2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ameliyat çok rahat ama sezeryan sonrası çok sıkıntılı hem anneye hem bebeğe..bebisim pazartesi doğdu.sezeryan olunca sut hemen gelmiyor sana nacizane tavsiyem mama ver sütun gelmezse.hemşireler mama yok mama yok dedi emiykr diyo ama sut yoktu sonra kuzucugun şekeri çok düştü birden bu defa hepsi panikle manaya sarıldı.sonra bi hafta mama ver demeye basladilar.allah yardımcinolsun çok güzel bi duygu

Canim dogum yapmissin cooook sevindim ..yavrunla bulusmussun ne mutlu sana rabbim saglikli sihatli hayirli evlat eylesin insallah ..cok opuyorum senide muhammet bebegide

Kızlar sabah aynı yumurta akı yoğunluğunda ve kıvamında yarım yumurta beyazı kadar bir akıntı geldi. Şimdide yürürken kasıklarımda dolgunluk ve acı hissediyorum. Ama sancım yok.
Sizce bunlar doğumun yaklaştığını mı gösteriyor?

Bana ta kaç gün öncesinde o tarz akıntılar gelmeye başaladı.Hatta kahverengi lekeler bile gelmişti.Ama doktor olabilir.bunlar geldikten sonra 15 güne kadar bile sürebiliyor doğumun gelmesi dedi.özellikle ilk gebelikse.
Bende hala bekliyorum bi inme falan yok karnımda.Sende başka bir değişiklik var mı?bakalım günümüz dolunca ne olacak sancı gelecek mi?

amin,amin..sıcak suya oturayım diyorum bende ama küvete oturmak hijyenik gelmiyor.son son enfeksiyon falan kaparım diye.
İlişki olayına da cesaret edemiyorum açıkcası.Birşey keşfedersen haberim olsun:)Diğer kızlar da bize dua etsin.sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah.

Arkadaşlar bugün kontrole gittim yarın sezaryen ile kızım geliyor tam dört Kilo olmuş çatımda darmış Allah sonumuzu hayır etsin.
Allah kolaylıkla atlatmayı nasibetsin.İnşallah bebeğine sağ salim kavuşursun.sütün bol olur,kolaylıkla emzirirsin.

Kızlar bu beklemek insanı sabirsizlandiriyor tanıdığım benimle ayni olanlar hatta benden daha erken haftada olanlar doğum yaptı bizde beklemediyiz yarın randevum var insan bir an önce kavuşmak istiyor ara sıra ağrılarım oluyor kasiklarimda cekilmeler hissediyorum karnimda kasilmalar oluyor bakalim bizim bızdık ne zaman gelecek

dr pataloji canim hadi Allah yardimcin olsun haberlerini bekliyoruz Sağlıkla al yavrunu kucağına darısı bizim başımıza :)

kızlar Allah yardımcınız olsun,doğum yapacak olanlar Allah hayırlısıyla kurtarsın kolay doğum nasip etsin,doğum yapan annelerede çok geçmiş olsun,Allah evlatlarınızı bağışlasın,ocak ayında doğum yapacağım bende kısmetse,kendi sitemden ziyade haftalardır sizleri okuyorum,çok duygulanıyorum,benim merakım bebeğimizin doğacağı muhtemel tarihler varya,ister sezeryan ister normal olsun,bu tarihi sapıpta uzayanlar oluyormu,ben çok anlıyamıyorum,merak ettim çokk :)))

Mrb kizlar ben araniza yeni katılıyorum 39+4 günlük hamileyim ara ara sancilarim var bir haftadan belli akintim da var kasilmada olyo cok skldm nzmn olack die sanki gelmeye hic niyeti yok gbi

Hulya dogum yaptın mı merak ettim canım

Canim dogum yapmissin cooook sevindim ..yavrunla bulusmussun ne mutlu sana rabbim saglikli sihatli hayirli evlat eylesin insallah ..cok opuyorum senide muhammet bebegide

Canim kardesim hamd olsun Rabbim bugunleride nasip etti Rabbim hepimizin melegini korusun insallah abimizde iyidir insallah opuyoruz onuda senide ... ne gunerden gectik ve bugunlere geldik Rabbim nekadar buyuk...

Sağol canım seninde Allah yardımcın olsun. Uzayanlar oluor tabiki benim ilk doğumum 40+5 te olmuştu, erkekti. Şimdi kızımı bekliyorum bugün 40 haftam doluyor. Yarın kontrolüm var. Benim gibi bekleyen bir kaç arkadaş daha var. Çoğu doğum yaptı, dua edin bizlerde kurtulalım inş..

Be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…