2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tamam şekerim bende şimdi sağlık ocağına gittim tansiyonum. 9/4 resmen baygınlık geçircem nerdeyse

geçmiş olsun canım :-/
geçen hafta da benim tansiyonum düşmüştü 8 e 5 :-/
tuzlu ayran içmemi söyledi eczacı.
Şirket doktorum da yanında şeker bulundur hep öyle bi baygınlık hissedince hemen at ağzına dedi :-/

Günaydın canımcım :) uyumak iyi gelmiştir bebiş için. Oo büyümüşüz kocaman olmuşuz. Bizde bugun 6+1 günlük olduk :)

Günaydın canımcım :) uyumak iyi gelmiştir bebiş için. Oo büyümüşüz kocaman olmuşuz. Bizde bugun 6+1 günlük olduk :)

Maşallah tatlımm.Topiğe girer girmez hemen geçmiş yazışmaları okudum herkesten haber almak için :)
Sizin de 7 şubattaymış az kalmışşş 4 güncük :) bizimde 10 şubatt :)
Bu arada eşim bana çok güzel bir kolye aldı o kadar duygulandım ki resmini yüklemeye çalıştım yükleyemedim.
Google a "hamile kadın kolye ucu" yazın görünnn ve sizde hemen aldırınnn çok şııkkk :)

Cuma gidecektik ama Perşembe gideceğiz. Tahlil falan olursa cuma alıp gösterelim diye yani 3 gün kaldı :)) bana da eşim yarım altın almıştı ilk randevuya gittiğimiz zaman. Ben oyle herseyi beğenmem de oyuzden genelde bana hediye alacağı zaman ya para verir ya kredi kartını :) google A baktım da bitane bayan var boyle ayakta duruyor bitane de sembol var hangisini almış. Güle güle kullan canımcım :)

:))) bende öyle herşeyi beğenmem ama bu sefer turnayı gözünden vurdu :)
B kadın silüeti var yandan ayakta duruyor ve göbüş bölümünde de bi taş var :) ben bayıldım yaa

Belirtilerin nerdeyse hepsi bende mevcut sadece gogus agrisiyla bulanti haric yorgunluk hat safada zaten doktora gittim
Bunun icin kan aldilar maalesef kansizliktada oluyo ins cabucak gecer enerjimiz yerine gelirrrr

Evet malesef kansizliktan oluyomus dediler. Ins bu hafta baktitirim kanimi da :)

günaydın herkese

6. haftanın içinde olanlar vucutlarınız nasıl sinyaller veriyor?

Günaydın :)) Ben bilmiyorum kaç haftalık oldugunumu :) hesap ediyorum 6+1 günlük, internetten hesaplayıcılarla 6+4 günlük diyor. Burada 7 haftalık diyor ben şimdi kaç haftalığım? Kasık ağrım gecen haftaya gore baya azaldı. Miğdem kazınıyor, başım dönüyor ve miğdem bulanıyor. Sırtımda sivilceler cıktı, belki strestendir bilmiyorum. Bide burnum cok kuruyor zaman zamanda kanıyor. Akıntımda normal düzeyde hala acık sarı renkte. Sende ki sinyaller nelerdir?

günaydın herkese

6. haftanın içinde olanlar vucutlarınız nasıl sinyaller veriyor?

Şimdi kopya çekerek hatırladığım bir kaç durum daha var. Kanım yerinde ama yorgunluk var. Göğüslerime de dokunamıyorum bile.

canım 6+1 günlük olduğundan itibaren 7 haftalık olarak sayılıyorsun..
bende mesela 4+6 günlüğüm ama 5 haftalık sayılıyorum
öyle işte :)

:))) bende öyle herşeyi beğenmem ama bu sefer turnayı gözünden vurdu :)
B kadın silüeti var yandan ayakta duruyor ve göbüş bölümünde de bi taş var :) ben bayıldım yaa

Ee güle güle kullan ozaman :)) Rabbim şans getirir inşallah. Ben boyle seylerin şans getireceğine cok inanırımda. Seni anlatan birsey ve en güzeli eşin seni düşünerek almış. Bence şans getirecek :)

Ee güle güle kullan ozaman :)) Rabbim şans getirir inşallah. Ben boyle seylerin şans getireceğine cok inanırımda. Seni anlatan birsey ve en güzeli eşin seni düşünerek almış. Bence şans getirecek :)

İnşallah canımm bende o yüzden hiç çıkarmıyorum boynumdan :)
Bende dün akşam 10 buçukta yattım 12 ye doğru mide bulantısıyla uyandım acıkmışım sanırım ondan oldu
Hemen yeşil zeytinle ekmek yiyorum tuzlu olduğu için bastırıyo
Tavsiye ederim.
Birde bu dönemde bulgur pilavını bolca yiyin arkadaşlar doğal folic asit deposu.Bebişlerimizin çok ihtiyacı var bu dönemelerde

canım 6+1 günlük olduğundan itibaren 7 haftalık olarak sayılıyorsun..
bende mesela 4+6 günlüğüm ama 5 haftalık sayılıyorum
öyle işte :)

Teşekkür ederim. Simdi soruyorlar kac haftalıksın diye 7 diyemiyorum sanki yalan soyluyormusum gibi hissediyorum, 6+1 günlük ya sonuçta :)) teşekkür ederim tekrardan

Teşekkür ederim. Simdi soruyorlar kac haftalıksın diye 7 diyemiyorum sanki yalan soyluyormusum gibi hissediyorum, 6+1 günlük ya sonuçta :)) teşekkür ederim tekrardan

Rica ederim tatlım ne demek
Bende 2 gün sonra 5+1 olacağım ya 6. haftaya başlıycaz yani sevindirik oluyorum :)))
göğsümü gere gere 6. haftanın içindeyiz diycem inşallah :)))

Bende acıkınca yeşil zeytin ekmeğe sarılıyorum :)) ne güzel gidiyor yeşil zeytin oyle :) he tzlu hem ekşi seviyorum bu lezzeti. Bak canım çekti gidiyim de yiyim yine :))

Bende acıkınca yeşil zeytin ekmeğe sarılıyorum :)) ne güzel gidiyor yeşil zeytin oyle :) he tzlu hem ekşi seviyorum bu lezzeti. Bak canım çekti gidiyim de yiyim yine :))

Afiyet olsun canım bende 8 de kahvaltı yaptım ama kurt gibi acıktım çorba içicem şimdi molada :))

büyüdüler valla Rabbime hamd olsunnn

Walla ben sadece doktora kan tahlili değerlerini yorumlatırım falan diye düşünüp hastaneye gitmişken uğramıştım. Normalde 6 haftada görünüyor diye okumuştum bende . Ama benim değerler haftasına göre fazla çıkınca ultrasona aldı ve göründü .

Şimdi kopya çekerek hatırladığım bir kaç durum daha var. Kanım yerinde ama yorgunluk var. Göğüslerime de dokunamıyorum bile.

uykum var yorgunum bel ve sırt kemiklerim azıcık ağrıyor

doldurdugun haftayı söylersin tabi ki şuan daha 7. haftanın içindesin dolu dolu 6 haftalıksın ama 7. hafta eğer bitmek üzereyse örneğin 6+5 gibiysen 1 gün için 6 haftalıgım demezsin 7 haftalıgım dersin

bulantın ne zaman başladı peki kaçıncı haftada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…