ay cok sevindim mutlu oldum canım :) maşallah diyelimm.iyi geldi sabah sabah bu haber :)
Canim benim cokk tsk ederimm insallahh sonuna kadar hepimizin cok guzell gidecekk hamileligi ve ekimde pitirciklari kicagimiza alicaz Allahin izniyle...:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cok sevindim mutlu oldum canım :) maşallah diyelimm.iyi geldi sabah sabah bu haber :)
hatunlar günde nerdeyse 10 saat uyuyorum. aksam 8-9 da yatıyorum sabah 7.00 da kalkıyorum. bütün gün kafam masaya düşüyor yine de. bıraksalar 15-16 saat uyuyacam. sizde de oluyor mu böyle? tüm işlerim aksıyor. ne kadar sürecek acaba böyle?![]()
Allah'a emanet canım,birşey olmaz inşallah,haklısın korkmak daha çok zarar veriyor.
Benim randevuma daha çok var 15 Martta.
Doktor artık karından bakıyor değil mi muayenede ?
Canim benim cokk tsk ederimm insallahh sonuna kadar hepimizin cok guzell gidecekk hamileligi ve ekimde pitirciklari kicagimiza alicaz Allahin izniyle...:)
Canımm hoşgeldin sefalar getirdin iyi haberlerle gelmiştim seninle beraber bende cok mutlu oldum :)) ohh ne güzel haberlerle actık bugun ki topiğimizi. Maşallah Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip eder inşallah
Bugun doktor kontrolum vardi ccok sukur bebisi gordum kalp atislarinida duydum ultrasona gore 1hafta kucuk gorunuyo ama doktor buna takilmamami bu aranin zamanla kapanacagini soyledi
Bugun doktor kontrolum vardi ccok sukur bebisi gordum kalp atislarinida duydum ultrasona gore 1hafta kucuk gorunuyo ama doktor buna takilmamami bu aranin zamanla kapanacagini soyledi
Aynı durumdayım canım, işten eve bi geliyorum, eşimin hazırladığı yemeği yer yemez 9-10 gibi uyuyorum,sabah da 7 de kalkıyorum.Evde çamaşırlar birikti, bazen bulaşık birikiyor ama imkanı yok yapmaya ne gücüm kalıyor ne de vaktim...
Hafta sonu ne yapabilirsem o,hafta içi kapalı dükkan gibiyim valla :)
inşallah bu süreç çabuk geçer. annemin alt katında oturuyorum Allah razı olsun annem ile kız kardeşim destek oluyorlar ama bi yere kadar. ütü filan hep bekliyor. zorla sadece yemek yapıyorum o da 5 günlük birden her gün aynı yemeği yiyor eşim:) ben anca bir tabak çorba içebiliyorum başka bir şey midem kabul etmiyorne kadar sürer acaba bu süreç:44:
kızlaar günaydın, gününüz güzel geçsin...
çok fazla giremiyorum topiğe ama elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum...
benim de bugün doktor kontrolüm var, inşallah bebişimizin kalp atışlarını duyacağız :)) çok heyecanlıyım, 8. haftama girdim dün yani 7+2, herhalde duyabiliriz değilmi kızlar?
cnm hayırlı olsun çok şükür..amin herkese nasip etsin inş.mutluğun daim olsun![]()
Bende merak ediyorum arkadaşım, benimle aynı durumları yaşıyorsun, seni çok iyi anlıyorum. Hafta içi hiç yemek yapmıyorum, hafta sonu ne yaparsam onu yiyoruz, bitince annemlere, ben sadece çorba içebiliyorum. Artık azaldı diyordum tekrar başladı...
Hamilelikte çatlaklara karşı özel iksir
Hamileliğim boyunca Lierac’ın çatlak karşıtı jelini kullanmıştım. Çok da bonkör bir şekilde kullandığım için çatlaklara karşı savaş uğruna ciddi para harcadığım dün gibi aklımda kalmış! Meğerse aynı amaca hizmet eden gayet hesaplı ve bitkisel bir iksir varmış. Benim için geç bir bilgi oldu ama okucularımın arasında hamile olanları biliyorum. Onlara faydası olması umuduyla paylaşmak istiyorum.
