Bulantım 3 gündür var. Teşekkür ederim. Bide cok iştahsızım yani yemek yemek istemiyorum. Yediğim zamanda tiksiniyorum miğdem bulanıyor.
zaten öyle oluyor herşey normal gidiyor tüm hamileleiğin öyle gidecekmiş gibi bir hisse kapılıyorsun öyle bir vakit geliyor ki sabahında bulantıyla uyanıyorsun dününüz bugününüzle bugününüz yarınınızla aynı olmayabilir o yüzden bugününüze şükredinkızlar bugün mide bulantısıyla uyandım düne kadar üzülüyordum midem bulanmadığı için ama kızlar mideniz bulanmıyorsa sevinin çok kötü bişey yarım saat banyodan çıkamadım ayrıca sancımda var çok merak ediyorum 7 şubat biran önce gelsede görsek bebişimizi bugün 5+1 olduk yani 6 haftalıkmı dicez ayyyyyyy çok heycanlı hergün biraz daha hissettiriyor kendini
Bende öyleyimm ayaklarım hep buzz :-/ sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma üzerime de battaniye
Hamileliği hastalıklı gibi geçirmek istemiyorum ama ilk zamanlar böyle oluyor demekki :-/
bu dr çok iyi ama ya, az önce cebinden aradım perşembeye randevu al gel dedi, ben perşembeye kadar nasıl beklerim ... daha keseyi bile göremedim ki ... üstelik bende hiçbir hamilelik belirtisi yok , ne mide bulantısı ne uyku ne bileyim ya Rabbim evlatlarımız sana emanet
Ee çok iyimiş ozaman. Gebelik belirtileri kişiden kişiye değişirmiş zaten canım ilk haftalar uyku miğde bulantısı hiç birsey bende de yoktu. Sadece kasıklarımda ağrı ve batmalar birde akıntı vardı. Diğer hersey zaten regli oncesi belirtileri gibiydi. Bir haftaya başlar bence belirtilerin :))
merhabalar, bir şey soracağım sizler şu anda ne kullanıyorsunuz dr. ne verdi size ?
Ee çok iyimiş ozaman. Gebelik belirtileri kişiden kişiye değişirmiş zaten canım ilk haftalar uyku miğde bulantısı hiç birsey bende de yoktu. Sadece kasıklarımda ağrı ve batmalar birde akıntı vardı. Diğer hersey zaten regli oncesi belirtileri gibiydi. Bir haftaya başlar bence belirtilerin :))
öylemi diyorsun ? bir sorun yoktur demi cnm tek bildiğim şey kan testi 2 yapmamdaki artış tı , ne akıntım var ne mide bulantısı yok ben dr gitmeden rahat edemeyeceğim galiba :26:
canım evet herkese soguk mu ben mi üşüyorum diyorum yoo iyi diyolar galiba ben üşüyorum.günaydın güzel anne :) tansiyonuna dikkat et muhtemelen düşüyor.ben akşamları titriyorum ama üşümekten bir türlü ısınamıyorum neden acaba
Günaydın güzel arkadaşım :)) Allah Allah bende hiç oyle titreme üşüme falan olmadı :s neden oluyor ki acaba?
Benimkiler de buz ama zaten ben daha ilk haftadan hastalandım, iki gün rapor aldım evde dinlenmek için
canım evet herkese soguk mu ben mi üşüyorum diyorum yoo iyi diyolar galiba ben üşüyorum.
tansiyondan şüphelenden 1-2 tane çubuk kraker yedim
canım herkesde farklıdır kesin bende ilk defa oldu bu arada 4+5 olduk ve kese kalp atışı çok sabırsızlanıyorum doktor cumaya dedi ama şimdi görüleceğini bilsem giderim
Folidoce verdi bana doktor
bende folik asit alıyorum günde 500 mg , progesteron ve coraspirin isteyim diyorum dr dan
öylemi diyorsun ? bir sorun yoktur demi cnm tek bildiğim şey kan testi 2 yapmamdaki artış tı , ne akıntım var ne mide bulantısı yok ben dr gitmeden rahat edemeyeceğim galiba :26:
Tatlım neden gitmiyorsun ozaman doktora? Bence sorun yoktur ama doktor daha iyi bilir sonuçta. Bebiş stresten cok etkileniyormuş. Oyuzden strese cok girip takıyorsan bence rahatlaman için doktora gitmelisin :s
Bende öyleyimm ayaklarım hep buzz :-/ sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma üzerime de battaniye
Hamileliği hastalıklı gibi geçirmek istemiyorum ama ilk zamanlar böyle oluyor demekki :-/
canım evet herkese soguk mu ben mi üşüyorum diyorum yoo iyi diyolar galiba ben üşüyorum.
