merhaba kizlar...çok normal canim daha hücreleri falan tamamlaniyor kesecik çikmadi piyasaya son sat baz alindiğindan hafta olarak büyük çikabiliyor...benimde 6 haftalik son sata göre benim hesabima göre daha 3 haftalik...hiç o güzel moralini bozma daha çok yeni kanda ve diğer testde çikdiysa 2 3 haftaya bebişinide görürsün annesi :)
canim benimde wc ihitaycim olursa agri oluyor bende beklememeye celisiyorum dedigin gibi bazen useniyorumBende de birtek kücük tuvaletimi yaparken bir ağrım oluyor onun dışında hiç ağrım yok. Çünkü idrarımı cok tutuyorum, yalnış biliyorum ama üşenmeye başladım artık yarım saatte bir gitmeye.
hosgeldin masalahhhhhhhh ikizin geliyor demek sen adetin gectikten sonrami test falan yaptirdin canim ben adet tarihim gelmeden ogrendigim icin henuz kese falan gormedikHerkese merhaba
Bende bugün aranıza katıldım.Dün gece evde idrar testi, sabah hastanede kan testi arkasından hemen ultrasona girip görünen 2 tane kesecikle ekim ayı bekleyenleri arasına hızlı bir giriş yaptım.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
askimmmm hosgeldincanım bende yeni öğrendim reglime 2 kala 42 çıktı kan değerim yarın tekrar gideceğim kana sağlık ocağına 2 kese diyorsun canım kaç çıktı değerin ben daha göremem diye düşünüyorum keseyi
bu arada tüm ekim annelerine elvatlarını sağlıkla kucaklarını almayı diliyorum inşallah bende tabi
Hanımlar ben de bugün itibariyle katıldım aranıza. Hcg 91 çıktı, aylar sonra bugünü de gördüm çok şükür. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
selam kizlar doktora gitmem konusunda uyaran arkadaslara tesekkr ederim nasil boyle durdugumu bide bana sorun yarin gidicem insallah bi aksilik cikmasini bende istemem tabiki vicfan azabina gelince Allah oyle bisey gostermesin esimin isyerindeki doktora bi takim gelismeleri soruyodum tabi kan testi yapmam sart bunun icin biraz beklemk istedim bastaki bekleyisim acaba regl olurmuyum ondan sonra hastane arasyirmasi biliyorum kan testi icin hastanemi arastirilir diyenler olabilir ama temizlik hijyen acisindan bence oyle insallah yarin hayirli haberler alirim bu arada aramiza katilanlar hosgeldiniz bide ikiz bekleyen varmis masallah :) bigun ben cok iyiydm kasik agrimilk defa olmadi ama midem cok yaniyo ne yesem midem yaniyo boyle bise yadayan var mi ki?
Hosgeldin:))) aramiza insss rabbim bebegini saglicakla eline almayi nasip ederHanımlar ben de bugün itibariyle katıldım aranıza. Hcg 91 çıktı, aylar sonra bugünü de gördüm çok şükür. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Belirtilerin nerdeyse hepsi bende mevcut sadece gogus agrisiyla bulanti haric yorgunluk hat safada zaten doktora gittimGunaydin kizlar.. bugun nasilsiniz?? Benim cok basim donuyor ve surekli yatmak istiyorum. Kalkinca kendimi yorgun hisediyorum. Goguslerim cok agiriyo, karin bolgemde arada sirada agri oluyo o yuzden magnezyum iciyorum. Bende hic midde bulantisi olmuyor ve hep acim hep accc5 ci hafta hamileyim, sizce bulanti icin erken mi?? Midde bulantisi olanlarin sizde ne zaman basladi paylasirmisiniz lutfen??
Kızlar benim karnım daha şimdiden şişkinleşti ya:/
millet şimdiden şişmişsin sen diyor.
kimisinin içi küçük oluyormuş. Benim gibi şişiyormuş en başında:)))))
Ooooo masallah canim ne guzel ikizmis bebislerin hayir ugurlu olsun rabbim saglicakla eline almayi nasipHerkese merhaba
Bende bugün aranıza katıldım.Dün gece evde idrar testi, sabah hastanede kan testi arkasından hemen ultrasona girip görünen 2 tane kesecikle ekim ayı bekleyenleri arasına hızlı bir giriş yaptım.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
Hayırlı pazarlar diliyorum canım. Cok güzel şahane birsey bence bu :) ikiz sahibi olacaksın cok isterdim bende ikiz bebişlerim olsun cok kıskandım açıkcası Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Cok sanslısın kesinlikle ay ne tatlı olur onlar simdi maşallah diyorum Rabbim nazarlardan korusun :)
Hayırlı pazarlar diliyorum canım. Cok güzel şahane birsey bence bu :) ikiz sahibi olacaksın cok isterdim bende ikiz bebişlerim olsun cok kıskandım açıkcası Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Cok sanslısın kesinlikle ay ne tatlı olur onlar simdi maşallah diyorum Rabbim nazarlardan korusun :)
hoşgeldin öyleyse , hemde 2 kese maşallah , hayırlısı olsun hepimizin bebişleri inş.
