Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim de vermeyi denedi ama almiyor bugun havuc suyu sıktim belki onu icer diye yok icmedi ben avent biberom almistim bugun nuk aldik onu da begenmediAynı durumdayız biz de. Mayısta işe başlayacağım. Bu zamana kadar sadece emdi ne emzik ne biberon. Emerek uyuyor. Hiç işe başlamak istemiyorum ama yapacak bişey yokbizde bakacak annane babanne de yok. O yüzden deneyimli bir bakıcı buldum şimdiden başladı. Bir on güne de yavaş yavaş ek gıdalara başlamayı düşünüyorum. Biberon konusunda da anne memesine yakın ucu olan bir biberon aldım. Çok acıkınca emiyor normalde oynuyordu. Bir de biberonu anne verince sütün komusunu alıp emmiyormuş o yüzden başkası vermeyi denesin. Çalışmama yakın da ben yokmuşum gibi süt içeceği saatlerde biberonla verip uyutmayı deneyeceğim. Zor bir süreç ama inşallah kolay atlatırız. Çalışmaya başlayananneler de bize fikir verirse çok seviniriz
Canım lütfen böyle Düşünme bir gün mutlaka Sünnet olacaktı ben de 2 aylıkken yaptırdım.kanama hiç olmadı çünkü yeni bir Yöntem kullanmıştı doktor ama bizimle 2 aydan fazla şişlik vardı inmemişti bir türlü ben de senin gibi pişman olmuştum ,eşim istediği için onu suçlamıştım doktoru ben bulduğum için o da beni suçlamıştı ,çok kötüydük yani ama sonra götürdüğümüz tüm doktorlar çok güzel olmuş Sünnet'i kim yaptı diye sordular.sen de durum biraz daha fArklı bence doktor bir hata Yaptı,yoksa o burnu havada doktorlar asla eve flan almazdı bence başka bir doktora gidin vakit kaybetmeden inş. Gerekmez ama gerekirse tüm hukuksal yolları denemeni tavsiye ederim.Kızlar ne zamandır giremiyorum çok kötüyüm oğlum sunnet oldu 5 aylık. Ve Gece kanaması oldu fazla.doktorla gece 4 te hastanede buluştuk. Genel anestezi ile olmuştu. Kanama durmayınca tekrar ameliyata aldı lokal uyusturmus ne yaptı bilmiyorum yavrum perişan bir halde çıktı. Hiç öyle ağladığını duymamistim zaten genelden sonra 1 saat aralikasiz cigliklarla aglamisti. Sonra birdaha allahim perişan haldeyim. Sonra doktor açın sargilari dedi açtık yine kanadi off gece doktorun evine goturduk yine canı yandı çok ağladı o ses beynimde yankilaniyor. Şimdi sarılı yarın açacak. Korkuyorum görüntüsü okadar kötü ki.pipisinin.pisman oldum sunnet ettirdim gulucukler saçan oğlumu bu hale getirdim durduk yere.allah beni kahretsin. Icim paramparça. Oğlumun yüzüne bakmiyorum kalbim dayanmıyor. Altını alamıyorum içim kaldirmiyor. Çok kötü bir haldeyim allahım ne olur yardım et ne olur yarın kanama olmasın iyilessin bir an önce. Dayancak gücüm kalmadı her şeyi bırakıp kaçmak istiyorum
Kızlar ne zamandır giremiyorum çok kötüyüm oğlum sunnet oldu 5 aylık. Ve Gece kanaması oldu fazla.doktorla gece 4 te hastanede buluştuk. Genel anestezi ile olmuştu. Kanama durmayınca tekrar ameliyata aldı lokal uyusturmus ne yaptı bilmiyorum yavrum perişan bir halde çıktı. Hiç öyle ağladığını duymamistim zaten genelden sonra 1 saat aralikasiz cigliklarla aglamisti. Sonra birdaha allahim perişan haldeyim. Sonra doktor açın sargilari dedi açtık yine kanadi off gece doktorun evine goturduk yine canı yandı çok ağladı o ses beynimde yankilaniyor. Şimdi sarılı yarın açacak. Korkuyorum görüntüsü okadar kötü ki.pipisinin.pisman oldum sunnet ettirdim gulucukler saçan oğlumu bu hale getirdim durduk yere.allah beni kahretsin. Icim paramparça. Oğlumun yüzüne bakmiyorum kalbim dayanmıyor. Altını alamıyorum içim kaldirmiyor. Çok kötü bir haldeyim allahım ne olur yardım et ne olur yarın kanama olmasın iyilessin bir an önce. Dayancak gücüm kalmadı her şeyi bırakıp kaçmak istiyorum
