2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bazı arkadaşlar bulantım yok diye üzülüyorlar

arkadaşlar üzülmeyin üzülmeyinnn ilk bebişte bulantı yaşayan biri olarak inanın bulantı yaşamamayı şans sayıyor insan

kendinizi şanslı hissedin bulantınızın olmadıgı her gecen gün

ayrıca erkenci davranıyorsunuz bulantılar 7. haftada başlar 14. haftaya kadar devam eder

kendinizi harap etmeyin bu düşüncelerle

rahat olun ve anın güzelliğine varın

o mucizevi varlığın içinizde oldugu düşüncesiyle kendinizi mutlu edin

Son düzenleme:
aylar ilerledikçe topik de şenlenir
senin doğumun eylüle geliyor değil mi?

Evet Eylül sonuna geliyor. Ama Rabbim izin verirse sezeryan düşünüyoruz. Yani Eylül ortası hatta başına gelecek doğumum :)

ah o bulantılar:120:

Ya saçmasapan bir düşünce var ortada. Midesi bulanının bebişi sağlıklı olurmuş. Sanıyorum bu düşünceye inanıldığı için isteniyor mide bulantısı. Ama çok saçma bir düşünce ve görüş. Bence sağlık değil hatta fazlası sağlıksızlık. Benim 3 gündür bulanıyor şimdiden nefret ettim. Ne zaman bitecek diye düşünüyorum. Boyle birşey bence de istenmemeli. Sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmek kadar güzeli var mı ki ??

canım bizde 4+6 günlüğüz 1 gün var aramızda :)
sen keseyi gördün mü belki önceden yazmışsındır ama ben bi daha sormuş olayım merak ettim.
Bizi 1 hafta sonra çağırdı :-/
canım cuma günü gidecem 5+2 olacağız keseyi görürüz dedi doktor

canım kese için dedim kalp için erken biliyorum ama kk nın gün gün hamilelilk tablosunda 6. haftada ultrasondan kalp atışları duyulabilir diyor :S

İnşallah tatlım haber verirsin. Bende 2. Muaneye gideceğim. Kan testi yapabilir demişti. Neler yapacak acaba?

yolunu şaşırmış eylül anneleri mi var burada :))

Tabiki yolumu şaşırmadım :)) 27 Eylül pekte Eylül annesi sayılmaz sonuç olarak.Eylül annelerinde herkes 10-11 haftalık hamile oradakiler cok ilerde.

bulantısız geçiren anneler sağlıksız bebekler mi doğuruyor ben hiç görmedim?

o sadece züğürt tesellisinden başka bir şey değil.

o dediğin bulantılı hamilelik geçiren bir anne bulantıları devam ettiği sürece bebeğin iyi durumda oldugunu bilir sadece bu.

ben herkese bulantısız bir hamilelik diliyorum inşallah hepimize

doğumdan korkuyor musun?

Tabiki de korkuyorum. Doğumdan korkmayan varmıdır ki :) ama tek nedeni korku değil. Annem, teyzem, annanem genel anlamda herkesin çatısı dardı. Oyuzden muhtemelen benimde çatım dardır. Hemde uyuşturularak izleyerek rahat rahat doğurmak istiyorum. Normal düşünsemde yine oyle doğurmam. Suda doğum düşünürdüm. Ama sezeryan bence en iyisi. Hiç oyle cebelleşemem bebişimi çıkartmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…