2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok istiyorum yazmayı ama detaylıca yazmak istiyorum. Korkmayın cesur olun. Anne olunca tüm dertleri unutuyorsunuz bu küçük insanlara tabi oluyorsunuz çok az uyuyorum beslenmeme dikkat edip bolca emzirmeye çalışıyorum. Sarılık nedeniyle bir gece hastanede kaldık bebişimle şimdi evdeyiz. Allah yardımcınız olsun. Dikkat edin kendinize. Sabırlı olun her şey güzel olacak.

Sevgiler.

benim bebeğim içinde aynı şeyi söylediler duyduğumda çok üzüldüm ama senin bu güzel haberin banada umut oldu. Yarın kontrolum var inşallah güm güm atıyordur bebişimin o minik kalbi dua edermisin benim için

Merhaba anneler.dogum yapalı 4 gün oluyor.oncelikle allahim a binlerce kez şükürler olsun. Bana böyle bir duyguyu yasattigi için. Doğum Hikayem
Gece 10 buçuk ta yatış yaptık .annem esim ben.ilk nst yaptılar. Sonra damar yolu açtılar elimden direk suratim aşıldı. Moralim bozuldu.annemin yanında getirdigi suslerin hepsinin ne kadar saçma oldugunu düşündüm. Neyse gece 1 dk bile uyumadim korkudan.hava aydınlandı .saat 8 gibi beni hazırlamaya geldi hemşire. Elinde bi jilet.uff temizlicekmis orayı kontrol etcekmis. Neyse baktı falan.her şeyi çıkardı o elbiseyi giydim.berbat bir korku içimde gitgide büyüyor. Sandalyeye oturdum beni götürdü eşim yanımda gül diyo foto çek çek. Ama benim surat yerde.neyse ameliyat haneye girdim. Orda 45 dk belki 1 saat bekledim bi askilik bilmiyorum ne.dondum giden gelen ameliyat olanlar allahım gözüm kapalı elimde serum bekliyorum sadece.neyse seni alalım dedi biri girdim o odaya korku korku.allahim ben çok korktum kızlar çok anlatamam. Sonra belime spinal yaptı acmadi ama bi irkildim kipirdama sakin dedi bidaha yaptı galiba .öncesinde uyuşturucu sürdü sanırım. Sonrası bi hizlandilar beni anında masaya yatırdı. Su atoyo üstüme koluma ve bacagima. Ikiside aynı his mi diyo.allahim heyecandan ayırt edemiyorum. Bilmiyorum diyorum koluma bişey batırdı bacagima da hangisi acıyor. Bilmiyorum ağlamak üzereyim .sonra bacaklarını kaldirabiliyor musun dedi.denedim gerçekten kalkmiyordu. Sonra doktor geldi galiba başladılar. Off bu psikoloji yi çok zor atlatcam.bebek çıkarken yere düşcem sandım. Sarsıntı deli gibi bi o yana bi bu yana.sonra bir ses o an yüzümde bir gülümseme oldu ilk defa güldüm bebeğim ağladı içim gitti .yanıma getirdiler baktim allahim bukadar güzel bir şey yok. Okadar tatlı ki. Sonra o gitti. Bir an önce bitsin istedim.ve odama alındım. Spinal in etkisi geçince yarım saati geçik şiddetli dikiş ağrım oldu.sebebi hemsirenin yarım doz ağrı kesici yapması. Ağladım acidan. Sanki dikisleri tek tek dikiyorlardi. Neyse doktor geldi bi iğneler falan.gecti.yani acı olarak tek o vardı tabi yetti de arttı. Yani bunu yasamayabilirdim.ama şu an hiçbiri umrumda degil.oglum nasıl tatlı. Ona bakarken Ağlıyorum bu nasıl bir duygu allahım. Iste böyle.simdi iyiyim tek dusuncem oglum:)

Kızlar merhaba. Takip edemiyorum artık bütün vakit kızıma ait herkes iyi mi
Doğum yapan anneler kaç saatte bir kaç dakika emziriyorsunuz? Ben 2-3saatte bir uyandırıyorum. Sütüm de tam yok.sağınca toplam 30cc falan çıkıyor yarım saatte hala göğüsletimde yara.

