inşallah bu süreç çabuk geçer. annemin alt katında oturuyorum Allah razı olsun annem ile kız kardeşim destek oluyorlar ama bi yere kadar. ütü filan hep bekliyor. zorla sadece yemek yapıyorum o da 5 günlük birden her gün aynı yemeği yiyor eşim:) ben anca bir tabak çorba içebiliyorum başka bir şey midem kabul etmiyorne kadar sürer acaba bu süreç:44:
Kızlar hepinize merhaba nasılsınız inşaAllah herşey yolundadır
bizim bugün kontrolümüz vardı kalp atışları için ama duyamadıkbide üstüne doktor 1 hafta daha küçülttü yavrumu :44: tüp doktorumun hesabına göre 6 haftayı geçiyoruz bu dr yeni 5 haftayı doldurmuş yolk oluşmuş bebekte nokta gibi görünüyo galiba dedi bende diğer doktorun hesabını söyledim, bana göre sorun yok kesenin boyutu falan gayet büyük oluşum gelişimde transfer günüyle uyumlu diyo ama dedikleri tüp doktoruyla uyuşmuyo bu daha küçük 1 hafta diyo....
çok canım sıkıldı yaa haftaya salı duyarız tekrar gel dedi gün nasıl geçecek o zamana kadar bilmiyorum
Tüp yaptırdığım doktora devam etmiyoruz artık ama sürekli gidicem doktorda bu değil güya yakın kalp atışını burada duyayım ay sonunda da diğer doktora öyle giderim diyodum ama ultrasyondan fark edermi acaba ya :26:
Ayyy tuuhh unuttum ikili testiineyse nasilsa 2 hafta sonra bida gidicem ya o zaman soler heralde daha erken...
Benim doktorum cok iyi yaa acaip relax adam beni de rahatlatiyo hatta dr dan geldikten sonra birdenbire feci sekilde kahve akintim oldu ilk defa bu kadar cok oldu artik napiyim onu bile umursamadim stres yaptikca daha cok zarar veriyorum bebise zaten dun gece kotu kotu ruyalar gordum
Senin randevun ne zamandi canim?
bebek için endişeleniyorum. süt içemiyorum,yoğurt yiyemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum. çabuk geçse de bu süreç normal hayatımıza dönebilsek.
teşekkür ederim,izmiri biz temsil ediyoruz o zaman:)
sıkma canını hic duyarsin miniktir daha cok :)
ben 7.0 da duydum sende duyarsin saglikli olsunlar yeterki :)
sıkma canını hic duyarsin miniktir daha cok :)
ben 7.0 da duydum sende duyarsin saglikli olsunlar yeterki :)
günaydın canımduyarsın duyarsın ben 6+2 de duydum.Güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de aynıyım. Sabahları kusarak güne başlıyorum .İşe geliyorum 1-2 saat sonra bir şey yiyorum ki progestanı içebileyim.2 gündür folik asitimi bile içemiyorum. öğlenleri yemekhaneye inmiyorum kesinlikle. yemek listesine bile bakmıyorum .Ya muz ya kivi yiyorum bazen yeşil elma. bazen ceviz yiyorum .akşamları biraz normale dönüyorum ama midem o kadar küçülmüş ki iştahım olduğu halde az yiyebiliyorum. İş yerinde de her şeyi savsaklıyorum sanki. Halim yok. Saat 10 da uyuyorum 7 de kalkıyorum. Gün içinde mutsuz halsiz , renksizim.
Ben 10+3 diyim hala geçmedi o sinir bulantılar. Aslında oyle genel anlamda bulantım kalmadı sadece tiksimdiğim seyler düzelmedi mesela süt peynir yoğurt kaşlar genel olarak hepsi benim midemi alt üst ediyor yazmak bile fena yapıyor beni geçmez herhalde bu durum ne yapcaz bilmiyorum sevdiğim tek sey lor peyniri birtek bununla alıyorum kalsiyumumu
ben gwldiimmm minnakk buyumuss kocaman olmuss teyzesii 17.4 mm:)) hersey yolunda allaha sukur yatmaktan sıkıldim yuruyus yapabilirmiyim dedim kim dedi sana yat diye tabiki yuruyus yap diye kizdi bana:) bende obur dr un ustune attim sucu:))
2 hafta sonra gel tekrar yine heraey yolunda olursa o zaman etrafa solemeye baslayabilirsin dedii ayy onu duyunca anladim kii bi hamilelikte bizdee ilerlemeyee basladik gercektenn:)
aynen canım benimkide bi hafta küçük çıktı ama biz kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gidicez inşaAllah o zaman duyarız çok canım sıkıldı
Birsey olmaz canım fark edebilir aslında hastaneden hastaneye ultrason cihazlarında fark olabiliyormuş ama sen ozamanda kadar zaten duyarsın kalp atışını ben ilk 6+3 ken duymuştum. Ama ben sanıyorum ki zamanalar toparlayacak miniğin bu süreci
ayyy senin benden de vahim durumun yaben gün içinde çorba filan içiyorum. progestan nedir? ben vitamin alıyorum. sabahları da guatr ilacımı içiyorum içtiğim an direkt kusuyorum. sabah aç karnına suyu midem kabul etmiyor. eskiden günde en az 2 lt su içerdim şimdi 500 ml zor içiyorum kendimi geçtim bebek için endişeleniyorum rabbim sağ salim doğurmayı nasip eder inşallah hepimiz için.
