2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

oyşş çok mutlu oldumm çok teşekkür ederim. çarşamda 158 cumartesi 758 falan çıktı hcg normal geldi bana içim rahatladı

canim benimde wc ihitaycim olursa agri oluyor bende beklememeye celisiyorum dedigin gibi bazen useniyorum
hosgeldin masalahhhhhhhh ikizin geliyor demek sen adetin gectikten sonrami test falan yaptirdin canim ben adet tarihim gelmeden ogrendigim icin henuz kese falan gormedik
askimmmm hosgeldin
duana canigonulden amin diyorum Rabbim cumlemizin evlatlarini bagirlasin
Hanımlar ben de bugün itibariyle katıldım aranıza. Hcg 91 çıktı, aylar sonra bugünü de gördüm çok şükür. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

hayirli olsun saglikla kucagina al insallahhhh

Hadi hayirlisi olsun canim ins istedigin gibi doktor bulursun mide yanmada benim bildigim
Son aylarda olur AMA seninki erken baslamis allahallah:44: sevindim iyi olmana sayet doktora gidersen haber et bize olurmu:))))))

Hanımlar ben de bugün itibariyle katıldım aranıza. Hcg 91 çıktı, aylar sonra bugünü de gördüm çok şükür. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Hosgeldin:))) aramiza insss rabbim bebegini saglicakla eline almayi nasip eder
Belirtilerin nerdeyse hepsi bende mevcut sadece gogus agrisiyla bulanti haric yorgunluk hat safada zaten doktora gittim
Bunun icin kan aldilar maalesef kansizliktada oluyo ins cabucak gecer enerjimiz yerine gelirrrr
Kızlar benim karnım daha şimdiden şişkinleşti ya:/
millet şimdiden şişmişsin sen diyor.
kimisinin içi küçük oluyormuş. Benim gibi şişiyormuş en başında:)))))

Seninki gaz dan siskinliktir muhtamelen bende ilk hamileligimdede karnim buyumustuu doktor demistiki gazdan ole:)

Ooooo masallah canim ne guzel ikizmis bebislerin hayir ugurlu olsun rabbim saglicakla eline almayi nasip
Etsin

Çok teşekkür ederimmm :) Doktor iki kese gördü ama dediki bazen 2 keseden sadece 1 tanesinde gebelik olabilir henüz ikiz demek için çok erkenmiş. Ayın 11 inde tekrar çağırdı bakalım herhalde ozaman netleşir. Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsine hepimize :)

hoşgeldin öyleyse , hemde 2 kese maşallah , hayırlısı olsun hepimizin bebişleri inş.

Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun bebişlerrr :)

Benim regl tarihim 1 gün geçmişti. Kan tahlili yaptırdım 2139 çıktı değerim. Hemen doktora gidip ultrasonda baktırdım 2 adet kese gördü doktor . Bunların hepsi beklenen regl tarihimm 1 gün geçince oldu canım . (Yani dün ) Evet biraz aceleci davrandık meraktan :)

Beklenen doğum tarihin benden 1 gün sonra sanırım bence seninde göükebilir artık kesen .. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişleri ...

Hoşbuldukkk :)
Evet canım ben adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırdım değerler yüksek çıkınca aynı gün doktora gidip ultrasona girdim . Şimdilik 2 kese görünüyor tabi ama daha kesin bişi söylemek için erken dedi doktor.
Allah keseyide içinde bebişide görmeyi , nasip etsin inşallah sanada canım ..

çok teşekkür ederim canım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah :)

Kızlar benim karnım daha şimdiden şişkinleşti ya:/
millet şimdiden şişmişsin sen diyor.
kimisinin içi küçük oluyormuş. Benim gibi şişiyormuş en başında:)))))

Benimde bakınca görünen bir şişkinliğim var sanki regl öncesindeki gibi. Doktor bu şişkinliğinde karın ağrısınında normal olduğunu söyledi bana :)

Hoşgeldin ozaman :) Hayırlı olsun sanada .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İşte benim 2 gün önce 42 çıkınca dedim anormal mi dr notmal dedi ama benim zamanım var herhalde keseyi sağlıklı olsunda geç te görsem olur
Yusraaaam inşallahhhhhh bende çok akıntı var ve alt karın ağrısı dr sen benden önce gitcen kese görmeye tatlım sor bari normal mi diye

Maşallah sübhanallah ne güzel çıkmış değerin, Allah gönlüne göre versin, ikiz bakımı başta zordur ama iki kardeşin aynı anda doğacak ve büyüyecek olması bence harika.
Bir de kese bu hafta görünür mü ki? Hep 6. Hafta derler ya.

canım ağrıları sormuştum doktor normal rahim genişlemeye çalışıyor demişti akıntıyı sormadım ama ateşte kızlar normal dediler koku falan olmadığı sürece
amin canım sağol hepimiz tüm bekleyenler her aşamayı sağlıkla yaşasın inşallahhhhh
bebeği yada kalp atışını görmek için ne zaman çağırdı doktor

Herkese merhaba.ikinci cocuguma hamile oldugumu 3 gun once evde yaptigim idrar testinde ogrendim.henuz doktora gitmedim. Ikinci bebegim olacak kismetse.kizim 3 yasina yeni girdi.ilk dogum erken oldugu icinmidir nedir böyle bi korkulu bi burugum hayirlisi artik....

Günaydınlar herkese. Mutlu haberler alabileceğimiz güzel bir hafta diliyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hosgeldiniz. Rabbim sağ salim kucağınıza/ kucağımıza almayı nasip etsin :))

Günaydın canım arkadasım. Rabbim korusun ben oyle demek istemedim ama canımız bizim onlar sadece gidip hersey yolundami diye bakmamız gerekir diye düşündüm. Tabi sen bilirsin. Oyle söyleyip üzdüysem özür dilerim :s bu arada ben de de var o miğde yanması. Hatta yemek yiyorum aradan 1 saat geçiyor Miğdem yanmaya başlıyor yeni Yedim diye yemiyorum. Sonra yemeyince direk başım dönüyor sonra Miğdem bulanmaya başlıyor. Ama miğde yanması yada kazınması cok var

Tamam şekerim bende şimdi sağlık ocağına gittim tansiyonum. 9/4 resmen baygınlık geçircem nerdeyse

Günaydın arkadaşlarr

Laptopumuz bozuldu haftasonu hiç giremedim topiğe :-/ birde bol bol uyudum haftaiçi çalıştığım için :)
Biz bugun 4+6 olduk.Haftaya bugün doktor amcamıza gidicez bi gitsekte görsek diyorum artık sabrım kalmadı ya çok zor beklemek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…