Sanırım biz haftaya kalp atışlarını duyabiliriz. Senin doktor randevun ne zaman?
benim dr çok yoğun olduğundan , bu ayın 20 sinde randevu verdiler , ben daha keseyi bile göremedim ya ... bende sırf hayırlısıyla keseyi görebilmek için , devlet hastanesinden randevu aldım çarşamba gününe
Herkese merhaba
Bende bugün aranıza katıldım.Dün gece evde idrar testi, sabah hastanede kan testi arkasından hemen ultrasona girip görünen 2 tane kesecikle ekim ayı bekleyenleri arasına hızlı bir giriş yaptım.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
Selam tatlım sağol canım bende bi topik açsakmı diye düşünüyordum 2014anne adayları falan diye Buda güzelmiş paylAşırız durumları falan iyi gecelertümmmm :))))
benim dr çok yoğun olduğundan , bu ayın 20 sinde randevu verdiler , ben daha keseyi bile göremedim ya ... bende sırf hayırlısıyla keseyi görebilmek için , devlet hastanesinden randevu aldım çarşamba gününe
Benimde asıl gitmek istediğim doktor cok yoğundu. Ayda 1 ancak randevu bulabilirdik hatta 1,5 ayda bir bu sebepten tercih etmedik bence sende daha az yoğun olan bir doktoru tercih etmelisin. Rabbim korusun bir problem olsa yoğun olduğu için sana gerekli olan ilgiyi gösteremeyebilir
Gunaydin kizlar.. bugun nasilsiniz?? Benim cok basim donuyor ve surekli yatmak istiyorum. Kalkinca kendimi yorgun hisediyorum. Goguslerim cok agiriyo, karin bolgemde arada sirada agri oluyo o yuzden magnezyum iciyorum. Bende hic midde bulantisi olmuyor ve hep acim hep accc5 ci hafta hamileyim, sizce bulanti icin erken mi?? Midde bulantisi olanlarin sizde ne zaman basladi paylasirmisiniz lutfen??
Kizlar bende de siskinlik oluyor yemekten sonra hafif bi bulantiyla beraber siskinlik cok yiyemiyorum cabuk doyuyorum umarim istahim acilmaz zaten vermem gerekn 3 - 4 kilo vardi 53 le hamile kaldm bakalm umarm cok kilo almayiz. birde size makyaj konsunda naptiginizi sorayim sonucta kimyasallar her nekadar dermokozmetik kullanmaya calissamda hepsinin zarari var ve ben makyaj yapmadan duramam hele ojeler cok zararli diye duydum sizler napiyosunuz?? Umarim bebisime zarar vermiyorumdur acikcasi cekiniyorum biraz..
Herkese merhaba
Bende bugün aranıza katıldım.Dün gece evde idrar testi, sabah hastanede kan testi arkasından hemen ultrasona girip görünen 2 tane kesecikle ekim ayı bekleyenleri arasına hızlı bir giriş yaptım.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
Kızlar benim karnım daha şimdiden şişkinleşti ya:/
millet şimdiden şişmişsin sen diyor.
kimisinin içi küçük oluyormuş. Benim gibi şişiyormuş en başında:)))))
Kilo almadım sadece karnım şişkinleşti canımÜzülme kuzum toplamda kaç kilo aldın :))
Kilo almadım sadece karnım şişkinleşti canım
Hanımlar ben de bugün itibariyle katıldım aranıza. Hcg 91 çıktı, aylar sonra bugünü de gördüm çok şükür. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Bugun benimde kasıklarım ağrıyor. Miğde bulantım yemek yedikten sonra oluyor. Baş donmem oluyor çoğunlukla. Ama magnezyum kullanmıyorum. Ne için veriliyor ki o ilaç? Bugun 5+7 günlük hamileyim
bende yeni öğrendim içimdeki minik canavarı. hiç belli etmiyor dışardan varlığını bolca ağrı, sızı ve şubat ayında deli gibi dondurma istemesi dışında :/ ne karından ne de vajinal ultrasonda göründü biraz moralim bozulmadı değil normal mi dersiniz kızlar
bende yeni öğrendim içimdeki minik canavarı. hiç belli etmiyor dışardan varlığını bolca ağrı, sızı ve şubat ayında deli gibi dondurma istemesi dışında :/ ne karından ne de vajinal ultrasonda göründü biraz moralim bozulmadı değil normal mi dersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?