2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
çok geçmiş olsun, hayırlı olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir. bende rotayı 3. ve 5. ayda yaptıracağım galiba. 4 ayda da aşıları olacak çünkü.

Bizim doktorumuz da bu ay yaptırmayalım ağır gelmesin dedi. Önümüzdeki aya kaldı. 3, ayda yapılacak.

kocaman oldu biz maşallah :) sizler nasılsınız hepinizi çok özledim.
bizde iyiyiz kocaman oldular değil mi çok tatlı:) bizde özledik buraları bırakmayın:)

Beşikte yastıkla arkasını destekleyip yan yatırıyorum ben. Sallamaya başlarken de bir yandan emziğini veriyorum. Ayakta durmuyorum bir tabure alıyorum oturduğum yerden o emziği atıyor ben tekrar veriyorum. Bu şekilde tamamen sakinleşene kadar devam ediyoruz ve bir süre sonra uyuyor bu süre 1 saati de bulabiliyor ama bana kucaktan daha kolay geliyor. Ellerini kolllarını fazla hareket etmemesi için de çabalıyorum. Bu ara ellerini kollarını kullanmayı arttırdı elimle emziği tutarken o da elime sarılıyor. Çok tatlı. Bazen o emziği atana kadar yatağa gidip uzanıyorum attığını duyunca kalkıp tekrar emziği veriyorum. Tamamen dalınca emziği kendi bırakıyor.

ahh ahh bu tatlı şeyler bizi ne hale koydular ama bir gülüşlerine değer di mi:) deneyeceüim bende önerini uöarım işe yarar

bizde iyiyiz kocaman oldular değil mi çok tatlı:) bizde özledik buraları bırakmayın:)

ahh ahh bu tatlı şeyler bizi ne hale koydular ama bir gülüşlerine değer di mi:) deneyeceüim bende önerini uöarım işe yarar
yeşimm gelsene sende o gruba herkes buradan zaten

Bizimki de buna benzer geçiyor. Ben yalnız bakıyorum gündüzleri. Eskiden biraz yoruluyordum ama birlikte vakit geçirmeye alışıyoruz. Ben uyku saatlerini biliyorum uyandığında 1-2 saate uyuyacağını biliyorum ki hala bebeklerimiz 16-20 saat uyuma eğilimde olmalılar. Uyuyarak büyüyorlar. Gece 2-3 kere uyanıyoruz. Sabah uykularında baba gidince yanıma alıyorum. Kandıra kandıra 11-12 ye kadar uyuduğumuz oluyor banyosununu gün aşırı yaptırıyorum. O zaman çok daha rahat uyuyor biz banyo yapmayı çok seviyoruz. Gözlemlerime göre yavaş yavaş yerde tek başına durma eğilimi artıyor. Banyo sonrası ve sabahları keyifli oluyoruz. Ben yastığa koyuyorum onu düz yerde yatmaktan hoşlanmıyor. Oyun vakitleri çok değerli oyalanabilirse oyalanıyor. Çıngırak seti aldım onu baya sevdi daha da sevecek. Dönencemiz de var. Oynarken ona şarkı da söylüyorum. O uyurken işlerimi yapmaya çalışıyorum ama benim en büyük işim bebeğim şu an o uyandı mı hemen yanında bitiyorum. Kucağımda oyalanıyoruz. Fazla yormadan 1 saate uyuyor. Mücadele edip inatlaşınca işler yolunda gitmiyor. Sağok kanlı kalıp durumu kabullenince gün kolay geçiyor. Bizim akşam huzursuzluklarımız oluyor babasıyla birlikte bir şekilde atlatıyoruz 4-6 saat uykusuz kaldığı olmuştu geçen ay. Bir ay daha sabredelim yavaş yavaş bizden bağımsız vakit geçirmeye başlayacaklar. Ekim başında doğum yapan anneler yakında güzel haberleri verirler.
Merhaba canım çıngırak seti nasıl birşey acaba resmini koyar mısın ben henüz alamadım kısmetse bu haftasonu çıkmayı düşünüyoruz nasıl birşey alsam karar veremedim.Birde bebeğini tek başına mı yıkıyorsun.

