2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hayatımda yemediğim kadar kuru kayısı yedim şu 2 haftada ama hala kabızlık yaşıyorum.

Canım ben hergün düzenli elma-portakal gibi meyveler yiyordum ve bu konuda hiç sorun yaşamadım. 3-4 gün meyve yiyemeyince bende de sorun başlıyor ama tekrar meyveyle geçiyor. Bir de muz olumsuz yönde baya etkiliyor. O nedenle pek muz yememeye çalılşıyorum...

Çok geçmiş olsun...

Off canim yaa ödümü kopardinn dost o dost bosey ypmaz arada bak bebegin burda kendiji cok yorma git eve uzat bacaklarini diye sana hatirlatma yapiyo...:))

Aksam benim igne tecrubem komikti yarisi girdi diger yarisini bi turlu sokmadim bas bas bagiriuorum evin icinde girmiyo diye esim de dalga gecti bnlee biraz daha etini oyle sıkmaya devam edersen sokamazsin tabi hafif gevset dedi biraz rahatlatinca tak diye girdi ogne sasirdim kaldim o stresle nasil sikmıssam artik neyse ki morarmadi :)

Yaa bana da kaç kere öyle oldu.İğne yarıya kadar giriyor, devamı girmeyince bağırıyorum, eşim iğneyi çıkart başka yere yap diyor.Ben de itiraz ediyorum,sonuçta yarısına kadar girerken acıyı yaşadım,boşuna bir daha saplayamam diye :)Acaba benim de mi ondan girmiyordu ki, çok sıkmaktan... Zaten bazen iğne yerinden ziyade sıktığım yer acıyor :))

Öyle zamanlar tam bir kabus oluyor canım ya maalesef...

Dün çok korktuk ama neyse ki sorun yok, tam da muayeneye 2 gün kaldı derken...

Ayy canim keske bnde soylee 1-2 gun ishal olsam da rahatladam:) hic korkma tatlim bisey olmaz ama cok sivi kaybedecegin icin bu donemde bol bol su icmelisin bode patates haslayip yemen de iyi gelir hee bi de muz:)

Mrb bayanlar ben yeniyim nasil uye olucaz buraya benfe ekin annesi olucam inşallah

Hayirli ugurlu olsun cnm aramiza hosgeldin:)konu sahibinin bi mesajini alintilayip bilgilerini ona yazarsan kendiso bu aralar girmiyo sanirim ama eger girebilirse listeye ekler seni de...

Tebrik ederimm Allah saglikla kicagina almayi nasip etsin insallah:) aramiza hosgeldin:)

Canim cok cok gecmis olsun ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum ama lutfen bu donem senin ocin cok onemli tuvalet ihtiyaci disinda sakin kalkma insallah Allahin iznoyle bebgin seninle kalacaktir bize mutlaka haber ver canim

Hayatımda yemediğim kadar kuru kayısı yedim şu 2 haftada ama hala kabızlık yaşıyorum.

Kabızlık problemi için en iyi çözüm, armutu ez ve içerisine iki yemek kaşığı zeytinyağı koy ve iç canım iyi gelecek. Bide ananas tüket canım ananas müthiş iyi geliyor bağırsaklara.

Yaa ben igneyi biyere soktuktan sonra girmiyosa cikarip baska biyere sokulmamali diye dusunuyorum sen iyi yapmissin canim :)

Allah korusun bidaa boylee zorlandiginda sen de bi dene bakalim cok sıkmaktan mı oluyo o zaman anlariz:)

Bebeklerimiz bizimle kalsinn canimm yaa litfenn kotu kotu seyler dusunmek istemiyorum su randevularimiz da bi gecse de biraz rahatlasak bu sefer ara uzun olunca panik yaptim:) gecen gun igne olmaya gttim hastaneye ordan da dr uma ugradim dicektim ko bizim bebisi ozlemissinizdir belki gormek istersiniz diye geldim dicektim ama Doguma girmiss adam kacirdim mecburen randevu gununu beklicem artik:)

Kabızlık problemi için en iyi çözüm, armutu ez ve içerisine iki yemek kaşığı zeytinyağı koy ve iç canım iyi gelecek. Bide ananas tüket canım ananas müthiş iyi geliyor bağırsaklara.