canım bende yeni öğrendim reglime 2 kala 42 çıktı kan değerim yarın tekrar gideceğim kana sağlık ocağına 2 kese diyorsun canım kaç çıktı değerin ben daha göremem diye düşünüyorum keseyi
bu arada tüm ekim annelerine elvatlarını sağlıkla kucaklarını almayı diliyorum inşallah bende tabi
canim benimde wc ihitaycim olursa agri oluyor bende beklememeye celisiyorum dedigin gibi bazen useniyorum
hosgeldin masalahhhhhhhh ikizin geliyor demek sen adetin gectikten sonrami test falan yaptirdin canim ben adet tarihim gelmeden ogrendigim icin henuz kese falan gormedik
askimmmm hosgeldin
duana canigonulden amin diyorum Rabbim cumlemizin evlatlarini bagirlasin
hayirli olsun saglikla kucagina al insallahhhh
Hosgeldin:))) aramiza insss rabbim bebegini saglicakla eline almayi nasip eder
Belirtilerin nerdeyse hepsi bende mevcut sadece gogus agrisiyla bulanti haric yorgunluk hat safada zaten doktora gittim
Bunun icin kan aldilar maalesef kansizliktada oluyo ins cabucak gecer enerjimiz yerine gelirrrr
Seninki gaz dan siskinliktir muhtamelen bende ilk hamileligimdede karnim buyumustuu doktor demistiki gazdan ole:)
Ooooo masallah canim ne guzel ikizmis bebislerin hayir ugurlu olsun rabbim saglicakla eline almayi nasip
Etsin
Kızlar benim karnım daha şimdiden şişkinleşti ya:/
millet şimdiden şişmişsin sen diyor.
kimisinin içi küçük oluyormuş. Benim gibi şişiyormuş en başında:)))))
Hanımlar ben de bugün itibariyle katıldım aranıza. Hcg 91 çıktı, aylar sonra bugünü de gördüm çok şükür. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
İşte benim 2 gün önce 42 çıkınca dedim anormal mi dr notmal dedi ama benim zamanım var herhalde keseyi sağlıklı olsunda geç te görsem olurBenim regl tarihim 1 gün geçmişti. Kan tahlili yaptırdım 2139 çıktı değerim. Hemen doktora gidip ultrasonda baktırdım 2 adet kese gördü doktor . Bunların hepsi beklenen regl tarihimm 1 gün geçince oldu canım . (Yani dün ) Evet biraz aceleci davrandık meraktan :)
Beklenen doğum tarihin benden 1 gün sonra sanırım bence seninde göükebilir artık kesen .. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişleri ...
Yusraaaam inşallahhhhhh bende çok akıntı var ve alt karın ağrısı dr sen benden önce gitcen kese görmeye tatlım sor bari normal mi diyecanim benimde wc ihitaycim olursa agri oluyor bende beklememeye celisiyorum dedigin gibi bazen useniyorum
hosgeldin masalahhhhhhhh ikizin geliyor demek sen adetin gectikten sonrami test falan yaptirdin canim ben adet tarihim gelmeden ogrendigim icin henuz kese falan gormedik
askimmmm hosgeldin
duana canigonulden amin diyorum Rabbim cumlemizin evlatlarini bagirlasin
hayirli olsun saglikla kucagina al insallahhhh
Benim regl tarihim 1 gün geçmişti. Kan tahlili yaptırdım 2139 çıktı değerim. Hemen doktora gidip ultrasonda baktırdım 2 adet kese gördü doktor . Bunların hepsi beklenen regl tarihimm 1 gün geçince oldu canım . (Yani dün ) Evet biraz aceleci davrandık meraktan :)
Beklenen doğum tarihin benden 1 gün sonra sanırım bence seninde göükebilir artık kesen .. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişleri ...
Hoşgeldin ozaman :) Hayırlı olsun sanada .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım ağrıları sormuştum doktor normal rahim genişlemeye çalışıyor demişti akıntıyı sormadım ama ateşte kızlar normal dediler koku falan olmadığı süreceİşte benim 2 gün önce 42 çıkınca dedim anormal mi dr notmal dedi ama benim zamanım var herhalde keseyi sağlıklı olsunda geç te görsem olur
Yusraaaam inşallahhhhhh bende çok akıntı var ve alt karın ağrısı dr sen benden önce gitcen kese görmeye tatlım sor bari normal mi diye
amin canım sağol hepimiz tüm bekleyenler her aşamayı sağlıkla yaşasın inşallahhhhhHoşbuldukkk :)
Evet canım ben adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırdım değerler yüksek çıkınca aynı gün doktora gidip ultrasona girdim . Şimdilik 2 kese görünüyor tabi ama daha kesin bişi söylemek için erken dedi doktor.
Allah keseyide içinde bebişide görmeyi , nasip etsin inşallah sanada canım ..
selam kizlar doktora gitmem konusunda uyaran arkadaslara tesekkr ederim nasil boyle durdugumu bide bana sorun yarin gidicem insallah bi aksilik cikmasini bende istemem tabiki vicfan azabina gelince Allah oyle bisey gostermesin esimin isyerindeki doktora bi takim gelismeleri soruyodum tabi kan testi yapmam sart bunun icin biraz beklemk istedim bastaki bekleyisim acaba regl olurmuyum ondan sonra hastane arasyirmasi biliyorum kan testi icin hastanemi arastirilir diyenler olabilir ama temizlik hijyen acisindan bence oyle insallah yarin hayirli haberler alirim bu arada aramiza katilanlar hosgeldiniz bide ikiz bekleyen varmis masallah :) bigun ben cok iyiydm kasik agrimilk defa olmadi ama midem cok yaniyo ne yesem midem yaniyo boyle bise yadayan var mi ki?
canım ağrıları sormuştum doktor normal rahim genişlemeye çalışıyor demişti akıntıyı sormadım ama ateşte kızlar normal dediler koku falan olmadığı sürece
amin canım sağol hepimiz tüm bekleyenler her aşamayı sağlıkla yaşasın inşallahhhhh
bebeği yada kalp atışını görmek için ne zaman çağırdı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?