2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim benim

Canim benim oglum 38 haftalik 48cm dogdu 2aylik kontrolunde 58cm ydi emme konusunsun zaman zaman reddetme sorunu bwnde yaşıyorum eskisi gibi uzun sure emmiyo artik cabuk doyuyo heralde

2014 hepimiz için bebişlerimiz heyecanı ile geçti. çok şükür kucağımız aldık. Allah acılarını göstermesin. hepinize bebişlerinizle mutlu bir yıl diliyorum
İnşallah sağlıkla ve huzurla gelir yeni yıl.2014de en harika hediyeyi aldık,Allah eksikliklerini göstermesin.

Oğlum ağlamadan bir köşede kendiliğinden uyuduğunda çok Vicdanım sızlıyor çok üzülüyorum sanki hasta gibi geliyor Allah korusun , beni çileden çıkarıp ağlayıp ağlayıp sonra uyursa ancak Ozaman uyuduğuna seviniyorum.

Canim benim

Canim benim oglum 38 haftalik 48cm dogdu 2aylik kontrolunde 58cm ydi emme konusunsun zaman zaman reddetme sorunu bwnde yaşıyorum eskisi gibi uzun sure emmiyo artik cabuk doyuyo heralde
benim kızımda 38 haftada 49 doğdu, 40.günü kontrolde 53cm di pazartesi kontrol var bakalım. sanırım benimki de çabuk doyuyor. ama bugün daha iyiydi.

Eskiden emmeyi keşfetmeye çalışıyorlardı ve çabuk yoruluyorlardi. Şimdi ise onlar da tecrübe kazandı daha güçlü emebildikleri için daha kısa sürede doyuyorlar. Fakat bir de emdikten sonra cikarmasalar. ..

Herkese mutlu yıllar 2014 u hiçbirimiz unutmayacağız sanırım dünyalar tatlısı bebeklerimize kavustuk
kızlar sizunkilerde kusuyor mu benimki yine azitti çok kusuyor

Annelik boyle bisey iste :) ne mutlu bize

Kizlar yeni yilimiz saglikli huzurlu bereketli gecirmek dilegiyleee......cok sukur 2014 guzel gecti ...tum dunyaya baris saglik diliyorum

[QUOTE615, member: 429838"]Herkese mutlu yıllar 2014 u hiçbirimiz unutmayacağız sanırım dünyalar tatlısı bebeklerimize kavustuk
kızlar sizunkilerde kusuyor mu benimki yine azitti çok kusuyor[/QUOTE]
Benim oglumda cok kusuyor.doktor cok emdigi icin, 2 saatte 1 emzir dedi.ama durmuyor.sakinlestirmek mümkün değil. Mecbur daha sık emziriyorum. Cok üzülüyorum. Emiyokusuyo.sanki bu ay cok kiloda aalmadı gibi geliyor

Gunaydin arkadaslar herkese bebisleriyle mutlu saglikli bir yil diliyorum....oglusum iki gundur cok huzursuz sanirim ishal oldu iki gundur sik sik kaka yapiyo ve sumuksu kivami var normalde baya duzene girmisti bi sabah bi aksam bide az yaparsa gun icinde yapardi iki gundur kakasiz bezimiz yok ve cok agliyo arada kusuyo az miktarda cok sukur atesi yok arada birde oksuruyo ama o hep vardi emzikten sonra falan genizine kaciyk sanirim bikac kez oksuruyo doktor kontrolunden oncede bu sekilde oksuruyodu doktor bisey yok demisti bide hic emmek istemiyo memede agliyo zorla emziriyorum cok canim sikkininsallah yarina kadar duzelir duzelmezse doktora goturucem...

iyi seneler arkadaşlar. okuduğum kadarı ile sorunlarımız genelde aynı, emmeme en azından uyanıkken, kusma, huzursuzluk, kucak vb. ben de bugün yalancı meme verdim. çok keyifliydi kızım bir kaç gündür mız mız. meme emmiyor mz mızken, bıraktım artık uykusunda ağlayınca veriyorum. biraz araştırdım büyüme ataklarına denk geliyoruz galiba. 8 ve 12. haftalarda olurmuş. bu haftaları da doğması gereken haftaya göre bakmalıymışız. benimki 11 haftalık oldu ama 2 hafta erken doğmuştu. yani 9 da gibi, dolayısı ile 8. hafta atağında olabiliriz.

Kızlar bebeğimi uyutmanin yolunu buldum:) yüksek sesli rock müzik açıyorum ayagima alıyorum salliyom uyuyo valla soklardayim uyumayan çocuk uyuyo bi deneyin :))

Ya kızlar 7 gün oldu kaka yapmadı. Kaç zamandır hep böyle geçen de 5 günde yaptı 3 günde bir niye boyle yapamiyo

kızlar rotavirus için doktorlarımız ne dedi.acil yardim bana 3 ay sonu dedi ama internette 3 ay bitmeden yapılmalı diyor..sizlere ne önerildi.bide 2 ay aşısı yapildiktan sonra aralarında 30 gün olmaliymis ama benim beebegim 2 ay aşısını biraz geç oldu sağlık ocağında verem yokmuş ondan dolayı 1 ay sonrasında bebeğim 3 ayini geçmiş oluyor kafam karisti siz ne zaman yaptirdiniz..

Anneler merhaba, ben araliK annesiyim ve bir sorum olacak.

Simdiye kadar hep tek memeden emziriyodum ve yorulunca uykuya daliyo ama bir iki dakika sonra ilk bastaki acligiyla meme araniyodu. Ve yine meme-uyku-aranma devam ediyodu bikac kez. Uyku arasinda sut var mi diye kontrol edeyim dedim emzirdigim memede ama cok Zor geldigini gordum. Sutu bitirmis galiba.

Siz nasil yapiyorsunuz her memede ne kadr tutuyorsunuz kontrol mu ediyorsunuz otekine gecmeden?

Ya kızlar 7 gün oldu kaka yapmadı. Kaç zamandır hep böyle geçen de 5 günde yaptı 3 günde bir niye boyle yapamiyo
on güne kadar normal.ama sancısı cok olur yavrunun cıyak cıyak ağlar.ben yapamadgnda bir cay kaşığı saf zeytinyağı içirıyorum sutuyle.yapıyor.hala yapamadysa ve cok acı cekuorsa poposunu iyice yağla,kulak çubuğunu yağla ve içine hafıf ıttır yapıor.ben pek tercih etmesem de mecbur kaldım zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…