yok ben eylül annesi değilim. test yaptırdım ama daha erken dediler. cumayı bekliyorum. hayırlısı inşallah
Tabiki yolumu şaşırmadım :)) 27 Eylül pekte Eylül annesi sayılmaz sonuç olarak.Eylül annelerinde herkes 10-11 haftalık hamile oradakiler cok ilerde.
inşallah Allah gönlüne göre verir, güzel haberler verirsin inşallah.
ilkinde 30 kasım annesiydim. kasım topiğindeydim. herkesin kendi tercihi. istediğin yerde olabilirsin.
Tabiki de korkuyorum. Doğumdan korkmayan varmıdır ki :) ama tek nedeni korku değil. Annem, teyzem, annanem genel anlamda herkesin çatısı dardı. Oyuzden muhtemelen benimde çatım dardır. Hemde uyuşturularak izleyerek rahat rahat doğurmak istiyorum. Normal düşünsemde yine oyle doğurmam. Suda doğum düşünürdüm. Ama sezeryan bence en iyisi. Hiç oyle cebelleşemem bebişimi çıkartmak için.
amin.. hepimizin inşallah..
bir çocuğun daha var galiba. benim de bir oğlum var:26:
inşallah Allah gönlüne göre verir, güzel haberler verirsin inşallah.
ilkinde 30 kasım annesiydim. kasım topiğindeydim. herkesin kendi tercihi. istediğin yerde olabilirsin.
bende benim gibi birileri var mıdır acaba diye meraktaydım henüz ekim anneleri çok da doldurmadıgı için daha sonra nasıl olsa öğreniriz diye düşünüyordum :) ne mutlu sana Allah oğlunun bahtını açık etsin ona güzel bir kardeş versin inşallah.
benim de kızım var canım :)
Tabi senin tercihinmiş gitmişsin. Ben 27 Eylülü, Eylül olarak görmüyorum. Burda bir bende değilim Eylül'de doğum yapacak. Hem herkes normal mi yapacak sanki. Sen kesin biliyorsun herhalde Ekim'de doğuracağını? Eminim benim gibi erkenden Eylül'de doğuracaklarda vardır. Ayy teşekkür ederim istediğim yerde durmama müsaade ettiğin için.
amin cümlemize. allah razı olsun.
hamilelik topiklerinde genelde taze anne adayları olur
kızın küçük mü?
yazdıklarını komik buldum berkandamla. senin eylülde doğurdugunu sen bana yazdıktan sonra farkettim. yolcu nickli arkadaşın yazdıgına istinaden espri içerikli öylesine söylenmiş bir sözdü. ters bir şekilde üstüne alınmana hiç gerek yoktu. kimse sana niye eylül topiğindesin demedi. hamile oldugunu belli ediyorsun gerçekten. pozitif olalım ki pozitiflikler bizi bulsun.
evet canım 1,5 yaşında. seninki kaç yaşında.
senin yaşın kaç genç bir anne misin?
Ya saçmasapan bir düşünce var ortada. Midesi bulanının bebişi sağlıklı olurmuş. Sanıyorum bu düşünceye inanıldığı için isteniyor mide bulantısı. Ama çok saçma bir düşünce ve görüş. Bence sağlık değil hatta fazlası sağlıksızlık. Benim 3 gündür bulanıyor şimdiden nefret ettim. Ne zaman bitecek diye düşünüyorum. Boyle birşey bence de istenmemeli. Sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmek kadar güzeli var mı ki ??
keşke midem bulanmıyor demeseydimve ben midesi bulanan ın gebeliği sağlıklı olduğu söylentiden dolayı sormamıştım. Yanlış anlaşıldı sanırım . Hepimize hayırlı hamilelikler dilerim
23 yaşındayım. daha yeni bastım. alışma aşamasındayım
oğlum da 24 aylık bebekimle doğum aylarımız aynı
eğer hamileysem (ki evet evet evet) beklenmeyen ama istenen bir bebek olacak.
ben oğlum küçük diye endişe ediyordum ama senin kızın daha da küçükmüş..
slm arkadaşlar inşallah bende bu topiğe gelicem bu sabah test yaptım değerim biraz düşük çıktı(41) tedirginim inşallah rabbim tamamına erdirir...daha önce yazmıştım batımı bekliyorum inşallah buraya gelicem diye..buarada 3 yaşında kızım var oda 2010 ekim doğumlu...
Geldin say :)) 41 iyi bir değer. Regliye ne kadar kaldı?
bugün olmam gerekiyorsu canm...7ocak satım..
maaşallah doktorlar hep 2 yaşındayken yeni bir hamilelik tavsiye ediyorlar ne kadar da denk gelmiş seninki ne mutlu sana
doğum tarihlerinin aynı olması da çok güzel olmuş çifte doğum günü yapıyorsunuz yani aslında bu party olaylarının 1 fasılda çıkması seninde işine gelmiştir zahmetli oluyor gelendi gidendi :)
aradaki yaş farkının az olması iyi bence canım bizim için biraz zahmetli olabilir ama onlar için iyi olacak diye düşünüyorum
siz nasıl karar verdiniz eşinle 2. ye kolay bir karar değil çünkü?
slm arkadaşlar inşallah bende bu topiğe gelicem bu sabah test yaptım değerim biraz düşük çıktı(41) tedirginim inşallah rabbim tamamına erdirir...daha önce yazmıştım batımı bekliyorum inşallah buraya gelicem diye..buarada 3 yaşında kızım var oda 2010 ekim doğumlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?