Canim benim hemen endiseye kapilma karindanmi bakti alttan mi ben rica ettim alttan bakti kalp atisinida cok ufak duyduk zaten bi hafta geriden gelmesi icinde doktor normal herzaman karsilastigimiz bi durum cok ufak oldugu icin olcumler cok saglikli olmuyomus zamanla o ara kapanir dedi canim insallah tez vakitte sende duyarsin dualaim seninle
Kızlar hepinize merhaba nasılsınız inşaAllah herşey yolundadır
bizim bugün kontrolümüz vardı kalp atışları için ama duyamadıkbide üstüne doktor 1 hafta daha küçülttü yavrumu :44: tüp doktorumun hesabına göre 6 haftayı geçiyoruz bu dr yeni 5 haftayı doldurmuş yolk oluşmuş bebekte nokta gibi görünüyo galiba dedi bende diğer doktorun hesabını söyledim, bana göre sorun yok kesenin boyutu falan gayet büyük oluşum gelişimde transfer günüyle uyumlu diyo ama dedikleri tüp doktoruyla uyuşmuyo bu daha küçük 1 hafta diyo....
çok canım sıkıldı yaa haftaya salı duyarız tekrar gel dedi gün nasıl geçecek o zamana kadar bilmiyorum
Tüp yaptırdığım doktora devam etmiyoruz artık ama sürekli gidicem doktorda bu değil güya yakın kalp atışını burada duyayım ay sonunda da diğer doktora öyle giderim diyodum ama ultrasyondan fark edermi acaba ya :26:
bizde 6+3 diye hesaplarken 5+3 çıktı işteinşaAllah canım ya sağlıklı olsunlarda toparlar inşaAllah
Canim ben gecen hafta pazartesi bu doktora gelmistim karnimdan bakmisti keseyi 4.5- 5 mm 4 haftalik falan demisti benim aklima takildi tabi ertesi gun zaten merkezde kese muaynem vardi orayada gittim doktor alttan bakti keseyi 7.94 mm olctu ultrasona gore 5hafta4gunluk cikti bi gun arayla yani sen dusun bu gun cok rica ettim alttan bakti 6+4 olmasi gerekirken 5+4 cikti yani doktorlarin olcumunden ultrasondan cok fark ediyo bnde doktora bu gerilige cok takildigimi soyledim sakin takilma dedi bu herzaman karsilastigimizbi durum ilerleyen haftalarda o ara kapaniyo dedi bide kalp atisini cok az duydum okadar kucuk ki eger doktorun karindan baktiysa duymamasi cok normal bide cihaz kalitesine gorede cok degisiyo icinin rahat etmesi icin istersen tup merkezine de git ben artik gitmiycem oluruna birakicam canim insallah sendende guzel haberler alicaz
karından baktı canım alttan bende teklif etmedim o da bakalım demedi belki baksa duyardı bilmiyorum :26: inşaAllah haftaya duyarız Allah razı olsun çok sağol tatlım
cnm sakın endişeye kapılma benim son adetimm 25 aralık adete göre 9 hafta 6 günlük olması gerekiyor ama bizim miniş şuanda 8 hafta 2 günlük
6+0ken dr gittiğimizde karından utrasyonla duyulmadıı kalp atışları 1 hafta sonra tekrar gittik 7+0 olması gerekirken 7+6 olduğunu söyledi dr kalp atışlarını 7+6 duyduk cnm yani meleğim arayı kapatıyor emin ol seninkide kapatacakk sakın endişe etme şu anda 8+2 olduk büyüyoruz ne güzell
Canim suan nasil bir oh cektim sana anlatamam karindan baktiysa tabiki duyamaz karindan duyulabilmesi icin 7.haftayi doldurmus olmasi gerekiyo bende karindan duyulmayacagini bildigim icin direk alttan bakarmisiniz dedim doktorda sen istedikten sonra neden olmasin dedi benim alttan baktigi halde okadar zor duyduk ki karindan baksaydi imkansizdi duyulmasi canim nolur icini ferah tut kafaya takmam beklerim dersen haftaya kadar bekle ama sitres yaparim diyosan tup merkezine git ve alttan baktir ve rahatla ama ben senin adina cok rahatladim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?