Canim cok gecmis olsun insallah bebegin tez zamanda iyilesir insallah onemli bir durum yoktur kanama olmasi normal miymis yani baska doktora daha goturseniz tek doktora bagli kalmayin derim ben. Gelismelerden haberdar edersen sevinirim cnm kendini de suclama hangi anne bebeginin aci cekmesini ister kiKızlar ne zamandır giremiyorum çok kötüyüm oğlum sunnet oldu 5 aylık. Ve Gece kanaması oldu fazla.doktorla gece 4 te hastanede buluştuk. Genel anestezi ile olmuştu. Kanama durmayınca tekrar ameliyata aldı lokal uyusturmus ne yaptı bilmiyorum yavrum perişan bir halde çıktı. Hiç öyle ağladığını duymamistim zaten genelden sonra 1 saat aralikasiz cigliklarla aglamisti. Sonra birdaha allahim perişan haldeyim. Sonra doktor açın sargilari dedi açtık yine kanadi off gece doktorun evine goturduk yine canı yandı çok ağladı o ses beynimde yankilaniyor. Şimdi sarılı yarın açacak. Korkuyorum görüntüsü okadar kötü ki.pipisinin.pisman oldum sunnet ettirdim gulucukler saçan oğlumu bu hale getirdim durduk yere.allah beni kahretsin. Icim paramparça. Oğlumun yüzüne bakmiyorum kalbim dayanmıyor. Altını alamıyorum içim kaldirmiyor. Çok kötü bir haldeyim allahım ne olur yardım et ne olur yarın kanama olmasın iyilessin bir an önce. Dayancak gücüm kalmadı her şeyi bırakıp kaçmak istiyorum
Canim bi kan testi oluyormus sunnetten önce bize onu yapmadı. Şimdi araştırcaz diyo. Morarma çok olmuş falan.once test yapsa belki böyle olmicakti 4 gün oldu hala kanıyor nasıl ben sakin olabilirim ki.cesaretli olcakmisim kan gorunce panik yapmadan kani durdurcakmisim iyi de kaç gün oldu artık her gün kanayacak mi böyle off valla içim kaldirmiyor eşim alıyor altınıCanım lütfen böyle Düşünme bir gün mutlaka Sünnet olacaktı ben de 2 aylıkken yaptırdım.kanama hiç olmadı çünkü yeni bir Yöntem kullanmıştı doktor ama bizimle 2 aydan fazla şişlik vardı inmemişti bir türlü ben de senin gibi pişman olmuştum ,eşim istediği için onu suçlamıştım doktoru ben bulduğum için o da beni suçlamıştı ,çok kötüydük yani ama sonra götürdüğümüz tüm doktorlar çok güzel olmuş Sünnet'i kim yaptı diye sordular.sen de durum biraz daha fArklı bence doktor bir hata Yaptı,yoksa o burnu havada doktorlar asla eve flan almazdı bence başka bir doktora gidin vakit kaybetmeden inş. Gerekmez ama gerekirse tüm hukuksal yolları denemeni tavsiye ederim.
gecmis gitmis olsun bir daha uğramasin canım. koklarim minicigi. ..Kızlar biz şimdilik iyiyiz çok şükür ama daha sebep bulamadılar niye kan geldi diye, kan ilacı da vermiyorum. Merak etmeyin diye yazayım dedim okuyamadım hepsini yazdıklarınızın birazını okudum herkese çok teşekkürler. Vaktim olmadı tek tek alıntılayamadım. Çok öpüyorum sizleri çok teşekkürler herkese tekrardan. Burası benim için çok önemli koparmayalım arkadaşlar bağları lütfen.
