2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Anlatılmaz bi duygu, Rabbim herkese yaşatır inşallah. Biz kameraya almadık fotoğraflarına bakıyorum:)
Biraz daha büyüselerdi hayırlısıyla, biran önce karnımda hissetmek istiyorum

bir dahaki kalp atışlarını telefonunla çek kameraya sıkıldıkca dinle bebişine daha yakın hissediyorsun kendini:)) zaman çok hızlı geçiyor o günler de yakında gelecek hayırlısıyla inşallah:)

Yazı yine süper olmuş araştırmacı arkadaşım benimm :) ellerine sağlık bizimle paylaştığın için

arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ben suda doğum yapmak istiyorum :18:

firstt
canım gözün aydın ohh rahatladık bebişleri gördük ben malesef bulantılıyım ve geçicek gibi durmuyo üzgünüm bebiş iyi olsun da ben yatmaya razıyım

berkandamla canım senin idrar yolları durumun nasıl oldu inşallahh kısa zamanda geçicekk

Cok saol canimm bnm evet baya rahtladimm Allaha cok sukur sorun yokmus:)
Dun ku serum falan iyi gelmedi mi cnm seni soyle hastaneye yatirsalar 1-2 gun ohh keyfine bakardin miden bulanmadan serumla beslerlerdi olmaz mi ki acaba:)

Cok saol canimm bnm evet baya rahtladimm Allaha cok sukur sorun yokmus:)
Dun ku serum falan iyi gelmedi mi cnm seni soyle hastaneye yatirsalar 1-2 gun ohh keyfine bakardin miden bulanmadan serumla beslerlerdi olmaz mi ki acaba:)

serum beni daha beter yaptı elim kolum düştü
hastenede mikrop var diye eşim evde taktırdı serumu
bi geçse bulantım çocuk için bişeyler yiyebilsem çok iyi olucak ama
doctor sen bebeği düşünme o iyi dedi sen kus dedi bu normal kimisi yoğun yaşar dedi senden beterleride var dedi

Canim bnm de biara bulaniyodu midem ama dr um ilk 3 ay bisey yemesen de olur onemli diil bu donemde senden tek istedigim bol sivi alimi dedi en az 2 lt su icmelisin dedi o yuzden ben cok zorlamamistim yemek icin... Sende uzme kebdini bebis depondan besleniyo zaten su icmeye calis bol bol onu ihmal etme lutfen

Cok teşekkür ederim ilgili arkadasım benim. O ilacı içmedim ya ne olur ne olmaz diye bakalım. 2 litre suyu tükettim bugun ama artık zor geliyor su içmek:s sen nasılsın miniğin nasıl? Bulantıların geçitimi? Gecti de artık noooolur

Çok iyi fikirmiş:) Doktora gitmeyi beklemen daha iyi olacak tabi, hem ordaki hemşire de ayrıntılı olarak gösterir sana, daha kontrollü olmuş olur.

Yazı yine süper olmuş araştırmacı arkadaşım benimm :) ellerine sağlık bizimle paylaştığın için

Ne demek canım bilgi edinmek adına hamilelikle ilgili sitelerdeki yazıları okuyorum, ilgimi çekenleri ve size de faydası dokunacak olan bilgileri paylaşıyorum sizinle o kadar canım

Ayy kizlarr cok tsk ederimm dizlere yaaa iyikii varsinizz hepinizzz:)) Allahimm insallah hepimize bebisleri kucagimiza aldigimiz gunleri gormeyi nasip eder:))

İlk yazdığın mesajı aramakla uğraşmadan burdan güzel haberlerle geldiğini anlıyorummmm ve seni çoookk tebrik ediyorum:))
Allah daim ersin canım, gözünüz aydın ...

inşallah canım, hepimizinki sağlıklı olur inşallah...duyar duymaz yazacağım size :))
beklemedeuiz inanılmaz bir duygu tarifi yok allahim jsteyen herkese yasatsin

benden 1 gun önce minikin senin :) maşallah kuzuma

İlk yazdığın mesajı aramakla uğraşmadan burdan güzel haberlerle geldiğini anlıyorummmm ve seni çoookk tebrik ediyorum:))
Allah daim ersin canım, gözünüz aydın ...

