Üzülme Canım herkes diyor bebeğim uslu artık ben inanmıyorum havasına söylüyor millet benim bebeğimde çok yaramaz yapma diyorum anlamıyor canları saolsun zor günler bu günler bitecek elbetGeldim geldim de kizlar bir kac gundur hemeroid sorunu yasadim.yolda islak mendille temizledim sonra oyle oldu tahris ettim sanrm,mikropmu kaptim blmyrum parmagim kadar sisti.acisindan aglayacaktm artik.ne uyuyabldm ne yuruyebldm.doktor hamilelikten olur dedi bebek baski yapiormus artik asagiya ama bnce islak mendillden kaynaklandi.esim kaya tuzuyla ilik suya oturttu beni.sonra birden daha ii oldum doktorun verdigi ktemlerde fayda etti .tam gecmedi ama em azndan daha iyim.oyuzden bakamadm buralara pek.can axiyinca insanin gozu bsey gormuyor gercekten.dogumda yaklasti bn stres olmaya basladim artik of of temmuza bsey kalmadi.sunset yaramazima guldum ama ayni dertlerden bnde mustaribim.bizdede musluklara daliniyor evde her yer cok daginik ev ev dgl sanki ahir.kilitleride yok kitliyim.artik biktim vallahi kilit yaptirip kitlicem odalari.aradgm hcnseyi bulamiorum.hersey ust uste yigildi onun yerini degis bunun degis gercekten sabrim kalmior bazen cok sinirleniyorum.resmen eziyet edior bu bebekler.goren herkes bnm bebegim boyle dgl ne kadar eziyet edior sana dior.hakketten oyle ya braz uslu olaydi iyidi.bnde artik yoruluyorum nefes nefese kaliorum.poposunu yikarken bile muslugu acmaya kosuyor elli kere alip yikmaya ugrasiyorum.demin gene koydugum kremi bir saat aradim nerde diye.bi dunya esyanin altindan buldum.ay napcaz biz boyle blmyrum ozellikle ben napcam yeni bebek gelince.ama kendi dusen aglamaz dmi
O zaman manisi benden gelsinKızlar Allah izin verirse salı günü oğlumun pipisi gidiyor sünnet yaptırıyoruz.ramazandan sonra da kurbanını kesip mevlit okutmayi düşünüyorum.insallah kolay olur çok agrimiz olmaz herkes üç günde iyileşir diyor bakalım artık nasıl olacak
Aslnda bebek hareketlenmeden hissiyat cok olmadan yapilinca daha iyi oluyor diye duymustumm.bnde dogumdan kisa zaaman sonra yaptrcam ins.smdiden hayirli olsunKızlar Allah izin verirse salı günü oğlumun pipisi gidiyor sünnet yaptırıyoruz.ramazandan sonra da kurbanını kesip mevlit okutmayi düşünüyorum.insallah kolay olur çok agrimiz olmaz herkes üç günde iyileşir diyor bakalım artık nasıl olacak
Çok geçmiş olsun canım sanırım bu sorunu birçok hamile yaşıyor çünkü çok duydum. Daginiklik aynı dün heryeri sildim supurdum topladım şuan sağa sola el atmasam dagilacak ama daha ne kadar kollarim bilemiyorum. Belki doğum yapınca korktuğun gibi olmaz daha rahat edersin inşallah. Bu arada ilki sezeryandı bu gittiğin Dr normal dogumcu demiştin yine sezeryan günü mu verdi yoksa deneyecek miGeldim geldim de kizlar bir kac gundur hemeroid sorunu yasadim.yolda islak mendille temizledim sonra oyle oldu tahris ettim sanrm,mikropmu kaptim blmyrum parmagim kadar sisti.acisindan aglayacaktm artik.ne uyuyabldm ne yuruyebldm.doktor hamilelikten olur dedi bebek baski yapiormus artik asagiya ama bnce islak mendillden kaynaklandi.esim kaya tuzuyla ilik suya oturttu beni.sonra birden daha ii oldum doktorun verdigi ktemlerde fayda etti .tam gecmedi ama em azndan daha iyim.oyuzden bakamadm buralara pek.can axiyinca insanin gozu bsey gormuyor gercekten.dogumda yaklasti bn stres olmaya basladim artik of of temmuza bsey kalmadi.sunset yaramazima guldum ama ayni dertlerden bnde mustaribim.bizdede musluklara daliniyor evde her yer cok daginik ev ev dgl sanki ahir.kilitleride yok kitliyim.artik biktim vallahi kilit yaptirip kitlicem odalari.aradgm hcnseyi bulamiorum.hersey ust uste yigildi onun yerini degis bunun degis gercekten sabrim kalmior bazen cok sinirleniyorum.resmen eziyet edior bu bebekler.goren herkes bnm bebegim boyle dgl ne kadar eziyet edior sana dior.hakketten oyle ya braz uslu olaydi iyidi.bnde artik yoruluyorum nefes nefese kaliorum.poposunu yikarken bile muslugu acmaya kosuyor elli kere alip yikmaya ugrasiyorum.demin gene koydugum kremi bir saat aradim nerde diye.bi dunya esyanin altindan buldum.ay napcaz biz boyle blmyrum ozellikle ben napcam yeni bebek gelince.ama kendi dusen aglamaz dmi
İnşallah canım güzel sünnet takımı al ramazanda gezdir benim çok hevesim varKızlar Allah izin verirse salı günü oğlumun pipisi gidiyor sünnet yaptırıyoruz.ramazandan sonra da kurbanını kesip mevlit okutmayi düşünüyorum.insallah kolay olur çok agrimiz olmaz herkes üç günde iyileşir diyor bakalım artık nasıl olacak
İnşallah canım güzel sünnet takımı al ramazanda gezdir benim çok hevesim var
Aslnda bebek hareketlenmeden hissiyat cok olmadan yapilinca daha iyi oluyor diye duymustumm.bnde dogumdan kisa zaaman sonra yaptrcam ins.smdiden hayirli olsun
Afiyet olsun çocukla bu kadar yemeği yapmak zor olmayacak mıHerkese hayırlı bol bereketli ramazan lar diliyorum benim ilk gün misafirim var bile kayinvalidemler ve eltimler misafirim.oğlumun sünneti olmadan onları aradan çıkarım dedim.