Evet çaresizce hapsirip oksururken nefes alamaz burnu tikanirken hiçbişey yapamamak fena ediyor insanı. canından can kopuyor. Allah şifa versin annesi.Sağol canım ya ben 1 hafta hastaydım sinüzitim çoştu tam iyileştim derken kızıma geçti sanırım gözlerinden yaş geliyodu sürekli hapşuruyodu burnu hem akıyodu hemde tıkalıydı ilaç kullandım mecbur brycanyl calpol ve bi burun spreyi rhine tarzında bi ismi var öksürükte olursa pazar antibiyotik başlıcaz dedi doktor çok şükür şimdilik öyle bişey yok daha iyi kızım Allaha şükür evladını hasta görmek çok zormuş Allah baska dert vermesin ama zormuş yani(
canım biz de 3bucuk aylıkken sünnet ettirdik oğlumu. Deri yakma yöntemi ile oldu ben de sakinlestireyim yanında olayım diye izlemiş de bulundum. Lokal anestezi oldu ama çok fenaydi. altını açtım oyun oynayacağız sandı iğne yapılınca ağlamaya başladı. o yüzünun gülerken aglamaya geçiş hali halen gözümün önünde. insan tuhaf oluyor ama yapılması gerek sonuçta. inşaallah başka sıkıntıları engellemiş sünnete uymuş oluyoruz. bizim de öncesinde bir test tahlil fln yapılmadı. Ama iyileşme çok uzun sürdü. bunla ilgili çok yazı okudum. dikişler 15.gün attı. Sisliklerin tamamen inmesi 2 ayı bulur demiş bir başka anne. inşaallah en kisa zamanda atlatirsiniz. lütfen kendine kahir okuma. çok zor biliyorum ama Allah a sigin o bizden daha çok koruyor melekleri mızı unutma lütfen. hepimiz bazen yikiliyoruz burda birbirimizi ayağa kaldırmak omuz vermek için gönüllüyüz. Allah sifa versin.Canim bi kan testi oluyormus sunnetten önce bize onu yapmadı. Şimdi araştırcaz diyo. Morarma çok olmuş falan.once test yapsa belki böyle olmicakti 4 gün oldu hala kanıyor nasıl ben sakin olabilirim ki.cesaretli olcakmisim kan gorunce panik yapmadan kani durdurcakmisim iyi de kaç gün oldu artık her gün kanayacak mi böyle off valla içim kaldirmiyor eşim alıyor altını
Kızlar ne zamandır giremiyorum çok kötüyüm oğlum sunnet oldu 5 aylık. Ve Gece kanaması oldu fazla.doktorla gece 4 te hastanede buluştuk. Genel anestezi ile olmuştu. Kanama durmayınca tekrar ameliyata aldı lokal uyusturmus ne yaptı bilmiyorum yavrum perişan bir halde çıktı. Hiç öyle ağladığını duymamistim zaten genelden sonra 1 saat aralikasiz cigliklarla aglamisti. Sonra birdaha allahim perişan haldeyim. Sonra doktor açın sargilari dedi açtık yine kanadi off gece doktorun evine goturduk yine canı yandı çok ağladı o ses beynimde yankilaniyor. Şimdi sarılı yarın açacak. Korkuyorum görüntüsü okadar kötü ki.pipisinin.pisman oldum sunnet ettirdim gulucukler saçan oğlumu bu hale getirdim durduk yere.allah beni kahretsin. Icim paramparça. Oğlumun yüzüne bakmiyorum kalbim dayanmıyor. Altını alamıyorum içim kaldirmiyor. Çok kötü bir haldeyim allahım ne olur yardım et ne olur yarın kanama olmasın iyilessin bir an önce. Dayancak gücüm kalmadı her şeyi bırakıp kaçmak istiyorum
Saol canim desteğin için. Normal değilmiş kanama.arastirilcak .öncesinde kan testi yapsa belki onlenebilirmis.farkli doktorlara götürmedim. Şimdi iyice karışacak her kafadan bi ses zaten minicik pipi bi daha ameliyat kaldıramaz. Bugün fazla bi kanama yok bakalım açıkta şimdi bardak kapatıyorum. Ins kanaması olmazsa iyilesecek ama çok zor oldu basit bir sunnetCanim cok gecmis olsun insallah bebegin tez zamanda iyilesir insallah onemli bir durum yoktur kanama olmasi normal miymis yani baska doktora daha goturseniz tek doktora bagli kalmayin derim ben. Gelismelerden haberdar edersen sevinirim cnm kendini de suclama hangi anne bebeginin aci cekmesini ister ki
