Hepimiz aynı durumdayız bir haftadır oraya buraya öğlen araba içinde uyudu. Bugün şuan uyutmaya çalışıyorum. Çok şükür sanırım bir haftadır gece düzene girmeye başladık aksam yatiriyorum sabah kalkıyor.Bu öğlen uykuları son bir aydır iyice içinden çıkılmaz hale geldi haftada 2 3 gün kesin uyumuyor diğer günlerde ise 1 1.5 saat uğraşarak anca uyutabiliyorum. Emzirmekte memelerimin içi çekildi salliyim diyorum yok kalkiyor kalkcam diyor bir de kucağımda salliyim diyorum inmeye çalışıyor kollarım kopuyor yanına yatım desem kalıp gidiyor. Ya bu yaşta çocuk neden öğlen uyumak istemez kafayı yicem oturdum ağladım bugün resmen kafayı yemek üzereyim
Devam sütü kullanıyorum benKızlar emzirme konusu beni çok geriyor ya iki yaş tamam mı sizce
Anlamadım tam ne demek istediğini. İki yaşını beklemek istemiyor musun yoksa daha emzirmek mi istiyorsun. Ben sadece biraz azaltmaya çalışıyorum bu ara uyku zamanlarına saklamaya çalışıyorum ama ne kadar faydalı olur bilemem ama yine de 2 yaşına kadar emziricem çok zor biliyorum ama bir o kadar da güzel bir duygu bazen üzülüyorum emzirme bitecek diye bazen de çok yoruluyorumKızlar emzirme konusu beni çok geriyor ya iki yaş tamam mı sizce
Emzirmiyor musunDevam sütü kullanıyorum ben
Yok ben emzirmek istiyorum fakat her gören daha yeter artık hâlâ emziriyor musun demesi canımı sıkıyor ki buna kendi ailemde dahil. 2 yaşına kadar emsin istiyorum. Artık eskisi kadar sık emzirmemeye çalışıyorum. Emerken gözümün içine bakması yuzumü sevmesi arada ara verip anneeeee demesine bayılıyorumAnlamadım tam ne demek istediğini. İki yaşını beklemek istemiyor musun yoksa daha emzirmek mi istiyorsun. Ben sadece biraz azaltmaya çalışıyorum bu ara uyku zamanlarına saklamaya çalışıyorum ama ne kadar faydalı olur bilemem ama yine de 2 yaşına kadar emziricem çok zor biliyorum ama bir o kadar da güzel bir duygu bazen üzülüyorum emzirme bitecek diye bazen de çok yoruluyorum
Boşver canim kimseyi takma ben takmıyorum bana da diyenler oluyor AA hala emiyor mu diye evet diyorum emcek daha. Bu güzelliğim tadını çıkaralım bence daha sonra çok arayacağız bizden bağımsız olduklarında özleyeceğiz bu günleriYok ben emzirmek istiyorum fakat her gören daha yeter artık hâlâ emziriyor musun demesi canımı sıkıyor ki buna kendi ailemde dahil. 2 yaşına kadar emsin istiyorum. Artık eskisi kadar sık emzirmemeye çalışıyorum. Emerken gözümün içine bakması yuzumü sevmesi arada ara verip anneeeee demesine bayılıyorum
Zaman ne cabuk geciyo valla daha dun gibi geliyo herseyBu arada 21 aylık oldular 3 ay sonra şaka maka 2 yaşına girecekler
Hayır emzirmiyor 19 aylık devam sütü veriyorum emerse memeye sana yapışıyor benim oğlum geceleri içiyor gündüz çorbaydı kahvaltıydı az yemekti geçiyor çok yiyor mu desen hayır acıkınca yiyor elimde tabak arkasında dönmeden bişiler yapmaya çalışıyorum işteEmzirmiyor musun
Sütün varsa tabiikide emzir kime ne ama doktorun söylediği şu eğer yemeklerini Eti'ni sebzesini yemiyor sütü yükleniyorsa zaten iki yaşa ramak kalmış sütü kesersin he yemekleri iyiyse keyif yapıyorsa iki kadar emzirBoşver canim kimseyi takma ben takmıyorum bana da diyenler oluyor AA hala emiyor mu diye evet diyorum emcek daha. Bu güzelliğim tadını çıkaralım bence daha sonra çok arayacağız bizden bağımsız olduklarında özleyeceğiz bu günleri
Bence yeterli yiyor yumurta yiyor çorba et balık yiyor sebzeler pek arası yok meyve de yiyor çok değil ama sağlığını etkileyecek kadar da az değil yoğurt ayran bunlara bayiliyorSütün varsa tabiikide emzir kime ne ama doktorun söylediği şu eğer yemeklerini Eti'ni sebzesini yemiyor sütü yükleniyorsa zaten iki yaşa ramak kalmış sütü kesersin he yemekleri iyiyse keyif yapıyorsa iki kadar emzir
