Valla onu bnde ddusunuyorum ins elif gbi olur tek farki o emsin.elif yenidogankende uyurdu ben cok fazla uyuyunca aman acikti die sut verirdim uyanirdi veya altini kirletince uykudan alip besini degisirdim.ama uykusuzluktan duramiom bide gene uyusun die dua ederdim cok uyanirdi.ablam bir gun dedi.nie kaldirion birak uyusun ac olsa zaten kendi kalkar.ben hic kaldrmadm.bsey olmaz korkma dedi.ben biraktim kendi haline.gercektende acikinca dort saatte bir sut icmeye kalkti ve uykusunu bolmedgmden tekrar uyuyordu.bezi de tamamen uyaninca degismeye basladim.ilk zamanllar cok acemilik oluyor gercekten.herkesin dedigine gore elif bnm kucuklugume benziormus.istahi uyumasi vs tek farki sen poponu kaldirmadan dururdun ama elif col hareketli dior ablamlar falan iyiki o kisim sana benzememis diolarMaşallah kızına ya benim kızım da elimuzdekilere saldırıyor bazen yiyor. Eskiden çok güzel yiyordu. Acaba ikinci çocuğun nasıl olacak
aMaşallah kızına ya benim kızım da elimuzdekilere saldırıyor bazen yiyor. Eskiden çok güzel yiyordu. Acaba ikinci çocuğun nasıl olacak
Maşallah ya 14 saat gece uykusu mu uyuyor yani. Gündüz ne kadar uyuyor pekiElif bnde seviom ama yaygin cok.yaren guzel.kucukken bende yaren koycam derdim benm yarenim olsunderdim sonra nedense sogdum pek koyasim gelmedi.bide gorumcemn kocasindan elif ismini begenmeyenin kocasi kizim olursa yaren olsun isterdm deyince tamamennvazgectim kiskandi falan demesinler die.bende hastalikta maskeyle dolastim nefesimi vermedimm.gece genelde kesintisiz uyuyor.9ile 11saat arasi degisiyor.bnm icin kesintisiz olmasi onemli.smdi rahata alismisim bu konuda .erken uyansa bir sorunmu var diorum
Ayy sana da maşallah. Benim kızım dere tepe tırmanıyor ben uyumazsam kesinlikle uyumuyor. Ya memede uyumazsa ayakta saklayarak. İstediğim kadar ninni hikaye soyliyimGündüz bir kere uyuyor oda böyleyarım saat sonra falan uyandırSam mi acaba ama eğer uyumak istiyorsa ne yapsan kâr etmiyor. Bazıları da ne kadar uyursa o kadar iyi gelişir diyor. Ya aslında emzirerek uyutmuyorum muhallebiyi yedirip yatiriyorum bende o sırada biraz etrafı topluyorum bazen uyuyor kendi öyle bazen de besigin için de ayakta beni bekliyor sonra bende yatıyorum şarkı söylüyorum hayatimi anlatıyorum dinleyerek uyuyor
3 çok bence en fazla iki kez uyumalı benim kızım kendi bire düşürdü. Masallarına mecburen uyuyor sersemliyor cunkuHanımlar ya ben gündüz 3 sefer 1 er saatlik uyutuyorum çok mu acaba. Gece uykusu da saat 8-8.30 gibi sabahları 7 gibi kalkıyor .Gecede beslenmesi eskisi gibi değil 2 defa falan kilosu 9.200 .Bizde ayagimda sallayarak uyuyo. Biz çok mu gündüz uuutuyoruz
Hamileyken çocuk emzirilmezmis çocuğu hasta yaparım. Hem artık süt karnindakinin hakkı olurmuş. Yani ben öyle biliyorumValla onu bnde ddusunuyorum ins elif gbi olur tek farki o emsin.elif yenidogankende uyurdu ben cok fazla uyuyunca aman acikti die sut verirdim uyanirdi veya altini kirletince uykudan alip besini degisirdim.ama uykusuzluktan duramiom bide gene uyusun die dua ederdim cok uyanirdi.ablam bir gun dedi.nie kaldirion birak uyusun ac olsa zaten kendi kalkar.ben hic kaldrmadm.bsey olmaz korkma dedi.ben biraktim kendi haline.gercektende acikinca dort saatte bir sut icmeye kalkti ve uykusunu bolmedgmden tekrar uyuyordu.bezi de tamamen uyaninca degismeye basladim.ilk zamanllar cok acemilik oluyor gercekten.herkesin dedigine gore elif bnm kucuklugume benziormus.istahi uyumasi vs tek farki sen poponu kaldirmadan dururdun ama elif col hareketli dior ablamlar falan iyiki o kisim sana benzememis diolarhatta turchanka elifin uysal rahat bebek oldgnu bildiginden hemen ikinciyide yap dior.ama ben sutum gider veya tadi degisir elif emmez korkusundan bekliorum.neticede bu cok onemli
