2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben de aynıyım. Sabahları kusarak güne başlıyorum .İşe geliyorum 1-2 saat sonra bir şey yiyorum ki progestanı içebileyim.2 gündür folik asitimi bile içemiyorum. öğlenleri yemekhaneye inmiyorum kesinlikle. yemek listesine bile bakmıyorum .Ya muz ya kivi yiyorum bazen yeşil elma. bazen ceviz yiyorum .akşamları biraz normale dönüyorum ama midem o kadar küçülmüş ki iştahım olduğu halde az yiyebiliyorum. İş yerinde de her şeyi savsaklıyorum sanki. Halim yok. Saat 10 da uyuyorum 7 de kalkıyorum. Gün içinde mutsuz halsiz , renksizim.

Birsey olmaz canım fark edebilir aslında hastaneden hastaneye ultrason cihazlarında fark olabiliyormuş ama sen ozamanda kadar zaten duyarsın kalp atışını ben ilk 6+3 ken duymuştum. Ama ben sanıyorum ki zamanalar toparlayacak miniğin bu süreci

first maş. sana canım.Çok seviniyorum sizlerden haber alınca biliyorum ki birinizden gelen iyi haber diğer tüm pıhtılıları mutlu ediyor .İnş.hep hep beraber mutlu olursunuz , oluruz.

bebek için endişeleniyorum. süt içemiyorum,yoğurt yiyemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum. çabuk geçse de bu süreç normal hayatımıza dönebilsek.

Ben 10+3 diyim hala geçmedi o sinir bulantılar. Aslında oyle genel anlamda bulantım kalmadı sadece tiksimdiğim seyler düzelmedi mesela süt peynir yoğurt kaşlar genel olarak hepsi benim midemi alt üst ediyor yazmak bile fena yapıyor beni geçmez herhalde bu durum ne yapcaz bilmiyorum sevdiğim tek sey lor peyniri birtek bununla alıyorum kalsiyumumu

sıkma canını hic duyarsin miniktir daha cok :)

ben 7.0 da duydum sende duyarsin saglikli olsunlar yeterki :)

günaydın canım duyarsın duyarsın ben 6+2 de duydum.Güzel haberlerini bekliyoruz

ooo 6+2 erken duyulmuş baya maşşallah... eve gider gitmez yazarım muhakkak...bakalım sesini de kaydetmeye çalışacağız :))

ayyy senin benden de vahim durumun ya ben gün içinde çorba filan içiyorum. progestan nedir? ben vitamin alıyorum. sabahları da guatr ilacımı içiyorum içtiğim an direkt kusuyorum. sabah aç karnına suyu midem kabul etmiyor. eskiden günde en az 2 lt su içerdim şimdi 500 ml zor içiyorum kendimi geçtim bebek için endişeleniyorum rabbim sağ salim doğurmayı nasip eder inşallah hepimiz için.

ben peynir yiyembili,yorum süt ve yoğurt yiyemiyorum. kimisinin 9 ay devam ediyormuş bu tiksinme bulantı olayları biz de anca vitaminlerle dengeliyoruz işte napalım.

ayy minik tospaa :) senin adına sevindim canım inşallah hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

aynen canım benimkide bi hafta küçük çıktı ama biz kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gidicez inşaAllah o zaman duyarız çok canım sıkıldı

Canim benim hemen endiseye kapilma karindanmi bakti alttan mi ben rica ettim alttan bakti kalp atisinida cok ufak duyduk zaten bi hafta geriden gelmesi icinde doktor normal herzaman karsilastigimiz bi durum cok ufak oldugu icin olcumler cok saglikli olmuyomus zamanla o ara kapanir dedi canim insallah tez vakitte sende duyarsin dualaim seninle

bizde 6+3 diye hesaplarken 5+3 çıktı işte inşaAllah canım ya sağlıklı olsunlarda toparlar inşaAllah

ben de ne kadar depomdan alıyor endişe etmeyeyim desem de moralim çok bozuluyor. Ben de eskiden çok su içerdim şimdi çok az içebiliyorum. Ama yine de ilginç bir şey var:bukadar beslenme problemime rağmen bebek 3 gün önce gidiyor ve boyu hep uzun çıkıyor. bu da tek teselim.Progestan düşük önleyici bir ilaç ilk gebeliğimde kayıp yaşadığım için doktor otomatik olarak verdi. O da çok uyku yapıyor .Amin inş. sağlıkla alabiliriz bebeklerimizi. İnş. çabucak geçer bu günler.ne vitamini alıyorsun canım ?Doktor beslenemediğin için mi tavsiye etti ?