Hehe evet tatlimm bizim minnak buyumuss kocaman olmus:) Allaha sukur guzel haberlerle geldim insallah hep hoyle devam eder hepimizin gebeliklerii :)

Canim benimki tup bebek oldugu icin gec dollenme ihtimalim yok ben bebek kucuk oldugu icin ultrason olcumlerinin tutarsiz oldugunu dusunuyorum doktor zaten ilerleyen haftalarda acik kapanir dedi insallah kapanir ben ilk gebeligimde rahim ici gelisme geriligi yasadim 3.ayda gerilik baslamisti ara acilarak devam etti malesef erken almak zorunda kaldi doktorlar tekrar ayni seyleri yasamaktanda korkuyorum ama daha basinda oldugu icin cok takilmiyorum hatta igne kullaniyorum bu sefer insallah Rabbim bu bbegimi hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip eder

Kizlar size bisey solemeyi unuttum...doktora yuruyus yapabilirmiyim dedigimde yap tabi sakin yatma surekli hareketli ol dedi cnku eger hareketsiz olursak Allah korusun pihti atabilirmis o bizim icin tehlikeli biliyosunuz...

Haber veriyim sizlere de dedim yuruyuslere basliyoruzz kizlarr hadii bakiim sporaa:)

canım geçen sene dr bana da vermişti. ama eksiklik olduğundan değil. hamilelere veriyor.. bu sene bu dr vermedi. eski sonuçlara bakmıştı coraspirin iç dedi hamile kalınca da ilerde clexane iğne veririz demişti..

o zaman eksiklik olmadığı halde gebelikte ihtiyaç diye verdi de şimdi niye vermediler anlamadım.
aslında gebeliğin ilk ayları stoktan besleniyormuş bebiş o yüzden vermemiş de olabilirler mi ya tahminlerle gidiyoruz. neyse hayırlısıyla ben bu cts günü gidiyim. bakalım tüm soruları soracağım. hatta yazacağım. bunu ekleyim.

arkadaşlar bugün sabahtan beri başım ağrıyo, hamilelikten midir??

maşallah bebişine.. canım gözün aydın..
fazla yürüyüşün zararı olur mu ki! işyerinde bankalara vs gidiyorum. iş eve 15 dk lık arası günde yarım saat yürüyorum. iş için çıkarsam da 1 saat falan ekleyebiliriz ortamalama..yani günde 1.5-2 saatlik yürüyüş etkisi nasıl olur?

Hemsiresi gobisimi morartimi gordu kim yapti bunu dedi valla bu sefer ben yaptim o yuzden de bacaga gectim artik igne girmiyo gobegime dedim iyi yapmissin dedi dr um bacaktan devam et degistire degistire vurursun dedi canim
yani bacaktan vurmamız daha mı iyi oluyormuş.

canım üzme kendini. biliyorum teselli gibi oluyor ama aslında teselli değil drların söylediği de bu. bebişte sorun yoksa muayene de kavrengi akıntıyı takılmayalım. benim adet öncesi oluyor. senin ne zamanlar oluyor dikkat ettin mi hiç..

Bugun doktor kontrolum vardi ccok sukur bebisi gordum kalp atislarinida duydum ultrasona gore 1hafta kucuk gorunuyo ama doktor buna takilmamami bu aranin zamanla kapanacagini soyledi

maşallah canım. evet takılma canım zamanla değişiyor bebişler.

canım inşallah duyarsınız bir dahakine.. içini ferah tutmaya çalış. ultarasona gitmeden önce bol su iç..

canım progestanına günde bir defa alıyorsan akşam al bence. o halsizleştiriyor.uyku getiriyor.

fasülye tanem benim..bir tanem..

-----

bu arada kızlar pantolonlar gelmiyor. :) karnım da arasıra kaşınıyor. eklememişim ama bir arkadaşın bitkisel yağları şimdiden mi kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…