merhaba arkadaşlar, bebeklerimizin kilolarını konuştuk hep ama boyla ilgili gelişmeler nasıl. bazı sitelerde 3 ayda 8 cm uzamalı ortalama diyor. benim kızım daha 4-5 cm kadar uzadı. emme sorunu var şu ara sadece uyurken yada uykuluyken emiyor, sağıyorum emziriyorum sütüm kesilmesin diye uğraşırken dağınık bir beslenme durumuna girdik. çok moralim bozuk memeyi bırakacak diye ödüm kopuyor. büyüme atağı olabilir diyorlar. önümüzdeki hafta kontrolümüz var umarım her şey yolundadır.
İnşallah sağlıkla ve huzurla gelir yeni yıl.2014de en harika hediyeyi aldık,Allah eksikliklerini göstermesin.2014 hepimiz için bebişlerimiz heyecanı ile geçti. çok şükür kucağımız aldık. Allah acılarını göstermesin. hepinize bebişlerinizle mutlu bir yıl diliyorum
benim kızımda 38 haftada 49 doğdu, 40.günü kontrolde 53cm di pazartesi kontrol var bakalım. sanırım benimki de çabuk doyuyor. ama bugün daha iyiydi.Canim benim
Canim benim oglum 38 haftalik 48cm dogdu 2aylik kontrolunde 58cm ydi emme konusunsun zaman zaman reddetme sorunu bwnde yaşıyorum eskisi gibi uzun sure emmiyo artik cabuk doyuyo heralde
Annelik boyle bisey iste :) ne mutlu bizeOğlum ağlamadan bir köşede kendiliğinden uyuduğunda çok Vicdanım sızlıyor çok üzülüyorum sanki hasta gibi geliyor Allah korusun , beni çileden çıkarıp ağlayıp ağlayıp sonra uyursa ancak Ozaman uyuduğuna seviniyorum.
Ya kızlar 7 gün oldu kaka yapmadı. Kaç zamandır hep böyle geçen de 5 günde yaptı 3 günde bir niye boyle yapamiyo
Vardı ama geçen haftalarda.simdi yok bendesenin kabızlık sorunun var mı?
Vardı ama geçen haftalarda.simdi yok bende
bende de benzer sorun olmuştu bu kadar uzun sürmese de. benim geçtikten 2 gün sonra o rahatladı. doktorumuz 5 güne kadar normal demişti. bence sen en kısa zamanda sor. bebeğime relaktaz enzimi yazmıştı sindirimini kolaylaştırmak için. bi sorarsın. inşallah rahatlar en kısa zamanda
on güne kadar normal.ama sancısı cok olur yavrunun cıyak cıyak ağlar.ben yapamadgnda bir cay kaşığı saf zeytinyağı içirıyorum sutuyle.yapıyor.hala yapamadysa ve cok acı cekuorsa poposunu iyice yağla,kulak çubuğunu yağla ve içine hafıf ıttır yapıor.ben pek tercih etmesem de mecbur kaldım zaman zamanYa kızlar 7 gün oldu kaka yapmadı. Kaç zamandır hep böyle geçen de 5 günde yaptı 3 günde bir niye boyle yapamiyo
Canım kendin bal kabağı ye.bebeğin de kabız olamayacak .bir dene yazarsın sonucu.Ya kızlar 7 gün oldu kaka yapmadı. Kaç zamandır hep böyle geçen de 5 günde yaptı 3 günde bir niye boyle yapamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?