2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hala baslamadik, dr 20 martta ilaclari birak dedi herhalde o zaman normale donuyoruz
Cok ugrastim valla riske atamam:)

Nevoşum kız bn hiç yapmamyı düşünüyorumriske atamaycam bir heves uğruna beklesin karnımz ne zmn çıkar acba 3 ayı geçiyormudur:26:

günaydin kizlar,

dün doktora gittim melegim 1 cm olmus ama kesenin icinde bilinmeyen birsey vardi, doktorda cok kücük bilemiyorum beklememiz lazim dedi, belki kist ola bilir dedi...cocukla ilgisi yok dedi (cok sükür) bunu duyan bilen varmi acaba?

Nevoşum kız bn hiç yapmamyı düşünüyorumriske atamaycam bir heves uğruna beklesin karnımz ne zmn çıkar acba 3 ayı geçiyormudur:26:

9 haftadan sonra serbest demisti hemsire bana ilk transferde, ben de simdi merakli gibi sormadim doktora cekindim
Hic de olmaz ama:) 9-10 haftalik olsun bakariz

benide eklermisin canim:
ilk gebeliyim (bir bos gebelikten sonra)
yas 27
en son adet tarihim 08. ocak 2014
kaldigim sehir Almanya (ankaraliyim)

9 haftadan sonra serbest demisti hemsire bana ilk transferde, ben de simdi merakli gibi sormadim doktora cekindim
Hic de olmaz ama:) 9-10 haftalik olsun bakariz

hihi sorarsın seninki der sana ama ben hiç yapmamak iyi sanki bi ömür değil ya 9 ay 40 gün bekleycek sonrası bayram meleğimizi hayırlısıyla almak nasip olsunda benm için önmli olan

hihi sorarsın seninki der sana ama ben hiç yapmamak iyi sanki bi ömür değil ya 9 ay 40 gün bekleycek sonrası bayram meleğimizi hayırlısıyla almak nasip olsunda benm için önmli olan

bnm doktorum 3 ay yok didi :) Progestan fitil kullanıyorum, o ilacı kulanırken olmaz dedi :S

kızlar ya ilk 8 hafta hiç kilo almamştm ne güzel, bu sabah tartıldım neredeyse 1 haftada 1,5 kilo almşm.. Hep bi şişkinlk hazmszlk olmştu zaten bu hafta =( 1,5kg dan bşy olmaz tabii de, doktor bana göbek bölgen çok yağlı, senin ekstra dikkat etmen gerekiyo demişti geçen hafta poff napsam ki, az yemek olmaz, spor yapmak yasak bana hala bu ay..

Ben konuşmanın basını kaçırdım sanırım ilişkiden mi bahsediyorsunuz

Ilk trimesterde zaten 1-2 kilo almak normalmiş tatlım bende 1,5 kilo aldım ve moralim sıfır yani

Kizlarrrr biz geldik nasilsiniz biz superiiz cok sukur melegimin kalp atisini gorduk rabbim tum bekleyenlere nasip etsin insallah. Hamile olmak cok guzel ama kalbinin attigini gormek en guzel ve muhtesem duyguydu. Allahima sonsuz sukurler olsun bu duyguyu yasattigi icin... acayip mutluyum acayipppp :)))))

Tüm annelere sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Ben de 3. Bebeğime hamileyim.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 3. Bebeğe mi hamilesin :). Sen tabi artık baya baya tecrübelisindir.ee diğer cocuklarının cinsiyeti nedir? Kac yasındaşar?

Kızlar ya ağda yaptırmaya gitcem şimdi bacaklarıma bir problem olurmu acaba? Bide haftaya koltukaltıma da haftaya lazer yatırcam bunun bir sakıncası olurmu acaba ya?

Gozunaydin canimm Allahim saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsin insallah:)

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik geçirme dileğiyle

hic kimse bana cevap yazmiyor

dün doktora gittim melegim 1 cm olmus ama kesenin icinde bilinmeyen birsey vardi, doktorda cok kücük bilemiyorum beklememiz lazim dedi, belki kist ola bilir dedi...cocukla ilgisi yok dedi (cok sükür) bunu duyan bilen varmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…