- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Ben burdayımSnowdrop3 yasemin denizyild neredesiniz özledim sohbetinizi
Ay çok heyecanlı ya stres yapma herşey yolunda gidecek merak etme. Ama neden eşini almıyorlar anlamadım. Ben normal doğum yaptım doktorum destek oldu eşime doğuma girmesi konusundaOyle bir sorunum yok cok sukur ama cok stresliyim kizlar ya bi turlu sakinlesemiorum.dogum yakin.doktorimla konustuk spinal sez olcam ama esimde yanimda olsun istyrm dedim hastahene kabul etmez dedi cok moralim bozuldu.oysa o kadar kisi esiyle girior .ikinci kere ayni sorunla karsilasiorum ya.doktorum srn dogrcan esin dglki dior.iide ne alakasi var o ozel ana birlikte sahit olmak istioruz.offf.dun nstye baglandm ilk defa hersey yolunda.sancilarin siddeti sayisida artior zaman ilerledikce.bakalm bayram.sonrasi artik gelir herhalde dedik doktorumla
Bende buralardayim bdv ye bakıyorum aradaBen burdayımsen nerelerdesin canim
Hayatim normal olsa ben alirdim esini ama sezeryende almiorlar dior.ama baska hasyahenelerde aliolar.keske bn de normal yapablseydim ilkini ve bunu da esimde grseydi ah ah nasip iste.en saglklsiAy çok heyecanlı ya stres yapma herşey yolunda gidecek merak etme. Ama neden eşini almıyorlar anlamadım. Ben normal doğum yaptım doktorum destek oldu eşime doğuma girmesi konusunda
Bazıları pek gerçekçi gelmiyor bana yaaBende buralardayim bdv ye bakıyorum aradavalla öyle olaylar varki stres oluyorum.
Üzülme canim kısmet herşeyde vardır bir hayirHayatim normal olsa ben alirdim esini ama sezeryende almiorlar dior.ama baska hasyahenelerde aliolar.keske bn de normal yapablseydim ilkini ve bunu da esimde grseydi ah ah nasip iste.en saglklsi
Hayatim normal olsa ben alirdim esini ama sezeryende almiorlar dior.ama baska hasyahenelerde aliolar.keske bn de normal yapablseydim ilkini ve bunu da esimde grseydi ah ah nasip iste.en saglklsi
Bazıları pek gerçekçi gelmiyor bana yaa
Bir çoğunun yalan olduğu belli ama bazıları ilgimi çekiyorBazıları pek gerçekçi gelmiyor bana yaa
Benimde geleli çok oldu da sakin durup gitmesini bekliyorumTatile giden yok mu kızlar. Benim çok tatilim geldi
Benimde geleli çok oldu da sakin durup gitmesini bekliyorumyoksa ben hep hazırım aslında
Canim vardır herşeyde bir hayır. Evinizin borcunu kapatmissinuz en azından. Araba olmayınca hicbisey olmuyor çocukla bizde var ortak inat ettim en kısa zamanda alacağız inşallah yoksa anahtar kapmaca oynuyoruzBizimde bu sene tatil planımız vardı ama eşim işten çıktı yeni ise girdi maaşı biraz düştü eee arabamizi sattik evin borcu nu kapattık elde kaldı sıfır şimdiki planımız kayınpederinin arabasıyla bayramın ikinci günü günü birlik İstanbul içinde bir yere gitmek tabi nasip olursa
Canim vardır herşeyde bir hayır. Evinizin borcunu kapatmissinuz en azından. Araba olmayınca hicbisey olmuyor çocukla bizde var ortak inat ettim en kısa zamanda alacağız inşallah yoksa anahtar kapmaca oynuyoruzşuan büyük ziyaratlerinden başka pek kayda değer bişey gözükmüyor.
İnsallah canim. Hepimizin bayramı mübarek olsunBayanlar hepinizin bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle nice bayramlariniz olsun inşallah
Bizkide uyumuyor boşver uykusu gelince yatar sakin ol gecede artık 11,5 gibi uyuyor ama zorlamakta gereksiz Alman bir komşumdan şunu öğrendim uykusu gelince uyur acıkınca yer yemek tabağını alıp arkasından gezmekte anlamsız dedi gerçekten öyle şimdi acıkınca elimi tutuyor mutfağa uykusu gelincede odasına beraber geçiyoruz az sallanıp uyuyor öğlen uyumuyor arada işte çok yorulursa yatıyorBu öğlen uykuları son bir aydır iyice içinden çıkılmaz hale geldi haftada 2 3 gün kesin uyumuyor diğer günlerde ise 1 1.5 saat uğraşarak anca uyutabiliyorum. Emzirmekte memelerimin içi çekildi salliyim diyorum yok kalkiyor kalkcam diyor bir de kucağımda salliyim diyorum inmeye çalışıyor kollarım kopuyor yanına yatım desem kalıp gidiyor. Ya bu yaşta çocuk neden öğlen uyumak istemez kafayı yicem oturdum ağladım bugün resmen kafayı yemek üzereyim
Canım daha çok küçükler öğlen uymaları lazım öyle uykusu gelince sızmasini beklersem gece yarısını geçer. Sağlıklı gelişimleri için ve bizim de azcık işimize bakıp kafa dagitabilmemiz için uyumasi lazım. Yemek olayı doğru acıkınca yicekler tabii ki ama benim kızım acıkınca memeye sardığı için ben yemek teklif ediyorum ona sık sıkBizkide uyumuyor boşver uykusu gelince yatar sakin ol gecede artık 11,5 gibi uyuyor ama zorlamakta gereksiz Alman bir komşumdan şunu öğrendim uykusu gelince uyur acıkınca yer yemek tabağını alıp arkasından gezmekte anlamsız dedi gerçekten öyle şimdi acıkınca elimi tutuyor mutfağa uykusu gelincede odasına beraber geçiyoruz az sallanıp uyuyor öğlen uyumuyor arada işte çok yorulursa yatıyor
Kardeşler falan :) oh iyimisKimle ortak canım o daha kotuymus biz mecbur sattik ama en azından borcumuzu kapattık biraz birikimden sonra tekrar alırız yeterki sağlık olsun iş güç olsun.su an kayınpederimin arabası bizde daha bi sıkıntı olmadı kendi arabamız gibi kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?