Bir yasindan sonra bebek gunduz uykusu bire dusurulup bir en fazla bir bucuk saat uyutulmali yoksa gece uykusu etkilenior die okudum.gercekten ben fazla uyutunca geve uyumuor erken kalkior
Gunduz bir saate dusurdum cok rahat ettik
Sarki soylemekte degisik bir metodmus.biz gece isiklari kapatiyoruz ve hadi bebegim iyi geceler diyoruz.anlior zaten uyku vaktini geldigini.uyuyor.ara sira ses olunca yatakta kalkip bana bakior acaba hala yatiomuyum yoksa kalkip gttimmi.eger kalktysam kiyamet kopuor :) gecenlerde rahatszdim gece koydum yatagina uyutmak icin.meger o beni uyutmus onceGündüz bir kere uyuyor oda böyleyarım saat sonra falan uyandırSam mi acaba ama eğer uyumak istiyorsa ne yapsan kâr etmiyor. Bazıları da ne kadar uyursa o kadar iyi gelişir diyor. Ya aslında emzirerek uyutmuyorum muhallebiyi yedirip yatiriyorum bende o sırada biraz etrafı topluyorum bazen uyuyor kendi öyle bazen de besigin için de ayakta beni bekliyor sonra bende yatıyorum şarkı söylüyorum hayatimi anlatıyorum dinleyerek uyuyor
Bizde zaman zaman değişiyor Bizim odada yatarken öyle yatiriyordum bende. Hele eve misafir gelsin oturuyor bizimle gece yarilarina kadar anlıyor evde misafir olduğunu. Bakalım ne zaman uzun uzun uyuyacak. Ben internetten arastirinca eşim dalga geçiyor yine mi internetten baktın vs vsSarki soylemekte degisik bir metodmus.biz gece isiklari kapatiyoruz ve hadi bebegim iyi geceler diyoruz.anlior zaten uyku vaktini geldigini.uyuyor.ara sira ses olunca yatakta kalkip bana bakior acaba hala yatiomuyum yoksa kalkip gttimmi.eger kalktysam kiyamet kopuor :) gecenlerde rahatszdim gece koydum yatagina uyutmak icin.meger o beni uyutmus once. Ben bir saat dolunca cok uykusu olsada kaldiriorum eger duramiosa onune biseyler koyuyom evde gezdiriom yuzunu yikiom aciliyor uykusu hemen kosusturmaya baslior.bir yastan once bizde gunduz uykusu gece uykusunu getiriodu yani dogru dion ama bir yastan sonra tam tersi gunduz uykusu gece uykusunu goturdu.nie die arastirinca bir den sonra bebek fazla gunduz uyutulmamali die okudum boyle yapanlarda cok ama ben kendi duzenimizie gore hareket ediom.gunduz braksam 4saate kadar uyur e gece ne zaman uyicak.uyumaz ki.iki saat uyutuodum bir ay oncesine kadsr gece elif bagira cagira uyutuodum.e esimede ilgi olmuor.zaman gecremioz.biz die bisey kalmadi.adamin yuzunu goremeden kizimdan oturu gene uyu sabah olsun.esimide ozluom zaman gecirmek konusmak istiorum.smdilik boyle bir yol buldum bakalim
Oh maşallah ya bir ben miyim sürekli kalkan.Hanımlar ya ben gündüz 3 sefer 1 er saatlik uyutuyorum çok mu acaba. Gece uykusu da saat 8-8.30 gibi sabahları 7 gibi kalkıyor .Gecede beslenmesi eskisi gibi değil 2 defa falan kilosu 9.200 .Bizde ayagimda sallayarak uyuyo. Biz çok mu gündüz uuutuyoruz
Bizde Önüne ne varsa koyuyoruz babası koli bandını burnuna yapıştırıyor ona en çok yiyor. Yada burun aspiratoru nu suratımiza Vakumluyoruz tavuk oluyoruz. Şimdilerde tv izlerken yiyor özellikle bebekli reklamlardaPeki yemeği nasıl yediriyorsunuz? Eskiden ne guzel sordum veriyordum yiyordu şimdi havluyu sariyorum önüne el ayak tutuyorum hiç hoşuma gitmiyor ama aç olmasından iyidir diyorum. Az önce bulgur pilavı yaptım yanında yoğurtla yesin istedim yer mi karıştırdım zorla ağlaya zirlaya aaaa kedi geldi aaaa baba geldi tık tık kim oooo yoruldum valla
Hahaha iyi iyi çok iyi deIsim konusunda bizde de var kızımın adı zor geliyo söyleyemiyorlar olsun iyiymiş diyip gecistiriyorlar
Bende kalkıyorum.disleri çıkıyor tam yatıyorum saniye arayla geri kalkiyorum Allahtan emzigine calgel sürüyorum az rahatliyo. Ama ben şeyi farkettim biz yatmaya odaya girince kalkıyor yoksa öncesinde kipirdamiyor bileOh maşallah ya bir ben miyim sürekli kalkan.
