geçmiş olsun canım :-/
geçen hafta da benim tansiyonum düşmüştü 8 e 5 :-/
tuzlu ayran içmemi söyledi eczacı.
Şirket doktorum da yanında şeker bulundur hep öyle bi baygınlık hissedince hemen at ağzına dedi :-/
Bol bol ayran içmeye çalış, çok çok geçmiş olsun :s
ekim anneleri, toplaşmadınız mı daha?:2:
Ben buradayım ama kimse yazmıyor. Bu aralar durgun topik.
aynen öyle bugün saat 6 gibi sancıyla uyandım üstüne birde mide bulantısı soğuk terler döktüm bu kadar zor olduğunu bilmiyordum
amin canım ya hepimiz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
aylar ilerledikçe topik de şenlenir
senin doğumun eylüle geliyor değil mi?
aylar ilerledikçe topik de şenlenir
senin doğumun eylüle geliyor değil mi?
bazı arkadaşlar bulantım yok diye üzülüyorlar
arkadaşlar üzülmeyin üzülmeyinnn ilk bebişte bulantı yaşayan biri olarak inanın bulantı yaşamamayı şans sayıyor insan
kendinizi şanslı hissedin bulantınızın olmadıgı her gecen gün
ayrıca erkenci davranıyorsunuz bulantılar 7. haftada başlar 14. haftaya kadar devam eder
kendinizi harap etmeyin bu düşüncelerle
rahat olun ve anın güzelliğine varın
o mucizevi varlığın içinizde oldugu düşüncesiyle kendinizi mutlu edin
Evet Eylül sonuna geliyor. Ama Rabbim izin verirse sezeryan düşünüyoruz. Yani Eylül ortası hatta başına gelecek doğumum :)
yolunu şaşırmış eylül anneleri mi var burada :))
arkadaşlar üzülmeyin üzülmeyinnn ilk bebişte bulantı yaşayan biri olarak inanın bulantı yaşamamayı şans sayıyor insan
ayrıca erkenci davranıyorsunuz bulantılar 7. haftada başlar 14. haftaya kadar devam eder
canım cuma günü gidecem 5+2 olacağız keseyi görürüz dedi doktorcanım bizde 4+6 günlüğüz 1 gün var aramızda :)
sen keseyi gördün mü belki önceden yazmışsındır ama ben bi daha sormuş olayım merak ettim.
Bizi 1 hafta sonra çağırdı :-/
Canım kalp atışları için bence erken. Ben bile bu hafta goremeyebilirim. Bazıları 6. Haftada görebiliyorken bazıları 8. Haftaya kadar göremiyorlar. Ama keseyi kesin görürsün. Benim ilk doktor randevum 4+4 günlükkendi. Ozaman karından bile gözükmedi. Ama dediğim gibi bazılarından gözüktü. Sen stres yapma tammı?
yok ben eylül annesi değilim. test yaptırdım ama daha erken dediler. cumayı bekliyorum. hayırlısı inşallah
canım cuma günü gidecem 5+2 olacağız keseyi görürüz dedi doktor
canım kese için dedim kalp için erken biliyorum ama kk nın gün gün hamilelilk tablosunda 6. haftada ultrasondan kalp atışları duyulabilir diyor :S
Regli tarihin ne zamandı?
Tatlım neden gitmiyorsun ozaman doktora? Bence sorun yoktur ama doktor daha iyi bilir sonuçta. Bebiş stresten cok etkileniyormuş. Oyuzden strese cok girip takıyorsan bence rahatlaman için doktora gitmelisin :s
Kizlar benim doktorum koy tavugu olmadigi surece tavuk yeme dedi cunku cok fazla zararli besinlerle besleniyorlarmis hic yemesende olur hatta dedi bilginiz olsun.. birde folidoce u ben hamile kalmadan 1,5 ay once baslamstm hala devam ediyorum. kahvaltida da yumurtayi sutu ve cevizi eksik etme dedi...
teş. ederim arkadaşım sağol
yolunu şaşırmış eylül anneleri mi var burada :))
Ya saçmasapan bir düşünce var ortada. Midesi bulanının bebişi sağlıklı olurmuş. Sanıyorum bu düşünceye inanıldığı için isteniyor mide bulantısı. Ama çok saçma bir düşünce ve görüş. Bence sağlık değil hatta fazlası sağlıksızlık. Benim 3 gündür bulanıyor şimdiden nefret ettim. Ne zaman bitecek diye düşünüyorum. Boyle birşey bence de istenmemeli. Sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmek kadar güzeli var mı ki ??
doğumdan korkuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?