Canım öncelikle tebrik ederim seni Allah analı babalı büyütsün :) tamamen kendine gelde uzun uzun yazarsın :) biz bekliyoruz hala bugün dr randevum vardı suyun az ama daha idare eder dedi 3 günde bir takip edecek p.tesi tekrar gidicem eğer kendi gelmezse suni yapılabilirmi diye bakıcaz inşallah kendi gelir diyorum :)

Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün :)

Yardımıniza ihtiyacım var arkadaşlar. Normalde kasım annesi olacaktim ama bizim ufaklık erken gelmek istedi. Dün taburcu olduk. Sezaryen olduğum için sütüm dün gelmeye başladı. Dün akşam emzirip 1,5saat kadar uyudum koltuk altımda agri vardı kalktigimda bir dokundum ki ikisinde de kocaman şişlik. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ama geçmiyor, ve ağrıyor. Siz de benzer bir şey yaşayan oldu mu, ne yapılabilir

Epidural sezeryan olanlarrrrrr, kaç günde iyileştiniz, göbüşü sardınız mı, genel mi yarım mı oldunz...
ayyy çok sordum, detaylarınızı merak ediyorummmm

Benzer sikayetleri yasayan anneler sutlerini Sagdiklarini ve göğüslerine ılık havlu koyduklarını böylece şişlik ve ağrılarının gittiğini yazmislardi. Inşallah faydali olur. Geçmiş olsun. Bebis de hayırlı olsun.

Epidural sezeryan olanlarrrrrr, kaç günde iyileştiniz, göbüşü sardınız mı, genel mi yarım mı oldunz...

epidural sezeryan oldum ben de ameliyatım ii geçti doktordan mı anestezi uzmanından mı yoksa dikişi yapanlardan mıdır bilinmez ben hemen iyileştim yani kendimi çok zorlamadan hareket edebildim. göbeğimi sarmadım ama kendi kendine geri çekildi gibi. bence doktoruna güveniosan epidural sezeryan olmak daha iyi çünkü genel anestezide bebeğinin doğduğu anı görme şansın yok.

Ben de 2 satte bir emzirmeye calisiyorum tabi uyanirsa benimkinin sariligi yukselmwye baslamis o yuzden ozellikle emzirmeye dikkat ediyorum benim goguslerde yara lansinoh karetmiyo

Ben de ayni durumdayim saginca rahatliyorum

Normal benim sutum de çoktur 50 ve biraz üzeri çıktı tek bir memeden

Kızlar içimi rahatlattınız Allah razı olsun acaba sütüm yetmiyor mu diye düşünüyordum. Annelik ne acayip birşeymiş hep bir endişe hali var acaba iyi besleniyor mu vb. gibi..Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

Ben de 2 satte bir emzirmeye calisiyorum tabi uyanirsa benimkinin sariligi yukselmwye baslamis o yuzden ozellikle emzirmeye dikkat ediyorum benim goguslerde yara lansinoh karetmiyo

Kızlar göğüsleri yara olanlara tek tavsiyem kalkan almaları bir günde geçirdi hatta daha kısa zamanda.. emzirirken normal emziriyorum ama emzirmediğim zaman kalkanı takıyorum üzerine göğüs pedi (kalkanın uçları delikli çünkü) krem bile sürmüyorum çok şükür geçti.. Muhakkak deneyin inşallah işinize yarar sizinde..

Emzirmeye çalış geçmiyorsa da sıcak havlu ile sar sonra duş alıp sağabilirsin ya da duş almadan geçtiğini duymuştum böyle benimde ilk günler oldu sonra düzene oturuyor..Hayırlı olsun bu arada:)

Ben tam bayılarak sezeryan oldum korse taktım sonrasında ve daha rahat hareket ettim 20 gün oldu hala korse takılı.. iyileşti şükür ama bazen ağrı yapıyor hafiften.. umarım seninki de geçer.. bu arada korse alttan giymeli değil belime sarılı olanlardan alttan giymek ödem yapıyormuş dikkat et o yüzden..

Onlar hep sağlıklı huzurlu olsun ben çok takıntılı kaygılı bir insan oldum annelik enteresan bişey ben de muyum yetmiyormu diyordum bi yazı okuyan kadar bebek hareketli mutlu rahat uyuyor memeyi 2 saatte bir alabiliyorsa sorun yok

40 haftam yarın doluyor ben de halen hic bi gelişme yok,sancı hic yok dr.um suni sancı vermeye de yanaşmıyor bekliyorum sadece... Bu sancılar birden mi geliyor kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…