2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben1buçuk yaşına kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum işe başlayacak annelere Allah sabır versin.Bebeğimden hiç ayrılabilecek gücü bulamıyorum.
Calisan anneler bebeklerinizden ayrilabilecek misiniz benim iznim 7 ocakta bitiyordu. Isyerimle gorustum zorla da olsa 3 ay ucretsiz izin aldim. 7 nisanda is basi yapacagim ama o zaman da bebegimden ayrilabilecekmiyim bilmiyorum

Ben1buçuk yaşına kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum işe başlayacak annelere Allah sabır versin.Bebeğimden hiç ayrılabilecek gücü bulamıyorum.
Cok guzel keske oyle bir imkanimiz olsa 6 ay ucretsiz izin hakki var ozel sektorde zorla 3 ay alabildim. Isim de cok guzel ama bakalim hayirlisi.

Ben hep rahat kıyafetler giyiyorum ondan da daha göbekli duruyorum heralde ama rahatlık önemli benim için:)
Yok canım ya ne kıyafeti doğum yaptığımdan beri pijama ile dolaşıyorum daha yeni yeni kendimi iyi hissetmek için arada

Cok guzel keske oyle bir imkanimiz olsa 6 ay ucretsiz izin hakki var ozel sektorde zorla 3 ay alabildim. Isim de cok guzel ama bakalim hayirlisi.
Benim 13 ocakta raporum bitiyor 15 günde kendim izin alayım dedim benim yerime 3 Kışı alınmasına rağmen patronum gelsin 13 ünde demiş.2 yaşına kadar emzirir diyenimi spotu Yayınlayan 3 çocuk yapın diye salvolar savuranlar ,bir tanecik Oğlumu 3 aylıkken bırakmak zorundayım çünkü kurulan düzende bir Maaş ile ev Sahibi olmak yıllar alır.böyle işte

Bizimle öyleydi canım hatta ilk 1 buçuk ay yeşilimsiydi fazla etmekten oluyormuş.şimdi altın sarısı çok hafif kıvamlı yine de cıvık .zaten öyle bir ses çıkarıyorki duyanlar ishal sanıyor.

merhaba arkadaşlar, bebeklerimizin kilolarını konuştuk hep ama boyla ilgili gelişmeler nasıl. bazı sitelerde 3 ayda 8 cm uzamalı ortalama diyor. benim kızım daha 4-5 cm kadar uzadı. emme sorunu var şu ara sadece uyurken yada uykuluyken emiyor, sağıyorum emziriyorum sütüm kesilmesin diye uğraşırken dağınık bir beslenme durumuna girdik. çok moralim bozuk memeyi bırakacak diye ödüm kopuyor. büyüme atağı olabilir diyorlar. önümüzdeki hafta kontrolümüz var umarım her şey yolundadır.

Isimiz zor canim Allah yardimcimiz olsun. Bir turlu teselli edemiyorum bende kendimi kvdem bakacak ama cok kiskaniyorum kuzumu

Benim kizim 52 cm dogdu iki aylik kontrolunde 60 cm di. Simdi 2.5 aylik olduk. Uyurken emzir cnm bazen benimki de reddediyor ama zorla pispis poposuna biraz kucagimda hafif ziplatip zorla emziriyorum. Sekilden sekile sokuyor beni cimcime

Canım benim oğlum iki aylık kontrolünde 12 cm uzamıştı.ama bu işler genetik diye düşünüyorum ben178 cm babası da 184 cm boyundayız.yani az uzamış demek için sizin boyunuzu göz önünde bulundurmalıyız bir d belki bebeğin kilosunu iyi alıyordur mesela benim oğlum çok Zayıf gözüküyor 3540 gr doğmuştu ikinci ayda 5400 grdı.benimkisi de son zamanlarda düzenini. Bozdu acıkmıyor sanki .artık 2 saatten daha uzun süre tok duruyor memeye dalga geçiyor sanki emiyor bana BAKIYOR Gülüyor biraz daha emiyor bırakıyor.sonra ağlıyor emsin ama süt gelmesin istiyor emziği verince susuyor

Kızlar bebeğimin burnu akıyor biraz ve göğsü hırıltılı günde 3 kez flan öksürüyor.ama ateşİ flan yok sizce Bronşit olmuş olabilir mi?ben Ihlamur içmeye başladım şimdi acaba saat. Başı bir Çay kaşığı Ihlamur da ona mi versem?

Isimiz zor canim Allah yardimcimiz olsun. Bir turlu teselli edemiyorum bende kendimi kvdem bakacak ama cok kiskaniyorum kuzumu
Ben anneme bırakacağım ama yinele çok korkuyorum dolabımda yeterli süt yok ya yetmeSe ya sütüm kesilirse ya mama vermek zorunda kalırsam diye çok edişeleniyorum şimdiden.

benimki 53 cm doğdu ilk ay 60 cm ikinci ay 65 cm olmuştu. bugün tam 12 haftalık oldu şu anki kilosu 8kg boyunu ölçtüremedim henüz ama çok tontik değil boylu bir bebek. benim bebeğim memeye yapışık yaşardı 10 gün öncesine kadar memede uyurdu. şimdi sadece acıktığında emiyor, huzursuz olduğunda memede susardı, şimdi huzursuzlandğında asla meme almak istemiyor. ben de merak ediyorum bundan sonraki kilo alımını. ama yaptığı kaka miktarında azalma olmadı belki de emme gücü arttığı için doyduğu kadarını daha kısa sürede alabiliyordur.

Bizimki de cıvık ve günde 5 defa kaka yapıyo. şu an sadece anne sütü alıyor ilk başlarda mama verdiğimde o zaman püre gibiydi

Calisan anneler bebeklerinizden ayrilabilecek misiniz benim iznim 7 ocakta bitiyordu. Isyerimle gorustum zorla da olsa 3 ay ucretsiz izin aldim. 7 nisanda is basi yapacagim ama o zaman da bebegimden ayrilabilecekmiyim bilmiyorum
geçen gün rüyama girdi ağlayarak uyandım zaten bırakamıcam bende 13 ünde bitiyor iznim ücretsiz izin alıcam artık yaz tatiline kadar.

geçen gün rüyama girdi ağlayarak uyandım zaten bırakamıcam bende 13 ünde bitiyor iznim ücretsiz izin alıcam artık yaz tatiline kadar.
Cok zor gercekten. Annelik.cok degisik biseymis. Dogmadan once bu kadar baglanacagimi bilmiyordum. Simdi ise onu birakip alisverise bile gitsem vicdanim sizliyor

Benim kizim 52 cm dogdu iki aylik kontrolunde 60 cm di. Simdi 2.5 aylik olduk. Uyurken emzir cnm bazen benimki de reddediyor ama zorla pispis poposuna biraz kucagimda hafif ziplatip zorla emziriyorum. Sekilden sekile sokuyor beni cimcime
benim cimcime de öyle, bugün daha iyi bakalım boyu iyi uzamış maşallah. benim ki biraz minyon olacak galiba

maşallah ailecek uzunmuşsunuz. biz ortada sayılırız eşimde bende kızda minyon olacak galiba. çıtı pıtı bi hanım

maşallah güzel uzamış boyu. bebekten bebeğe fark ediyor demekki. benim ki de toplu görünüyor. ama zaten doğum kilosu ve boyu düşüktü. meme konusunda benim kızımda aynı. umarım eski iştahına döner.

2014 hepimiz için bebişlerimiz heyecanı ile geçti. çok şükür kucağımız aldık. Allah acılarını göstermesin. hepinize bebişlerinizle mutlu bir yıl diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…