Bakk bakk sennn neler de biliyomuss topigimizin beslenme uzmani:) bu dediklerini hemen bnde yapicam ama once armut ve ananad almam lazim:) yarin muayene varr bakalimm senin pitircikk napiyomusss haberlerini bekliyoruzz canim

Merhaba kızlar hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum bebişlerimizle birlikte
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı kalp atışını duyamamıştık geçen hafta ve bebek bir hafta geriden geliyordu. Bugün çok şükür bebişimin pıt pıtlarını duydummm elektrosunu falan gördük çok mutluyum bebeğimde kocaman olmuş aradaki farkda 4 güne düşmüş açığı kapatıyor miniğim 1 haftayı boşuna zehir etmişim kendime herşey yolunda çok şükür artık her hafta gelmene gerek yok şikayetin olmazsa nisanda gel dedi.
İnşaAllah hepinizden de güzel haberler alırız

Canim benim ya suan okadar duygulandim ki anlatamam gozlerim yasardi cok cok mutlu oldum Rabbim e sonsuz sukurler olsun kac mm olmus bebisin bende cumartesi gidicem kismetse insallah benim bebiste kocaman olmustur canim bide sen estrofem e devam ediyomusun doktor bu ilac icin ne dedi

Bakk bakk sennn neler de biliyomuss topigimizin beslenme uzmani:) bu dediklerini hemen bnde yapicam ama once armut ve ananad almam lazim:) yarin muayene varr bakalimm senin pitircikk napiyomusss haberlerini bekliyoruzz canim

Valla oyle ama utandım şuanda :) hamileyken ben kabızlık yasadım ilk günler oyle yaptım sonuçta zararsız. Bugünler de de kabızlık sorunum yok ama din anans yedim şimdi ise baya güzel çıkıyorum tuvalete normalde günde bir kere çıkarım şimdi bu saatte iki kere çıktım. İnşallah hepiniz faydasını görürsünüz. Evet canımmm ya yarın randevu var ve heyecan dorukta. İnşallah öğrenirim cinsiyetini bebişin hemen yazarım zaten fotoğrafımızıda ekleriz. Yarın gelse hemencecik keske

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hehe bize de 3ay yasak ama yapcak bsy yook:))

valla bunları söylemeniz benim için moral oluyo kızlar, o zaman ben de aldığım kiloları takmayayım veririrm inşallah diyeyim :))

canım yaa bende sana mesaj atıyodum şimdi evet hamdolsun Rabbim'e... 11 mm olmuş teyzesi ay iyice kafası karnı falan belli oluyodu ya çok tatlıydı olmuştur annesi yerim ben onları yaa...
canım ben estrofem'i keseyi gördükten 1 gün sonra bıraktım artık kullanmana gerek yok bunu hemen bırak demişti doktorum sadece günde 3 tane progestan ve folic aside devam ediyoruz onu 12 hafta dolunca bırakırsın sorun olmazsa demişti

Ohh cok sukurr gozunaydinn canimm:)) saglikla kucagina aldigin gunleri gormek de nasip olsun insallah:)

Hadi gözün aydın. Nisan gelmez şimdi sana benden söylemesi :)) maşallah kuzuna Rabbim nazarlardan saklasın onu.

Hadi gözün aydın. Nisan gelmez şimdi sana benden söylemesi :)) maşallah kuzuna Rabbim nazarlardan saklasın onu.

Amin canımmm hepimizinkinide inşaAllah...
evet yaa gelmez bir haftayı zor geçiyordum zaten bide böyle büyümüş bişeylere benzemeye başlamış ya kafası göbüşü falan daha çok özlerim kuzumuu

Son düzenleme:

Hehehh yarina bisey kalmadi canim benimm biraz daha sabir sadece:) valla snin bebisin cinsiyetini kendiminkinden cok merak ediyorum o kadar cok kiz istiyosunnki Allahim gonlune gore versin insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…