canım yaaa desteğin için çok sağolbeklemek zor ama beklemek istiyorum haftayada duymazsak ki inşaAllah duyarız giderim artık merkeze. bir kaç arkadaşla konuştum çoğu 7 haftadan önce duyuluyormuymuş diyolar bizde de duyulmadı beklemedikte duyulmasını diyolar
MaşaAllah minişine canım ne güzelinşaAllah canım yaa bizde haftaya yine gidicez bakalım duyarız inşaAllah :18:
Canim en iyisini yaparsin lutfen icini ferah tut bende gecen hafta yolk sac neden gorunmedi diye bi hafta yi kendime zehir ettim insallah sen kendine ve bebisine bunu yapmazsin ben 15 martta gidecegim bi sonraki kontrole ve inaniyorum bebisimiz guzel guzel buyumus olucak ve inaniyorum sende haftaya oguzel sesi duyacaksin pespese dogurucaz Allah in izniyle
Maşallah bebişe Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
işallah duyarsın cnm dualarım seninle cnm şimdi 5 haftada duyan bile var ama 8 haftada duyanda var yani her gebelik farklıdırr kendinide bebğinide üzme sakın senin hissediklerini emin ol bebğin hissediyor onun için sen iyi olursan oda iyi olurr ben bebeğimle konuştuğum zaman kendimi çok iyi hissediyorum cnm istersen bi dene cnm
evet canım haklısın ama annelik hep endişe demekmiş demekki.. bizde konuşuyoruz miniğimle ilk günden beri ve kesinlikle haklısın çok iyi geliyor onun varlığını hissetmek bambaşka bi duyguRabbim hepimizinde yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
ayy tatlım o kadar farklı tarif edilemez bir duygu ki kalp atışlarını duyunca kendimden geçtimm soracağim soruları unuttumm testleri yaptırıp dr yanına tekrar gidince sorabildimm çok güzeldi işallah rabbimm isteyen herkze nasip etsinn sende duyduğun zaman çok farklı hissedeceksin eminimm sanki dünyadaki en mutlu insan senmişsin gibi hissedeceksinn allahımm işallahh isteyen herkezin olur
aminnnnnn canım aminnnnn sen böyle dedikçe dahada sabırsızlanıyorumama sabırla bebişime büyümesi biraz müsade etmeliyim biliyorum
canım beinim seni çok iyi anlıyorumm hep içimden kalp atışlarını duyamıyacağim bebeğimi benden alacaklar bende bu topikten ayrılıcam diye kötü kötü düşünüyordumm ama meleğim doğum gününde kalp atışlarını duyurdu annesine çok mutlu oldumm kız bira ne düşündüm biliyor musunn steseskop alsamda karnıma koyup arada bir bebeğimin kalp atışlarnı dinlerimm diyorumm koçiş bana nasıl gülüyor bi görsen çok komik oldumm
sorma canım aynı endişeleri yaşıyorum şuanama senin şu steseskop fikri fena değilmiş bende duyacağımı bilsem alırım kesin
5 ayda zaten bebeğimi hissedeğimm erken duya bilseydim alırdım cnm ama öğrendim kii kalp atışları ancak steteskop ile 5. aydan sonra duyulabilir ama dışarıdan görülmez.. diyorlar onun için gerek yokk
Canim suan nasil bir oh cektim sana anlatamam karindan baktiysa tabiki duyamaz karindan duyulabilmesi icin 7.haftayi doldurmus olmasi gerekiyo bende karindan duyulmayacagini bildigim icin direk alttan bakarmisiniz dedim doktorda sen istedikten sonra neden olmasin dedi benim alttan baktigi halde okadar zor duyduk ki karindan baksaydi imkansizdi duyulmasi canim nolur icini ferah tut kafaya takmam beklerim dersen haftaya kadar bekle ama sitres yaparim diyosan tup merkezine git ve alttan baktir ve rahatla ama ben senin adina cok rahatladim inan
ahh bu bebişler ne hale getirdiler biziiibi doğsalarda doya doya yesem koklasam onlarıııııı
ayynen koçişe diyorum ki bi doğsun popişinden ısırıcam onu annesini niye bukar bekletin diye sakın asla izin vermem oğlumu ısırmana diyor bende nerden biliyorsun belki kız olcak diyorumm tatlı tartışmalara başlıyoruz yani şimdidenn işallah kucağimizada alırız yavrularımızıı
aynen bizde öyle benimki de kızım kızım diye seviyo şimdiden karnımıbende oğlumun psikilojisini bozma kızım deme ona diyorum bakalım hangimiz haklı çıkacaz
her sabah uynadığımda eli karnımda karnımı okşuyor ayy ne kadar güzel bişeymiş korkuyorum bebiş doğunca papucum dama atılacakk
canım yaaa desteğin için çok sağolbeklemek zor ama beklemek istiyorum haftayada duymazsak ki inşaAllah duyarız giderim artık merkeze. bir kaç arkadaşla konuştum çoğu 7 haftadan önce duyuluyormuymuş diyolar bizde de duyulmadı beklemedikte duyulmasını diyolar
ben de ne kadar depomdan alıyor endişe etmeyeyim desem de moralim çok bozuluyor. Ben de eskiden çok su içerdim şimdi çok az içebiliyorum. Ama yine de ilginç bir şey var:bukadar beslenme problemime rağmen bebek 3 gün önce gidiyor ve boyu hep uzun çıkıyor. bu da tek teselim.Progestan düşük önleyici bir ilaç ilk gebeliğimde kayıp yaşadığım için doktor otomatik olarak verdi. O da çok uyku yapıyor .Amin inş. sağlıkla alabiliriz bebeklerimizi. İnş. çabucak geçer bu günler.ne vitamini alıyorsun canım ?Doktor beslenemediğin için mi tavsiye etti ?
İnşallah biran önce normale döneriz, çok kötü bişeymiş bulantıbebek için endişeleniyorum. süt içemiyorum,yoğurt yiyemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum. çabuk geçse de bu süreç normal hayatımıza dönebilsek.
canım merak etme gebelikten gebeliğe değişio.8 haftada duyan bile var benim bildiğim sakın strese girme allahın izniyle o güzel sesi duyucaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?