2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bence de en iyisi beklemek

Em
Bir dönem ise başladım ben belki bilirsin o dönem ben yokken mecburen sallanarak uyudu normalde hep emerek uyurdu. Şimdi de genelde emiyor ama bazen uyumayınca mecbur sallıyorum. Ya da uykuya devam etsin diye besigini salliyorum
Emzirirken uyumasida iyi değil aslında memeyi biraktiginda ne olacak bu yüzden 5 6 aylık tan sonra sanırım hatırlamıyorum uyuyup kaldiysa uyandırdım sonra besige bıraktım. Şimdi baktım yatmadan önce emmek isterse konuşuyorum uyumasin diye yatiriyorum o yana dönüyor bu yana dönüyor uyuyor. Dün akşam mesela muhallebiyi yedirdim üstünü değiştirdim suyunu icirdim kızım sen yat ben şu dizinin sonunu izleyip geleyim dedim baktım uyumuş

Benim kızım bir dk yerinde durmuyor evde karistirmadigi yer kalmadı. Yakalanincada sanki bıdı bıdı bişeyler söylüyor elime karistirdigi şeylerden veriyor sözde beni kandiracak :) birde meraklı zil çalsa benden önce gidiyor.

Sen benim oğlumu gorsen koltugumun kenarıni disledi ve iki yerinden sigara basmış gibi delindi yatak odası çekmeceleri.mutfak dolaplari.kasiklar heryeri halt ediyor. Geçen gün banyoda alafiranganin içine elini sokmuş hemen banyo yaptırdım allah tan içi temizdi ama yinede üç dört defa lifledim beş dakika durduğu yok aksamlari eşimle oturup tv izlemeyi bile çok özledim

Bende mutfak cekmecelerini bagliyirum ama sürekli kullanıyorsun bağla aç bazen yapamıyorum geçen çikolata sosunu almış üstüne başına yerlere :) beni gördü hemen sirinlik yapıyor. Yikamakta iyi yapmışsın bende geçen gün başında yakaladım içine bakıyordu tam elini uzatacakti tuttum

Hayret nasil gidiyor wvye.kapiyi kapasaniza

Ozelden msj attm sana

Hayret nasil gidiyor wvye.kapiyi kapasaniza
Canım banyo wc bir :) küçük bir camı var havalandırma boşluğuna bakan kızım yüzünden zaten sürekli kapalı arada evi havalandirinca az açıyorum banyo dolabı çünkü kabarmis oda o sırada dalıyor.

Valla nazar değmesin maşallah. Benim kızım çok memeci yakama yapışıyor meme meme diye peşimi bırakmıyor. Çok iştahsız bazıları yeter artık kes memeden diyor ama ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum

Ya ne kadar tatlı yaramazliklari var kuzularin .Benim Kizimda ben işten gelince sevincinden bacaklarima sarılıyor hemen dönüp ayakkabiliktan terligimi veriyor yere koymuyor ama illa elinde giyecem. Bir de primanin kutusunda anne bebeğini öpüyor ya bilen bilir Ayy annesi bebeği nasıl öpüyor dediğimde yapışıyor beni öpmeye. Bayılıyorum ya. benim evde darmadaginik ama özgürlüğünü kisitlamak istemiyorum Allahtan elini sıkıştırmamayi öğrendi

Benimkide öyle hele krizi tutsun inşallah bende iki yaşına kadar istiyorum.

Maşallah ona bugün kızım legosuyla yüzüme vurdu ağlıyor gibi yaptım ellerimi tuttu sarıl anneye dedim kollarını kocaman açtı bi sarıldı birde öptü

Kızlar yaslariniz kaç bazen üç cocuklu olarak kendimi çok yaşlı hissediyorum 33 yaşındayım ama görenler şaşırıyor 27 ..28 duruyor sun diyorlar.minyonum ondan galiba ama çokta kisamiyim bilmiyorum 1.58 boyum 54 de kilom var. Bazen tiriplere girip yaslandim diyorum çevremdeki çoğu insanda tabiki de yaşayıp goren insanlar bir kaç sene sonra rahat edersin diyor inaninki aksama kadar ayaktayim akşam eşim geldiğinde yarım saat bile onunla oturamiyorum.

Ben 25 yaşındayım. Valla işin zor ama bir o kadar da kutsal. Bende 3 çocuk doğurmak isterim tabii ama bakalım şartlar neyi gösterecek. Bence yasin çok genç 3 çocuk doğurmuşsun küçük de gösteriyorsun birkaç sene sonra kızinla arkadaş gibi gezeceksin. Ohh ne guzel Allah ağız tadı versin sağlıkla büyüt evlatlarını

Kızlar küçülen kıyafetleri napiyorsunuz ? Ben cok beğendiklerimi ve hatırası olan özel kiyafetlerini saklıyorum. Şimdiye kadar iki posta dağıttım. Bir posta daha toplandı. Saklasam mi vermesem mi bir yandan ihtiyacı olan giysin diyorum bir yandan da bazı insanlar vermiyor ben de mi Saklasam ikinciye kızım olursa giydiririm diyorum. Normalde hep vermekten yanayım ama bu ara kafam karıştı

Ben ilk cocugumun kıyafetlerini hep kaldirmistim ikincisi de kız olunca hep giydi halada giyiniyor ama oğlumun küçük gelenleri ni ve küçük kizimada olmayanlari veriyorum

Zaten şuan bile büyük kızım baya boylandi omuzlarimda bir kaç senem var galiba allah can Sağlığı versin de bugünlerde geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…