2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ay çok heyecanlı ya stres yapma herşey yolunda gidecek merak etme. Ama neden eşini almıyorlar anlamadım. Ben normal doğum yaptım doktorum destek oldu eşime doğuma girmesi konusunda

Ay çok heyecanlı ya stres yapma herşey yolunda gidecek merak etme. Ama neden eşini almıyorlar anlamadım. Ben normal doğum yaptım doktorum destek oldu eşime doğuma girmesi konusunda
Hayatim normal olsa ben alirdim esini ama sezeryende almiorlar dior.ama baska hasyahenelerde aliolar.keske bn de normal yapablseydim ilkini ve bunu da esimde grseydi ah ah nasip iste.en saglklsi

Hayatim normal olsa ben alirdim esini ama sezeryende almiorlar dior.ama baska hasyahenelerde aliolar.keske bn de normal yapablseydim ilkini ve bunu da esimde grseydi ah ah nasip iste.en saglklsi

Sakın ol canim herşey yolunda gider umarım ben o sezeryan stresini üç defa yaşadım bitti gitti.allah yardımcın olsun

Benimde geleli çok oldu da sakin durup gitmesini bekliyorum yoksa ben hep hazırım aslında

Bizimde bu sene tatil planımız vardı ama eşim işten çıktı yeni ise girdi maaşı biraz düştü eee arabamizi sattik evin borcu nu kapattık elde kaldı sıfır şimdiki planımız kayınpederinin arabasıyla bayramın ikinci günü günü birlik İstanbul içinde bir yere gitmek tabi nasip olursa

Canim vardır herşeyde bir hayır. Evinizin borcunu kapatmissinuz en azından. Araba olmayınca hicbisey olmuyor çocukla bizde var ortak inat ettim en kısa zamanda alacağız inşallah yoksa anahtar kapmaca oynuyoruz şuan büyük ziyaratlerinden başka pek kayda değer bişey gözükmüyor.

Kimle ortak canım o daha kotuymus biz mecbur sattik ama en azından borcumuzu kapattık biraz birikimden sonra tekrar alırız yeterki sağlık olsun iş güç olsun.su an kayınpederimin arabası bizde daha bi sıkıntı olmadı kendi arabamız gibi kullanıyoruz.

Bu öğlen uykuları son bir aydır iyice içinden çıkılmaz hale geldi haftada 2 3 gün kesin uyumuyor diğer günlerde ise 1 1.5 saat uğraşarak anca uyutabiliyorum. Emzirmekte memelerimin içi çekildi salliyim diyorum yok kalkiyor kalkcam diyor bir de kucağımda salliyim diyorum inmeye çalışıyor kollarım kopuyor yanına yatım desem kalıp gidiyor. Ya bu yaşta çocuk neden öğlen uyumak istemez kafayı yicem oturdum ağladım bugün resmen kafayı yemek üzereyim

Bizkide uyumuyor boşver uykusu gelince yatar sakin ol gecede artık 11,5 gibi uyuyor ama zorlamakta gereksiz Alman bir komşumdan şunu öğrendim uykusu gelince uyur acıkınca yer yemek tabağını alıp arkasından gezmekte anlamsız dedi gerçekten öyle şimdi acıkınca elimi tutuyor mutfağa uykusu gelincede odasına beraber geçiyoruz az sallanıp uyuyor öğlen uyumuyor arada işte çok yorulursa yatıyor

Canım daha çok küçükler öğlen uymaları lazım öyle uykusu gelince sızmasini beklersem gece yarısını geçer. Sağlıklı gelişimleri için ve bizim de azcık işimize bakıp kafa dagitabilmemiz için uyumasi lazım. Yemek olayı doğru acıkınca yicekler tabii ki ama benim kızım acıkınca memeye sardığı için ben yemek teklif ediyorum ona sık sık

Kardeşler falan :) oh iyimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…