Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkininde arkasi düzlendi yan yatmiyor dönüyor hemen
Suan 2.5 aylık düzelir mi acaba bundan sonraCanım yan yatır ve yastıkla destekle bence arkası düz şekilsiz olur ilerde benim gibi yan yatıran arkadaşım var bebeği 9aylık ve kafa yapısı çok düzgün.
Canım sen de izmirdeydin ben atakentte oturuyorum şimdiye kadar Oğlumu ege parka arabasını sürerek kipaya kendi arabamla götürdümhiç zorlanmadım Arabasına koyuyorum ağladığında kucağıma alıyorum.arabasını sürdüğün zaman uyuyor zaten her gün mutlaka dışarı çıkarıyorum ya anneannesine kahvaltıya ya da sahile hava kötüyse balkona çıkarıyorum.emzirme konusunda bebek Bakım odaları var çok rahat koltukta oturup emziriyordum sonra Altını da alıyorum oralarda ellerini yıkayabiliyorsun .ama geçenlere foçaya gittim bir cafe de en Köşeye gidip emzirme örtümle.en Başlarda hiç dışarı çıkmıyordum ama dışarı çıktıkça oğlumun gündüz uykularının arttığını keşfettim.sen de korkma kendine güven bebeğin ağlarsa susturabilirsin bir emzirme örtüsü ile her şeyi çözersin.Benimki de emzik tutmuyor ağladı mı sadece memede susuyor o yüzzden cesaret edemedim ama çok sıkıldım evde de artık kızımla gezmek istiyorum. ikinci bebeğim yaz bebeği olsun istiyorum inş. Ama artık arabayla AVM ye götürmeyi düşünüyorum artık arabada emziririm gerçi eşim çok titiz bu konularda nasıl olcak bilmiyorum.
Anlıyorum canım ,Davranışları giyimi Saçları bir garip geldi bana ama doğal bir adam her şeyiyle de bu özelliğini yansıtıyor.mesela Oğlumu ilk defa götürdüğümde pipoyu açın ilk ona bakalım en önemlisi o dedi .şimdilerde zaten mas hasta olmuyorlar ama Gine'de doktor önemli ben büyüyene kadar ayni doktora götüreceğim.tüm bilgileri saklansın diye.Merhaba canım benim kızım doğduğundan beri bazı sebeplerden dolayı mamayla beslenmekte ve bazen elden birşey gelmiyor.Allah hepsini hastalıklardan korusun.Doktor biraz garip derken davranışları bakımındanmı ?
Yine de olacaktı canım.Anlıyorum canım ,Davranışları giyimi Saçları bir garip geldi bana ama doğal bir adam her şeyiyle de bu özelliğini yansıtıyor.mesela Oğlumu ilk defa götürdüğümde pipoyu açın ilk ona bakalım en önemlisi o dedi .şimdilerde zaten mas hasta olmuyorlar ama Gine'de doktor önemli ben büyüyene kadar ayni doktora götüreceğim.tüm bilgileri saklansın diye.
Suan 2.5 aylık düzelir mi acaba bundan sonra
uyku arasında ya da tam uyanık keyfi yerindeyken verdim bugün bir de 2 saati doldurdum daha verimliydi bakalım. iyi kilo almış oğlun maşallah. 3. ayın sonunda doğum kilolarının 2 katına ulaşmaları beklenirmiş. ocağın ilk haftası kontrol var bakalım hayırlısı.aynı benım oğlumda en fazla 10 dk emiyo ayak bacak sürekli oynuyo kafasını bi çekiyo sonra tekrar emiyo ilk doğdugunda böyle değildi millet yarım saat emziriyorum diyor anlamıyorum bende 3250 doğdu şimdi 5.5 oldu 2 aylık
benim bebeğimde ilk ay iyi almıştı, bu ay sadece 600 gr almış, inatla emzirmeye devam ediyorum. en kötü 4. ay da başlarım yavaştan ek gıdaya. sende sıkma canını büyüyecekler inşallah böyle böyle.aynen benim kızım da kısa süreli emiyor. emerken sürekli başını çekip etrafa bakınıyor. 3100 gr doğmuştu şimdi 5000 ama ilk ay daha fazlaydı kilo alımı 2. ay daha az aldı![]()
bir cay kasigi ates dusurucu verebilirsin2 aylık aşımızı olduk ve bebeğim çok huzursuz ateşi de yükseldiuykusuz gece bizi bekliyor sanırım...
bende kızımı reflü yatağında yatırıyorum ya ama koltuk altları yan desteklere denk geliyor aşağı kaydıkça, artık sığmıyor. gündüz düz yatırıyorum kafasını çevire çevire uyuyor. ama daha gece düz yere yatırmaya cesaret edemiyorum. tıkanır diye. 3. ayda bırakayım reflü yatağını diyorum ama bakalım.benim kızım hep yan yatıyor reflü yatağında. ne zaman sırtüstü yatırsam öksürerek tıkanıyormuş gibi yapıyor ödüm kopuyor. şu aşılardan sonra da toparlanamadık kusması ve gaz sancıları arttı![]()
Bebegimin cildi cok kuru dr. Bio derma nemlendirici onerdi baska onersi olan varmi
2 aylık aşımızı olduk ve bebeğim çok huzursuz ateşi de yükseldiuykusuz gece bizi bekliyor sanırım...
bende kızımı reflü yatağında yatırıyorum ya ama koltuk altları yan desteklere denk geliyor aşağı kaydıkça, artık sığmıyor. gündüz düz yatırıyorum kafasını çevire çevire uyuyor. ama daha gece düz yere yatırmaya cesaret edemiyorum. tıkanır diye. 3. ayda bırakayım reflü yatağını diyorum ama bakalım.[/QUO TE]
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. acayip aşağıya kayıp sıkışıyor gece. Ben de bırakamıyorum tıkanır diye. inşallah 3. aydan sonra sıkıntımız kalmaz.
umBebek yağı fayda etmiyor mu her gün veya gün aşırı banyo yaptırıp banyodan sonra yağı sürmeli her yerine dikkatlice.
Dogum sonrası hastanede dr muayene ettikten sonra hametan pomad onermisti.benim oglumun cildide çok kuru.vucuduna artik dustan sonra bebe yağı kullanıyorum ama yanaklari bazen cok kuruyor hala arada hametan kullaniyorum.en zararsizi oymus eczacimizda aynisini soyledi.pisik kremi olarakta kullanıyorum. Ben cok memnunum oneririm.[/QUOTE]E="cetinbahar, post: 38456606, member: 229351"]Bebegimin cildi cok kuru dr. Bio derma nemlendirici onerdi baska onersi olan varmi