2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Maşallah kızına ya benim kızım da elimuzdekilere saldırıyor bazen yiyor. Eskiden çok güzel yiyordu. Acaba ikinci çocuğun nasıl olacak
Valla onu bnde ddusunuyorum ins elif gbi olur tek farki o emsin.elif yenidogankende uyurdu ben cok fazla uyuyunca aman acikti die sut verirdim uyanirdi veya altini kirletince uykudan alip besini degisirdim.ama uykusuzluktan duramiom bide gene uyusun die dua ederdim cok uyanirdi.ablam bir gun dedi.nie kaldirion birak uyusun ac olsa zaten kendi kalkar.ben hic kaldrmadm.bsey olmaz korkma dedi.ben biraktim kendi haline.gercektende acikinca dort saatte bir sut icmeye kalkti ve uykusunu bolmedgmden tekrar uyuyordu.bezi de tamamen uyaninca degismeye basladim.ilk zamanllar cok acemilik oluyor gercekten.herkesin dedigine gore elif bnm kucuklugume benziormus.istahi uyumasi vs tek farki sen poponu kaldirmadan dururdun ama elif col hareketli dior ablamlar falan iyiki o kisim sana benzememis diolar hatta turchanka elifin uysal rahat bebek oldgnu bildiginden hemen ikinciyide yap dior.ama ben sutum gider veya tadi degisir elif emmez korkusundan bekliorum.neticede bu cok onemli

Maşallah ya 14 saat gece uykusu mu uyuyor yani. Gündüz ne kadar uyuyor peki

Ayy sana da maşallah. Benim kızım dere tepe tırmanıyor ben uyumazsam kesinlikle uyumuyor. Ya memede uyumazsa ayakta saklayarak. İstediğim kadar ninni hikaye soyliyim

3 çok bence en fazla iki kez uyumalı benim kızım kendi bire düşürdü. Masallarına mecburen uyuyor sersemliyor cunku

Hamileyken çocuk emzirilmezmis çocuğu hasta yaparım. Hem artık süt karnindakinin hakkı olurmuş. Yani ben öyle biliyorum

Ayy sana da maşallah. Benim kızım dere tepe tırmanıyor ben uyumazsam kesinlikle uyumuyor. Ya memede uyumazsa ayakta saklayarak. İstediğim kadar ninni hikaye soyliyim
Asla sallamadim bu konuda kesin karar kıldım. Arada sallamak isteyenlere izin vermedim

Canım gündüz uykusu 3 defa çok ben öğleden sonra bir defa yatiriyorum bu şekilde akşam uyumasida çabuk oluyor akşam da uyumasi 12. yi buluyor bazen biraz geçiyor da çünkü diğer çocuklar la ilgilen vakit geciyor

Kızlar emen çocuk gece çok sık uyanır biberonla beslenen çocuk daha çok yatıyor benim iki kız emdi ve geceler kabustu hele ikinci kızım saat başı kalkardi.ama oğlum etmediği için gece uykusunda çok problem cemedik.
Birde kızlar eğer bebeginiz ilk doğduğunda gece siz uyandirip beslediyseniz eğer bu şekilde de uyku düzeni olmuyor ben uyuyan bebeği uyandirip ta mama vermem zaten aç olsa uyanır gece altını bile degistirmem eğer kaka yaptıysa ayrı tabiki gece alt degistirmek ilerde çise alistirinca sıkıntı olur

Hamileyken çocuk emzirilmezmis çocuğu hasta yaparım. Hem artık süt karnindakinin hakkı olurmuş. Yani ben öyle biliyorum
Oyle bir sacmalik yok cnm.bunlar hep yanlis bilgiler .dogmayan bebegin memedeki sute ihtiyaci yok.sutun tadi degisebilir cunku agiz sutune donuserek birinci kalite sut haline gelior.bazilarinkide hic degismior bazilarinki kesilior bu piyango biraz.bazi bbebekler tadini yadrgayip birakabilior bazilari emmeye devam edior.hasta etmesine gelince sadece hafif capli ishal oluor ama o sut bebise cok yariyor.dogmdan sonra ise her bebege bir meme tahsil edilior onlarin tukuruklerine gore iki bebegin sut ihtiyaci olusup gelior ve ikiz bebek etkisiyle sut ikisinede yetior ve bu durumada tandem nursing deniyor.gunah olan bseyde yok cunku dier bebegin hakkinada girmiosun.ancak hamileyken emzirmek bunyeyi yorar .hersey uce bolunur.bunun icinde vitaminlerini alarak beslenmene dikkat ederrk atlatirsin ve risk te yoksa emzirebilirsin.dogrusu bu cnm.ayrica cok takildgm gruplarda suan.hamile olup emziren ve dogurup ikisini emziren var.ama bnm bunyem kaldrsa elif sutun tadi degisirse icermi blmyrum.o yuzden beklemek en iyisi

Asla sallamadim bu konuda kesin karar kıldım. Arada sallamak isteyenlere izin vermedim
Bir dönem ise başladım ben belki bilirsin o dönem ben yokken mecburen sallanarak uyudu normalde hep emerek uyurdu. Şimdi de genelde emiyor ama bazen uyumayınca mecbur sallıyorum. Ya da uykuya devam etsin diye besigini salliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…