geçmiş olsun canım bıraz yat istersen bacaklarını yuksekte tut
Hayatımda yemediğim kadar kuru kayısı yedim şu 2 haftada ama hala kabızlık yaşıyorum.
Canım dün akşam eve dönerken yolda birden kasıklarıma acaip sancı girdi, eyvah dedim buraya kadarmış, yine birşey olacak vs. Yolda durup bi lavaboya gitmek için yer aradım çünkü kesin kanama da başlayacak diye. Eve gelip kontrol ettiğimde çok şükür birşey yoktu,1-2 saat sonrada azalarak geçti.
Yolda kendi kendime keşke iğneler acıtıyor demeseydimi keşke karnımın şişliğinden şikayet etmeseydim vs.vs. diye düşünerek eve geldim.Ve tabi tahmin edersin akşam iğneyi gülerek yaptım karnıma,hiç acıyor demeden :)
Eğer dost dediğin ağrı buysa, bana yaşattığı korkudan ben hiç sevmedim onu
Off canim yaa ödümü kopardinn dost o dost bosey ypmaz arada bak bebegin burda kendiji cok yorma git eve uzat bacaklarini diye sana hatirlatma yapiyo...:))
Aksam benim igne tecrubem komikti yarisi girdi diger yarisini bi turlu sokmadim bas bas bagiriuorum evin icinde girmiyo diye esim de dalga gecti bnlee biraz daha etini oyle sıkmaya devam edersen sokamazsin tabi hafif gevset dedi biraz rahatlatinca tak diye girdi ogne sasirdim kaldim o stresle nasil sikmıssam artik neyse ki morarmadi :)
Kızlar ayıptır soylemesı ıshal oldum cok kotuyum karın agrısı bagırsaklarımdan sureklı sesler geliyor cok rahatsızım bu gece yarın doktora gıdecegım ıns bır sorun yaratmaz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mrb bayanlar ben yeniyim nasil uye olucaz buraya benfe ekin annesi olucam inşallah
SLm kiZlar bnm 3 yasinda bii kizim var ve nasipse Ekim'de bı bebis daha geliyo.kizimi Mayıs anneleriyle birlikte büyüttüm burası cok iyi geliyordu bana tabi uzun zaman oldu bakmayali buralara ins sag salim kucağımıza alırız meleklerimizi :))
Slm kizlar, benim bugün doktorda ilk randevum vardi.ama dün akşam birden bire kanamam başladi ama çok yoğun bi sekilde.hastaneye geldim iki gun takip etceklermis.eger kanamam devam ederse cuma gunu bebegi alcaz dediler.cok kotu durumdayim.benim gibi olup hamileligi devam eden varmı? Yada bi tanıdığınız falan ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayatımda yemediğim kadar kuru kayısı yedim şu 2 haftada ama hala kabızlık yaşıyorum.
Yaa bana da kaç kere öyle oldu.İğne yarıya kadar giriyor, devamı girmeyince bağırıyorum, eşim iğneyi çıkart başka yere yap diyor.Ben de itiraz ediyorum,sonuçta yarısına kadar girerken acıyı yaşadım,boşuna bir daha saplayamam diye :)Acaba benim de mi ondan girmiyordu ki, çok sıkmaktan... Zaten bazen iğne yerinden ziyade sıktığım yer acıyor :))
Öyle zamanlar tam bir kabus oluyor canım ya maalesef...
Dün çok korktuk ama neyse ki sorun yok, tam da muayeneye 2 gün kaldı derken...
Kabızlık problemi için en iyi çözüm, armutu ez ve içerisine iki yemek kaşığı zeytinyağı koy ve iç canım iyi gelecek. Bide ananas tüket canım ananas müthiş iyi geliyor bağırsaklara.
Merhaba kızlar hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum bebişlerimizle birlikte
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı kalp atışını duyamamıştık geçen hafta ve bebek bir hafta geriden geliyordu. Bugün çok şükür bebişimin pıt pıtlarını duydummm elektrosunu falan gördük çok mutluyum bebeğimde kocaman olmuşaradaki farkda 4 güne düşmüş açığı kapatıyor miniğim 1 haftayı boşuna zehir etmişim kendime herşey yolunda çok şükür artık her hafta gelmene gerek yok şikayetin olmazsa nisanda gel dedi.
