evet canım bornovadayım ben de. Ben daha sadece doktora ve parka çıkardım. Forum a falan götürmek istiyorum ama benim kızın uykusu çok az ben de çok uykusuz kalıyorum ve hiç halim kalmıyor bazen gücüm olmuyor dışarı çıkacak. Bu saatte hala ayaktayız daha da 1-2 saatimiz var uyumak içinCanım sen de izmirdeydin ben atakentte oturuyorum şimdiye kadar Oğlumu ege parka arabasını sürerek kipaya kendi arabamla götürdümhiç zorlanmadım Arabasına koyuyorum ağladığında kucağıma alıyorum.arabasını sürdüğün zaman uyuyor zaten her gün mutlaka dışarı çıkarıyorum ya anneannesine kahvaltıya ya da sahile hava kötüyse balkona çıkarıyorum.emzirme konusunda bebek Bakım odaları var çok rahat koltukta oturup emziriyordum sonra Altını da alıyorum oralarda ellerini yıkayabiliyorsun .ama geçenlere foçaya gittim bir cafe de en Köşeye gidip emzirme örtümle.en Başlarda hiç dışarı çıkmıyordum ama dışarı çıktıkça oğlumun gündüz uykularının arttığını keşfettim.sen de korkma kendine güven bebeğin ağlarsa susturabilirsin bir emzirme örtüsü ile her şeyi çözersin.

Bir kere çıkarsam dışarı alışacam ama şimdi de havalar soğudu bakalım inş cesaret edip çıkartırım. Emzirme örtüsü de güzel fikir ben arabada emziririm diye düşünmüştüm ama her zaman mümkün olmayabilir