İşte bunlar gözümü korkutuyor. Hem 565 lira hemde stres çek. Dua ediyorum sadece canım inşallah hepimizin bebekleri sapasağlam dünyaya gelecek
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canım tebrikler, gerçekten çok cesaretlisiniz :)
Insallah canim.senin durumun nasil kotu bisey yoktur insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar doktordan geldim bebegimi gordum bugun ilk defa babasida gordu 10+5 olmusuz cok tatliydi masallah ellerini oynatiyordu doktorum gosterdi nasil duygulandik o an esimin yuzune baktim ve inanilmazz bir duygu gecti aramizda allahim isteen herkese nasip etsin hepimiz kucagimiza alalim saglicakla yavrularimizi
Selam kizlar doktordan geldim bebegimi gordum bugun ilk defa babasida gordu 10+5 olmusuz cok tatliydi masallah ellerini oynatiyordu doktorum gosterdi nasil duygulandik o an esimin yuzune baktim ve inanilmazz bir duygu gecti aramizda allahim isteen herkese nasip etsin hepimiz kucagimiza alalim saglicakla yavrularimizi
amiiinnnnmutlulugunuz daim olsun canım
Gozunaydinn canim cok sevindimm Allahim insallah hamile olan tum arkadaslarimiza bebislerini kucaklarina alana kadar guzel haberlerle gelmeyi ve evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:)
Amin cnm cok sagok hepimizin daim olsun ins
canım bizde kalp atışı sonrası başladık.. doktor haftada birden fazla önermiyorum dedi ama olsun o da yeter ne yapalım idare etcez
Evet gıttım canım zıplıyor canım ellerını bıle oynattı bır hafta sonra cagırdı ıkılı tarama için ama ben devlette yaptırıcam ozele zaten esım gorsun dıye gıttım normalde benım takiplerımı devlet hastanesınde yaptryorum doktorumdanda cok memnunum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canım bızım burda zaten ozelde dogum yapma sansımız yok normal dogum oluyo ama allah korusun sezeryan gerekse hastaneye gonderıyor oda bana sacma geliyor bırde tahlıller ıcın dunya para onunla bebegıme bırseyler alırım sonucta aynısını devlette yapıyor bosuna mı sıgortamız var hem burda devlet cok guzel gercekten doktorum ultrasonda bakarken her detayı anlatıyor ekranı bana cevırıyor oyle 2 dk bakıp cıkarmıyor memnunum yani
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Oh iyi iyi sen iyisin bebisde insallah iyidir.hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah.kacinci haftadasin senAllaha sukur iyiyim canim insallah bebis de iyidir bakalim sali gunu dr a gidip ogrenicez:)
kızlar doktor benden hepatit ve idrar tahlili istedi ama aç karnına mı yapılacak bu testler tok karnına mı yapılacak sormayı unuttum bilginiz var mı9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?