Batığın tek çözümü pedikür.Evde kendinizde yapabilirsiniz ablamda da var çok zor oluyor. Acil şifalar...
Ah canım benim aynı hisleri yaşadım hatta hiç çözemiyordum içinden çıkamıyordum. Hamilelikte alınan kilolar da batığı çok etkiliyor. Ben doktora gidemedim onun için iltihaba da antibiyotik veriyorlarmış. Onun yerine pedikür yaptırdım baş parmağımın birinde çok canım yandı. Pek adetim değildir pedikür ama kısa süreli de olsa çözdü. Nasıl batmış gözlerime inanamadım. Her gün iki kere baticon sürüyorum. Hala kızarıklık var ama acısı epey azaldı. Kabuk bağlıyor günden güne iyiye gidiyor.

Umutsuzluğa kapılma geçer bunlar hepsine bir çözüm bulunur.

yılmazneval canım annemiz seni okadar ozledik ki sık sık andık aramızda. nolur gel faceye. biz senden cok sey oğrndik. idoülümsün benim ozellikle benim. büyüdü büyüdü kocaman oldu :) işte buda benim ilayım :) hepinizi cok cok seviyorum. grubumuza bekliyorz

Çok tatlı maşallah suphanallah canım benim facem yok aslında olsa iyi olurdu çünkü bu topik herkese açık olduğundan fazla ayrıntılı konusamiyorsun bakalım boş vaktim de face alabilirsem mutlaka gelicem

Çok tatlı maşallah suphanallah canım benim facem yok aslında olsa iyi olurdu çünkü bu topik herkese açık olduğundan fazla ayrıntılı konusamiyorsun bakalım boş vaktim de face alabilirsem mutlaka gelicem
evet orada sadece biz ve kadınlar var. unutma ismimizi mutlu bebekler akademisi. seni bekliyoruz mutlaka aramıza. cok sey oğrendik senden kaybetmek istemiyorz cunku seni mutlaka gel. herkese soyluyorum mutlaka gelin ama face facelere de dikkat ediyorum

Evet sıksık andık seni sadece seni de değil aslında melodika olsun birçoğunuzu andık. Malum bebek face daha pratik cepten ondan koptum ben. Gelirsen çok memnun oluruz :)

Kızlar benim de tam dört parmağımda ayağımda batık oldu.hayatimda bole bişey görmedim. Ee 9 kilo fazla m var olacağı bu:) tırnak çıkamıyor etten:) doktor krem verdi bi de sıcak suda dışa doğru mastır dur masaj gibi dedi.oyle yaptım biri düzeldi ötekiler batiyo şimdi de.dertler hiç bitmiyor halimize Şükür

Ah canım benim aynı hisleri yaşadım hatta hiç çözemiyordum içinden çıkamıyordum. Hamilelikte alınan kilolar da batığı çok etkiliyor. Ben doktora gidemedim onun için iltihaba da antibiyotik veriyorlarmış. Onun yerine pedikür yaptırdım baş parmağımın birinde çok canım yandı. Pek adetim değildir pedikür ama kısa süreli de olsa çözdü. Nasıl batmış gözlerime inanamadım. Her gün iki kere baticon sürüyorum. Hala kızarıklık var ama acısı epey azaldı. Kabuk bağlıyor günden güne iyiye gidiyor.

Canım ben de Pedikür yaptırıyordum hep böyle olduğunda ama bu sefer okadar kızarmış ki iltihap vücuduma yayılacak diye korkuyorum.ama Yarin deneyeceğim artık son çare antibiyotik olur.ne Ağrılı bir şey.

Kızlar benim de tam dört parmağımda ayağımda batık oldu.hayatimda bole bişey görmedim. Ee 9 kilo fazla m var olacağı bu:) tırnak çıkamıyor etten:) doktor krem verdi bi de sıcak suda dışa doğru mastır dur masaj gibi dedi.oyle yaptım biri düzeldi ötekiler batiyo şimdi de.dertler hiç bitmiyor halimize Şükür
Canım ben çok zayıfım ama hamilelikte Battı sanırım şimdilerde iltihaplandığı için ağrısı arttı.dertler hiç bitmiyor gerçekten yine de şükür.demek bir ben değilmişim bu forumun güzelliği de bu.arkadaşlar benim facebook hesabım yok olsaydı. Da gitmezdim ahde vefa diye bir şey var biz çok uzun zamandır yazışıyoruz buradan.kalanlar ne olur siz de gitmeyin.her gün birileri gelip davet ediyor.ama siz direnin lütfen:)ben uykusuz gecelerde Oğlumu piş pişlerken moral olsun diye direne direne kazanacağızın melodisi ile pişpişliyorum.burda da öyle burayı bırakmayalım lütfen:(yoksa benim gibi tek çaresi burası olan buraya Alışan insanlar başlarına gelen musibetlerin bir tek kendi başlarına geldiğini sanacaklar.bakın batığım vardı buraya yazdım meğer bir çok kişide varmış,hamilelikte ALINAN fazla kilolardanmış.böyle okadar çok şey oldu ki ,hep destek olduk birbirimize inş.devam eder.

