2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
iyide tahlil yapmadan nasıl verdi ki? emin misin belki kan tahlillerinin arasında vardır b12. çok ezbere kullanılacak bir vitamin değil bu. gyno ferro sanol içinde demir+folik asit+b12 var. bunun yanında bir de benexol b12 verdi bana. arayıp soracam bir daha birazdan:)

Benim de şimdi aklıma takıldı,dr la konuştuktan sonra ne dediğini yazarmısın canım, açıkçası herşeyi ararştırırım ama vitamini hiç araştırmadım...

Benim de şimdi aklıma takıldı,dr la konuştuktan sonra ne dediğini yazarmısın canım, açıkçası herşeyi ararştırırım ama vitamini hiç araştırmadım...

konuştum canım doktorla. gyno ferro sanol yetmediği için vermiş. günde bir tane kullan dengeledikten sonra bıraktıracam şimdi ihtiyacın var dedi.

first'e...

Canımmmm iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz. Bakalım bebiş ne kadar büyümüş :)

Ben gwldiimmm minnakk buyumuss kocaman olmuss teyzesii 17.4 mm:)) hersey yolunda Allaha sukur yatmaktan sıkıldim yuruyus yapabilirmiyim dedim kim dedi sana yat diye tabiki yuruyus yap diye kizdi bana:) bende obur dr un ustune attim sucu:))

2 hafta sonra gel tekrar yine heraey yolunda olursa o zaman etrafa solemeye baslayabilirsin dedii ayy onu duyunca anladim kii bi hamilelikte bizdee ilerlemeyee basladik gercektenn:)

kızlar hayırdır inşallah!
dun rüyamda birinin bir erkek bebeğini almış bakıyordum.
20 gundur bende bu bebek diordum.
doktora götürüordum,yedirip,içiriyordum.
ne demek sizce?
neye yoralım bunu?

first'e...

Canımmmm iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz. Bakalım bebiş ne kadar büyümüş :)

Çok saol canım verdiğin bilgi için, bende dün bacak diye aldım iğneyi sonra yine göbeğe sapladım... Dün yaptığım çok acımadı çünkü biraz daha sağa yada sola kaydım.önceen hep göbek deliğinin 5 cm sağı veya soluna yapıyordum, iğne yerleri birbirine çok yakın oluyordu.Bu sefer biraz mesafeyi açtık,iğne daha rahat girdi.

Çok sevindim senin denemene ama bugün doktoruna sor tatlım yine de, belki der ki 3-5 gün bacak ap sonra göbeğe dön vs.

Allah göbişlerimizi ve bebişlerimizi korusun :))

Hemsiresi gobisimi morartimi gordu kim yapti bunu dedi valla bu sefer ben yaptim o yuzden de bacaga gectim artik igne girmiyo gobegime dedim iyi yapmissin dedi dr um bacaktan devam et degistire degistire vurursun dedi canim

Canım benim bildiğim doğuma kadar yapılacak bu iğneler. Sanırım sezeryan vs. olacaksa 1-2 gün öncesinde dr iğne yapmayı bıraktırıyormuş, ameliyat sırasında sorun olmasın diye...Yani anlayacağın daha yolun çoook başındayız :)
teşekkürler canım. ikinci iğneyi başka yerde yazdırdım. dolasıyla ne kadar kullanacağım belli değildi. veren dr bir şey dememişti. dün yazdırdığıma 2 kutu yazar mısınız dedim. çünkü yazdırmam zor oluyor. o da tamam dedi 3 kutu yazdı. eczaneye sor daha fazla yazıyorsam yazıyım da dedi.

Canım öyle düşünme sakın, bebişler zaten şuan göbeğin daha aşağısında yer alıyorlar.Hem çok mesafe var.Ben de aksine bebeğe ne kadar yakın yaparsam iğneyi o kadar etkili olacak diye düşünüyorum, saçma tabi ama :))
yok ben de öyle düşünüyorum ama yine de bebişe zarar veriyor muyum düşüncesi hiç gitmiyor. şöyle ki belki kullanıp kan değerlerimiz normale gelmiştir belki. yani böyle bir şey oluyorsa tabi.. bir de fazla sulandırmak yakın mesafeden üstelik nasıl olur iyi mi kötü mü.. neyse.. aslında ben sizin kafanızı karıştırmayım.

ben endişeleniyorum çünkü ben sizler gibi kan pıhtılaşma değerlerime bakılmadı. protein c ve s sınırdaydı.. sınırda olmasının zararı olur mu bilmiyorum dr sınırdasın dedi düşüğünde olduğu için iğneyi verdi.

Kızlar hepinize merhaba nasılsınız inşaAllah herşey yolundadır :16:
bizim bugün kontrolümüz vardı kalp atışları için ama duyamadık :43: bide üstüne doktor 1 hafta daha küçülttü yavrumu :44: tüp doktorumun hesabına göre 6 haftayı geçiyoruz bu dr yeni 5 haftayı doldurmuş yolk oluşmuş bebekte nokta gibi görünüyo galiba dedi bende diğer doktorun hesabını söyledim, bana göre sorun yok kesenin boyutu falan gayet büyük oluşum gelişimde transfer günüyle uyumlu diyo ama dedikleri tüp doktoruyla uyuşmuyo bu daha küçük 1 hafta diyo....
çok canım sıkıldı yaa haftaya salı duyarız tekrar gel dedi gün nasıl geçecek o zamana kadar bilmiyorum :31:
Tüp yaptırdığım doktora devam etmiyoruz artık ama sürekli gidicem doktorda bu değil güya yakın kalp atışını burada duyayım ay sonunda da diğer doktora öyle giderim diyodum ama ultrasyondan fark edermi acaba ya :26:

Son düzenleme:
hatunlar günde nerdeyse 10 saat uyuyorum. aksam 8-9 da yatıyorum sabah 7.00 da kalkıyorum. bütün gün kafam masaya düşüyor yine de. bıraksalar 15-16 saat uyuyacam. sizde de oluyor mu böyle? tüm işlerim aksıyor. ne kadar sürecek acaba böyle? :50:

Ben gwldiimmm minnakk buyumuss kocaman olmuss teyzesii 17.4 mm:)) hersey yolunda Allaha sukur yatmaktan sıkıldim yuruyus yapabilirmiyim dedim kim dedi sana yat diye tabiki yuruyus yap diye kizdi bana:) bende obur dr un ustune attim sucu:))

2 hafta sonra gel tekrar yine heraey yolunda olursa o zaman etrafa solemeye baslayabilirsin dedii ayy onu duyunca anladim kii bi hamilelikte bizdee ilerlemeyee basladik gercektenn:)

VAAOOOWWWW 17.4 mm mi olmuşşşşş :)))) Kocaman adam olmuş artık o :)

Canım valla haberler süper,2 hafta sonra da etrafa söyleyebilirsin dedi demek :)))Valla kendi doktorumu brakıp Muğla'ya gelicem senin dr'a :) Benim ki pimpirikli hep bi evham,hep bi tedbir :)

2'li testi sordun mu canım, ne zaman diye ?

teşekkürler canım. ikinci iğneyi başka yerde yazdırdım. dolasıyla ne kadar kullanacağım belli değildi. veren dr bir şey dememişti. dün yazdırdığıma 2 kutu yazar mısınız dedim. çünkü yazdırmam zor oluyor. o da tamam dedi 3 kutu yazdı. eczaneye sor daha fazla yazıyorsam yazıyım da dedi.

yok ben de öyle düşünüyorum ama yine de bebişe zarar veriyor muyum düşüncesi hiç gitmiyor. şöyle ki belki kullanıp kan değerlerimiz normale gelmiştir belki. yani böyle bir şey oluyorsa tabi.. bir de fazla sulandırmak yakın mesafeden üstelik nasıl olur iyi mi kötü mü.. neyse.. aslında ben sizin kafanızı karıştırmayım.

ben endişeleniyorum çünkü ben sizler gibi kan pıhtılaşma değerlerime bakılmadı. protein c ve s sınırdaydı.. sınırda olmasının zararı olur mu bilmiyorum dr sınırdasın dedi düşüğünde olduğu için iğneyi verdi.

Canım zararı olcağını düşünmüyorum,çünkü sadece kan pıhtılaşmasında değil, sanırım tüp bebek tedavisinde de gebeliğin ilk aylarında bu iğneyi veriyorlar...

VAAOOOWWWW 17.4 mm mi olmuşşşşş :)))) Kocaman adam olmuş artık o :)

Canım valla haberler süper,2 hafta sonra da etrafa söyleyebilirsin dedi demek :)))Valla kendi doktorumu brakıp Muğla'ya gelicem senin dr'a :) Benim ki pimpirikli hep bi evham,hep bi tedbir :)

2'li testi sordun mu canım, ne zaman diye ?

Ayyy tuuhh unuttum ikili testii:( neyse nasilsa 2 hafta sonra bida gidicem ya o zaman soler heralde daha erken...
Benim doktorum cok iyi yaa acaip relax adam beni de rahatlatiyo hatta dr dan geldikten sonra birdenbire feci sekilde kahve akintim oldu ilk defa bu kadar cok oldu artik napiyim onu bile umursamadim stres yaptikca daha cok zarar veriyorum bebise zaten dun gece kotu kotu ruyalar gordum:(
Senin randevun ne zamandi canim?

Ilk olacak Rabb'imin izni ile. Inşallah bu sefer oncelikle sağlıklı sonrasında erkek evladın olacak. Bizde 3 tane evladımız olsun istiyoruz bakalım :))

İnşallah dilediğiniz gibi 3 evladiniz olur. İkili teste az kalmış sizin. Belki cinsiyette belli olur o zaman.

hatunlar günde nerdeyse 10 saat uyuyorum. aksam 8-9 da yatıyorum sabah 7.00 da kalkıyorum. bütün gün kafam masaya düşüyor yine de. bıraksalar 15-16 saat uyuyacam. sizde de oluyor mu böyle? tüm işlerim aksıyor. ne kadar sürecek acaba böyle? :50:

bende doyamıyorum uykuya hep uyumak istiyorum esniyorum.. daha sürer dediler bakalım :27:

ay cok sevindim mutlu oldum canım :) maşallah diyelimm.iyi geldi sabah sabah bu haber :)

Ayyy tuuhh unuttum ikili testii:( neyse nasilsa 2 hafta sonra bida gidicem ya o zaman soler heralde daha erken...
Benim doktorum cok iyi yaa acaip relax adam beni de rahatlatiyo hatta dr dan geldikten sonra birdenbire feci sekilde kahve akintim oldu ilk defa bu kadar cok oldu artik napiyim onu bile umursamadim stres yaptikca daha cok zarar veriyorum bebise zaten dun gece kotu kotu ruyalar gordum:(
Senin randevun ne zamandi canim?

Allah'a emanet canım,birşey olmaz inşallah,haklısın korkmak daha çok zarar veriyor.

Benim randevuma daha çok var 15 Martta.

Doktor artık karından bakıyor değil mi muayenede ?

Back
X