canım ağrıları sormuştum doktor normal rahim genişlemeye çalışıyor demişti akıntıyı sormadım ama ateşte kızlar normal dediler koku falan olmadığı sürece
amin canım sağol hepimiz tüm bekleyenler her aşamayı sağlıkla yaşasın inşallahhhhh
bebeği yada kalp atışını görmek için ne zaman çağırdı doktor
Walla ben sadece doktora kan tahlili değerlerini yorumlatırım falan diye düşünüp hastaneye gitmişken uğramıştım. Normalde 6 haftada görünüyor diye okumuştum bende . Ama benim değerler haftasına göre fazla çıkınca ultrasona aldı ve göründü .
Bende bulantı falan yok daha göğüslerde acıda yok ama karnımda bir ağrıki geçmiyo günlerdir. Doktor normal dedi ama sürekli acaba ters giden birşeymi var diye düşünüyo insan ister istemez
Bende bulantı falan yok daha göğüslerde acıda yok ama karnımda bir ağrıki geçmiyo günlerdir. Doktor normal dedi ama sürekli acaba ters giden birşeymi var diye düşünüyo insan ister istemez
uykum var yorgunum bel ve sırt kemiklerim azıcık ağrıyor
doldurdugun haftayı söylersin tabi ki şuan daha 7. haftanın içindesin dolu dolu 6 haftalıksın ama 7. hafta eğer bitmek üzereyse örneğin 6+5 gibiysen 1 gün için 6 haftalıgım demezsin 7 haftalıgım dersin
bulantın ne zaman başladı peki kaçıncı haftada
Ya bende de akıntı yok hiç. Olmaması normal mi, kese tam oluşunca mı başlıyor acaba, ben de bunları düşünüp düşünüp panikliyorum:44:
bence normal canım çünkü herkesin vücudu farklı tepki verir endişelenmene gerek yok
Düşünme İnan ki normal. Ben başlarda ağrıdıkça korkudan ağlayacaktım. Bi stres yapmıştım ki sorma :) ama gördüğün gibi sağlıklı bir şekilde ilerliyoruz bebişimle :) bu ağrılar çok normal ve zamanla azalıyor. Benimm artık nadiren ağrıyor
günaydın gzel anneler nasılsınız
benim ilk defa bugün elim ayağım tütredi hala var ama hafifledi
Teşekkür ederim canım, napalım biz de böyle böyle büyüyeceğiz sanırım. Bir de sizde de ara ara adet olacakmışçasına kasılmalar oluyor mu?
Evet onlar o adetin bitme süresince devam ediyor 5 gün kadar sonra azalıyor. Çünkü vücudun regli olmak istiyor olağan bir süreç bu ama sen olmuyor bu yüzden kanaman olmamada ağrın devam ediyor regli zamanı gibi.
selam canım nasılsın.7 haftalık olmuşuz ya biz :) mide bulantıları bende de başladı ama henüz iştah kesilmesi yok aksine çok acıkıyorum :) umarım çok kilo almam.süt içemiyorum sen içebiliyormusun
günaydın gzel anneler nasılsınız
benim ilk defa bugün elim ayağım tütredi hala var ama hafifledi
Cnm ben yurtdisinda yasiyorum, doktora arada sirada gobegimin alt kisminda agrim oldugunu soyledim(regil oncesi agrilari gibi sadece biraz daha sidetli) o da magnezyum verdi(rahimi rahatlatiyomus). Burda veriyolar hamislere :) Bi de folid asit. Cok sukur magnezyum almaya basladiktan sonra agrilar hem azaldi hem seyreklestiAma seviyorum tum belirtilerimi, gobisimde can buyumenin isaretidir
günaydın güzel anne :) tansiyonuna dikkat et muhtemelen düşüyor.ben akşamları titriyorum ama üşümekten bir türlü ısınamıyorum neden acaba
Gözünaydın ozaman :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) aramızdan Hosgeldin :)))
Benimde asıl gitmek istediğim doktor cok yoğundu. Ayda 1 ancak randevu bulabilirdik hatta 1,5 ayda bir bu sebepten tercih etmedik bence sende daha az yoğun olan bir doktoru tercih etmelisin. Rabbim korusun bir problem olsa yoğun olduğu için sana gerekli olan ilgiyi gösteremeyebilir
bu dr çok iyi ama ya, az önce cebinden aradım perşembeye randevu al gel dedi, ben perşembeye kadar nasıl beklerim ... daha keseyi bile göremedim ki ... üstelik bende hiçbir hamilelik belirtisi yok , ne mide bulantısı ne uyku ne bileyim ya Rabbim evlatlarımız sana emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?