Menüde mercimek çorbası.tavuklu bezelye.pirinc pilavı.hasanpasa köftesi.coban salata.yogurtlu kırmızı biber var tatlı olarak ta muhallebili çıtır kadayıf sizce listem nasıl kızlar iyimi
Olablr ama ben daha dikkatli davransaydim yasamayablrdim de oldu artik.cok sukur ki gecti .doktorumu cok sveiorum nerde oncekiler nerde bu doktor.keske ilk dogumun cahilligi olmayaydida o zaman bulaydim dedim bu doktoru.doktor normal dogum yaptirior sezeryandan sonra.ama ben blmyrum bindr uc riskte olsa insan endise ediyor acaba basima gelirmi diye.herhalde epidurel ssez olurum.yok doktor tarih vermiyor .dogalci bir doktor.son ana kadar isaret gelene kadar beklicez.yani planli sezeryana karsiyiz.bebegim ne zaman isterse o zaman gelecek.dier doktorlar gbi erkenden cikarmicaz yani.Çok geçmiş olsun canım sanırım bu sorunu birçok hamile yaşıyor çünkü çok duydum. Daginiklik aynı dün heryeri sildim supurdum topladım şuan sağa sola el atmasam dagilacak ama daha ne kadar kollarim bilemiyorum. Belki doğum yapınca korktuğun gibi olmaz daha rahat edersin inşallah. Bu arada ilki sezeryandı bu gittiğin Dr normal dogumcu demiştin yine sezeryan günü mu verdi yoksa deneyecek mi
Herkese hayırlı bol bereketli ramazan lar diliyorum benim ilk gün misafirim var bile kayinvalidemler ve eltimler misafirim.oğlumun sünneti olmadan onları aradan çıkarım dedim.
Menüde mercimek çorbası.tavuklu bezelye.pirinc pilavı.hasanpasa köftesi.coban salata.yogurtlu kırmızı biber var tatlı olarak ta muhallebili çıtır kadayıf sizce listem nasıl kızlar iyimi[/QUO
Buyuk dglde cnm hareketli oglan.elini de atmamasi lazim orasina.5yasinda gorumcelerimn ogullari toplu sinnet oldu entarilerini tutup duruolardi anne acior die.smdi snein oglan anlamaz ki tutsun dokunmasin oyuzden soyledim.aman zor ya ins agrisiz sizisiz atlatrsiniz gozun surekli ustunde olmali.iftar icin de hamartlgna hayranim uc cocukla masallah diorm .herkese hayirli ramazanlar
Afiyet olsun çocukla bu kadar yemeği yapmak zor olmayacak mı
Snopdrop samq yazmistm da olmamis ya uzun uzunda yazmistmsmdide kiz kucagmda.oglanin elini atmamasi icin habire goz onunde bulundurmqn gerek.anlamazda can acisiyla el ataryavrum .ilk gun braz agri oluor ama ins olmaz ya cok.kucuk kiyamam
Kaç aylık oldu senin bebiş bacımMerhaba kizlar hayirli ramazanlar herkese. Herkes yaramazlık tan şikayetçi bende tabii. Canları sağolsun da zaten hep kendine zarar verecek seylerin peşinde bişey olacak diye korkuyorum valla ev batmış falan pek umursamıyorum yapabildiğim kadar yapıyorum heryer parmak izi mesela silsem 5 dakka sonra aynı bende kasmıyorum artık. Sizin çocuklar neler yapıyor kızlar. Benim kızım baya dillendi nerdeyse konuşamadığı şey yok diyebilirim maşallah baya konuşuyor tuvalete daha alısmadi tam ama sabah yapiyor bir de kakasini gelince anne pırt anne çiş diyorrenkleri öğrendik 15 e kadar sayıyor. Ama hala kendi kendine oynamıyor hep oturup beraber oynicaz ya da yaramazlık karıştırma oraya buraya tırmanma peşinde. Snow maşallah sana 3 çocukla bir de iftar davetleri valla helal olsun. Denizyild allah kolaylık versin işin zor valla ilk hamilelik en rahat olanı sanırım küçük çocuklar zor gerçekten belki de bunlar rahat günlerin ama Allah kolaylığını verir. Sunset seni kızın napiyor klozet dışında ?
