2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İşte bunlar gözümü korkutuyor. Hem 565 lira hemde stres çek. Dua ediyorum sadece canım inşallah hepimizin bebekleri sapasağlam dünyaya gelecek

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

inşallah canım ya sağ salim ekim ayı gelsede bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alsak ..

Selam kizlar doktordan geldim bebegimi gordum bugun ilk defa babasida gordu 10+5 olmusuz cok tatliydi masallah ellerini oynatiyordu doktorum gosterdi nasil duygulandik o an esimin yuzune baktim ve inanilmazz bir duygu gecti aramizda allahim isteen herkese nasip etsin hepimiz kucagimiza alalim saglicakla yavrularimizi

amiiinnnn mutlulugunuz daim olsun canım

Gozunaydinn canim cok sevindimm Allahim insallah hamile olan tum arkadaslarimiza bebislerini kucaklarina alana kadar guzel haberlerle gelmeyi ve evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:)

Gozunaydinn canim cok sevindimm Allahim insallah hamile olan tum arkadaslarimiza bebislerini kucaklarina alana kadar guzel haberlerle gelmeyi ve evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:)

Amin canim ya ben bugun dahada bir heyecanlandim oyle gorunce cok mutlu oldum artik dahada cok inaniyorum hamile oldgma icimde bebegimin olmasina hareketleri gozzumun onunde :)

Evet gıttım canım zıplıyor canım ellerını bıle oynattı bır hafta sonra cagırdı ıkılı tarama için ama ben devlette yaptırıcam ozele zaten esım gorsun dıye gıttım normalde benım takiplerımı devlet hastanesınde yaptryorum doktorumdanda cok memnunum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım bizde kalp atışı sonrası başladık.. doktor haftada birden fazla önermiyorum dedi ama olsun o da yeter ne yapalım idare etcez

Valla eşim bunları duymasın :)) Biz biz kalmışız dicek :) E idare edin,korkup onu da yapamayanlar var :)

Bende çok kakarsız kalıyorum özel gittiğim doktor hem muayene ücerti fazla bide 2 li için dünyanın parasını ister devlete de bir hastaneye gidiyorum ama çok da içime sinmiyor başka bir hastaneye mi gitsem diye düşünüp duruyorum

kızlar doktor benden hepatit ve idrar tahlili istedi ama aç karnına mı yapılacak bu testler tok karnına mı yapılacak sormayı unuttum bilginiz var mı9

Canım bızım burda zaten ozelde dogum yapma sansımız yok normal dogum oluyo ama allah korusun sezeryan gerekse hastaneye gonderıyor oda bana sacma geliyor bırde tahlıller ıcın dunya para onunla bebegıme bırseyler alırım sonucta aynısını devlette yapıyor bosuna mı sıgortamız var hem burda devlet cok guzel gercekten doktorum ultrasonda bakarken her detayı anlatıyor ekranı bana cevırıyor oyle 2 dk bakıp cıkarmıyor memnunum yani

Fatma cnm buyuk ıhtımal ac karnına olması lazım

nerde öyle doktor sen şanslıymışsın gerçekten Benim gittiğim doktor suratsızın biri bebeğini doyasıya seyretmek özelde harika oluyor sırf onun hatrına arada gideceğim zaten ileriki haftalarda bebeği görmek mümkün değil sıkış tekiş bişey içerde :)

Allaha sukur iyiyim canim insallah bebis de iyidir bakalim sali gunu dr a gidip ogrenicez:)
Oh iyi iyi sen iyisin bebisde insallah iyidir.hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah.kacinci haftadasin sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece bana karsı degıl mesela gecen gıttıgımde benden once bır bayan vardı doktor ona anlatıyordu bebegının su mıdesı su ayagı tum detaylarını işte sen kac haftalıksın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…