2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

endişe edecek bişey yok merak etme kan vermede sorun olmaz. Bende tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum her ay kan verdim hatta ayda 2 kez hiç bir sorun olmaz bence ne gerekiyorsa yaptır

teşekkür ederim canım bazen hassas oluyor insan şimdi biraz daha iyim eşimle de konuştum hallettik Bende sana katılıyorum erkeklerin stresi birazda geçim sorumluluk artıyor eşin evlatlarına yetebilme psikolojisi sanırım. Şuan uzun uzun yazamıyorum çükü kızım etrafımda dolanıyor kucağıma çıkmaya çalışıyor ve bağırıp duruyor :)

Valla bu sabah artık kan kustum
Regl ağrım var kasıklarımda çoook hafif bari o olmasa moralim bozuluyo

merak etme canım yaşadığın herşey normal kusma içi çok can sıkıcı ama katlanacağız kasık ağrıları normal rahim büyüdüğü için oluyor. Birde doğumdan sonra ağrıyı gör bu seferde rahim küçülmek için kasılıyor çok ağrılı oluyor

Merhaba hanımlar..
Ben 2013 Ekim anneisiyim.24 Ekim doğumlu minik bir kızım var..
2014 Ekim anneleri başlığını görünce duygulandım..
Bizler de bir çok şey paylaştık bu sayfalarda.. Hatta doğum anıma dakikalar kala elimde telefon buraya girmeye çalışıyordum : )
Sizleri görünce geçmişe döndüm, biraz duygulandım..
Zaman öyle çabuk geçiyor ki.. Her gününüzün kıymetini bilin..
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..
Sormak istedikleriniz varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

Maşallah meleğine:) ben sana demiştim Allah'ın izniyle iyi haber alacağını:) hep de iyi haberler alıcaz inşallah

Nacizane bi sorum olucak sizlere yardimci olursaniz cok sevinirim ilk kese muaynenizi kac haftalikken oldunuz ve sadece kesemi yoksa yolc kesesinide gordunuz mu benim 5+4 te vajinal ultrasonla 7.94mm gebelik kesesi gorundu sadece acaba yolc gorunmelimiydi diye kafama birazcik takildi

Maşallah meleğine:) ben sana demiştim Allah'ın izniyle iyi haber alacağını:) hep de iyi haberler alıcaz inşallah

çok sağol canlarım benimm rabbim korusun yavrularımızıı allahın izni ile işallah hep iyi haberler alcazz

Allah razi olsun canim ne guzel sen melegini kucagina almissin Allahim insallah bizlere de o gunleri gormeyi nasip eder:)

Merhaba arkadasim,
Ben 5+5 te karindan ultrasonla kese icinde yolk sac i gormustum ama bu illa hemen o gun senin de gormen gerektigi anlamina gelmez bos gebelik flan olmasindan korkuyosan lutfen kotu kotu seyler dusunme doktorun bisey demedimi konuyla ilgili

Allah razi olsun canim ne guzel sen melegini kucagina almissin Allahim insallah bizlere de o gunleri gormeyi nasip eder:)

Amiin cnm cümlemizden inşaAllah..
İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin.. Harika bir duygu.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah..

Ben 5 haftada gittim tam kesem 9.75 di yolk saç görünmedi canım

hmm biz de 5 haftalıkken kese gördük ama yolke kesesi fln hiç knşmadı doktor bşy söylemedi yani,.. şimdi de ultrason görüntüsüne baktm 6.90mm ve küçücük bir siyah kese görünüo sadece..

Ayy yerim ben onu yaa :)) öpermisin benim için o pamuk yanaklarından :)

Bilmiyorum ben yolk U hiç görmedim 4+3 ken vajinal ultrasonla keseyi gördük. 6+3 kende kalp atışlarını dinlemeye gittik.

hmm biz de 5 haftalıkken kese gördük ama yolke kesesi fln hiç knşmadı doktor bşy söylemedi yani,.. şimdi de ultrason görüntüsüne baktm 6.90mm ve küçücük bir siyah kese görünüo sadece..

Cok tesekkur ederim canim benimde ayni siyah yuvarlak bi kesecik var sadece Rabbim sali gunu guzel haberler almayi nasip eder insallah

inşallah canım. belki 15-20 denemeden sonra hatta çocuğunuz olmaz bile denenler hamile kalıyor hemde bazılaı doğal yolla. allah inşallah sanada sağlıklı bir bebek nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…