2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin öyleyse , hemde 2 kese maşallah , hayırlısı olsun hepimizin bebişleri inş.

Selam tatlım sağol canım bende bi topik açsakmı diye düşünüyordum 2014anne adayları falan diye Buda güzelmiş paylAşırız durumları falan iyi geceler tümmmm :))))

Hosgeldin cnm gercekten cok guzel bi paylasim yeri bhcg yi astik c ok sukur burdan devam)

Gunaydin kizlar.. bugun nasilsiniz?? Benim cok basim donuyor ve surekli yatmak istiyorum. Kalkinca kendimi yorgun hisediyorum. Goguslerim cok agiriyo, karin bolgemde arada sirada agri oluyo o yuzden magnezyum iciyorum. Bende hic midde bulantisi olmuyor ve hep acim hep accc 5 ci hafta hamileyim, sizce bulanti icin erken mi?? Midde bulantisi olanlarin sizde ne zaman basladi paylasirmisiniz lutfen??

Bugun benimde kasıklarım ağrıyor. Miğde bulantım yemek yedikten sonra oluyor. Baş donmem oluyor çoğunlukla. Ama magnezyum kullanmıyorum. Ne için veriliyor ki o ilaç? Bugun 5+7 günlük hamileyim

Kizlar bende de siskinlik oluyor yemekten sonra hafif bi bulantiyla beraber siskinlik cok yiyemiyorum cabuk doyuyorum umarim istahim acilmaz zaten vermem gerekn 3 - 4 kilo vardi 53 le hamile kaldm bakalm umarm cok kilo almayiz. birde size makyaj konsunda naptiginizi sorayim sonucta kimyasallar her nekadar dermokozmetik kullanmaya calissamda hepsinin zarari var ve ben makyaj yapmadan duramam hele ojeler cok zararli diye duydum sizler napiyosunuz?? Umarim bebisime zarar vermiyorumdur acikcasi cekiniyorum biraz..

Makyajı bilmem ama dün maniküre gittiğimde oje kokusu beni benden aldı :s makyaj yapmayıda zaten cok sevmem bir kalem çekerim okadar bununda bir zararı yoktur herhalde. Oyle uyduruk markaları zaten cildim için kullanmamaya çalışıyorum ama okadarıda olsun artık. Bakımsız duramam ki

Kızlar benim karnım daha şimdiden şişkinleşti ya:/
millet şimdiden şişmişsin sen diyor.
kimisinin içi küçük oluyormuş. Benim gibi şişiyormuş en başında:)))))

canım bende yeni öğrendim reglime 2 kala 42 çıktı kan değerim yarın tekrar gideceğim kana sağlık ocağına 2 kese diyorsun canım kaç çıktı değerin ben daha göremem diye düşünüyorum keseyi

bu arada tüm ekim annelerine elvatlarını sağlıkla kucaklarını almayı diliyorum inşallah bende tabi

Kızlar benim karnım daha şimdiden şişkinleşti ya:/
millet şimdiden şişmişsin sen diyor.
kimisinin içi küçük oluyormuş. Benim gibi şişiyormuş en başında:)))))

Üzülme kuzum toplamda kaç kilo aldın :))

Hanımlar ben de bugün itibariyle katıldım aranıza. Hcg 91 çıktı, aylar sonra bugünü de gördüm çok şükür. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Hanımlar ben de bugün itibariyle katıldım aranıza. Hcg 91 çıktı, aylar sonra bugünü de gördüm çok şükür. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Ee hoşgeldin ozaman aramıza :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bugun benimde kasıklarım ağrıyor. Miğde bulantım yemek yedikten sonra oluyor. Baş donmem oluyor çoğunlukla. Ama magnezyum kullanmıyorum. Ne için veriliyor ki o ilaç? Bugun 5+7 günlük hamileyim

Cnm ben yurtdisinda yasiyorum, doktora arada sirada gobegimin alt kisminda agrim oldugunu soyledim(regil oncesi agrilari gibi sadece biraz daha sidetli) o da magnezyum verdi(rahimi rahatlatiyomus). Burda veriyolar hamislere :) Bi de folid asit. Cok sukur magnezyum almaya basladiktan sonra agrilar hem azaldi hem seyreklesti Ama seviyorum tum belirtilerimi, gobisimde can buyumenin isaretidir

bende yeni öğrendim içimdeki minik canavarı. hiç belli etmiyor dışardan varlığını bolca ağrı, sızı ve şubat ayında deli gibi dondurma istemesi dışında :/ ne karından ne de vajinal ultrasonda göründü biraz moralim bozulmadı değil normal mi dersiniz kızlar

Benimki de gorulmedi, bende kafaya taktim biraz :/ ama normalmis, ablamin da arkadasimin da gozukmemis ilk basta. Bana doktor 3 hafta sonra gel dedi de kim dayarin o zaman aka bilmiyorum

merhaba kizlar...çok normal canim daha hücreleri falan tamamlaniyor kesecik çikmadi piyasaya son sat baz alindiğindan hafta olarak büyük çikabiliyor...benimde 6 haftalik son sata göre benim hesabima göre daha 3 haftalik...hiç o güzel moralini bozma daha çok yeni kanda ve diğer testde çikdiysa 2 3 haftaya bebişinide görürsün annesi :)

selam kizlar doktora gitmem konusunda uyaran arkadaslara tesekkr ederim nasil boyle durdugumu bide bana sorun yarin gidicem insallah bi aksilik cikmasini bende istemem tabiki vicfan azabina gelince Allah oyle bisey gostermesin esimin isyerindeki doktora bi takim gelismeleri soruyodum tabi kan testi yapmam sart bunun icin biraz beklemk istedim bastaki bekleyisim acaba regl olurmuyum ondan sonra hastane arasyirmasi biliyorum kan testi icin hastanemi arastirilir diyenler olabilir ama temizlik hijyen acisindan bence oyle insallah yarin hayirli haberler alirim bu arada aramiza katilanlar hosgeldiniz bide ikiz bekleyen varmis masallah :) bigun ben cok iyiydm kasik agrimilk defa olmadi ama midem cok yaniyo ne yesem midem yaniyo boyle bise yadayan var mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…