2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aynen canim, ilk hamileligimde 18 kilo aldim 60 la baslamistim 78 le doguma girdim ilk ay 64 e hizla dustum ondan sonra 1 grm bile gitmedi simdi 55 le basladim evlendigim kilodayim ama tabiki yuruyus ve spor yaptim yedigime dikkat ettim bu kiloya geri dusebilmek icin

Merhabalar canım. Bence de bir kan testi vermen lazım. Bırak kalp atışını falan. Ben anlamıyorum nasıl dayanıyorsunuz? Sonuçta Allah korusun önemli birsey olsa hemen tedbir alınır. Şimdi soyle düşün sadece tr doktora gitmeyi beklediğin anda Rabbim korusun değerin yükselmedi diyelim gebeliğim büyümedi diyelim bunu bilemezsin. Tabi yoktur oyle birsey ama bebişin soz konusu bence gidip doktora bir gözükmende yarar var. Kan tahliliyle kalma bence direk keseyi görmeye git. Tr geldiğinde de kalp atışını görürsünüz. Sonradan vicdan azabı çekme bugun yapmadığın seyler için. Sanmıyorum kasık agrısı kasılmalar falan hepimizde var. Ilk bu foruma geldiğimde bende kasık ağrılarımdan korktuğum için gelmiştim. Akıntımda gözümü korkutuyordu. Kesemi gördüm rahatladım. Şimdi içim rahat sigaramı da bıraktım. Elimden geleni yapıyorum gerisini Allah'a bıraktım. En azından basıma birsey gelirse pişman olacağım hiç birsey yapmadım. Nacizade tavsiyemi dinleyip bence doktora gitmelisin.

Gözünaydın ozaman :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) aramızdan Hosgeldin :)))

test yaptım negatif ve belim çok ağrıyor ben adet olacam bu ayda olmadı neyse ya hayırlısı olmaması belkide neyse ümidimi kestim progestan kullanıyorum adet olsamda içsem mi ki yok bıraksam mı bebek tutunsun diye vermişti

Forumda miğdesi bulanan tek kişisin :) acaba psikolojik bir bulantımı ki ama bazılarının hamilelik başından sonuna kadar bulanıyormuş kötü ya bulanmasın bizim midelerimiz :))

yaaaa? ne bilim zaten hassastır benim midem. İnş. sizin hiç bulanmaz ama mide bulantımı bile seviyorum

yaaaa? ne bilim zaten hassastır benim midem. İnş. sizin hiç bulanmaz ama mide bulantımı bile seviyorum

Sana dedim benim miğdem bulanmaya başladı. Ama oyle cok ahh vah il değil. Biyandanda başım dönüyor da miğde bulantısındn zaten hiç sevmem ben. Biyandanda miğdem kazınıyor. Yandım hee şimdiden

Sana dedim benim miğdem bulanmaya başladı. Ama oyle cok ahh vah il değil. Biyandanda başım dönüyor da miğde bulantısındn zaten hiç sevmem ben. Biyandanda miğdem kazınıyor. Yandım hee şimdiden

ayyy canımm yaaa muhtemelen oluyo benim de çok baskın deil zaten arada bir özellikle yemekten sonra ve sabah oluyo

Tatlım üzme kendini hayırlı değilmiş demekki sen strese girip hiç sıkma canını. Öbür ay olacak olacak ama stres yapmayıp rahat olursan olacak bence. Yumurtlama günlerine dikkat et tammı? O günlerde nacizade fikrim gün aşırı ilişkiye gir ve bol bol kuru incir ye :)) hee bide şu bacak olayı mutlaka ilişki sonrası ayaklarını kaldır havaya ve mümkünse kalkma yerinden. Bakta gor sende öbür ay bebişin için sevinç çığlıkları atıyor olacaksın. Bu arada hamile haberlerini mutlaka bekliyoruz

ayyy canımm yaaa muhtemelen oluyo benim de çok baskın deil zaten arada bir özellikle yemekten sonra ve sabah oluyo

Bende şuanda aynı dertten müzdaribim. Yemek yedim midem bulanıyor ve başım dönüyor. Bide sabah uyandığımda midem bulanıyor. Sonra bakıyorum midem kazınıyor. Açken bulanıyor dicem ama daha yarım saat once yemek yedim.

sen daha gitmedin mi canım git gör bebişini ben bi de haftaya cumartesi gitcem

Biz cuma günü kalp atışlarını duymaya gidiyoruz. Bide birkaç kan testi yapılacakmış ama ne yapacaklar bilmiyorum.

iştahın nasıl peki? benim iştahım çok kapalı hiç canım bişi istemiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…