- 25 Aralık 2011
- 397
- 98
- 73
merhaba canım :) evet katılım arttıkça yeni anneler geldikçe daha mutlu oluyoruz :) 2. ayda kesenin görulup kalp atışı duyulacağı için hepimiz için farklı bi ay olucak desene yurtsışında olup hamile kalmak zormuş napalım herşey nasip kısmet mide bulantısı hiç bi arkadaşımda yok sanırım belki ilerleyen zamanlarda olabilir ama böyle iyi :)) kilo meselesine gelince dikkat şart bende dikkat etmek istiyorum istikrarlı bi şekilde inşallah başarabilirim :)
selam kizlar :) ya ben bise dicem ben doktora gitmedim ya icim hic rahat deil pazartsi sadece kan testi de olsa yaprmtirmak istiyorum dis gebelik falan korktum simdi kasik agrisi ondada oluyomus ya gerci bende asiri deil ama olsun kan testinde cikiyomus bide bende Allaha sukur hic kanama falan olmadi leke de olmadi
ekim anneleri merhabanasıl gidiyor bakalım ben kısaca kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 yıldır bebek istiyorduk çok şükür Rabbim bu ay yüzümüzü güldürdü devamını nasip etsin inş. ben çok heyecanlıyım ve daha keseyi bile göremedim dr gitmek için sabırsızlanıyorum
ekim anneleri merhabanasıl gidiyor bakalım ben kısaca kendimi tanıtayım 32
SENDE hoş geldin bende daha dün katıldım buraya bakalım güzel paylaşımlarda bulunucağız inşallah :)
merhaba hoş geldin sen tanıtınca bende kendimi tanıtmadığımı hatırladım :) ben 22 yasındayım bende keseyi görmedim daha doğrusu aile hekimiyle görüşmek dışında doktora gitmedim henüz :)
Sanırım biz haftaya kalp atışlarını duyabiliriz. Senin doktor randevun ne zaman?
canım aynı belirtiler bendede oldu dediğn gibi beyaz bi akıntı idrarda beyaz tortular yaklaşık 15 gün önce bende nette bu konuyu araştırıyordum :) umarım sende hamilesindir.göğüslerimde adet günüme kadar hiç ağrı yoktu adet günümde ağrılar başladı halada devam ediyor şu anda 6 haftalık hamileyim darısı başına :)
merhaba kızlar, ben de varımmm
Hosgeldinnnn ozaman :)) Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Ne güzel içinde bebişi de görmüşsün:) vajinadan mı baktı ultrasondan mı?
Forumda miğdesi bulanan tek kişisin :) acaba psikolojik bir bulantımı ki ama bazılarının hamilelik başından sonuna kadar bulanıyormuş kötü ya bulanmasın bizim midelerimiz :))
yaaaa? ne bilim zaten hassastır benim midem. İnş. sizin hiç bulanmaz ama mide bulantımı bile seviyorum
ultrason canım ya
inşallah hepimizinnn
Sana dedim benim miğdem bulanmaya başladı. Ama oyle cok ahh vah il değil. Biyandanda başım dönüyor da miğde bulantısındn zaten hiç sevmem ben. Biyandanda miğdem kazınıyor. Yandım hee şimdiden
Huu sen bebişide gördünmü :) kese değil dimi yalnış anlamadım. Bildiğin kesenin içinde bebişi gördün dimi :))
test yaptım negatif ve belim çok ağrıyor ben adet olacam bu ayda olmadı neyse ya hayırlısı olmaması belkide neyse ümidimi kestim progestan kullanıyorum adet olsamda içsem mi ki yok bıraksam mı bebek tutunsun diye vermişti
Huu sen bebişide gördünmü :) kese değil dimi yalnış anlamadım. Bildiğin kesenin içinde bebişi gördün dimi :))
ayyy canımm yaaamuhtemelen oluyo benim de çok baskın deil zaten arada bir özellikle yemekten sonra ve sabah oluyo
sen daha gitmedin mi canım git gör bebişini ben bi de haftaya cumartesi gitcem
Bende şuanda aynı dertten müzdaribim. Yemek yedim midem bulanıyor ve başım dönüyor. Bide sabah uyandığımda midem bulanıyor. Sonra bakıyorum midem kazınıyor. Açken bulanıyor dicem ama daha yarım saat once yemek yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?