Ben de 4 te mi ne farketmiştim :) bir dönem neredeyse ilişki sonrası test arıyordum, psikolojim nasıl bozulmuşsa :)
ama olsa 15 gun once cıkardı benım sol yumurtam kıst olmustu nasıl bebek olsunkı
Umarim oyledir.keske tek sikintim o olsaydi.ama beni cok rahatlattiniz.insallah bir an once ayağa kalkarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tekrar test yaptır canım kanda. Yoksa da doktora git boyle ne iliğim maydonoz suyuyla söktürme olayı bu aşamada bana korkutucu geliyor. Maydonoz yemek gibi değil cunku bu olay ben suyunu ben hasta olduğumda içerdim.benimde 2-3 gün olurdu reglim ve biterdi. Tamamen sökülsün diye maydonoz suyu içerdim. Ama şimdi hersey olabilir bebek olabilir içinde yeşilçay içme adaçayı içme doktoruna gözük bence kişi ilacına falan başlayabilirsin. Bu arada kişi olması hamile olmana engel değil. Benim eşimin yakını kist varken hamile kaldı doktorlar almak istedi aldırmadı ve sağlıkla doğurdu çocuğunu
Aman canim benim naneden maydonozdan kesinlikle uzak durmalisin yemeklere katarken bile cok az kullanmalisin dusugu tetikliyor bu tum doktorlarin ortak kanisi okuyunca paylasmak istedim birde bitki caylarinin hepsi zararli
aa eveet bu yagdan bende gordum eczanede cok kucuk ambalaji vardi neye yeticek demistim... aceba iyimidir:26:??
canım ben 2 hafta önce falan okadar hastaydımki sürekli nane çayı içtim hatta günde 2-3 fincan.umarım bi zararı olmamaıstır:::::::(
kızlar yarın benim 9. hafta bitiyor.. 10. hafta kontrolüm var.. doktor 10. hafta testlerini yaparız demişti.. ama ne testi diye sormadım dogrusu.. bu ikili test olabilir mi? siz ne zaman yaptırdınız ikili testi?
kızlar yarın benim 9. hafta bitiyor.. 10. hafta kontrolüm var.. doktor 10. hafta testlerini yaparız demişti.. ama ne testi diye sormadım dogrusu.. bu ikili test olabilir mi? siz ne zaman yaptırdınız ikili testi?
11-14. Haftalar arasında diye biliyorum ikili testi.
canım sen ne zaman ikili testi yaptırıcan?gün vermişmiydi doktorun
Yarın yaptırmam gerekiyor normal şartlarda ama yaptırmayacağım canım
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hiçmi yaptırmıcan??
Yok yaptırmayacağım canım
ama canım sen bilirsin tabide allah korusun bazı rahatsızlıklarda önlem alınabiliyormus önceden
Oyle ama kesinlikle sağlıksız dedikleri bebeklerde sonradan sağlıklı doğabiliyor. Ben hem ilaçta kullanmak istemiyorum, 9 ay boyunca streste çekmek istemiyorum. Üstelik bizim hastanede ikili test 565 lira oluncada tamamen vazgeçtim. Ayrıntılı ultrason yaptırcam canım onu bekliyorum onada cok var
Yok yokk hemen ayaga kalkma senn yat dinlenn :)hersey guzel olacak insallah uzulmee
ne kadar yüksekmiş .sana katılıyorum aslında arkadasıma çok riskli deyip kızın hamileliği ayrıntılı ultrasona kadar cok kötü günler geçirmişti.çok şükür bebeği çok sağlıklı doğdu.boşuboşuna üzüldü,ağladı,perişan oldu
kızlar merhaba iyiyim dicem ama korkuyorumdün ve bugun kusmam yok bulantımıda taze nane ile nane limon yaptık o çok iyi geldi ve yanma için ise sade soda ama içine limon felan sıkmadım hemen geçirdi
bu arada eşimle dün gece ilk temasımız oldudayanamadık artık çok şükür yine kanamam felan olmadı sıkıntı yok haftada bir devam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?