2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim en iyisini yaparsin lutfen icini ferah tut bende gecen hafta yolk sac neden gorunmedi diye bi hafta yi kendime zehir ettim insallah sen kendine ve bebisine bunu yapmazsin ben 15 martta gidecegim bi sonraki kontrole ve inaniyorum bebisimiz guzel guzel buyumus olucak ve inaniyorum sende haftaya oguzel sesi duyacaksin pespese dogurucaz Allah in izniyle

MaşaAllah minişine canım ne güzel inşaAllah canım yaa bizde haftaya yine gidicez bakalım duyarız inşaAllah :18:

işallah duyarsın cnm dualarım seninle cnm şimdi 5 haftada duyan bile var ama 8 haftada duyanda var yani her gebelik farklıdırr kendinide bebğinide üzme sakın senin hissediklerini emin ol bebğin hissediyor onun için sen iyi olursan oda iyi olurr ben bebeğimle konuştuğum zaman kendimi çok iyi hissediyorum cnm istersen bi dene cnm

ayy inşaAllah canım ne güzel dedin biz yolk sacı kordon bağı minicik nokta gibi bebişte göründü çok şükür inşaAllah pıt pıtlarıda duyarız rahatlarız..

evet canım haklısın ama annelik hep endişe demekmiş demekki.. bizde konuşuyoruz miniğimle ilk günden beri ve kesinlikle haklısın çok iyi geliyor onun varlığını hissetmek bambaşka bi duygu Rabbim hepimizinde yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

ayy tatlım o kadar farklı tarif edilemez bir duygu ki kalp atışlarını duyunca kendimden geçtimm soracağim soruları unuttumm testleri yaptırıp dr yanına tekrar gidince sorabildimm çok güzeldi işallah rabbimm isteyen herkze nasip etsinn sende duyduğun zaman çok farklı hissedeceksin eminimm sanki dünyadaki en mutlu insan senmişsin gibi hissedeceksinn allahımm işallahh isteyen herkezin olur

aminnnnnn canım aminnnnn sen böyle dedikçe dahada sabırsızlanıyorum ama sabırla bebişime büyümesi biraz müsade etmeliyim biliyorum

aminnnnnn canım aminnnnn sen böyle dedikçe dahada sabırsızlanıyorum ama sabırla bebişime büyümesi biraz müsade etmeliyim biliyorum

canım beinim seni çok iyi anlıyorumm hep içimden kalp atışlarını duyamıyacağim bebeğimi benden alacaklar bende bu topikten ayrılıcam diye kötü kötü düşünüyordumm ama meleğim doğum gününde kalp atışlarını duyurdu annesine çok mutlu oldumm kız bira ne düşündüm biliyor musunn steseskop alsamda karnıma koyup arada bir bebeğimin kalp atışlarnı dinlerimm diyorumm koçiş bana nasıl gülüyor bi görsen çok komik oldumm

sorma canım aynı endişeleri yaşıyorum şuan ama senin şu steseskop fikri fena değilmiş bende duyacağımı bilsem alırım kesin

sorma canım aynı endişeleri yaşıyorum şuan ama senin şu steseskop fikri fena değilmiş bende duyacağımı bilsem alırım kesin

5 ayda zaten bebeğimi hissedeğimm erken duya bilseydim alırdım cnm ama öğrendim kii kalp atışları ancak steteskop ile 5. aydan sonra duyulabilir ama dışarıdan görülmez.. diyorlar onun için gerek yokk

5 ayda zaten bebeğimi hissedeğimm erken duya bilseydim alırdım cnm ama öğrendim kii kalp atışları ancak steteskop ile 5. aydan sonra duyulabilir ama dışarıdan görülmez.. diyorlar onun için gerek yokk

ahh bu bebişler ne hale getirdiler biziii bi doğsalarda doya doya yesem koklasam onlarıııııı

Bise karından baktı 6+3 ken yani 7 i doldurması gerekmiyor ama soyle bir durum var bunun için strese girmeye gerek yok bazılarında 8. Haftada ancak duyuluyor

ahh bu bebişler ne hale getirdiler biziii bi doğsalarda doya doya yesem koklasam onlarıııııı

ayynen koçişe diyorum ki bi doğsun popişinden ısırıcam onu annesini niye bukar bekletin diye sakın asla izin vermem oğlumu ısırmana diyor bende nerden biliyorsun belki kız olcak diyorumm tatlı tartışmalara başlıyoruz yani şimdidenn işallah kucağimizada alırız yavrularımızıı

aynen bizde öyle benimki de kızım kızım diye seviyo şimdiden karnımı bende oğlumun psikilojisini bozma kızım deme ona diyorum bakalım hangimiz haklı çıkacaz

Son düzenleme:
aynen bizde öyle benimki de kızım kızım diye seviyo şimdiden karnımı bende oğlumun psikilojisini bozma kızım deme ona diyorum bakalım hangimiz haklı çıkacaz

her sabah uynadığımda eli karnımda karnımı okşuyor ayy ne kadar güzel bişeymiş korkuyorum bebiş doğunca papucum dama atılacakk

her sabah uynadığımda eli karnımda karnımı okşuyor ayy ne kadar güzel bişeymiş korkuyorum bebiş doğunca papucum dama atılacakk

atarlar valla benimki hamile kalmadan önce ben bazen anlatırdım ay şöyle tatlı olur böyle güzel olur diye kıskanırdı o zaman benden çok seversen bozuşuruz derdi şimdi o beni attı bi kenara varsa yoksa bebişi kız bu aralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum sızlıyorum geçen bana bakmış kızıyo napıyosun sen bebeğe bişey olacak üzülme ağlama sakın hisseder diyo adama bak dedim beni düşünüyosunda ağlama diyosun sandım meğer herşey çocuk içinmiş dedim küstüm ona bazen bende onu kızdırıyorum kullandım seni herşey bebek içindi diyorum deliriyo yani anlıycan şimdiden girdik birbirimize

canım merak etme gebelikten gebeliğe değişio.8 haftada duyan bile var benim bildiğim sakın strese girme allahın izniyle o güzel sesi duyucaksın.

demir ve b12 eksikliğim vardı canım gyno ferro sanol verdi sonra b12 çok düşük olunca bir de benexol b12 verdi. bir de guatr ilacı kullanıyorum nodüllerim var. ilaçlarla besleniyoruz yani:) ben hiç sormadım bebek olması gerektiği gibi mi gelişiyor diye. cumartesi randevum var sorayım bari:)

bebek için endişeleniyorum. süt içemiyorum,yoğurt yiyemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum. çabuk geçse de bu süreç normal hayatımıza dönebilsek.
İnşallah biran önce normale döneriz, çok kötü bişeymiş bulantı şimdi yemekhaneden geliyorum, hiçbir şey yiyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…