2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ayy masallahh masallahh nazar degmesinn kuzunaaa:)

işallah cnm benimm en son adetimm 25 aralıkta oldu benim bebiş tedavi ile oldu yumurtalar geç büyüdü 11 ocakta çatlatma iğnesi oldumm 23 ocakta hamile olduğumu öğrendimm aslında adete göre 9 hafta 3 günlük oluyorda geç büyüdüğü için ben 22 şubTT gittimm 6+3 tü bu gün gittimm 7+6 olmuşş arayı kapatıyor galiba cnm seninkide deyişir cnnmm merak etme önce takvimm 18 idi ben değiştirdimm 12 yaptım haftasına göre yaptımm cnm regliye göre yapmadımm bence sende öyle yap takvimde tam gelişimi ile ilgili bili veriyorr

Ayy masallahh masallahh nazar degmesinn kuzunaaa:)

işallah darısıda diğer arkadaşlarımaa cnm ayy çok mutlu oldumm allahımm çok heycanlandımm ya bebeğimm doğum günümde ne güzel bi hediye verdi bana hayatımda aldığım en güzel hediye idii ayy çok mutluyummmmmmmmmm

Korktuğuna değdimi? Bak beklediğindende büyük çıktı. Bosu bosuna stres yaptın bebişide üzdün yok yere artık üzülmek yok tammı? Hayırlı uğurlu olsun bu arada maşallah annesi kuzucuğuna. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsincanim:)) bugun mu yoksa dogumgunun nice mutlu senelere canim:)

Kızlar bişey sorucam ben 7+6 idim bugun hafta gün hesabına göre 7+7 mi yoksa 8+0 mıyım nasıl oluyor

7+6, 8+0, 8+1 diye gidiyor. 8+1 günlük oldugunda 9 haftalık oluyorsun kuzum yani 9. Haftana girmiş oluyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen ya stres yaptım ama ne bileyimm ilk bebiş olunca insan biraz tedirgin oluyorr 2 hafta sonra yine gitcezz kendi dr ameliyata gitmişti başka dr gittimm hormon testleri felan yapıldı sonuçlar iyi çıktı çok şükür çok mutlu oldumm rabbim isteyen herkeze hayırlısından verşinn işallahhh

Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsincanim:)) bugun mu yoksa dogumgunun nice mutlu senelere canim:)

evet tatlımm bun gün doğum günümm çok sağol cnmm sabah 7 de çıktık evden yeni geldik çok güzel bir gün geçirdimm yorulduğum için erken geldik eve çok uykum geldiyaa yolda uyuyacaktımm nerdeysee

Herkese merhaba
Benim sat26 ocak aslında 2 kasım olarak görünüyor doğum tarihi ama o güne kalmaz heralde diye düşünüyorum
Artık hem kasım anneleri hem ekim annelerini takip etmeye devam edicez

evet tatlımm bun gün doğum günümm çok sağol cnmm sabah 7 de çıktık evden yeni geldik çok güzel bir gün geçirdimm yorulduğum için erken geldik eve çok uykum geldiyaa yolda uyuyacaktımm nerdeysee

Doğum günün kutlu olsunn :))))

Ekim'in son günü yakaladın yani bizi :) hosgeldin sefalar getirdin canım ben bilmiyorum sana bu konuda yardımcı olamayacağım tecrübeli annelerimiz cevap verirler birazdan merak etme :)

Evet son hafta son gün ile Ekim annesiyim:) Hamile olduğumu öğrenenler saolsunlar benim olaya uzak oluşumunda etkisiyle nasihatlerde bulunuyorlar.
Ama anlayamadığım bu nasihatler arasındaki uçurum.
mesela biri der ki; hiç aksatma hemen doktora git
bir diğeri der ki; abartma rahat ol 2.aydan önce başlama doktora gitmeye.
biri der ki; uzanma bile ilk 3 ay önemli diğeri; gel bu ay ki arazi işine beraber gidelim.
Daha da uzar bu liste..
siz ne yapıyorsunuz bu nasihatler karşısında?

Amin insallah:)
Verdigin bilgiler icin cok tesekkurler. Ben evhamli bir anne olacagim sanirim :) umarim olmam.

Sık aralıklarla kontrol edemiyorum. Bu sebeple özet olarak hayırlı haber alan, bebişiyle tanışan, kesesini gören vs bütün annelerimizi öpüyorum.
Ben de kendime uzun vadeli hamilelik alışverişi turlarına başladım. Imkanı olanlara pantolon için Ox.. Ile başlayıp aynı harflerle biten markayı ( reklam yasak mı bilmiyorum) tavsiye ederim. Beli yüksek lastikli bir modelleri var, komando pantolonuna benzer. Üstelik Hamile giyimlere göre uygun ve malı da çok kaliteli.

7+6, 8+0, 8+1 diye gidiyor. 8+1 günlük oldugunda 9 haftalık oluyorsun kuzum yani 9. Haftana girmiş oluyorsun.

Ohhh bu beni sevindirdi meleğim büyümüşş
Olsun annesi onun için kan kusaun o iyi olsunda

Sizleride soramadım bugün berbat bi haldeyim hepiniz iyisinizdir inşallahh
Tatlım seninde gözün aydın meleğini rabbim korusun

korkma bi sakıncası olmaz inşallah.nefis de önemli sonuçta.canın çekmiş almışsın.afiyetle ye :)

Evet ilk üç ay cok önemli bende 3 hafta boyunca hep yattım lavabo gereksinimi dışında sürekli yattım. Doktorumda oyle söyledi zaten. Mecbur kalmadıkta ayağa kalkma kalp atışlarını duyana kadar gebeliğin hakkında yorum yapamayız dedi. Onun dışında bende ilk haftalar gidilmesi taraftarıyım cünkü gebeliğin boşmu dölümü bunu bilmemiz lazım. Buradaki cogunlukta oyle yaptı zaten benim gibi once keseyi gördük sonra kalp atışlarını duyduk sımdıden bekliyoruz randevumuzu. Eğilip kalkmamak yine bence önemli annem ilk bebeğini işe giderken servisin arkasında oturduğu için kaybetmiş. Araba çok sakladığı için kanaması başlamış. Benimde ilk haftalar arabaya bindiğim an karnım ağrıyordu. 2-3 hafta arabaya binmedim binmek zorunda olduğumda da hep one oturdum. Bunlar benim tavsiyelerim tabi sadece sen ne düşünürsün bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…