disarida bulamayacak ki bi kere
Ay canım inşallah o günleri de goruruzHaklisin canim korkudan ziyade heyecan bence. Nasil olacak kime benzeyecek falan... Erkeklerin çoğu biz kadar tasa yapmiyor ama doğum zamanki gelince eminim o da dokuz doguracaktir tabir-i caizsesadece bu durumdan rahatsız olduğunu ve biraz teselliye,destege ihtiyacın olduğunu dile getirmen simdilik yeterli olur bence oglun dogsun o zaman TV izlemeye vakti de kalmayacak zaten adamcagizin
hayırlı olsun.. ben de salı günü spinal anesteziyle sezaryen olucam.. fırsat bulduğunda yaşadıklarını yazabilirsen çok memnun olurum..kızlar ben doğum yaptım çok şükür. süreç biraz zor fırsat bulunca uzun yazıcam. Göğüs uçlarım çok yara veremiyorum meme bugün ne yapmalıyım of ya
Canim seni nasıl merak ediyordum.hayirli olsun şükür .geçmiş olsun .Allah uzun ömürler versin. Uzun yazını bekliyorum:) sen bebeğin le kendinle ilgilen canım. Inşallah en kisa zamanda iyileskızlar ben doğum yaptım çok şükür. süreç biraz zor fırsat bulunca uzun yazıcam. Göğüs uçlarım çok yara veremiyorum meme bugün ne yapmalıyım of ya
Evet ben pazartesi 38+ 4 oluyorum
humana tea aldım rezene çayı ,malt icecegi,kuru kayısı hoşafı yaptirdim,kuru incir lactamil anneler icin.bakalim icebilecekmiyim bunlariNe hazirladin sut arttirici merak ettimde
Herkesi dinleme canim moralini bozmaya calisanlari hesaba alma bol bol dinlen ne demek ayip oluyor hicte ayip degilYa ne bilim yaaherkes bi şey soyluyor çevremde. Sezeryan olcam demeye utanıyorum resmen ayıp gibi oluyor
humana tea aldım rezene çayı ,malt icecegi,kuru kayısı hoşafı yaptirdim,kuru incir lactamil anneler icin.bakalim icebilecekmiyim bunlari
Sağol tavsiyelerin için soğanı sonradan denedim ama kokusu çok kötü en iyisi evicap sanırım birde göğüs kalkanı aldım rahatladım biraz normal emxiriyorum ama sonra kalkanı koyuyorumGöğüs uçları için ilk emzirmeden önce soğanı bölüp göguslere koymak 2 saat bekletip sonra göğüsleri temizlemek tavsiye ediliyor ama ne kadar uygulanabilir tartışılır tabi iki saat nasıl beklenir hastanede soganlarla :)) belki daha sonra yada önce yapılsa da şifa olur.
Bir diğer tavsiye evicap e kapsülü kırıp göğüs uçlarına sürmek
bir diğeri Lansinoh krem sürmek ki temizlemeye gerek yok çünkü bitkisel
ve soylenene gore en etkili olanı da emzirmeden sonra kendi sütüyle annenin göğüs uçlarını ıslatıp temizlemesi imiş.
Allah şifa versin.
Canim cok dikkat et gerekirse sağ sütünü Ateşenirsen daha kötü olur memenin kahverengi kısmını vermeye çalış inşallah alır bebeğinKizlar gogus ucunu konusmussunuz.bende.oncesinde yeterli bakim yapmadigima cok pismanim zeytinyagi surdum ama yeterli.olmadi duzenli.lansinoh.ile etrafindaki kabuklari temizleyin bidr.emzirirken benimki de sadece ucunu aliyo ve bagiracak kdr canim aciyo aman dikkatli olun bu arada asiri ateslendim ama titriyorum ins sut atesi olmam((
Masallah ne guzel seyler almis yapmissin insallah sifa olur bol bol sut olur bebisine
Canim cok saolşimdide bunu taktım içim içimi yiyor bebeğimi çok mu erken alıyor diye allahım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bi dogsa oglum ve hepimizin evlatlari
Ilkten cok olmaz ama sik sik emzirence geliyormus sut bi de genetik bence annenin sutu cokmuymus bi sorsanainş hepimizin sütleri bol olur.sezeryan olunca sut geç geliyor dediler bende ya sütum olmazsa korkusuyla aldım ama sonuçta bilmiyorum faydası olur mu..ben ne olur ne okmaz diye aldım.annem gore hepsi gereksiz aldıklarının:))
Yok canım sanci çıkmadı benim de Nst de.neyse hayırlısı artık ..himm bi yakinimida 38+2de almislardi.problem olmazcnm gunun gelmis zaten.benim nst de sancı yoktu ondan Belletti doktor belki senin.nst de sancı varsa oyuzden öyle aliyorsur
senim anne o yanında ıstemen en doğal hakkın.esının kendı annensıni ısteypte kaynanasını ıstememesı çok ayıp çok.ama dedıgın gbı her erkeğin okuz okan tarafları var.annenı anlayablıorum kadın hep dıken üstünde duruor evde.sen olmasan zatn 5dk durmaz.oda kızı ıcın katlanıor.ayıp ya valla şuan hem üzüldüm hem kızdm
bnm kaynanamda gelcektı ama grip oldgndan yaklastrmadm bebege.ıyılessın gelsın kacrmıorum.annemde dun gttı.bir tel geldı.babaç bugun ameşyata grcekmıs damar yolları daralmiş acamazlarsa by oass olcakmıs.doktor masada kalabılır demiş.annem kalkıp gtmek zorunda kaldı.bnde gtmek ıstedm ama bu halımle nasl gdwyım.ama cok sukur babam amelıyattan ıyı çıkmış.bnde tek kalınca panıkledım.ama cık sukur bebegıme yetebılıorum sadece yavasım ya.hızlıca üst degıstrp emzırıp gaz alamuorum çünkü cahılım.bılmem,tecrübem yok.ılk defa bur bebek tutuorum oda bnm bebegım.bugünde esımın tarafndan yegenı ve ablası geşcek yardıma.ama pek ıstemıorum ben yetıordum.eve başkası grınce düzen kuzen kalmıor.esım dun bn sana nasl kotu davrandm nasl unuttm cektgn acıyı dıye dıye bır özür bır oZur.ne olursa olsun insan tabıkı bu hassas zamanlarda yapılanları unutamıor ama üstünü kapattım konunun.dıkkat et kendine.ayaga çok kalkma.bn 8den berı elifnazla uğraşmaktan dıkıslerım acımaya başladı hemen oturdum
merak etme cnm, 39+5e kdr bende de sancı fln olmadı =) 39+4te nişan geldi (anlamadm da nişan olduğunu) sabahına da düzenli sancılar başladı..sürpriiiz :)39+2 oldum hala ne sancı ne başka bısey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?