He öyle diyorum.ne dicenHahaha iyi iyi çok iyi de
Ay bende sürekli çocuklu reklam açıyorum onunla yediriyorum bazen rahat rahat. Bazen önüne koyuyorum ama o yediği içime sinmiyor. Mama sandalyesi almadım alsam iyi olurdu ama evim küçük yer yok belki oturdugu için yerdiBizd
Bizde Önüne ne varsa koyuyoruz babası koli bandını burnuna yapıştırıyor ona en çok yiyor. Yada burun aspiratoru nu suratımiza Vakumluyoruz tavuk oluyoruz. Şimdilerde tv izlerken yiyor özellikle bebekli reklamlarda
Evet mama sandalyesi çok büyük kolaylık yemeğin orda yenmesi gerektiğini biliyor en azından benimde mutfakta masa var salonda duruyor artık. Ev zaten darmaduman biri gelse reziliz topluyorum arkami donmeden döküyorAy bende sürekli çocuklu reklam açıyorum onunla yediriyorum bazen rahat rahat. Bazen önüne koyuyorum ama o yediği içime sinmiyor. Mama sandalyesi almadım alsam iyi olurdu ama evim küçük yer yok belki oturdugu için yerdi
En az 8saat uyumali gece.eger bu kadar uyuyorsa sorun yok.onemli olan sen gece rahat edebilior musun yoksa gece uykusu iyi dglmi bebeginin?sahsen ben 8.30da yatirmam cunku babasi gelior ve oynuor.biz erken yaatmadgmzdan isime gelior.erken yatirsam erken kalkar.bizim duzenimize gore uc saat cok canm ben bir kere uyutuorum ve birsaati gecirmiom.egerki rahatsizlik oluyorsa gunduz uykusunu azalt eger olmuorsa bu duzene devam etHanımlar ya ben gündüz 3 sefer 1 er saatlik uyutuyorum çok mu acaba. Gece uykusu da saat 8-8.30 gibi sabahları 7 gibi kalkıyor .Gecede beslenmesi eskisi gibi değil 2 defa falan kilosu 9.200 .Bizde ayagimda sallayarak uyuyo. Biz çok mu gündüz uuutuyoruz
Mama sandelyemiz var.xnm b kizim istahli ya masallah herseyi yiyor.elimde bsey yesem elime saldirior elimden kapip yiyor yada vermezsem yiyene kadar bagrior beklior yanimda.isterse tok olsun genede yicek.yani emmedi ama cok sukur baska hicbirseyde sorun cikarmadi banaPeki yemeği nasıl yediriyorsunuz? Eskiden ne guzel oturtuyordum veriyordum yiyordu şimdi havluyu sariyorum önüne el ayak tutuyorum hiç hoşuma gitmiyor ama aç olmasından iyidir diyorum. Az önce bulgur pilavı yaptım yanında yoğurtla yesin istedim yer mi karıştırdım zorla ağlaya zirlaya aaaa kedi geldi aaaa baba geldi tık tık kim oooo yoruldum valla
Bende smdi kaldirdim.uyumak istedi huysuzlandi ama hemen acildi uykusu minderleri yere atip ustune basip koltujlara tirmanmaua basladi bileOh maşallah ya bir ben miyim sürekli kalkan.
Ismi neykiIsim konusunda bizde de var kızımın adı zor geliyo söyleyemiyorlar olsun iyiymiş diyip gecistiriyorlar
Maşallah kızına ya benim kızım da elimuzdekilere saldırıyor bazen yiyor. Eskiden çok güzel yiyordu. Acaba ikinci çocuğun nasıl olacakMama sandelyemiz var.xnm b kizim istahli ya masallah herseyi yiyor.elimde bsey yesem elime saldirior elimden kapip yiyor yada vermezsem yiyene kadar bagrior beklior yanimda.isterse tok olsun genede yicek.yani emmedi ama cok sukur baska hicbirseyde sorun cikarmadi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?