Sağol canım böyle başkalarında da OLDUĞUNU görünce insan bir rahatlıyor.ben artıklanetlendiğimi düşünmeye başlamıştım:)

Canım ben çok zayıfım ama hamilelikte Battı sanırım şimdilerde iltihaplandığı için ağrısı arttı.dertler hiç bitmiyor gerçekten yine de şükür.demek bir ben değilmişim bu forumun güzelliği de bu.arkadaşlar benim facebook hesabım yok olsaydı. Da gitmezdim ahde vefa diye bir şey var biz çok uzun zamandır yazışıyoruz buradan.kalanlar ne olur siz de gitmeyin.her gün birileri gelip davet ediyor.ama siz direnin lütfen:)ben uykusuz gecelerde Oğlumu piş pişlerken moral olsun diye direne direne kazanacağızın melodisi ile pişpişliyorum.burda da öyle burayı bırakmayalım lütfen:KK43:yoksa benim gibi tek çaresi burası olan buraya Alışan insanlar başlarına gelen musibetlerin bir tek kendi başlarına geldiğini sanacaklar.bakın batığım vardı buraya yazdım meğer bir çok kişide varmış,hamilelikte ALINAN fazla kilolardanmış.böyle okadar çok şey oldu ki ,hep destek olduk birbirimize inş.devam eder.
Canım ben de çok zayıfım ama bende de oldu batık bende çok şaşırıyordum nerden çıktı bunlar şimdi diye törpüyle canım yana yana düzelttim ben rahatlattı biraz. Doğum sonra çürük elma gibi hissediyorum kendimi sürekli bir yerlerim arıza veriyor. Uykusuzluk yorgunluk cabası. Evliliğimde çok farklı bir boyuta geçti.

Kızlar ya benim kuzum uyumuyor ya:( dün sabah 11 den gece 1 e kadar 10 dk ları toplarsam 1 saat falan uyudu. Hiç kolu bacağı durmuyor tam dalıyor diyorum hopp uyanıyor. Sürekli ağzı aranıyor aç diye mama veriyorum yarım saate gene başlıyor aranmaya. Hep memede yaşamak istiyor. Niye böyle sizce?

Kızlar ya benim kuzum uyumuyor ya:KK43: dün sabah 11 den gece 1 e kadar 10 dk ları toplarsam 1 saat falan uyudu. Hiç kolu bacağı durmuyor tam dalıyor diyorum hopp uyanıyor. Sürekli ağzı aranıyor aç diye mama veriyorum yarım saate gene başlıyor aranmaya. Hep memede yaşamak istiyor. Niye böyle sizce?
Canım bebeğin kaç haftalık oldu bebeklerin büyüme atakları oluyormuş.ızqman daha çok ekip huzursuz olabiliyorlardı.internetten bakabilirsin.

melodika85 .!.:
Kızlar ya benim kuzum uyumuyor ya:KK43: dün sabah 11 den gece 1 e kadar 10 dk ları toplarsam 1 saat falan uyudu. Hiç kolu bacağı durmuyor tam dalıyor diyorum hopp uyanıyor. Sürekli ağzı aranıyor aç diye mama veriyorum yarım saate gene başlıyor aranmaya. Hep memede yaşamak istiyor. Niye böyle sizce?
Benim oglumda hep memede uyuyor.cekince basiyor yaygarayi.bugun israrla yalanci memeye alistirmaya calisicaz artik

Kızlar dün Oğlumu klamp yöntemi ile Sünnet ettirdik .kanama flan olmadı pipisinde bir aparat var .cumartesi çıkacak,bu Akşama kadar 4 saatte bir Ağrı kesici şurup vermeye devam edicem.gece çok huzursuzdu ama şimdi daha iyi.yaptrımayı Düşünen arkadaşlar vardı bilgi olsun diye yazmak istedim.

Back
X