2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

11 şubatta tekrar çağırdı doktor. Bakalım inşallah kalp atışlarını duyabiliriz gidince ... Şimdi vakit geçmek bilmiyor :)

Bende bulantı falan yok daha göğüslerde acıda yok ama karnımda bir ağrıki geçmiyo günlerdir. Doktor normal dedi ama sürekli acaba ters giden birşeymi var diye düşünüyo insan ister istemez

Ben de yarın için kendi doktorumdan randevu aldım bir de o görsün beni diye. Inşallah benimkini de görür de sevincim tamam olur. Pek de umudum yok ama olsun:)

Bende bulantı falan yok daha göğüslerde acıda yok ama karnımda bir ağrıki geçmiyo günlerdir. Doktor normal dedi ama sürekli acaba ters giden birşeymi var diye düşünüyo insan ister istemez

öncelikle gözün aydın şimdi okudum ikizler yoldaymış :) inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.kasık ağrılar dende de çok oldu ilk başlarda şu an 6 yada 7 haftalık bebiş yavaş yavaş azalıyor ağrılar. e senin iki kese var hemende görünmüş bizimkilerden 2 kat büyük ağrılarıda biraz daha fazla olur heralde içini ferah tut bulantımda 1-2 gündür yavaş yavaş başladı.başlamayaydı daha iyiydi ama :)

Ya bende de akıntı yok hiç. Olmaması normal mi, kese tam oluşunca mı başlıyor acaba, ben de bunları düşünüp düşünüp panikliyorum:44:

kızlar bugün mide bulantısıyla uyandım düne kadar üzülüyordum midem bulanmadığı için ama kızlar mideniz bulanmıyorsa sevinin çok kötü bişey yarım saat banyodan çıkamadım ayrıca sancımda var çok merak ediyorum 7 şubat biran önce gelsede görsek bebişimizi bugün 5+1 olduk yani 6 haftalıkmı dicez ayyyyyyy çok heycanlı hergün biraz daha hissettiriyor kendini

Bulantım 3 gündür var. Teşekkür ederim. Bide cok iştahsızım yani yemek yemek istemiyorum. Yediğim zamanda tiksiniyorum miğdem bulanıyor.

Düşünme İnan ki normal. Ben başlarda ağrıdıkça korkudan ağlayacaktım. Bi stres yapmıştım ki sorma :) ama gördüğün gibi sağlıklı bir şekilde ilerliyoruz bebişimle :) bu ağrılar çok normal ve zamanla azalıyor. Benimm artık nadiren ağrıyor

Ya bende de akıntı yok hiç. Olmaması normal mi, kese tam oluşunca mı başlıyor acaba, ben de bunları düşünüp düşünüp panikliyorum:44:

bence normal canım çünkü herkesin vücudu farklı tepki verir endişelenmene gerek yok

günaydın gzel anneler nasılsınız
benim ilk defa bugün elim ayağım tütredi hala var ama hafifledi

selam canım nasılsın.7 haftalık olmuşuz ya biz :) mide bulantıları bende de başladı ama henüz iştah kesilmesi yok aksine çok acıkıyorum :) umarım çok kilo almam.süt içemiyorum sen içebiliyormusun

Teşekkür ederim canım, napalım biz de böyle böyle büyüyeceğiz sanırım. Bir de sizde de ara ara adet olacakmışçasına kasılmalar oluyor mu?

Evet onlar o adetin bitme süresince devam ediyor 5 gün kadar sonra azalıyor. Çünkü vücudun regli olmak istiyor olağan bir süreç bu ama sen olmuyor bu yüzden kanaman olmamada ağrın devam ediyor regli zamanı gibi.

Anladııııım, amaaaan bebişim büyüsün de güzel güzel, istediği kadar ağrıtsın sıkıntı yok, varlığı sürekli aklımda en azından:)

Son düzenleme:

Ay deme :s dün gece kefir içtim aklıma geldikçe delirdiyorum kokusu. Her sabah müsli yerdim bu sabah yiyemedim, sütten ötürü. Neden boyle sütten iğrendik ki biz :s bende acıkıyorum 2 saate bir. Ama canım yemek yemek istemiyor, yesem de miğdem bulanacak sonra çünkü biliyorum. Miğde bulanmasından nefret ederim ben. Kilo aldınmı başladığından beri? Evet miniklerimiz büyüyor artık :))

günaydın gzel anneler nasılsınız
benim ilk defa bugün elim ayağım tütredi hala var ama hafifledi

Günaydın güzel arkadaşım :)) Allah Allah bende hiç oyle titreme üşüme falan olmadı :s neden oluyor ki acaba?

Ama magnezyumu ben araştırdım senden sonra. Aslında çok faydalıymış. Hatta düşükleri bile engelliyormuş. Bu hafta bende söyleyeyim doktoruma önersin bana bi magnezyum bende başlayayım. Ama sen demeseydin belki de hiç haberim olmayacaktı bu vitaminin faydalarından. Teşekkür ederim canım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın güzel anne :) tansiyonuna dikkat et muhtemelen düşüyor.ben akşamları titriyorum ama üşümekten bir türlü ısınamıyorum neden acaba

Bende öyleyimm ayaklarım hep buzz :-/ sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma üzerime de battaniye
Hamileliği hastalıklı gibi geçirmek istemiyorum ama ilk zamanlar böyle oluyor demekki :-/

Gözünaydın ozaman :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) aramızdan Hosgeldin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…