Asla sallamadim bu konuda kesin karar kıldım. Arada sallamak isteyenlere izin vermedimAyy sana da maşallah. Benim kızım dere tepe tırmanıyor ben uyumazsam kesinlikle uyumuyor. Ya memede uyumazsa ayakta saklayarak. İstediğim kadar ninni hikaye soyliyim
Hanımlar ya ben gündüz 3 sefer 1 er saatlik uyutuyorum çok mu acaba. Gece uykusu da saat 8-8.30 gibi sabahları 7 gibi kalkıyor .Gecede beslenmesi eskisi gibi değil 2 defa falan kilosu 9.200 .Bizde ayagimda sallayarak uyuyo. Biz çok mu gündüz uuutuyoruz
Ravza canım biraz değişik geliyor insanlaraIsmi neyki
EN güzelini yapmışsın bizede ders olsun 2. Çocuk içinAsla sallamadim bu konuda kesin karar kıldım. Arada sallamak isteyenlere izin vermedim
Gunduz bir saat izin veriom.on ile 12saat falan uyuyor gece.Maşallah ya 14 saat gece uykusu mu uyuyor yani. Gündüz ne kadar uyuyor peki
Ben de dicektim onu unutum.bende sallamadim hic.alistirmadim.bastan kendi yatagina koyarak uyuttum.olsun 2.de tecrube olurEN güzelini yapmışsın bizede ders olsun 2. Çocuk için
Oyle bir sacmalik yok cnm.bunlar hep yanlis bilgiler .dogmayan bebegin memedeki sute ihtiyaci yok.sutun tadi degisebilir cunku agiz sutune donuserek birinci kalite sut haline gelior.bazilarinkide hic degismior bazilarinki kesilior bu piyango biraz.bazi bbebekler tadini yadrgayip birakabilior bazilari emmeye devam edior.hasta etmesine gelince sadece hafif capli ishal oluor ama o sut bebise cok yariyor.dogmdan sonra ise her bebege bir meme tahsil edilior onlarin tukuruklerine gore iki bebegin sut ihtiyaci olusup gelior ve ikiz bebek etkisiyle sut ikisinede yetior ve bu durumada tandem nursing deniyor.gunah olan bseyde yok cunku dier bebegin hakkinada girmiosun.ancak hamileyken emzirmek bunyeyi yorar .hersey uce bolunur.bunun icinde vitaminlerini alarak beslenmene dikkat ederrk atlatirsin ve risk te yoksa emzirebilirsin.dogrusu bu cnm.ayrica cok takildgm gruplarda suan.hamile olup emziren ve dogurup ikisini emziren var.ama bnm bunyem kaldrsa elif sutun tadi degisirse icermi blmyrum.o yuzden beklemek en iyisiHamileyken çocuk emzirilmezmis çocuğu hasta yaparım. Hem artık süt karnindakinin hakkı olurmuş. Yani ben öyle biliyorum
Biliom o ismi.ilginc cnmRavza canım biraz değişik geliyor insanlara
Biliom o ismi.ilginc cnm
Bosver sen sevdiysen ilgilendrmz kmseyi.anlami ne
Bir dönem ise başladım ben belki bilirsin o dönem ben yokken mecburen sallanarak uyudu normalde hep emerek uyurdu. Şimdi de genelde emiyor ama bazen uyumayınca mecbur sallıyorum. Ya da uykuya devam etsin diye besigini salliyorumAsla sallamadim bu konuda kesin karar kıldım. Arada sallamak isteyenlere izin vermedim
9 dan 11 e kadar demişsin ya şaşırdım bende :)Gunduz bir saat izin veriom.on ile 12saat falan uyuyor gece.
Yanls anlamissin 9ila 11saat uyuyor dedim.bazen 9 bazen 10.genelde 11. 12saat gece uykusu uyuyor :)9 dan 11 e kadar demişsin ya şaşırdım bende :)
Hmm anladım canim kesintisiz uyuyorsa çok güzel.Yanls anlamissin 9ila 11saat uyuyor dedim.bazen 9 bazen 10.genelde 11. 12saat gece uykusu uyuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?