Canim hep şükür ediyorum ama oglumun canı yanınca kendimi suclama dan edemiyorum. doktor kanama geçecek diyor sürekli kanadikca tampon yap diyo insanın içi kaldirmiyo zaten görüntüsü çok fena açık et parçası sonuctaCanim sakin ol böyle sitem etme çok geçmiş olsun bence başka doktorada gidin böyle kanaması normal mi peki doktorun bişey dedimi
Canim cok cok saol evet o işte gülerken aglamasi içini eritiyor insanın. Ameliyathane Güle güle indi orda aldilar dudak buzulmeye başladı o an arkası ağlama. Orda neler yaşadı nasıl ağladı bilmiyorum ama geldiginde feci bir haldeydi çok zor öyle görüp dayanmak.eskiden daha mı kolaydi sunnet.pisman oldum keşke buyuseydi 9 yaşında yaptircaktim. Ama hepsi bi şekilde olacak.cok saol canim tekrar .umarım her şey geçecek iyilesek benim de yüreğim ferah a kavusup unutacak bu aciyicanım biz de 3bucuk aylıkken sünnet ettirdik oğlumu. Deri yakma yöntemi ile oldu ben de sakinlestireyim yanında olayım diye izlemiş de bulundum. Lokal anestezi oldu ama çok fenaydi. altını açtım oyun oynayacağız sandı iğne yapılınca ağlamaya başladı. o yüzünun gülerken aglamaya geçiş hali halen gözümün önünde. insan tuhaf oluyor ama yapılması gerek sonuçta. inşaallah başka sıkıntıları engellemiş sünnete uymuş oluyoruz. bizim de öncesinde bir test tahlil fln yapılmadı. Ama iyileşme çok uzun sürdü. bunla ilgili çok yazı okudum. dikişler 15.gün attı. Sisliklerin tamamen inmesi 2 ayı bulur demiş bir başka anne. inşaallah en kisa zamanda atlatirsiniz. lütfen kendine kahir okuma. çok zor biliyorum ama Allah a sigin o bizden daha çok koruyor melekleri mızı unutma lütfen. hepimiz bazen yikiliyoruz burda birbirimizi ayağa kaldırmak omuz vermek için gönüllüyüz. Allah sifa versin.
Canım çok geçmiş olsun gerçekten zor bi durum ben yine de başka bi doktora da danış derim çünkü hassas bi konuCanim cok cok saol evet o işte gülerken aglamasi içini eritiyor insanın. Ameliyathane Güle güle indi orda aldilar dudak buzulmeye başladı o an arkası ağlama. Orda neler yaşadı nasıl ağladı bilmiyorum ama geldiginde feci bir haldeydi çok zor öyle görüp dayanmak.eskiden daha mı kolaydi sunnet.pisman oldum keşke buyuseydi 9 yaşında yaptircaktim. Ama hepsi bi şekilde olacak.cok saol canim tekrar .umarım her şey geçecek iyilesek benim de yüreğim ferah a kavusup unutacak bu aciyi
Tam hatırlamıyorum ama 5. Ayında dönüyordu tamArkadaşlar bebekleriniz ne kadarlıkken kendi kendileri yüzüstü dönüp kafalarını kaldırabilmeye başladılar?
Benim kizim 5 ay 10 gunluk hala yuz ustu donmuyor cok hareketli olmasina ragmenArkadaşlar bebekleriniz ne kadarlıkken kendi kendileri yüzüstü dönüp kafalarını kaldırabilmeye başladılar?
Benim kizim 5 ay 10 gunluk hala yuz ustu donmuyor cok hareketli olmasina ragmen
Canım çok geçmiş olsun geçicek inş ben de kaç haftadır perişan oldum Allah yavrularımızı korusun sağlıkla büyütelim inş seni çok iyi anlıyorum insanın gözü hiç bir şey görmüyor ben 1 haftada 3 kilo verdim üzüntüden ama onlar için güçlü olmalıyız kendine iyi bak oğluşunun sana ihtiyacı varSaol canim desteğin için. Normal değilmiş kanama.arastirilcak .öncesinde kan testi yapsa belki onlenebilirmis.farkli doktorlara götürmedim. Şimdi iyice karışacak her kafadan bi ses zaten minicik pipi bi daha ameliyat kaldıramaz. Bugün fazla bi kanama yok bakalım açıkta şimdi bardak kapatıyorum. Ins kanaması olmazsa iyilesecek ama çok zor oldu basit bir sunnet