Ekim doğumlu canim 20 aylik olcak bu ayın 15 indeKaç aylık oldu senin bebiş bacım
Ysm bnce size masallah.bnce pek kimseye soyleme konusuor diye ya Allah nazardan saklasin.bnm kiz ole cok konusmuor.cici.baba .anne.berdan.gel.babili.hayir gbi seyler soyluor ama bazen cnm cok sklior kendini bilmezler aaa daha konusmuomu bicir bicir konusmalydi acaba bu cocukta sorun mu var diyorlar sinirime dokunuyor terslesioruz.her bebegin gelisimi ayni sanki.ilk hamileligim rahat dgldi cnm ya kabus gbiydi dogumda dahil.ama bu hamilelegm Allahima hamd olsun sorunsuz gecti suana kadar.sadece bi ara bir hafta kadar hemeroid sorunu yasadim olsun Allahima sukur genede.kizimin yaramazlgi yoruyor daginiklgida.artik nefes alamaz hale geldim ogunleri az yemeye ugrassamda azcik kacirsam nefesim ckmior sanki.yuruyustede cabuk yoruluorum surda dogumada bsey kalmadi okadsr cok isim varki minderleri yikamam gerek.halilar temizlige gtcek.gardiroplar duzenlencek.oglanin kizin kiyafetleri duzenlenp ayiklancak vs vs vs bakalm altndan nasl kalkcam .senin bebis cabuk bfakir bezi bu gidisle.bnmki de smdi bir ayagina benm spor ayakkbimi giymis bir ayagina babasinin kini geziyor evdeMerhaba kizlar hayirli ramazanlar herkese. Herkes yaramazlık tan şikayetçi bende tabii. Canları sağolsun da zaten hep kendine zarar verecek seylerin peşinde bişey olacak diye korkuyorum valla ev batmış falan pek umursamıyorum yapabildiğim kadar yapıyorum heryer parmak izi mesela silsem 5 dakka sonra aynı bende kasmıyorum artık. Sizin çocuklar neler yapıyor kızlar. Benim kızım baya dillendi nerdeyse konuşamadığı şey yok diyebilirim maşallah baya konuşuyor tuvalete daha alısmadi tam ama sabah yapiyor bir de kakasini gelince anne pırt anne çiş diyorrenkleri öğrendik 15 e kadar sayıyor. Ama hala kendi kendine oynamıyor hep oturup beraber oynicaz ya da yaramazlık karıştırma oraya buraya tırmanma peşinde. Snow maşallah sana 3 çocukla bir de iftar davetleri valla helal olsun. Denizyild allah kolaylık versin işin zor valla ilk hamilelik en rahat olanı sanırım küçük çocuklar zor gerçekten belki de bunlar rahat günlerin ama Allah kolaylığını verir. Sunset seni kızın napiyor klozet dışında ?
Bence her çocuğun gelişimi farklı benim kızım da 14 aylik yürüdü yani kimi çocuk bazı şeyleri erken yapıyor kimi çocuk geç. Sen kimseye kulak asma bence. Valla ben bile zorlanıyorum bazen çok sırtım ağrıyor eğil kalk kucak kucak artık büyüdüler yani senin işin daha zor valla hem kizinin ilgiye ihtiyacım var senin de dinlenmeye ama bir şekilde bu günler de geçicek. Doğum hazırlıkları için yardım alman lazım bence temizlik falan zor olur senin için yardıma gelecek kimse yok muYsm bnce size masallah.bnce pek kimseye soyleme konusuor diye ya Allah nazardan saklasin.bnm kiz ole cok konusmuor.cici.baba .anne.berdan.gel.babili.hayir gbi seyler soyluor ama bazen cnm cok sklior kendini bilmezler aaa daha konusmuomu bicir bicir konusmalydi acaba bu cocukta sorun mu var diyorlar sinirime dokunuyor terslesioruz.her bebegin gelisimi ayni sanki.ilk hamileligim rahat dgldi cnm ya kabus gbiydi dogumda dahil.ama bu hamilelegm Allahima hamd olsun sorunsuz gecti suana kadar.sadece bi ara bir hafta kadar hemeroid sorunu yasadim olsun Allahima sukur genede.kizimin yaramazlgi yoruyor daginiklgida.artik nefes alamaz hale geldim ogunleri az yemeye ugrassamda azcik kacirsam nefesim ckmior sanki.yuruyustede cabuk yoruluorum surda dogumada bsey kalmadi okadsr cok isim varki minderleri yikamam gerek.halilar temizlige gtcek.gardiroplar duzenlencek.oglanin kizin kiyafetleri duzenlenp ayiklancak vs vs vs bakalm altndan nasl kalkcam .senin bebis cabuk bfakir bezi bu gidisle.bnmki de smdi bir ayagina benm spor ayakkbimi giymis bir ayagina babasinin kini geziyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?