2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende sana katılıyorum canim neden emmesin ki yani emen çocuğu neden durduk yere memeden keselim daha emme hakkı varken. İnşallah sende ikinci çocuğunda bu güzelliği tadarsın canim. Kızının odasını ayırmayı düşünüyordun sen olmadı sanırım. Olsun bence biraz daha idare hem kızım da kendini dışlanmış hissetmesin bir süre daha sizin odada yatsa sorun olmaz sanırım sonra yavaş yavaş alıştırirsin odasına zaten bu ara artık eşya sahiplenmeye başladılar yani kızım öyle herşeye benim diye sahiplenmeye başladı. Bizde şu an beraber yatıyoruz emzirme bittikten sonra yavaş yavaş yatağını sonra odasını ayırcam kısmetse şimdilik planlar böyle. Benim kızım da hep beni istiyor kimseyi kabul etmiyor bazen babası uyutsun diyorum çok zorluyor çünkü yok illa anne de anne hatta bu ara öğrenmiş annecim annecim diye çağırıyor insan kıyamıyor:)

Ayirdim cnm odasini ayirmaz olurmuyum hatta babasi da karsida ki koltukta yatti.amacim babaya alissin ki bnde yenidogan yanmda yatinca zorlanmayayimdi ama gece bir kiyamet.bas edemedi babasi yanima getirdi oyle sustu.bir sure devam ettik baktikki olacak g bi dgl Allah Kerimdir yolunu gosterir diyerek geri yanima aldim.yeni dogan icin park yatagi baska odaya tasidim.kizimada yer yatagi yaptm yatagimin yaninda.bazen cok rahat uyuyor done done tum.odayi dolasior ama genelde koynumda uyuumayi tercih edior.kiyamiom da daha cok.kucuk annesini istemesi normal ama sabaha kadar belim oram buram cok agrior .ittirior.gecen baktim karnimda bir sertlik .gozumi actimki uykusunda ayagini dayamis karnima ittirior.bu siralar uykusunda cok konusmaya basladi anneee gel.anne baba dior.bakalim artik dogumdan sonra zorlancam ama Allah yolunu buldurur diorum

Iyiyim canim cok sukur.sennasilsin?sutu birakamadim vijdan yapiyorum.bana da herkes birak diyor sute amdabip yemiyor cok zayif oglum.ama saglikli cok sukur takmiyorum kilo mevzunu artik.
Buarafa birkac kez bahsetmisimdir oglumla cok ilgilenmiyordu babasi simdi okullar tatile girdi esim de ogretmen evde o bakiyor cocuga.her gun isyanlarda ama alisacaklar birbirlerine.her sey yavas yavas yoluna giriyor yani.kolluk meselesine gelince mutlaka al.hic korkmadan biraktim ilk ben attim iskeleden sinra kendisi iskeleden defalarca atladi.zaten korkmuyorlar bu yaslarda.bir de yuzuyor bildigin kollukla.bir de kumla oynamasi icin setler var ya onlardan al okadar rahat bir tatildi ki ben de bukadarini beklemiyordum.bugun ahmet yine kakasini soylemis .artik hic beze yapmiyor ama babasi cok titiz bezi birakmiyor simdilik haftasonu tamamen atmayi dusunuyorum bezi.cok zor olmayacak gibi duruyor ama belki de cok eglenceli gekiyor sonra usunecek ya da istemeyecek diye korkuyorum hafif hafif.

Canım hamilelikte oğlunun karnına yanlışlıkla çarptığı falan oluyor mu arkadaşım hamilede ufak oğlu yanlışlıkla karnına çarpmış seninde öyle şeyler yaşıyormusun o da çok korkmuştu Allah yardımcınız olsun

Benim oglumda eline ne alsa balkondan aşağı atıyor arefe günü kızların bayramliklari posetteydi içine tvnin iki kumandasini kendi geceliklerini küçük kızımın geceliklerini de koyup balkondan atmış bende gece 11 di evleri süpürüp sildim mobilyaları sildim isim bitti oturup tv izliyeyim dedim ara ara kumanda yok sonra aklımıza geldi bi baktım ki aşağıda hemen aldım tamda çöpçünün gelme saatiydi kurtardık yani artık balkonuda çok acamiyorum atması birşey değil de sert birşey atıp milletin arabasına zarar verir diye korkuyorum.birde oğlum koltuğun üzerinde tv izleyerek uyumaya alıştı.besigine koyuyorum istemiyor illa koltukta uyucak bacaksız

Coook.vuruyor,carpior,ustumde tepinior.koruyamadgm zamanlr oluor da ben oyle korkmuorum cunku saglam yerde oldgnu biliorum bebisin.bir iki tekmeyle insaati cokmez :)

Erkek çocuğu yaramaz oluyor benimkide ayakkabı arsızı buldukça açık nere varsa boyunun yettiği atıveriyor bastıbacak ev düzenle 5 dk sonra aynı sanki hiç temizlenmemiş gibi zor günler umarım iyi olur

