hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm hamişlerrr evet tatlım antepliyim ama bende urfada yaşıyorum eşimin tayini buraya çıktıı hakkımızda hayırlı olan olur işallah cnmmmmEki Görüntüle 1002841 buda benim meleğimm teyzeleriiiii
Tabi ikram falanda yaptın ve miden bulandı dimi
maşallah kuzuna..
yeri genişmiş rahat rahat büyüsün allahın izniyle.
canım benim en son gittiğimde 6 haftalıkta en son gittiğimden 1 hafta 3 gün geçti yani 7 hafta 3 günlük. yakın yani. baktım senin 18 ekim benim 11 ekim nasıl oluyor o?
EDİT: 12 Ekim olmuş:)))
Kızlar bişey sorucam ben 7+6 idim bugun hafta gün hesabına göre 7+7 mi yoksa 8+0 mıyım nasıl oluyor
Ayy masallahh masallahh nazar degmesinn kuzunaaa:)
hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm hamişlerrr evet tatlım antepliyim ama bende urfada yaşıyorum eşimin tayini buraya çıktıı hakkımızda hayırlı olan olur işallah cnmmmmEki Görüntüle 1002841 buda benim meleğimm teyzeleriiiii
işallah darısıda diğer arkadaşlarımaa cnm ayy çok mutlu oldumm allahımm çok heycanlandımm ya bebeğimm doğum günümde ne güzel bi hediye verdi bana hayatımda aldığım en güzel hediye idii ayy çok mutluyummmmmmmmmm
Kızlar bişey sorucam ben 7+6 idim bugun hafta gün hesabına göre 7+7 mi yoksa 8+0 mıyım nasıl oluyor
Korktuğuna değdimi? Bak beklediğindende büyük çıktı. Bosu bosuna stres yaptın bebişide üzdün yok yere artık üzülmek yok tammı? Hayırlı uğurlu olsun bu arada maşallah annesi kuzucuğuna. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri gormeyi de nasip etsincanim:)) bugun mu yoksa dogumgunun nice mutlu senelere canim:)
evet tatlımm bun gün doğum günümm çok sağol cnmm sabah 7 de çıktık evden yeni geldik çok güzel bir gün geçirdimm yorulduğum için erken geldik eve çok uykum geldiyaa yolda uyuyacaktımm nerdeysee
Ekim'in son günü yakaladın yani bizi :) hosgeldin sefalar getirdin canım ben bilmiyorum sana bu konuda yardımcı olamayacağım tecrübeli annelerimiz cevap verirler birazdan merak etme :)
Merhaba,
ben de ikinci bebişime hamileyim, ilkinde de ikili test yaptırmıştık. bence yaptırmanızda fayda var, eğer ikili testte şüpheli bir şey görürse doktorunuz 3lü test ister o durumda da başka bir doktora da gösterebilirsiniz sonuçları bu size kalmış. ama bebeğinizin sağlığından emin olmak için ikili test yaptırmak çok önemli, şu anda çok küçük olduğu için ultrasonda görünmeyen sağlık sorunları veya vitamin eksiklikleri görülebiliyor.
allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizii
7+6, 8+0, 8+1 diye gidiyor. 8+1 günlük oldugunda 9 haftalık oluyorsun kuzum yani 9. Haftana girmiş oluyorsun.
Tatlım seninde gözün aydın meleğini rabbim korusunevet tatlımm bun gün doğum günümm çok sağol cnmm sabah 7 de çıktık evden yeni geldik çok güzel bir gün geçirdimm yorulduğum için erken geldik eve çok uykum geldiyaa yolda uyuyacaktımm nerdeysee
Evet son hafta son gün ile Ekim annesiyim:) Hamile olduğumu öğrenenler saolsunlar benim olaya uzak oluşumunda etkisiyle nasihatlerde bulunuyorlar.
Ama anlayamadığım bu nasihatler arasındaki uçurum.
mesela biri der ki; hiç aksatma hemen doktora git
bir diğeri der ki; abartma rahat ol 2.aydan önce başlama doktora gitmeye.
biri der ki; uzanma bile ilk 3 ay önemli diğeri; gel bu ay ki arazi işine beraber gidelim.
Daha da uzar bu liste..
siz ne yapıyorsunuz bu nasihatler karşısında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?