tansiyondan şüphelenden 1-2 tane çubuk kraker yedim
canım herkesde farklıdır kesin bende ilk defa oldu bu arada 4+5 olduk ve kese kalp atışı çok sabırsızlanıyorum doktor cumaya dedi ama şimdi görüleceğini bilsem giderim
Kizlar benim doktorum koy tavugu olmadigi surece tavuk yeme dedi cunku cok fazla zararli besinlerle besleniyorlarmis hic yemesende olur hatta dedi bilginiz olsun.. birde folidoce u ben hamile kalmadan 1,5 ay once baslamstm hala devam ediyorum. kahvaltida da yumurtayi sutu ve cevizi eksik etme dedi...
Ay deme :s dün gece kefir içtim aklıma geldikçe delirdiyorum kokusu. Her sabah müsli yerdim bu sabah yiyemedim, sütten ötürü. Neden boyle sütten iğrendik ki biz :s bende acıkıyorum 2 saate bir. Ama canım yemek yemek istemiyor, yesem de miğdem bulanacak sonra çünkü biliyorum. Miğde bulanmasından nefret ederim ben. Kilo aldınmı başladığından beri? Evet miniklerimiz büyüyor artık :))
evet oluyordu bu aralar biraz azaldı gibiTeşekkür ederim canım, napalım biz de böyle böyle büyüyeceğiz sanırım. Bir de sizde de ara ara adet olacakmışçasına kasılmalar oluyor mu?
amin canım ya hepimiz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızzaten öyle oluyor herşey normal gidiyor tüm hamileleiğin öyle gidecekmiş gibi bir hisse kapılıyorsun öyle bir vakit geliyor ki sabahında bulantıyla uyanıyorsun dününüz bugününüzle bugününüz yarınınızla aynı olmayabilir o yüzden bugününüze şükredin
aynen öyle bugün saat 6 gibi sancıyla uyandım üstüne birde mide bulantısı soğuk terler döktüm bu kadar zor olduğunu bilmiyordum
genelde bulantılar 7. haftada başlar benim ilkinde öyle olmuştu ama gerçekten çok sıkıntılı bir süreç oluyor üstüne biraz da zorla yemek yedikten sonraki mide ağrıları eklenince çok zorlaşıyor Allah yaşatmasın kolay hamilelik nasip etsin inşallah
merhabalar, bir şey soracağım sizler şu anda ne kullanıyorsunuz dr. ne verdi size ?
evet oluyordu bu aralar biraz azaldı gibiTeşekkür ederim canım, napalım biz de böyle böyle büyüyeceğiz sanırım. Bir de sizde de ara ara adet olacakmışçasına kasılmalar oluyor mu?
aynen öyle bugün saat 6 gibi sancıyla uyandım üstüne birde mide bulantısı soğuk terler döktüm bu kadar zor olduğunu bilmiyordumzaten öyle oluyor herşey normal gidiyor tüm hamileleiğin öyle gidecekmiş gibi bir hisse kapılıyorsun öyle bir vakit geliyor ki sabahında bulantıyla uyanıyorsun dününüz bugününüzle bugününüz yarınınızla aynı olmayabilir o yüzden bugününüze şükredin
genelde bulantılar 7. haftada başlar benim ilkinde öyle olmuştu ama gerçekten çok sıkıntılı bir süreç oluyor üstüne biraz da zorla yemek yedikten sonraki mide ağrıları eklenince çok zorlaşıyor Allah yaşatmasın kolay hamilelik nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?