- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
CNm doğurdum şükür dün 13:04 te suni ve epiduralle normal dogum yaptım gece suyla gittim sanci acilma yoktu dayadilar sancıyı ve öğleye kızım doğduValla aklimdasin ne zamandir sen de benim. Ne yaptin ben yokken dogurdun mu diye cok merak ediyorum.:)
Bu arada hurma yemek ve yürümek dışında doğumu başlatmak için yapabileceğim bir şeyler varsa yazarsanız sevinirim..
Allah hayırlı eylesin. Minigi kokla bizim yerimize deCNm doğurdum şükür dün 13:04 te suni ve epiduralle normal dogum yaptım gece suyla gittim sanci acilma yoktu dayadilar sancıyı ve öğleye kızım doğdu
Sagol CNmAllah hayırlı eylesin. Minigi kokla bizim yerimize de
Merhaba kızlar. Yarın sabah sezeryan im var.ogluma kavuscam nekadar hala inanamasam da... hepiniz hakkınızı helal edin.her içim daraldiginda hep yardımcı oldunuz teselli ettiniz bilgilendirdiniz. .Allahım inşallah her şey yolunda gider yarın. Icim bir tuhaf..
gecmis olsun canim, emzirmeden once ve sonra kendi sutunden ucuna yayman lazim canim, cok ise yariyor ... bide gogus yara olmadan lansinoh calmak lazim yara olduktan sonra faydasi olmuyor .kızlar ben doğum yaptım çok şükür. süreç biraz zor fırsat bulunca uzun yazıcam. Göğüs uçlarım çok yara veremiyorum meme bugün ne yapmalıyım of ya
Canim ben de sezeryan oldum evrt malesef herkes görüyor herseyi:) ama merak etme bu kadar umursamax olamazlar. Ameliyatjsnrye gittim epidural takildi sonra beni hazırladilar ben ayigim tabim yani bir kişi de donup bakmadi :) herkes isinde gucunde:)Kızlar pazartesi sezeryan olcam ya olurken üstumdeki her şeyi çıkarcaklar mitamamen mi çıplak ordaki herkes beni görcek mi? Üstüm durur herhâlde
Masallah masallah oh cok sevindim :) allah bagislasin canimTebrik ederim:) saglikla mutlulukla buyutun canim:)CNm doğurdum şükür dün 13:04 te suni ve epiduralle normal dogum yaptım gece suyla gittim sanci acilma yoktu dayadilar sancıyı ve öğleye kızım doğdu
Hersey guzel olacak:) hic merakxetme mukemmel birvgun seni bekliyor:)Merhaba kızlar. Yarın sabah sezeryan im var.ogluma kavuscam nekadar hala inanamasam da... hepiniz hakkınızı helal edin.her içim daraldiginda hep yardımcı oldunuz teselli ettiniz bilgilendirdiniz. .Allahım inşallah her şey yolunda gider yarın. Icim bir tuhaf..
geçmiş olsun hikayeni okumayı çok isterimNormal doğum yaptım.
çok merak ettimnasıl geçti anlatsanaNormal doğum yaptım.
Normal doğum yaptım.
Amaninnn daha sabah nisanin gelmişti. Maşallah çok sevindim. Hikayeni bekliyoruz. Allah hayırlı eylesin.Normal doğum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?