Sen ekim annesi değil misin canimHayır emzirmiyor 19 aylık devam sütü veriyorum emerse memeye sana yapışıyor benim oğlum geceleri içiyor gündüz çorbaydı kahvaltıydı az yemekti geçiyor çok yiyor mu desen hayır acıkınca yiyor elimde tabak arkasında dönmeden bişiler yapmaya çalışıyorum işte
25 ekim 19 aylık oluyor benim hesabımdan yoksa ben mi yanlış hesaplıyımSen ekim annesi değil misin canim
25 temmuzda 21 aylik oluyo25 ekim 19 aylık oluyor benim hesabımdan yoksa ben mi yanlış hesaplıyım
Kız bacım senin ki kaç aylıkMerhaba kizlar uzun zamandir giremedim.oglumun oglen uykuya dalmasi bizde de cok sorun haftada 2 3 kez mutlaka bir kriz cikiyor uykunile ilgili.dogdugundan berinuyku seven bir cocuk degildi ama son zamanlarda oglen uykusuna bir tepkisi var uyumucam diyor israrla emzirince de sen ise git diyor:)
Buarada bayram tatilinden dondukten sonra tuvalet egitimine basladik.daha once oteldeyken evimize donunce ahmet kakasini tuvalete yapacak bye bye diyecegiz diyorduk.hryecan yarattik onda once.sonra donunce kucuk klozetini gosterdik kucuk sandalyem dedi inmek istemedi ustunden.biz de kaldirdik sadece cis ya da kaka var dediginde cikardik.hep ilk gunden itibaren cisini yapmisti bugun 3.gunumuz kakasini da yapti boyle devam eder ins.sizler neler yapiyorsunuz tuyolariniz var mi.buarada tatilde beni hic rahatsiz etmedi kolluklari ile iskeleden atladik beraber yuzduk derinlerde buyuk adam gibiydi mas.ben ogluma yemek yedirirken ve uyuturken cok zorlaniyorum sadece ama baya zorlaniyorum.
Selam canim nasilsin bizde de durumlar aynı uyumamak için direniyor ve bahaneler üretiyor babasını çağırıyor su istiyor ağlıyor. Sen bir ara baya kötüydü kesicem sütten diyordun ama kıyamadın dimi :) biz eylülde kısmetse gidicez tatile neredeyse 2 yaşına gelcek inşallah rahat geçer. Valla artık herşeyden anlıyorlar yanında bir laf etmeye çekinir oldum. Tuvalet dersen 16 aylıktan beri küçük tuvaleti var ve söyledikçe götürüyorum kakasini hep tuvalete yapıyor ve başka bir yerde de kakasini gelse anne tuvalet deyip ısrar ediyor bende ne yapacağımı şaşırıyorum seyyar bir tuvalet alcam sanırım çünkü klozete kesinlikle yapmak istemiyor. Sabahları genelde kuru kalkiyor ama gün içinde her zaman tuvalete götüremiyorum bir şeyle meşgulse gitmek istemiyor bende zorlamıyorum aslında biraz üstüne düşsem aliscak. Koltukla yuzebiliyor yani he bende alıyım o zaman ay bizim bıdıklar büyümüş de yuzuyorlarmisMerhaba kizlar uzun zamandir giremedim.oglumun oglen uykuya dalmasi bizde de cok sorun haftada 2 3 kez mutlaka bir kriz cikiyor uykunile ilgili.dogdugundan berinuyku seven bir cocuk degildi ama son zamanlarda oglen uykusuna bir tepkisi var uyumucam diyor israrla emzirince de sen ise git diyor:)
Buarada bayram tatilinden dondukten sonra tuvalet egitimine basladik.daha once oteldeyken evimize donunce ahmet kakasini tuvalete yapacak bye bye diyecegiz diyorduk.hryecan yarattik onda once.sonra donunce kucuk klozetini gosterdik kucuk sandalyem dedi inmek istemedi ustunden.biz de kaldirdik sadece cis ya da kaka var dediginde cikardik.hep ilk gunden itibaren cisini yapmisti bugun 3.gunumuz kakasini da yapti boyle devam eder ins.sizler neler yapiyorsunuz tuyolariniz var mi.buarada tatilde beni hic rahatsiz etmedi kolluklari ile iskeleden atladik beraber yuzduk derinlerde buyuk adam gibiydi mas.ben ogluma yemek yedirirken ve uyuturken cok zorlaniyorum sadece ama baya zorlaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?