2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Biz cuma günü kalp atışlarını duymaya gidiyoruz. Bide birkaç kan testi yapılacakmış ama ne yapacaklar bilmiyorum.

hım anladım. ayy hadi hayırlısı bakalım çok şahane duygular yaa. bunları dolu dolu yaşamak lazım ben bebek günlüğü de tutmaya başladım. arada bir neler yaptığımı yazcam ultrasonları da yapıştırcam bebeşiim görsün büyüyünce

iştahın nasıl peki? benim iştahım çok kapalı hiç canım bişi istemiyo ya

Valla çok fazla yok iştahım. Yani sadece yeşillik salata yemek istiyorum diğer hersey cok ağır geliyor.

Bende yapıyorum aynılarını. Ultrasonlarıda bir köşede saklıyoruz. Eminim büyüyünce cok değerli bir anısı haline gelecek.

ayaklarımı havaya kaldırdım doktor 1 saat yat kalkma dedi onuda yaptım gün aşırıda oldu olmuyor yumurtlama gününede dikkat ettim yok olmadı stres yapmıyacam bidaha ki aya inaşallah sağolasın

aynen benim de öyle ama annem yediriyo işte malesef

Bence zorla hiç birsey yeme. Çünkü ilerde yani 2-3 aylık olunca tiksineceksin muhtemelen. Herseyi istediğin gibi ye. Ben mesela şimdiden zorlanacak yediğim çoğunseyi hayatımdan çıkarttım bir daha da zor alırım gibi gözüküyor

ayaklarımı havaya kaldırdım doktor 1 saat yat kalkma dedi onuda yaptım gün aşırıda oldu olmuyor yumurtlama gününede dikkat ettim yok olmadı stres yapmıyacam bidaha ki aya inaşallah sağolasın

Ozaman tek sorunun stres. Stres yapmamaya çalışacaksın. Kk kulübünden de çık bence. Çünkü sen bugün yada yarın mutlaka anne olacaksın. Böle düşün ve akışına bırakmaya çalış. Ben boyle düşündüğüm ay hamile kalabildim.

Merhaba kizlarr nasilsiniz iyisiniz umarim

Merhaba canim soyle yazdiklarini bi okudum benim eski gunlerim aklima geldi
Bir an kizim daha olmadan once tam bir yil herseyi denedim olmuyodu mahfoluyodum her ay taki
Aklimdan cikartana kadar ve o ay hamile kaldim sana nacizhane tavsiyem bebek fikrini dusunmemeye calis
Stresten uzak dur o zaman insss allahin izniyle bebegin gelir bir de Bol Bol dua et unutma yer gok dua

kızlar nasılsınız benim hala ağrılarım var girip çıkıyor başka bişey yok bulantı vs.
sizler nasılsınız

kızlar nasılsınız benim hala ağrılarım var girip çıkıyor başka bişey yok bulantı vs.
sizler nasılsınız

Bende de birtek kücük tuvaletimi yaparken bir ağrım oluyor onun dışında hiç ağrım yok. Çünkü idrarımı cok tutuyorum, yalnış biliyorum ama üşenmeye başladım artık yarım saatte bir gitmeye.

Benimde bi bel agrim var kizlar mide bulantisi falan yok cok sukur simdilik bide uzanmayi seviyorum yorgunluk belirtisi olabilir belki ama keyif yapmasi da guzel gelyor...

kizlar bende bugun bas agrisi var, oturup kalktigimda gozlerimin onu karariyor... galiba yorgunluk belirtileri...

selam herkese

5 haftası bitenlerin durumları nedir vucudunuzda neler olup bitiyor

Miğde bulantısı basladı baş dönmesi basladı. Miğdem kazınıyor. Ağrım yok. Akıntım var normal düzeyde :) senin nasıl yarın 5+7 günlük oluyoruz :)

Ben geldim:)
çok şükür herkes iyiymiş:)
Allahım hep böyle iyi olmamızı nasip etsin:)

Benimde bi bel agrim var kizlar mide bulantisi falan yok cok sukur simdilik bide uzanmayi seviyorum yorgunluk belirtisi olabilir belki ama keyif yapmasi da guzel gelyor...

Selam tatlım sağol canım bende bi topik açsakmı diye düşünüyordum 2014anne adayları falan diye Buda güzelmiş paylAşırız durumları falan iyi geceler tümmmm :))))

selam herkese

5 haftası bitenlerin durumları nedir vucudunuzda neler olup bitiyor

Kasık ağrıları oluyor bu durum rahimin hazırlanma belirtisi e normal ve akıntı kokusun kokulu olunca fitil kullanmak gerek
Yor doktor tavsiyesiyle tabii bel ağrısı az bu kadar şimdilik :))))

Herkese merhaba
Bende bugün aranıza katıldım.Dün gece evde idrar testi, sabah hastanede kan testi arkasından hemen ultrasona girip görünen 2 tane kesecikle ekim ayı bekleyenleri arasına hızlı bir giriş yaptım.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

Hayırlı pazarlar diliyorum canım. Cok güzel şahane birsey bence bu :) ikiz sahibi olacaksın cok isterdim bende ikiz bebişlerim olsun cok kıskandım açıkcası Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Cok sanslısın kesinlikle ay ne tatlı olur onlar simdi maşallah diyorum Rabbim nazarlardan korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…