Erkek çocuğu yaramaz oluyor benimkide ayakkabı arsızı buldukça açık nere varsa boyunun yettiği atıveriyor bastıbacak ev düzenle 5 dk sonra aynı sanki hiç temizlenmemiş gibi zor günler umarım iyi olur
Ay yok cnm ya kiza erkege bakmior.bnm ki kiz ama yaramazlkta sinir tanimior.bak bir aydir nasl ugrasiorum ev temizlensin die inan hergun ayniya donuor of gene dogumda evdaginik olcak.ayakkbilarisa heryerden toplamaktam felegim sasti

Ay yok cnm ya kiza erkege bakmior.bnm ki kiz ama yaramazlkta sinir tanimior.bak bir aydir nasl ugrasiorum ev temizlensin die inan hergun ayniya donuor of gene dogumda evdaginik olcak.ayakkbilarisa heryerden toplamaktam felegim sasti
Bende ikinciyi istiyorum tutturamadım bi türlü yumurtlama mumurtla derken ömür geçiyor dua et banada olur mu ikinci bebişim olsun...

Bende ikinciyi istiyorum tutturamadım bi türlü yumurtlama mumurtla derken ömür geçiyor dua et banada olur mu ikinci bebişim olsun...
Ovilasyon testi al ben bu sekilde hem ilk seferde tuutturdum hem de cinsiyet ini ne istiosam ona gore girdim iliskiye Rabbimde nasip etti.2side o sekilde tuttu cinsiyete kadar

Ovilasyon testi al ben bu sekilde hem ilk seferde tuutturdum hem de cinsiyet ini ne istiosam ona gore girdim iliskiye Rabbimde nasip etti.2side o sekilde tuttu cinsiyete kadar
maşallah zaman azalmış iyice.
normal doğum düşünüyorsun galiba.
Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin canım

Bnde grill nerde diycektimki yazmissin normal isterdim tabi ki ama ilki sezeryen ya pek riske giremicem :) planli sezeryen olmicam spinal sezeryen olcam galiba .ya gecen doktora gittim kizlar bnm bayramda alttan oksurdukce bsey geliodu ben idrar sandim meger suyum sizmis nerdeyse suyu bitmis bebegin 15gun susuz bir avuc suyla gezmisim dusunun artik.cok sukur bebekte sknti cikmadi ama doktor siki takiple 40haftayi tamamlamak istior.eger bebejte hareket azalmasi olursa acil sez e alcak sali gunu kontrolum var .bide doguma gidiodu doktor dedim sezeryenmi.yok dedi ilk normal dogum yazik dunden beri sanci cekior beklioruz nornal yaptrcam dedi.ay ozaman daha cok hayran oldum doktoruma.dusunsenize baska doktor olsa beklemezdi okadar alirdi sezeryene.veya beni beklio hala uc gunde bir kontrole cagirdi suyu bitmis die.son gunune kadar bebek gun doldursun istio baska doktor olsa aa suyu bitmis deyip hemen alirdi sezeryene.keske ilk seferde bu doktoru bulaydim.doktorum gercekten isi. Ehli allah herkeisn karsisina bole ehil vicdanli doktorlar cikarsin

39. haftada neden almıyor ki?
normal doğumda bile her bebek illa kırkı doldurmuyor. 37. haftadan itibaren olan doğumlar normal süreli doğum kabul ediliyor.
Benim de kısmetse 10 Ağustos olacak inşallah

Almior cunku ben planli sezeryen istemiorum.bir sorun olmadkca karsiyim bu olaya.bir cok proffesorun makalelerini okudum ve dinledim bunun bebege verdigi zararlar uzerine.kendi zamanini kendi sececek bebegim ins.o hazir olsa zaten bir isaret yollar ndn erkenden aldirayim bebegimi.ustelik bu hatayi ilk doktorumda dinleyip kizimdada yapmis olsaydim dudagi yarik dogacakti anlatmistim bunu.ama sonuna kadar bekledim kendi gelcegi zamani secti ve o gun sez oldum .yani bir sorun olmadkca bekleyecegiz

için nasıl rahat edecekse öyle olsun yeter ki sen ve bebeğin sağlıklı kolay bir doğum süreci yaşayın.

Korkma bacım Allah yardımcın olsun o gelen su ile idrar ayrıt edilmiyor mu ileride başıma gelir mi diye meraktan soruyorum

Korkma bacım Allah yardımcın olsun o gelen su ile idrar ayrıt edilmiyor mu ileride başıma gelir mi diye meraktan soruyorum
C bn ayirt edemedim edemeyenleride duydum.cok hasta oldum ole bi oksuruodum ki cigerlerim cikacak gbi.o amlardada alttan bacaklaruma kadar islaniodum ama ben sandim ki bebek mesenaye baski yaptgmdan idrar kaciriom.bir kac gun surdu en son peceteye tuttum kokladim idrar gbi kokmuodu ecyede gidince akti braz oksurme aninda .acabada kaldim.neyse ii oldum.doktorum geldi gittim suymus.bebek hareketleri ii die ole endiselenmemstm.o an oksurdugumde nerden gekdigini anlayamiodum bide su sarimtrakti
Olede olabiliomus.aman basina gelmesin ya dusunme ole seyler

Hepinize mrb hanımlar nasılsınız. Denizyild seni merak ettim doğum gerçekleşmemiş henüz hayırlısıyla kucağına al.başka hamile var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…