İnşaAllah hepinizden de güzel haberler alırız
Bakk bakk sennn neler de biliyomuss topigimizin beslenme uzmani:) bu dediklerini hemen bnde yapicam ama once armut ve ananad almam lazim:) yarin muayene varr bakalimm senin pitircikk napiyomusss haberlerini bekliyoruzz canim
Hehe bize de 3ay yasakama yapcak bsy yook:))
Cnm çok geçmiş olsun geçicek emin ol boğazların tahriş olmuş ya ondan kaynaklanıyodur dr un bunun için ilaç vermiyomu bulantıniçin madem durum böyle ilaç kullancnm
maşallah bizi m topikte pek bereketli
bu haftalarda normal cnm bulantıla bnim druma dedim gayet güzel iyi bişey sağlıklı bi gebelik dedi ayaklanmışmı seninkuzu maşallah
yürüyüşe dört aylıkken başla cnm kegel egzersiz için erken şimdi yolunbaşındsyız
cnm akıntılar normal korkma hiç dediği gibi drun normal akan kan gibi inş sorun olmaz
kilomu amaaann hiç takmıyorum ilkinde 27 kilo aldım verdim veriliyo ya ocuğun peşinde koşarken gidiyo kilocuklar
Ayyy cnm ya kıyamam sana anne olmaya hazırlanyosun kucağına alınca senin ömür boyu önceliğin aşkın sevgilin o olacak moralin bozukken destekçin o olacakşimdide elini karnına koy konuş yavrunla onu hareketlerini hissettiğin an aranızdaki bağ güçlenecek senin asıl yaşama sevincin yaşam kaynağın geliyo hayatta herşeyden sıkılır bıkarsın ama onu gün geçtikçe daha çok seveceksin benide tebessüm ettirdin
mazaretim var asabiyim ben durumum bu bu aralar hormonlar değişti adet olmuyoruz ondan kaynaklı ama bu durumda geçici
Cnm şimdi hmileliğin verdiği iştahla yiyoruz doğumdan sonra eski haline geri dönüyosun hem kendini hem bebeğini doyuruyosun kuzum aramızda gene en çıtır sn olacaksın
ben yetişiyorum cnm sana hatta geçebilirimde
cnm ondan değil badem yağı tüylenme yapıyo sürme bence kakou yağı nemlendiriyo onu kullanabilirsin benim öyle bi derdim yok zaen çatlağım
cnm kullandığın yağlarda yapablir çatlak için erken altıncı yedinci ayda başlıyo ki çok kilo almaz eğer son aylarda ödem şişlik olmazsa ve tedbirini şimdiden alırsan bişey olmaz badem yağı tüylenme yapıyo başka yağ kullan cnm
olabilir cnm baş ağrsı dinlen uykunu al ağrıların azalır
Ohhh maşallah kuzucuk iyi besleniyo karnın çok çıkmadan sür cnm sonra faydası olmuyo
Tedbirini almadınmı cnm biz isteyerek yaptık kızmda büyüdü ama derdide büyüdü kıskançlık huy değiştirme olacak sninki anlamaz çok ikinci çock biraz risk işi risk alacaksn herşeye hazırlıklı olmalısın Allah yardım ediyo cnm sıkıntı etme daha rahat bakıyosn ikincisine endişelenme cnm öptüm kuzunu
cnm üstün açık yatıyorsan olur yada sürekli aynı tarafa yattıysanda olur
Canim benim ya suan okadar duygulandim ki anlatamam gozlerim yasardi cok cok mutlu oldum Rabbim e sonsuz sukurler olsun kac mm olmus bebisin bende cumartesi gidicem kismetse insallah benim bebiste kocaman olmustur canim bide sen estrofem e devam ediyomusun doktor bu ilac icin ne dedi
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı kalp atışını duyamamıştık geçen hafta ve bebek bir hafta geriden geliyordu. Bugün çok şükür bebişimin pıt pıtlarını duydummm elektrosunu falan gördük çok mutluyum bebeğimde kocaman olmuşaradaki farkda 4 güne düşmüş açığı kapatıyor miniğim 1 haftayı boşuna zehir etmişim kendime herşey yolunda çok şükür artık her hafta gelmene gerek yok şikayetin olmazsa nisanda gel dedi.
Ohh cok sukurr gozunaydinn canimm:)) saglikla kucagina aldigin gunleri gormek de nasip olsun insallah:)
Hadi gözün aydın. Nisan gelmez şimdi sana benden söylemesi :)) maşallah kuzuna Rabbim nazarlardan saklasın onu.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Valla oyle ama utandım şuanda :) hamileyken ben kabızlık yasadım ilk günler oyle yaptım sonuçta zararsız. Bugünler de de kabızlık sorunum yok ama din anans yedim şimdi ise baya güzel çıkıyorum tuvalete normalde günde bir kere çıkarım şimdi bu saatte iki kere çıktım. İnşallah hepiniz faydasını görürsünüz. Evet canımmm ya yarın randevu var ve heyecan dorukta. İnşallah öğrenirim cinsiyetini bebişin hemen yazarım zaten fotoğrafımızıda ekleriz. Yarın gelse hemencecik keske
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?