Kızlar ya bende dün iğneyi bende cok zor soktum sanki engel var girmiyo bide iğneyi cıkartıktan sonra hala iğneden ilaç geliodu hepsini enjekte edememişim korktum biraz Allah'tan benimde kontrolüm Cumartesi .ilaç yeterli gelmedi die 1 limonun suyu ve 2 kivi yedim kan sulandırıcı etkisi var die.ne olucak benim bu endişelerim bilmiyorum
Çok şükür canım, maşallah minik kuzuya :) Büyüyüp bişeye benzeyince insan daha bir farklı oluyordur, ilk muayenede dr un gösterdiği işte bu bebeğiniz dediği beyaz noktaya bile bağlanabiliyorsa insan :))
Kapatıyorlar canım benimde ilk hafta 4-5 gün geriden geliyordu şimdi 1 gün geriden geliyor 27 Eylül beklenen doğum tarihi ama zaten aradaki 3 günde normal oluyormuş canım o kalan günlerde düzelir sen iç merak etme
Slm kizlar, benim bugün doktorda ilk randevum vardi.ama dün akşam birden bire kanamam başladi ama çok yoğun bi sekilde.hastaneye geldim iki gun takip etceklermis.eger kanamam devam ederse cuma gunu bebegi alcaz dediler.cok kotu durumdayim.benim gibi olup hamileligi devam eden varmı? Yada bi tanıdığınız falan ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ilacı az yaptım diye hiç korkma,çünkü ben tedbir olsun diye dr uma sormuştum,olurda bir akşam iğne yapmayı unutursam ne yapıyım, ertesi gün 2 tane mi yapıyım diye, o da hiç gerek olmadığını ertesi gün yine 1 tane yapmam gerektiğini söyledi. Demekki bir gün yapmayınca bile sorun olmuyorsa birkaç damla eksikten hiç sorun olmaz.
Endişelenmekte haklısın canım, aynı korku ve endişeleri biz de yaşıyoruz...
Bu cumartesi ikimizde bebişleri göreceğiz inşallah desene :) Saat kaçta randevun ?
Canım ilacı az yaptım diye hiç korkma,çünkü ben tedbir olsun diye dr uma sormuştum,olurda bir akşam iğne yapmayı unutursam ne yapıyım, ertesi gün 2 tane mi yapıyım diye, o da hiç gerek olmadığını ertesi gün yine 1 tane yapmam gerektiğini söyledi. Demekki bir gün yapmayınca bile sorun olmuyorsa birkaç damla eksikten hiç sorun olmaz.
Endişelenmekte haklısın canım, aynı korku ve endişeleri biz de yaşıyoruz...
Bu cumartesi ikimizde bebişleri göreceğiz inşallah desene :) Saat kaçta randevun ?
Canim ben bunu doktoruma hic sormadim ama baska bi topicte unuttuysaniz igne yapmayi akliniza gelince hemenyapin falan yaziyodu o yuzden gttigimde bende sorucam doktora merak ettim...
Bi de biliyorum kizlar siz igneyi kendiniz cikarmayi tercih ediyosunuz ama guvenlik kilidi devreye girene kadar bastiraaniz ilac hic ziyan olmazz sekercikler bi kere deneyinn bence
bugun öyle deniyim bende canım :)dün yeterli gitmemiştir die panik yaptım...
Canim ben bunu doktoruma hic sormadim ama baska bi topicte unuttuysaniz igne yapmayi akliniza gelince hemenyapin falan yaziyodu o yuzden gttigimde bende sorucam doktora merak ettim...
Bi de biliyorum kizlar siz igneyi kendiniz cikarmayi tercih ediyosunuz ama guvenlik kilidi devreye girene kadar bastiraaniz ilac hic ziyan olmazz sekercikler bi kere deneyinn bence
slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız orta şekerlieşimle ayrı uyumayı düşünüyorum kızlar kolanya parfüm deterjan kokuları rahatsız etmiyor ama kcamın kokusu beni öldürecek nefesinden bile miğdem bulanıyor çok özledim seni 1 kere öpeyim diyor hayır diyorum adamcağiz napacağinı bilmiyor önceleri sarılarak uyurduk simdi birbirimize sırt çeviriyoruzz ne olacak böyle yaa kahvaltıda zeytin,çay,peynir,domates ve salatalık yiyorumm başka bişey yiyemiyorum ne olacak böyle yaa
Ben de onu okuduğum için sormuştum ama doktorum gerek yok dedi... Ben de düşününce sonuçta bu kan bir günde pıhtılaşmıyor,çünkü daha önceki gebeliğim 7. haftaya kadar ilerlemişti iğnesiz...Bence zamanla pıhtılaşma oluyor.Dolayısyla da bir gün yapmamak kötü sonuca yol açmaz diye düşünüyorum.
Bir de mesela hadi biz çok erken farkedip iğneye başladık ama regl bir hafta geçtikten sonra farkedip iğneye başlayanlar da var. Pıhtılaşma hemen olsa yada Allah korusun kötü birşey olacak olsa hemen düşerdi.
:))) havvacım aynı şeyleri yaşıyoruz bende artık hep sırtımı dönerek yatırıyorum gerçekten dayanamıyorum kokusuna eskiden kokusunu içime çekmeden uyuyamazdım o ewde yoksa bile tişortuyle uyurdum o dereceydi düşün ama şuan ciddi anlamda dayanamıyorum beni öpüp sarılmaya çalışıyo söyleyemiyorumda yanaştığında hemen ay tuvalatim geldi diyip kaçıyorumbende onu çok özlüyorum ama napimmm bebişi yapıyo böyle
hımm eşim yüzümden anlıyor ilk zamalarda bozuluyordu şimdi alıştı dün akşam duş alsan canım diyorum niyeki diyor anlıyor ama yinede soruyor ayrı uyuyalım diyor kesinlikle uyuyamam kocam olmadan öyle bi huyum var napcam bilmiyorum kuzuya bak yaa şimdiden aramıza girdi bile ayy daha neler yapcak acabaişe giderken öpmeden gitmez beni öpmesin diye geri duruyorum adamcağiza ne kadarda belli etmesemde anlıyor işte
Ayy yazik yaa eslerinize kizlarr uzuldum walla adamcagizlara:)
oda sigara içmesinnbence bnmki hakediyo birde parfümünden nefret ediyorum onuda verdim eline bundan sonra arabanda sıkıcaksın dedim :))) ama sonradan aklıma kötü kötü şeyler geliyo bak adama yapma böyle allah korusun şeytana falan uyar diyorum midem bulansada ben yanaşıyorum arada
Eki Görüntüle 1020868 teyzesi yükledim miniğimin resmini ayaklarına bakkkk yerimmmmmmmm
Ayy yazik yaa eslerinize kizlarr uzuldum walla adamcagizlara:)
kızlar merhaba iyiyim dicem ama korkuyorumdün ve bugun kusmam yok bulantımıda taze nane ile nane limon yaptık o çok iyi geldi ve yanma için ise sade soda ama içine limon felan sıkmadım hemen geçirdi
bu arada eşimle dün gece ilk temasımız oldudayanamadık artık çok şükür yine kanamam felan olmadı sıkıntı yok haftada bir devam artık
kızlar merhaba iyiyim dicem ama korkuyorumdün ve bugun kusmam yok bulantımıda taze nane ile nane limon yaptık o çok iyi geldi ve yanma için ise sade soda ama içine limon felan sıkmadım hemen geçirdi
bu arada eşimle dün gece ilk temasımız oldudayanamadık artık çok şükür yine kanamam felan olmadı sıkıntı yok haftada bir devam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?