Karıştır, karıştır
Bir aktara gidip aşağıdaki tüm yağları alıyor ve karıştırıyorsunuz. İyi haber: İksir güzel kokuyormuş! Bu karışımı çatlak oluşabilecek her yerinize sürüyorsunuz. Pek tabii ki disiplini elden bırakmayıp bu işlemi her akşam yapmanız önerilir! Belki ilk 3 ayda değil ama sonrasında hareketleriniz zorlaşacağından bu görevi eşinize vermenizi tavsiye ederim. Babası değil mi? Sizden taşıması, ondan yağlaması
- Susam Yağı
-Buğday Yağı
-Fındık Yağı
-Havuç Yağı
-Limon yağı
-Kakao yağı
-Kayısı Yağı
-Şeftali yağı
-Üzüm çekirdeği yağı
-Badem yağı
Karışımdaki yağların faydaları
-Susam Yağı: Kuru ciltlere, kirpik ve kaşlara rahatlıkla uygulanır. Cildi besleyici ve güneş ışınlarından koruyucu özellikler taşır. Cilde derinlemesine işler, temizleyicii ve zararlı maddelerden arındırıcı olarak kullanılabilir.
-Buğday Yağı: Hücre yenileyici, yara, yanık ve diğer cilt problemlerinde, kırışıklıklarda etkili olarak kullanılır. Cilt, güneş ve doğum lekelerini giderir.
-Fındık Yağı: Kuru ve yıpranmış ciltlerde rahatlıkla uygulanır. Doğum öncesi, doğum sonrası cildin esnekliğini sağlamak ve cilt çatlağını önlemek amacıyla masaj yapılarak kullanılabilir.
-Havuç Yağı: Cildin bozulmasını önler. Güneş yanıklarının iyileşmesine yardımcı olur., hücre yenileyicidir. İçerdiği provitamin A ve lesitin , cilt sertliklerini yumuşatır, cilde renk kazandırır.
-Limon yağı: Sivilceleri giderir, cildi güzelleştirir, tonik olarak kullanılabilir. Mikrop kırıcı, sıkıştırıcı, sağlamlaştırıcı, gerdirici özelliği vardır ve cildi yağdan arındırır. Masaj yapılarak kullanılır. Nemli bir pamuk yardımıyla cilt temizlenmelidir.
Kakao yağı: Hamilelik sonrası cilt bozulmalarına karşı faydalıdır. Dudak çatlaması ve ciltte pullanmaya karşı kullanılır.
-Kayısı Yağı: Yüz temizliğinde kullanılır. Akneleri temizler, cilde canlılık verir. Yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıkları giderir. Nemlendirici özelliğe sahiptir.
-Şeftali yağı: Cilt bakımında peeling yapmak için kullanılabilir.
-Üzüm çekirdeği yağı: Değerli bir cilt koruyucusudur. Cilt koruyucu ve yaşlanmayı gec iktirici bir etkisi olan bu yağ, alerji yapmadığı için hassas ciltler için de uygun! Cilt kırışıklarını giderir, cildin sarkmasını önler. Aromaterapide de kullanılıyor ve en iyi masaj yağlarından birisidir. Eklem ağrıları için üzüm çekirdeği yağı ile masaj tavsiye edilmektedir.
-Badem yağı: El ve ayaklarına masaj yaparsan, onların yumuşacık olmasını sağlamış olursun!
Bu yazıyı alternatifanne diye bi site var ordan okudum. Sizinle de paylaşmak istedim.
sıkma canını hic duyarsin miniktir daha cok :)aynen canım benimkide bi hafta küçük çıktı ama biz kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gidicez inşaAllah o zaman duyarız çok canım sıkıldı![]()
kızlaar günaydın, gününüz güzel geçsin...
çok fazla giremiyorum topiğe ama elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum...
benim de bugün doktor kontrolüm var, inşallah bebişimizin kalp atışlarını duyacağız :)) çok heyecanlıyım, 8. haftama girdim dün yani 7+2, herhalde duyabiliriz değilmi kızlar?
sıkma canını hic duyarsin miniktir daha cok :)