karından baktı canım alttan bende teklif etmedim o da bakalım demedi belki baksa duyardı bilmiyorum :26: inşaAllah haftaya duyarız Allah razı olsun çok sağol tatlım

Canim ben gecen hafta pazartesi bu doktora gelmistim karnimdan bakmisti keseyi 4.5- 5 mm 4 haftalik falan demisti benim aklima takildi tabi ertesi gun zaten merkezde kese muaynem vardi orayada gittim doktor alttan bakti keseyi 7.94 mm olctu ultrasona gore 5hafta4gunluk cikti bi gun arayla yani sen dusun bu gun cok rica ettim alttan bakti 6+4 olmasi gerekirken 5+4 cikti yani doktorlarin olcumunden ultrasondan cok fark ediyo bnde doktora bu gerilige cok takildigimi soyledim sakin takilma dedi bu herzaman karsilastigimizbi durum ilerleyen haftalarda o ara kapaniyo dedi bide kalp atisini cok az duydum okadar kucuk ki eger doktorun karindan baktiysa duymamasi cok normal bide cihaz kalitesine gorede cok degisiyo icinin rahat etmesi icin istersen tup merkezine de git ben artik gitmiycem oluruna birakicam canim insallah sendende guzel haberler alicaz

bizde 6+3 diye hesaplarken 5+3 çıktı işte inşaAllah canım ya sağlıklı olsunlarda toparlar inşaAllah

cnm sakın endişeye kapılma benim son adetimm 25 aralık adete göre 9 hafta 6 günlük olması gerekiyor ama bizim miniş şuanda 8 hafta 2 günlük
6+0ken dr gittiğimizde karından utrasyonla duyulmadıı kalp atışları 1 hafta sonra tekrar gittik 7+0 olması gerekirken 7+6 olduğunu söyledi dr kalp atışlarını 7+6 duyduk cnm yani meleğim arayı kapatıyor emin ol seninkide kapatacakk sakın endişe etme şu anda 8+2 olduk büyüyoruz ne güzell

bende gitmiycem canım hellaleştik çıktık doktorumdan 10 gün önce. haklısın alttan ve karından baya fark ediyormuş bakmayınca alttan bende bişey demedim bi bakıym haftaya yine duyamaz içime sinmezse merkeze giderim dediğin gibi ama inşaAllah bi sorun çıkmazda duyarım kimi önde kimi geride oluyormuş ilk haftalarda zamanla haftasına yetişiyormuş falan ama bunları bilmeme rağmen içim rahat etmiyor duymadan

karından baktı canım alttan bende teklif etmedim o da bakalım demedi belki baksa duyardı bilmiyorum :26: inşaAllah haftaya duyarız Allah razı olsun çok sağol tatlım

Canim suan nasil bir oh cektim sana anlatamam karindan baktiysa tabiki duyamaz karindan duyulabilmesi icin 7.haftayi doldurmus olmasi gerekiyo bende karindan duyulmayacagini bildigim icin direk alttan bakarmisiniz dedim doktorda sen istedikten sonra neden olmasin dedi benim alttan baktigi halde okadar zor duyduk ki karindan baksaydi imkansizdi duyulmasi canim nolur icini ferah tut kafaya takmam beklerim dersen haftaya kadar bekle ama sitres yaparim diyosan tup merkezine git ve alttan baktir ve rahatla ama ben senin adina cok rahatladim inan

MaşaAllah minişine canım ne güzel inşaAllah canım yaa bizde haftaya yine gidicez bakalım duyarız inşaAllah :18:

canım yaaa desteğin için çok sağol beklemek zor ama beklemek istiyorum haftayada duymazsak ki inşaAllah duyarız giderim artık merkeze. bir kaç arkadaşla konuştum çoğu 7 haftadan önce duyuluyormuymuş diyolar bizde de duyulmadı beklemedikte duyulmasını diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…