Sağlın kızlar cevap yazdığınız için biraz telefonda yalvardıktan sonra randevu verdiler aradan alacak doktor 2 gibi
Hehh cok iyi hadi git de gel guzel haberlerle insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlın kızlar cevap yazdığınız için biraz telefonda yalvardıktan sonra randevu verdiler aradan alacak doktor 2 gibi
Senin doktora hayranım zaten ben ya aferim oyle doktora
Progestan kullanırken normalden fazla göğüs şişliği oluyo ben de fark etmiştim. Ve bulantı da yapar dio dr lar. Bıraktığın için geçmiş olabilir. Yani o belirtiler hafiflemistir.
Öğren bencede dr a gidip böyle için içini yemektense.
Ayy dimi yaaa canim benim cok seviyorum doktorumu:))
benim vücudum çatlak oluşumuna çok müsait bu nedenle korkuyorumhangi yağları kullandın canım sen?
Oyle doktoru kim sevmez ki :) neredeydi senin doktorun
Canım benim de mide bulantım yok, tek belirtim yorgunluk,uyku ve göğüslerdeki hassasiyetti.Ara ara göğüslerimdeki acı da gidiyor, panik oluyorum zaman geçince tekrar hassaslaşıyor.
Tedirgin olmakta haklısın, ben de oluyorum ama sanırım biraz rahat olmamız lazım...
Korkma canım,inşallah birşey olmayacak hiçbirimizin bebeğine...
bende cok tedirginim sürekli acaba bişey olmusmudur diyorum göğüslerimde etkisi kadar cok acımıo ama mide bulantım cok var .doktor randevum 16sında daha ama ben dayanamıcam galiba bu haftasonu gidicem
Tatlimm hani raporunun goruntusu:))
bende cok tedirginim sürekli acaba bişey olmusmudur diyorum göğüslerimde etkisi kadar cok acımıo ama mide bulantım cok var .doktor randevum 16sında daha ama ben dayanamıcam galiba bu haftasonu gidicem
İnşallah bu sefer güzel olucak herşey tatlım. İçini ferah tut. Kendimden biliyorum zor ama iyi şeyler düşünmek lazım.
Yarın hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah iyi şeyler görür dr.
Bnm işyerinde hamilelere pek bişey diyemiyorlar.
Kendi şefim zaten biliyordu istediğimi ve hep dua ederdi allah razı olsun.
Müdür de bişey demez inşallah. Gidince öğrenirim arkadaşlardan tepkilerini.
Sizin patronda enteresanmis. Sonuçta gelen raporda nedeni yazıyor. İnternetten açıp söyleselermiş.
Bizimkiler hemen sorar raporda ne yazio diye.
ilk önce mustela krem aldım sonra herkes paranı sokağa atıyorsun dediler bende daha sonra tatlı badem yağı aldım onu kullandım ama inan asıl kullanmam gereken haftalarda kullanmadım bile. Bademde tüylenme sorunu olabilir susam yağıda çok iyi geliyormuş onuda kullanabilirsin. senin yapman gereken ne olursa olsun nemli kalmak ona dikkat et
ay canım özür dilerim aklımdan cıkmış kendi stresimden unutmusum söz yarına gönderiicem:)
Sizler icin uzgunum ama Mugla 'da tatlim:)
iyiyim sen nasılsın? bendede var mide bulantıları ama dr birşey vermedi henüz.iyi gelmişse negüzel![]()
Benim randevum da 15'inde.Ben de daha erken gitmemek için kendimi zor tutuyorum...
Bulantın varsa endişelenme canım, bende bulantı hiç olmadığı için korkuyorum.